meandy2 21.07.10, 00:00 Hm dlaczego u nas tego nie ma ??? sk.oriflame.com/products/flip-flyer.jhtml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla2 Re: Inni mają a my nie :( 21.07.10, 09:04 Zastanawiam sie tez nad tym.Nawet dzwoniłam z zapytaniem do Warszawy,ale odpowiedzi nie otrzymałam. Odpowiedz Link
ignorant11 :)))) 21.07.10, 13:07 Sława! PO prostu dlatego, ze produkt jest wprowadzany sukcesywnie na kolejne rynki. Wtedy mozna oszacowac sprzedaz popyt aby potem nie było tak niekochanych BRAKÓW Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
ignorant11 Słowacja i wiemy wszystko:))) 21.07.10, 13:16 Sława! Słowacja jest dla Polski rynkiem testowym. Na podstawie słowackich wyników szacuje sie popyt w Polsce. Zatem gdy cos sie pojawia na Słowacji to wkrótce bedzie i w Polsce... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
meandy2 Re: Słowacja i wiemy wszystko:))) 21.07.10, 16:36 ignorant11 napisał: > > Sława! > > Słowacja jest dla Polski rynkiem testowym. > > Na podstawie słowackich wyników szacuje sie popyt w Polsce. > > Zatem gdy cos sie pojawia na Słowacji to wkrótce bedzie i w Polsce... > > Forum Słowiańskie > gg 1728585 Sorry ale nie kumam jak można szacować popyt w Polsce na podstawie wyników w innym kraju. Przecież to absurdalne i nie logiczne, jakaś tania ściema i tyle. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Słowacja i wiemy wszystko:))) 21.07.10, 22:52 meandy2 napisała: > ignorant11 napisał: > > > > > Sława! > > > > Słowacja jest dla Polski rynkiem testowym. > > > > Na podstawie słowackich wyników szacuje sie popyt w Polsce. > > > > Zatem gdy cos sie pojawia na Słowacji to wkrótce bedzie i w Polsce... > > > > Forum Słowiańskie > > gg 1728585 > > Sorry ale nie kumam jak można szacować popyt w Polsce na podstawie wyników w > innym kraju. Przecież to absurdalne i nie logiczne, jakaś tania ściema i tyle. Sława! Pisałem prostym i poprawnym JEZYKIEM POLSKIM, ale skoro ktos nie rozumie to tym gorzej dla niego... Zawsze mnie mnie bawia tacy co uwazaja ze rzad USA ma spisek z kosmitami) I moze uwierzyłbym w kolejne bezecenstwo kolejnego rzadu, ale niestety co do kosmitów jestem duzo bardziej sceptyczny, jak równiez bawia rozmaite towarzystwa płaskiej Ziemii a podobno nadal takie istnieja) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
meandy2 Re: Słowacja i wiemy wszystko:))) 21.07.10, 23:13 Bawią mnie te twoje teorie z kosmosu wzięte które nie trzymają się ani kupy ani....tit. Jak dla mnie to co piszesz to brednie i za wszelką cenę usprawiedliwiasz firmę,no ale mamy wolność słowa i każdy ma prawo do własnego zdania. Odpowiedz Link
meandy2 Re: Od wczoraj też juz jest promocja u nas n/t 22.07.10, 11:52 Wiem kochana. "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" Odpowiedz Link
ignorant11 Wolność słowa:))) 23.07.10, 11:52 meandy2 napisała: > Bawią mnie te twoje teorie z kosmosu wzięte które nie trzymają się ani kupy > ani....tit. Jak dla mnie to co piszesz to brednie i za wszelką cenę > usprawiedliwiasz firmę,no ale mamy wolność słowa i każdy ma prawo do własnego > zdania. Sława! Oczywiscie ze wolnosc słowa to Twoja wolnosc wypisywania KOMPLETNYCH BDZUR pretensji wyssanych z palca, wydumanych z sufitu) i wykazywania sie brakiem zrozumienia słowa pisanego. Ale WOLNOSC Słowa to dla mnie wolnosc pisania PRAWDY i tłunaczenia postaw kazdemu, kto bez Twojego zacietrzewienia zachowuje zdolnosc rozumienia prostego komunikatu wyrazonego w poprawnym jezyku polskim. To nie sa zadne teorie ale praktyka firmy. Tak dokładnie Słowacja jest rynkiem testowym, pilotowym dla Polski. Wystarczy przeczytac i przyjac do wiadomości. Swoja droga Oriflame wcale nie musi wprowadzac kazdego produktu na wszystkie rynki... <a rel="nofollow" href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=12217">Forum Słowiańskie</a> gg 1728585 Odpowiedz Link
ignorant11 No i co??? 01.08.10, 21:40 Sława! I mamy w ofercie cała nowa kolekcje do pielegnacji stóp. Nie trzeba szukac sensacji gdzie ich nie ma, ale popatrzec równiez w nasz nastepny katalog. <a rel="nofollow" href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=12217">Forum Słowiańskie</a> gg 1728585 Odpowiedz Link
justa_79 Re: Inni mają a my nie :( 25.11.10, 19:40 wow, jaki mają teraz śliczny zielony czajnik, u nas go nie było, a szkoda, pasowałby mi do tostera i torbę Puma mają na wyprzedaży, a dla mnie jej zabrakło, nie mogli tego nadmiaru przerzucić do Polski?? Odpowiedz Link
albicilla2 Re: Inni mają a my nie :( 26.11.10, 15:18 Dzwoniłam do Ori- niestety żadnej ulotki z promocjami nie maja tak mi odpowiedziano/ Odpowiedz Link