Dodaj do ulubionych

Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ????

22.11.02, 10:22
Którą z tych miejscowości wybrać na wypoczynek? która jest najciekawsza?
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 23.11.02, 11:54
      wg mnie najlepsze sa Duszniki!!! bylem tam latem bardzo fajne miasteczko i
      przemili ludzie; wszystkie dane dostaniesz z informacji turystycznej;
      do Ladka mozna wybrac sie na 1 dzien zobaczyc ladne uzdrowisko, ale samo miasto
      jest strasznie zaniedbane; Polanica jest ok, kudowa podobnie
    • isis! Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? 23.11.02, 16:13
      luka napisał:

> Którą z tych miejscowości wybrać na wypoczynek? która jest najciekawsza?

Mam sentyment do Dusznik (Dworek Chopina, imprezy muzyczne), ale Kudowa też
      jest OK... Ach, zebrało mi się na wspomnienia...
    • syrioosh Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? 25.11.02, 09:29
      luka napisał:

> Którą z tych miejscowości wybrać na wypoczynek? która jest najciekawsza?

Każda z tych miejscowości ma swoje zalety ale mi najbardziej podoba się
      Polanica Zdrój
      • luka Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? 25.11.02, 12:58
        ale czym one sie roznią? gdzie jest bardziej uzdroiskowo a gdzie imprezowo?
        gdzie jest najwiecej zabytkow?
    • Gość: UrNammu Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? IP: *.toya.net.pl 26.11.02, 19:32
      Kudowa ,Kudowa i jeszcze raz Kudowa! Miasteczko jest swietne!W Dusznikach tez
      jest przyjemnie, w Ladku nie bylem.
    • Gość: e Re: Lądek czy Polanica czy Kudowa czy Duszniki ?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.11.02, 23:02
      Bylam we wszystkich tych miejscach. Duszniki sa urocze, zwlaszcza czesc
      udrowiskowa, ale miasteczko, pochyly rynek, muzeum papiernictwa sa tez super.
      Jest tam raczej mily spokoj.
      Polanica - raczej cicha poza glownym deptakiem nic nie ma, w zimie podswietlana
      fontanna i wielka szachownica nie dzialaja :( Na Sylwestra jest fajny pokaz
      sztucznych ogni o polnocy.
      Kudowa - troche za bardzo przygraniczny klimat sie czuje,ale sliczny jest park
      zdrojowy ze starym amfiteatrem i do granicy blisko :) mozna tez sie do czermnej
      wybrac
      Ladek jest specyficzny, poza super fajnym zakladem przyrodoleczniczym Wojciech
      raczej malo przyjazny do spacerow. imprezowy tez nie bardzo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka