deoand 26.07.07, 19:49 Zakładam watek systematyzujący wszekalie narzekania i mam nadzieje bedący ostrzeżeniem dla innych gdzie z Triadą nie jechac ... 1.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: Triada na minus IP: *.chello.pl 26.07.07, 23:22 Oj.. ale takich wątków na forum jest już mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Triada na minus 26.07.07, 23:57 Być może .. ale w moim zamysle było .. nie to że Triada jest do d... ale konkretnie gdzie jest fatalnie źle ... a nawet zakładajac , że padnie odpowiedź wszedzie źle to założyłem wątek gdzie jest dobrze w tej czerni ... a też jest bo sam byłem ... a jak sie nic nie przyjmie to trudno .. płakac nie będe przecie wątki założyłem miedzy innymi dlatego , ze mimo tych krytycznych ludzi z Triada jeździ tysiące ludzi i kto wie czy nie najwięcej ze wszystkich biur podrózy ... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka4 Re: Triada na minus IP: *.as.kn.pl 27.07.07, 09:44 2006 rok Turcja-Alanya.Hotel adekwantny do ceny.Wycieczki Pammukale i Kapadocja OK. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Triada na minus 27.07.07, 10:24 Może zamiast powielać bzdurne wątki lepiej by było zajrzeć na forum poświęconym tej i podobnej tematyce. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29584 Odpowiedz Link Zgłoś