Dodaj do ulubionych

almatur- opinie

12.10.08, 19:39
Proszę o opinie na temat BP ALMATUR
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: almatur- opinie IP: 151.54.117.* 13.10.08, 10:14
      Almatur-ekonomiczne dla turysty masowego:Oszczedzaja na
      przewodnikach lokalnych...te prace wykonuje pilot.....
      • Gość: mira Re: almatur- opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 13.10.08, 10:29
        Marek nie zawsze tak jest - w każdym większym włoskim mieście, w którym odbywa się realizacja programu turyści mają zapewnionego przewodnika... Asyż, Rzym, Neapol, Florencja itd
        • Gość: Ania Re: almatur- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 14:24
          Byłam z nimi na czterech wycieczkach i wspominam je bardzo dobrze. Program
          zawsze był wykonany w 100% czasem coś więcej, kompetentni piloci i kierowcy.
          • liczek Re: almatur- opinie 14.10.08, 09:41
            Żeby nie było tak miło:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=81547871&a=83059901
            • Gość: anagnina Re: almatur- opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.08, 12:03
              po przeczytaniu wszystkich wpisów w podanym wątku dochodzę do wniosku, że nie można tego traktować jako ogólną opinię o Almaturze. to wypowiedzi wczasowiczów z jednej pobytówki mają dać obraz o całej firmie??? trochę to nieobiektywne prawda? może tak kilka pozytywów o objazdówkach z tą firmą, bo słyszałam, że naprawdę są godne polecenia
              • bellamuerte objazdówka z almaturem 14.10.08, 15:10
                bylismy na objazdówce w Chorwacji na przełomie lipca i sierpnia tego
                roku. Nasze doświadczenia z tego wyjazdu, potwierdzają wcześniejszew
                opinie o biurze Almatur. hotele poniżej krytyki, brudne, obskurne z
                karaluchami w szafie. jedzenie niesmaczne, nieświeże i monotonne.
                przykład? przez 4 dni pobytu w hotelu w Biogradzie czterokrotnie
                podawano nam tą samą zupę, która w założeniu miała być chyba
                rosołem. czerstwe pieczywo i parówki w plasterkach (żeby było
                taniej). do tego cena wycieczki nie była wcale niższa od ofert
                pozostałych biur. wg mnie biuro to wygrywa jedynie atrakcyjnym
                programem zwiedziania. Osobną sprawą wartą nagłośnienia na tym forum
                jest pilotka almaturu, Pani Felicja. Wyjeżdżając do Chorwacji na tym
                forum czytaliśmy o niej pozytywne opinie. dlatego cieszylismy sie ze
                pokaze nam chorwacje. niestety okazało sie ze jest to osoba
                niekompetentna, a wręcz chamska. przez cały pobyt czepiala sie grupy
                (wygląd turystek), ustawiala nas jak male dzieci. przez caly czas
                podkreslala ze jest zmeczona i znudzona swoją pracą w chorwacji. nie
                mogla sie doczekac powrotu do Polski. jej głupie żarty na poziomie
                budki z piwem byly żenujące. np. tekst że poprzednia grupa była
                fajniejsza, bo hdy pjechali na jakąs fakultatywną wycieczke, to
                cytuję "tak sie schlali ze zabraklo woreczkow" xD pilotka nie
                reagowala na zadne skargi, nie chciala w niczym pomoc. z pewnoscia
                taka osoba jak Pani Felicja z almaturu nie przysporzy tej firmie
                dobrej renomy.
                zobaczcie sobie inne moje posty na ten temat.
                przestrzegam przed Almaturem i nieudolną Felicją, pozdrawiam :)
                • Gość: ON Re: objazdówka z almaturem IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.08, 16:01
                  NO TO NIEŹLE TRAFIŁAŚ... EH BRAK SŁÓW SĄ PILOCI I SĄ PILOCI
                  JA BYŁEM OSTATNIO Z NIMI NA WYCIECZCE OBJAZDOWEJ PO WŁOSZECH I NAPRAWDĘ BYŁO FAJNIE, HOTELE NA DOBRYM POZIOMIE, CAŁA ORGANIZACJA SUPER NO I FAJNA MŁODA PILOTKA.CHOĆ MIAŁA 22 LATA TO DAŁA SOBIE ZE WSZYSTKIM RADĘ I ZREALIZOWAŁA PROGRAM W 100%.A KIEROWCY<SAM JESTEM ZAWODOWYM> TO NAPRAWDĘ WYŻSZA PÓŁKA
                  • estorilla Re: objazdówka z almaturem 15.10.08, 03:36
                    no widzisz, a ja Felicję uważam za fenomenalną osobę :) z pasją i
                    poczuciem humoru. A Almatur generalnie jest fajnym biurem-po prostu
                    trzeba jechac z odpowiednim nastawieniem-luksusów nie bedzie-nie za
                    te pieniądze.
                • Gość: Ania Re: objazdówka z almaturem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 14:41
                  Dziwie się, że P. Felicja aż tak się zmieniła byłam z nią na Adratic tour w
                  2004r i wspominam tą wycieczkę bardzo miło, hotele turystyczne, czyste, jedzenie
                  szczególnie w Medenie pyszne i b. dużo, świetny program i kierowcy super a sama
                  pilotka kompetentna i pomocna.
                  • anna200555 Re: objazdówka z almaturem 19.10.08, 16:51
                    Dziękuję za wszystkie opinie i pozdrawiam
                    • Gość: Marek Re: objazdówka z almaturem IP: *.chello.pl 19.10.08, 21:50
                      Witam!!

Jestem pilotem i turystą zarazem.Wierzcie mi almatur wynajmuje nie
                      wszędzie przewodników(Włochy) bo oszczędza.A osoba która zajmuje się
                      u nich pilotami namawia usilnie pilotów aby to oni robili pracę
                      przewodników....To nie jest solidna firma która dba o swoich
                      turystów,opinie,pracowników....
                      • hayabusa100 Re: objazdówka z almaturem 19.10.08, 23:34
                        Jako pilot <nie tylko pracujący dla Almaturu> jakoś nie spotkałam się, aby mój szef "NAMAWIAŁ USILNIE" abym wykonywała pracę przewodników... Pracowałeś dla Nich? Jak nie to nie pisz głupot w stylu "WIERZCIE MI" tylko pisz prawdę, jeżeli Cię na to stać oczywiście...
                        • Gość: Marek Re: objazdówka z almaturem IP: *.chello.pl 21.10.08, 14:58
                          Jak na pilota jesteś za bardzo arogancka-cóż może z Ciebie
                          pseudopilot.Albo pracownik biura almatur i dlatego tak masz...
                          Pracowałem dla almaturu-Częstochowa.Powiem krótko-nigdy więcej.A
                          Tobie radzę dolej sobie troszkę oliwy do głowy,pa.
                          • hayabusa100 Re: objazdówka z almaturem 21.10.08, 15:36
                            arogancka? hmmm ładnie napisane. dziękuję za komplement :)
                            cóż... pseudopilot to chyba jest z Ciebie, jeżeli nie byłeś zadowolony ze współpracy z Almaturem. ale jak się to robi tylko i wyłącznie dla kasy a nie dostaje się jej tak dużo jak się wyobraża od biura i odchodzi pisząc później takie głupoty "nigdy więcej" to nie ma się co dziwić.
                            Szkoda słów...
                            PS. po co mam dolewać sobie oliwy do głowy, skoro jest pełna wiadomości o różnych krajach? może to w Twojej główce jest SAMA oliwa...
                            • Gość: Marek Re: objazdówka z almaturem IP: *.chello.pl 21.10.08, 17:16
                              ..... się popisałaś...gratulacje:;)
                              • hayabusa100 Re: objazdówka z almaturem 21.10.08, 20:37
                                dziękuję kolego :) i vice versa!
                                pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie!
                                • Gość: Marek Re: objazdówka z almaturem IP: *.chello.pl 22.10.08, 07:13
                                  Wiesz pojadę inną trasą bo Twój jad mnie zabije...hai,hi,hi.Żegnam
                                  • hayabusa100 Re: objazdówka z almaturem 22.10.08, 12:04
                                    boisz się? niewiarygodne! a na forum taki pewny siebie jesteś!
                                    • Gość: Marek Re: objazdówka z almaturem IP: *.chello.pl 22.10.08, 13:49
                                      Jak taki głupi człowiek jak Ty może być pilotem.......??
                                      • hayabusa100 Re: objazdówka z almaturem 22.10.08, 14:04
                                        Twoje komplementy powalają mnie z nóg...
                                        Inaczej - jak taki mądry człowiek jak Ty może pisać tak głupie rzeczy...??
                                        • Gość: Marek Re: objazdówka z almaturem IP: *.chello.pl 23.10.08, 17:11
                                          ha,ha,ha realizuj się dziewczyno..szczęścia życzę.
                                          • hayabusa100 Re: objazdówka z almaturem 23.10.08, 19:24
                                            dziękuję miłemu koledze za życzenia i nawzajem!!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka