luka 22.11.02, 10:22 Którą z tych miejscowości wybrać na wypoczynek? która jest najciekawsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 23.11.02, 11:54 wg mnie najlepsze sa Duszniki!!! bylem tam latem bardzo fajne miasteczko i przemili ludzie; wszystkie dane dostaniesz z informacji turystycznej; do Ladka mozna wybrac sie na 1 dzien zobaczyc ladne uzdrowisko, ale samo miasto jest strasznie zaniedbane; Polanica jest ok, kudowa podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? 23.11.02, 16:13 luka napisał: > Którą z tych miejscowości wybrać na wypoczynek? która jest najciekawsza? Mam sentyment do Dusznik (Dworek Chopina, imprezy muzyczne), ale Kudowa też jest OK... Ach, zebrało mi się na wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
syrioosh Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? 25.11.02, 09:29 luka napisał: > Którą z tych miejscowości wybrać na wypoczynek? która jest najciekawsza? Każda z tych miejscowości ma swoje zalety ale mi najbardziej podoba się Polanica Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? 25.11.02, 12:58 ale czym one sie roznią? gdzie jest bardziej uzdroiskowo a gdzie imprezowo? gdzie jest najwiecej zabytkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UrNammu Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? IP: *.toya.net.pl 26.11.02, 19:32 Kudowa ,Kudowa i jeszcze raz Kudowa! Miasteczko jest swietne!W Dusznikach tez jest przyjemnie, w Ladku nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.11.02, 23:02 Bylam we wszystkich tych miejscach. Duszniki sa urocze, zwlaszcza czesc udrowiskowa, ale miasteczko, pochyly rynek, muzeum papiernictwa sa tez super. Jest tam raczej mily spokoj. Polanica - raczej cicha poza glownym deptakiem nic nie ma, w zimie podswietlana fontanna i wielka szachownica nie dzialaja :( Na Sylwestra jest fajny pokaz sztucznych ogni o polnocy. Kudowa - troche za bardzo przygraniczny klimat sie czuje,ale sliczny jest park zdrojowy ze starym amfiteatrem i do granicy blisko :) mozna tez sie do czermnej wybrac Ladek jest specyficzny, poza super fajnym zakladem przyrodoleczniczym Wojciech raczej malo przyjazny do spacerow. imprezowy tez nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś