a.tygrysica 27.11.07, 15:35 Witam, Nie korzystalam do tej pory z biur podrozy, prosze o info o biurach z ktorych korzystaliscie i jestescie zadowoleni? Interesuje mnie Bulgaria i Grecja mamy 2 dzieci, ale animacje nie sa konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grażka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.terminus.pl 27.11.07, 16:33 raz bylam z triada tyle ile zaplacilam tyle dostalam nie polecam natomiast 2 razy byłam w turcji ze scan holiday i bylo super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 05:21 ja bylem w bulgarii z alfa star i tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.subscribers.sferia.net 15.03.08, 11:33 Itaka bella Italia polecam-na 5+ natomiast powinni informowac , że pelne wyzywienie to w sumie poijęcie hasłowe i jak sie nie chce dużo kasy wydac to trzeba miec swoj prowiant Odpowiedz Link Zgłoś
snape10 [...] 28.11.07, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daruska34 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 10:20 Ja juz sie tym interesowalam i wiem ze Alfa Star ma ciekawe oferty wlanie do Bulgarii bo jesli zarezerwujesz wycieczke do konca stycznia to dostaniesz rabat do 22% i wycieczke do Neseberu gratis, dla mnie ta propozycja jest bardzo interesujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja13 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 11:25 hej.Właśnie jesteśmy na etapie wyboru biura podróży.lato 2007 spędziliśmy w Egipcie z Alfa Star i trzeba im przyznać że są profesjonalistami. W tym roku zastanawialiśmy się nad Triadą bo po Sky Clubie (nie polecam) który wydał katalog na lato 2008 (hotele masakra), wydali jako drudzy katalog. Po przeczytaniu opini i zgromadzeniu info od znajomych przekreśliliśmy to biuro! Alfa Star Górą!!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 09:21 Przejzalem wlasnie oferte Alfy Star i musze przyznac ze jest interesujaca, podoba mi sie to ze za rezerwacje do 31 stycznia daja wycieczke do naprawde fajnego i godnego odwiedzenia miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
atena.2 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 12.03.09, 21:57 SZCZEGÓLNIE polecamy w/w biuro, bo.......w nim pracujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 15:16 Orbis i Stolice Europy. Pilotką była Pani Ala, z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. Byłam w sierpniu 2007roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sted Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:30 A ja ci mimo wcześniejszej opini polecam Sky Club,byłem z nimi w lecie i się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.aster.pl 29.11.07, 18:40 Polecam Neckermana, jeśli rzecz dotyczy Grecji lub wysp greckich Jeżdzę z firs już kilka lat i zawsze ok, a ceny, cóż, wbrew obiegowej opinii, że jest tam drogo, można znależś coś taniego , zwł. w katalogu HIT.Jest także sporo apartamentó, gdzie dzieci płacą mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saosia Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 21:04 Podpisuje sie pod opiniami tych co korzystali z oferty biura Alfa Star.....Bylam z nimi w tym roku w Bulgarii,wywiazali sie w 100%,rowniez zalatwialam wyjazd na lipiec w styczniu tego roku i wycieczka do Nesseberu byla gratis.....POLECAM BARDZO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 08:39 A ja chrzanię wszelkie biura podróży. Kilka razy skorzystałem z ich ofert, nie było źle, ale człowiek jest uwiązany. W przyszłym roku biorę swoją gablotę, 3 tygodnie urlopu i azymut na Bałkany, po 2-3 dni w jednym miejscu. W Chorwacji byłem już kilka razy, w Czarnogórze także, więc myślę o Macedonii, północno-wschodniej Grecji, Bułgarii i Rumunii. Noclegi raczej w ciemno - zawsze się coś znajdzie. Mając auto jestem sam dla siebie sterem, żeglarzem, okrętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabikert Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 09:42 Zdecydowanie Alfa Star, bardzo fajne oferta na 2008 rok i niskie ceny. I fajny pomysl z tymi wycieczkami gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Diego Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: 194.105.132.* 03.12.07, 10:13 Biuro Alfa Star nie ma w ofercie Grecji ? CZy się mylę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: 153.19.190.* 27.12.07, 12:25 Właśnie też przeglądam ofertę Alfa star i nie mogę znaleźć Grecji?! Odpowiedz Link Zgłoś
larlargal Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 02.01.08, 20:02 Gość portalu: Karol napisał(a): > Właśnie też przeglądam ofertę Alfa star i nie mogę znaleźć Grecji?! - a na bliżej słońca jest...zobacz sobie, to jest pośrednik także ceny są naprawdę takie same;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.toya.net.pl 03.12.07, 18:18 Itaka, ITAKA, itaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek90 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:59 Zgadzam sie z tymi co polecaja Alfa Star, swietne, bardzo profesjonalne biuro, juz dwa razy z nimi wyjezdzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryl Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 19:50 Polecam Rainbow Tour bo bylem z nimi na trzech wycieczkach.Chorwacja,Paryz i Wlochy 10 dni.Super imprezy.A jaka obsluga.Na 10dniowych Wloszech wyspa Capri,gole laski itp.Super pilotka Ola.Wiedza ogromna,znajomosc panstwa i kultury.Dowcip i jaki wyglad,uffff.Walizki pakowac i tylko podziwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia88 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 09:35 Bylam z rodzinka w Egipcie z Alfa Star i uwazam ze dobrze organizuja wycieczki, wywiazali sie z umowy i pewnie jak bedziemy znowu chcieli gdzies jechac to tez z Alfa Star. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz12 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 07.12.07, 12:17 Itaka znowu w tym roku nawypisywała dużo wylotów z lotnisk lokalnych i pewnie jak wzorem lat ubiegłych wycofa się z tych lotnisk jak ludzie wcześniej wpłacą pieniądze.Ostrzegam przed Itaką a pozatym ceny w tym roku mają bardzo wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasandra Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.range81-158.btcentralplus.com 08.12.07, 08:13 Zgadzama sie z Toba ceny sa za wysokie. Dlatego w tym roku , wybiore inne biuro podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 08.12.07, 10:43 Nie zrozumcie mnie źle, ale jeśli ktoś był raz czy dwa z jednym biurem, to może nawet nie wiedzieć jak to robią inne biura.Wydaje mi się,że aby móc mieć jakieś porównanie, to trzeba trochę pojeździć z różnymi biurami i w różne zakątki świata, bo co z tego jak np. z Itaką było fajnie w Grecji, a w Emiratach już nie? To polecać Itakę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 09:51 Ja korzystlam z kilku biur i najbardziej udana wycieczke mialam z Alfa Star, byla dobrze zorganizowana obsluga i rezydent byli bardzo mili, mozna bylo sie do nich zwrocic z kazda sprawa i zawsze z przyjemnoscia pomagali. Nie mam zadnych zastrzezen co do tego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EgyThai.com Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.07, 22:39 jaka dowcipna... :D ___________________ pisz do mnie na gorzow@egythai.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: polecam Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 18:26 Ja natomiast nie polecam biura Rainbow Tours.Byłem z nimi w Indiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: polecam Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 18:27 Dodam tylko - to był koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik3010 Re: polecam Rainbow Tours IP: *.torun.mm.pl 08.12.07, 16:42 Ja sie wlasnie wybieram z Rainbow tours do Goa. co bylo dokladnie nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuni Re: polecam Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:09 nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze...zobaczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubalinski Re: polecam Rainbow Tours 27.03.08, 12:24 Tia, owady, nieznośne temperatury, brak ziemniaków i schabowego w knajpach tak?;) Bo ja byłem z RT w Indiach i bardzo sobie chwalę... > Dodam tylko - to był koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanka Re: polecam Rainbow Tours IP: *.sm-rozstaje.pl 13.01.08, 19:39 a ja byłam z Rainbow Tours w Beneluxie- nie polecam - pilotka z łap- anki ,beznadziejna .Podobno była 1-szy raz ale nic pokory wręcz odwrotnie .Robiła łachę ,ze pracuje . Szanujące się biuro tak nie postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
elmo.ja Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 08.12.07, 15:58 a.tygrysica napisała: > Witam, > > Nie korzystalam do tej pory z biur podrozy, prosze o info o biurach > z ktorych korzystaliscie i jestescie zadowoleni? > Interesuje mnie Bulgaria i Grecja mamy 2 dzieci, ale animacje nie sa > konieczne. > szczerze polecam bliżej słońca, byłem z nimi w egipcie, bylo super, i za dobre pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
alementaral Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 10.12.07, 02:59 Ktoś pisał już opinie odnośnie GOA- postaram się jutro znaleźć gdzie to było i wkleić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 06:10 ja bylem z alfa star i bylo super (bulgaria). ale przyznam ze nie rozumiem waszej ekscytacji tym ze wykupienie wycieczki w styczniu wiaze sie z wycieczka do nesseberu gratis:) przeciez ze slonecznego brzegu do nesseberu jest kilka kilometrow! (2, 3?) wiec po co taka wycieczka? mozna pojsc sobie pieszo albo podjechac autobusem za 1,2 leva i mozesz siedziec ile chcesz i ogladac co chcesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 10.12.07, 18:48 Wiesz co, prawda wygląda w ten sposób, że z każdym biurem możesz dobrze i źle trafić, z każdym możesz mieć super lub beznadziejne wakacje, często za porażki odpowiadają linie lotnicze, nierzetelni hotelarze, lokalni kontrahenci odpowiedzialni za turystów w danym kraju. Każde biuro ma wpadki, ale każde ma też zdecydowaną większość turystów zadowoloną z wakacji. Kwestia szczęścia. Oczywiście są takie, którym wpadki zdarzają się częściej, a tak naprawdę jest to spowodowane tym, że są to największe biura na polskim rynku, a gdyby spojrzeć na to proporcjonalnie to okazałoby się, że we wszystkich jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EgyThai.com Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.gorzow.mm.pl 11.12.07, 07:08 Zastanawia mnie tylko, dlaczego akurat Bułgaria lub Grecja...? Jesli dotychczas nie korzystałaś z usług biura, to na Twój pierwszy wyjazd polecam kraj, do którego większość Turystów wraca wielokrotnie: Egipt a najciekwsze jest to, że ceny wyjazdu do Egiptu, Grecji czy Bułgarii są bardzo zbliżone. W Egipcie dodatkowo, oprócz zasłużonego odpoczynku, znajdziesz masę ciekawych rzeczy do zobaczenia... a rafy w Morzu Czerwonym... Morze Czarne nie dorównuje. Oczywiście ktoś się może ze mną nie zgodzić, ale po co porównywać kulturę europejską, którą masz na codzień, skoro możesz przy podobnych warunkach finansowych zobaczyć inny kontynent, inną kulturę, inny świat... Jak chcesz coś więcej, to śmiało pisz do mnie: gorzow@egythai.com Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 05:53 jak ma ochote poleciec do bulgarii lub grecji to czemu nie? egipt to akurat miejsce gdzie ci najwyzej zobaczy hotel i pustynie:)) grecja jest o wiele ciekawsza.wspomniales ze w egipcie mozna zobaczyc rafy...i to wszystko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EgyThai.com Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.07, 08:36 Cóż... byłem w Grecji, moja żona była w Bułgarii i oboje już byliśmy wielokrotnie w Egipcie. Czy po to, żeby zobaczyć rafy? też. Natomiast zawsze nasze cele były bardziej skonkretyzowane: poza wizytowaniem hoteli, z którymi współpracujemy, zawsze byliśmy sfokusowani na zwiedzanie: w pierwszej kolejności Kair z Gizą (piramidy i Sfinks) i Muzeum Narodowym później Aleksandria, która mnie oczarowała i do dzisiaj jest na liście miast, gdzie chciałbym spędzić swoją emeryturę: miasto dla zakochanych następnie Luksor (Dolina Królów) i Świątynia Karnaka: kto nie widział starożytnych Teb, nie wie o czym mówię... a poza tym? Biała Pustynia, Safari na Saharze no i bliskość Jerozolimy (Sharm lub Taba), którą również warto zobaczyć... Egipt? to inny świat: Grecja to Europa :) A chcesz zobaczyć coś totalnie innego? polecam Azję: Tajlandia, Wietnam, Malezja... Nie mówię, że Bułgaria czy Grecja jest bleee, ale dlaczego nie zobaczyć w czasie wakacji czegoś więcej poza słońcem??? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 13.12.07, 09:35 Nie przesadzajmy, że w Grecji nie ma czego zobaczyć, w Grecji są też zabytki i to sporo. Po za tym nie wszyscy lubią kulturę arabską ( natrętni sprzedawcy itp.). Tu można dyskutować o zaletach Grecji i Egiptu, ale ja np. osobiście byłem 3 razy w Grecji a w Egipcie jeszcze nie. Planowałem już parę razy, ale albo były groźby zamachów, albo naczytałem się o kłopotach żołądkowych i jechałem gdzie indziej i zawsze byłem zadowolony. Oprócz Egiptu jest sporo fajnych miejsc na świecie. Egipt to inny świat, właśnie i nie każdemu to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EgyThai.com Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.07, 19:03 ależ nie przesadzaj... jakby w Grecji nie było czego oglądać, to nigdy bym tam nie poleciał, a bywało się :) po prostu uważam, że Egipt ma znaczną przewagę nad Grecją... znaczną! ale to moje prywatne zdanie i nie musisz się z nim zgadzać. chociaż nie za bardzo rozumiem, jak możesz oceniać coś, czego nie widziałeś... a zamachy były również w Hiszpanii i Londynie, nie mówiąc o Nowym Yorku, a kłopoty żołądkowe mam zawsze po konkretnym przepiciu i nie muszę być wcale w Egipcie ;) byłem wiele razy w Egipcie i zemsta faraona nigdy mnie nie trafiła, więc chyba jestem stworzony do jeżdżenia w kraje arabskie, z których i tak najbardziej podoba mi się Egipt. Ale nie neguję tego, że uwielbiam odpoczywać w Tatrach czy na Mazurach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 13.12.07, 19:40 No i super, Ty lubisz Egipt a ja Grecję i wszyscy są szczęśliwi. Świat na Egipcie się na szczęście nie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EgyThai.com Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.07, 08:07 i już Cię lubię :) w Grecji podobają mi się wyspy: w zeszłym roku spędziliśmy odlotowy czas na Santorini, bo chcemy rozszerzyć naszą ofertę o takie perełki. I jest to jedno z miejsc, które czaruje. Ale przez BP to chyba ciężko by było się tam zmieścić w 2tys... :) - my byliśmy prywatnie i wyszło nam w troje troszkę ponad 10tys ze wszystkimi wydatkami. To chyba najbardziej różni Grecję od Egiptu: w Grecji zawsze zostawiam więcej kaski, nawet jeśli wycieczka pozornie wygląda na tańszą :) ________________________________ pisz do mnie na gorzow@egythai.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.ukonline.co.uk 20.12.07, 10:53 ja bylam w Turcji ze Scan Holiday i moge polecic. Piotka dostepna, fakulatytwne orgazniuja nawet jak jest tylko 6 chetnych osob, hotel mial tylko 3 *** a czysciutko, sprzatany codziennie, pokoje z widokiem na morze (bez dodatkowych oplat), i obiadokolacje bardzo smaczne - duzy wybor dan, jedyne co to sniadania byly codzienie podobne. Ale super miejsce i przyzwoita cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodaq Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 10:54 Moge polecic Ci Alfe Star, bylem z nimi w Bulgari w hotelu Berlin, swietny hotel, w ogole caly wyjazd mialam udany, kontakt z rezydentem byl staly i bardzo sympatyczny, wzorowa organizacja no i co wazne niskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
pola23.5 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 21.12.07, 12:02 a ja polecam blizejslonca.pl. W swojej ofercie mają oferty różnych biur podróży więc każdy znajdzie cos dla siebie a przy tym przemiłe panie w call center. na pewno dobrze doradzą i pomogą w zorganizowaniu wymarzonego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danusiaA Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 10:55 nie mam za bardzo doswiadczenia ale w lipcu wybieram sie na wakacje z Alfa Star, polecili mi to biuro znajomi i postanowilam sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
larlargal Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 02.01.08, 20:01 pola23.5 napisała: > a ja polecam blizejslonca.pl. W swojej ofercie mają oferty różnych biur podróży > więc każdy znajdzie cos dla siebie a przy tym przemiłe panie w call center. na > pewno dobrze doradzą i pomogą w zorganizowaniu wymarzonego urlopu. - Call center to jeden z plusów dla osób korzystających z bliżej słońca- nic tak nie cieszy jak większy kontakt z agentem do spraw klienta;) Odpowiedz Link Zgłoś
doninten99 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 02.01.08, 20:11 co prawda to fakt :) im więcej kontaktu z biurem tym większy komfort i pewność wyjazdu.. szczególnie przy ofercie internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jarus007 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 02.01.08, 20:16 Kurcze widze,że blizejslonca.pl to dosyć popularna firma :) przed chwilą o niej pisałem na tym formum a tu temat dalej znowu . Ale nie dziwie się ja byłem z nich bardzo zadowolony polecam . I tak doninten to jest właśnie to biouro, o które pytałeś się w poprzedim temacie :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
doninten99 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 02.01.08, 23:36 Dzięki - byłem na stronie... tysiąc złoty za 7 dni sylwestra w tunezji allinclusive- eh szkoda, że wcześniej nie wszedłem -może by sie coś udało Odpowiedz Link Zgłoś
elmo.ja Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 03.01.08, 00:06 larlargal napisał: > - Call center to jeden z plusów dla osób korzystających z bliżej słońca- nic ta > k > nie cieszy jak większy kontakt z agentem do spraw klienta;) potwierdzam, bardzo mila Pani tam jest, wiele mi pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia.x Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 09:32 Wczoraj zerezerwowalismy z chlopakiem wycieczke do Bulgarii w Alfa Star na lipiec. Dostalismy spory rabat i cena wyszla bardzo niska w porownaniu z innymi ofertami. Zakwaterowani bedziemy w hotelu Babewa, mam nadzieje ze wedziemy sie swietnie bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
hanibal78 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 27.01.08, 14:51 Cześć Marysia. X...podonie jak wy ja z moja dziewczyną zarezerwowałem także wycieczke do BUłgarii w Alfa Star na lipiec;- )...dokładnie wylatujemy z Wrocławia 16 lipca;-). No i żeby było ciekawie podobnie jak wy wybraliśmy chotel Babewa. Od znajomych wiemże biuro jest solidne i to mnie przekonało.Poza tym ceny mają bardzo przystępne ( za dwutygodniowy pobyt z przelotem samolotem, bez wyżywienia zapłaciliśmy 1429zł/za osobę). Mam nadzieje że wakcje będą udane.....Tylko mam pytanie co do hotelu Babewa...jeśli ktoś już tam był to proszę o opinie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
larlargal Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 04.01.08, 16:14 Call center to tak prywatny doradca do spraw związanych z wycieczką;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bakjal88 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 04.01.08, 17:15 Mały szczegół na stronie a cieszy nieprawda? Oby więcej było takich ofert pośredników w internecie ku wielkiej uciesze grona osób, które latają po świecie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elmo.ja Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 05.01.08, 01:17 larlargal napisał: > Call center to tak prywatny doradca do spraw związanych z wycieczką;)) to takie male mile okreslenie na call center :) Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 05.01.08, 12:24 Witam :) NIe wiem czemu ale jakoś tak wyszło że za każdym razem jeżdzę z innego biura podróży i jeszcze nigdy się nie nacięłam.. W Grecji byłam z BP Turysta -ale to miejscowe BP z Bielska, żadnych zastrzeżeń. Na Krecie z Exim Tours - samolot spóźniony tylko o 1h, hotel zgodny z opisem, również wszystko w porządku. Bardzo fajne miejsce na wczasy. Egipt (objazdówka "Wzdłuż Nilu") z Rainbow Tours-jak najbardziej polecam, organizacja na najwyższym poziomie, rezydenci, piloci pomocni, opieka lekarska, standardy hoteli. W tym roku również Egipt, tym razem pobyt w Sharm z TUI, zobaczymy jak będzie ;) Jeśli chodzi o Alfa Star akurat mój brat miał z nimi problem, w 2007r pojechał do Tunezji w podróż poślubną i 7dni spędził w 3 różnych hotelach, ponieważ w tym, który zarezerwował nie było dla nich miejsca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 14:38 Triada Ostrzegam! Byłam w Turcji 2007.Rezydenci chamstwo i zadnej pomocy, nie do końca przedstawienie prawdy w biurze, źle zarezerwowane pokoje i ogólnie żenujacy poziom. Wiem że sa dosyc tani np. wyjazd 7+7 jak ja byłam ale nawet za taka cene (ponad 2000) oczekuje się jakiegos chociaz podstawowego poziomu usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia_k Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 10:55 ja chyba w tym roku pojade do Egiptu z Alfa Star, maja niskie ceny i z tego co slyszalam sa w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 14:20 Byłem ostatnio z ITAKĄ w Brazylii i na Wyspach Zielonego Przylądka. Biuro niestety oszukuje klientów co do kategorii i dokładnego programu. Zamiast hotelu 4-gwiazkowego był 2-gwiazdkowy a cena oczywiście 4-gwiazkowego. Również czartery są źle zorganizowane. Opóźnienia 14 godzinne to norma. W tym czasie biuro stara się tłumaczyć klientom że muszą za wszystko dodatkowo zapłacić. Zdecydowanie odradzam korzystanie z ITAKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 20:52 ciekawe..czy biuro alfa star rzeczywiscie jest tak dobre ?czy też moze pracownicy biura nie próznują ...? strasnie dużo tych pochwał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondarer Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 11:36 nie wiem czy pracownicy nie proznuja ale ja raz nimi bylem w Egipcie bylo ok, wiec zlym biurem byc nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 21:10 Hej :) My w tym roku też planujemy jakieś większe wakacje. Do tej pory jeździliśmy z neckermanem i triadą, tym razem też będzie raczej triada. A że mamy chęć na coś bardziej egzotycznego (do tej pory były Włochy, Egipt i Bułgaria), to wybieramy się na Kubę. Zobaczyć na własne oczy ten kraj osnuty tyloma mitami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samabien Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.pkobp.pl 08.07.08, 09:15 Kiedy lecicie na Kube? Ja 27.07 z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikolanka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.chello.pl 15.01.08, 19:23 my w zeszłym roku byliśmy na podróży poślubnej w Grecji z Triadą - było super, wzięliśmy hotel all inclusive i wykupiliśmy wycieczke fakultatywną. w tym roku tez raczej się na Triade zdecydujemy, ale tym razem chyba bedzie Costa Brava w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chp Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.chello.pl 16.01.08, 11:12 jezseli chodzi o wycieczki z dzieciaczkami, to triada jest dobra, bo czesto w hotelach zapewniaja zespol polskich pedagogow, ktorzy sie opiekuja radosna gromadka, kiedy rodzice potrzebuja chwili dla siebie. wejdz sobie na stronke triady i obczaj wycieczki, gdzie jest "klub triada junior" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 23:11 Nie polecam Skarpe Trawel.Bylam w Grecji jestem bardzo rozczarowana.Hotel do niczego ponizej przecietnej,autokar w oplakanym stanie .Hotel nazywa sie Adonis miejscowosc Nei Pori.Zastanow sie dwa razy zanim zdrcydujesz sie na to biuro podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec. ds.turystyki Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:45 Witam. Polecam biuro gdzie pracuję - Centrum Turystyki OSKAR. Specjalizujemy się w Bałkanach - mamy przede wszystkim ofertę autokarową i z dojazdem własnym, ale pojawią się również samoloty. W tym roku nowe kierunki - Albania i Rumunia w bardzo przystępnych cenach. Na urlop można pojechać już za 534 zł (CENA OSTATECZNA!) :) Nasze apartamenty i hotele są zadbane i czyste, a ich właściciele mili. Oferty kierujemy do osób z "mniejszym portfelem", rodzin z dziećmi i studentów. Chętnie doradzę w wybraniu odpowiedniej formy wypoczynku. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 15:02 Jeżeli ma to byc wyjazd samolotem to polecam Travel Time, jeżeli autikarem to b.p.Tecza, Amida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latte Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 16:20 W Grecji nie byłam z dziećmi, ale z synkami pojechaliśmy do Primorska w Bułgarii na tydzień, z Triadą. Hotel nazywał się Spectar Palace, 3* (nie szukaliśmy jakiś luksusów). Ze strony biura wszystko było w porządku, hotel też fajny, miał brodzik dla dzieci i ogródek, a najważniejsze, że parę kroków od niego był aquapark :) Jedliśmy na własną rękę, więc nie wiem, jak z jedzeniem. Nam i dzieciakom się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 08:29 Rainbow jest do bani.Nigdy z nimi nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 21:55 Ja w zeszlym roku bylem na Krymie z eko-tourist. malo znane biuro z krakowa. Nie wiem czy maja bulgarie w ofercie ale na krymie wszystko bylo w porzadku i nie mialem powodow do narzekan. Mysle ze male biura maja przewage nad duzymi ze nie robia masowki i bardziej dbaja o szczegoly ktore duzym czesto umykaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: 195.69.82.* 02.02.08, 16:07 wejdź na www.travelasystent.pl oni ci doradzą najlepiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.08, 12:10 polece ci biuro www.soletravel.pl napisz do nich maila z zapytaniem o wyjazd lub zadzwon na pewno doradza ja z nimi byłem juz kilkakrotnie i było super a moi znajomi byli w 2 pary z dziećmi tez wrocili zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakoste Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 15:46 Bałabym się wyjeżdżać z małymi biurami. Z podejściem do klienta to różnicy wielkiej nie ma, jak w triadzie idziesz kupować wycieczkę, to też indywidualnie Ci wszystko wytłumaczą itd, więcej ludzi po prostu u nich pracuje. I wiadomo, że wycieczka się odbędzie, bo biuro nie zniknie jak sen jaki złoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartolini Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 21:43 dokładnie - też bym się mocno zastanawiał, czy gdziekolwiek jechać z małym biurem, tyle się słyszy o naciągaczach, ze hej. a z dużymi biurami też bywa różnie - generalnie wśród moich znajomych praktycznie wszyscy wybierają triade i jeżdżą z nią wielokrotnie, także widać że są zadowoleni. ja planuję teraz pierwsze wakacje zagraniczne z narzeczoną no i też pojedziemy z triadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanulkaa Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 09:00 moja siostra z mężem i koleżanka z chłopakiem byli w zeszłym roku z triadą własnie - jedni w hiszpanii a drudzy w turcji i wszyscy byli zadowoleni.wybrali last minute, chociaż ja uważam, ze w tym roku o wiele bardziej się opłaca firs minute u nich wziąć-o wiele taniej są naprawdę spoko wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.08, 10:24 małe biura to zazwyczaj agencje duzych biur - organizatorów w takie agencje maja zazwyczaj w swej ofercie kilkunastu organizatorów a co za tym idzie dużo większą i ciekawszą oferte Ale jak chcecie jeżdzić z Triada to proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikkka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:08 w tamte wakacje bylam w Egipcie z BP Alfa Star i bylam zadowolona, zadne nieprzyjemnosci mnie nie spotkaly wiec mam do nich zaufanie i w tym roku mam nadzieje ze uda mi sie wyjechac do Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbo Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:07 first minute i last minute w sumie dość podobnie wychodzą. a first o tyle mi nie pasuje, że nigdy nie wiem czy będę mógł sobie akurat tak urlop zaplanować, w końcu to tyle czasu :] łatwiej mi jednak planować miesiąc przed. poza tym lubie niespodzianki;P także moim last minute zacznę się interesować w kwietniu, bo w maju chcę jechać - z triada na bank. mają olbrzymi wybór a pod każdym innym względem są bardzo w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chp Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.chello.pl 05.02.08, 18:12 heh, no first minute jest dlaludzi, ktory sazdecydowanie i potrafia ocenic o wiele wczesniej kiedy beda mieli wolne. mysle, jednak , ze to nie jest trudne, a zaplanowanie wczesniej wakacji moze wyeliminowac niepewnosc ze znalezieniem odpowiedniej wycieczki przed samym urlopem. tak czy inaczej p oto to wszystko jest, zeby kazdy mogl sobie zaplanowac wakacje tak jak mu najbardziej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
ququlkka Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 05.02.08, 20:22 Osobiście wolę last minute, bo nigdy nie wiadomo, gdzie nas wyniesie :D Taka fajna nutka ryzyka, ale też możemy sobie na to pozwolić. W zeszłym roku dorwaliśmy za grosze (relatywnie) Egipt z triady, a wcześniejsze ustalenia były, że chcemy do Grecji. I było fantastycznie :D Ale jakbym miała np dzieci, to bym wolała first minute. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravena Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 12:38 ja też w szaleńczych latach młodości (hehe) wybierałam last minute, to szaleństwo, decydowanie się w ostatniej chwili, przygoda ;) teraz jednak powoli skłaniam się ku wczesnej rezerwacji, bo to ma być podróż poślubna ;) wybraliśmy triadę, jak rok temu i dwa lata temu też, wakacje mieliśmy super udane, więc trzymamy się tego sprawdzonego biura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antytriada Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:54 Az mi sie nie dobrze robi od tej triady. Gdzie nie spojrzysz tam triada za chwile do lozka wejde a tam triada !!! Zygac jzu sie chce tymi wpisami od ludzi oplacanych przez triade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.chello.pl 07.02.08, 23:15 Trida i blizejslonca sprzedające Triadę to są najlepsze biura. He he he, można się ubawić. Mam to samo, rzygam Triadą i blizejslonca ,bfuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 01:11 Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii na temat Triady i Alfastar. Właśnie wróciłyśmy z mamą z rejsu po Nilu z Alfą. Jeden wielki koszmar - statek pięciogwiazdkowy!- Stary rupieć z klitkowanymi kajutami, zimno w nocy w kajutach, ciągłe braki ciepłej wody,kurz i wyzierający zewsząd syf, całonocny huk dobiegający z silników statku uniemożliwiający sen. Na dodatek ponad połowa uczestników wycieczki dostała biegunki. Z triadą byłam latem z dziećmi na Sycylii w czterogwiazdkowym (!) hotelu Kartibubbo. Pokoje zmienialiśmy trzykrotnie.W życiu nie widziałam tyle mrówek Faraona na metrze kwadratowym. Chętnie udostępnię zdjęcia, są zabójcze. Chyba nieprędko pojadę z tymi dwoma zachwalanymi pod niebiosa na tym forum BP, nawet gdyby mi dopłacili, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iti123 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 17:59 Dziekuję za solidną porcje informacji o usługach tych wychwalonych biur podróży. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.eranet.pl 06.02.08, 15:40 polecam biuro OdysTours wykupilismy z mezem wyjazd na Djerbe do hotelu Melia Palm Azur z all inclusive. mamy dwojke dzieci i dlatego te oferte wybralismy, zaoszczedzilismy sporo, maja super ceny dla dzieci polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maro2008 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 08.02.08, 10:54 Polecam viva tours z chorzowa,nie mają co prawda Bułgari i Grecji,ale polecam Egipt.Super wypoczynek,połączony ze zwiedzaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenza Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 20:35 Pochwalę się, że dzisiaj kupiłam wakacje :D Pierwszy urlop od dwóch lat! (ale kocham moją pracę, kocham moją pracę...). I wymarzona, wytęskniona, wyczytana w przewodnikach i podróżnikach Kuba :) Z Triadą, bo polecono nam. Najbardziej chciałabym sama z plecakiem na plecach, ale to nie tym razem. I tak będzie cudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.chello.pl 08.02.08, 22:44 Nie no jak z Triadą, to na pewno będzie super, toż to najlepsze biuro w Polsce, a może i na świecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marika.w Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? 21.02.08, 19:17 My byliśmy z Itaką na Rodos. Była to właśnie nasza podróż poślubna. Mogę z czystym sumieniem polecić to biuro podróży. Zapraszam też na stronkę dotyczącą Rodos. Wiele przydatnych informacji i zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina345 Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:02 zdecydowalam sie na Alfe Star, w lipcy lecimy z mężem i dwojka dzieci do Hurghady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 12:46 W lipcu do Egiptu, hm..., to na pewno będzie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateoo Re: Lato 2008 - które biuro podróży polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 10:41 Rowniez polecam Alfe Star, sa dobrym i profesjonalnym biurem, zadzarzaja sie negatywne opinie ale ja bedac z nimi w Egipcie nie zauwazylem nic zlego, wedlug mnie wycieczka wygladala tak jak powinna wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś