Dodaj do ulubionych

Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie

05.09.10, 14:04
Rewolucja w makijażu ust

Pierwsza pomadka 3 w 1

Innowacyjna doskonałość:
- Pasja koloru
- Magia blasku
- Delikatność pielęgnacji

Pomadka Oriflame Beauty Triple Core
Kody: 18460-18467 oraz 20205-20206

Pierwsza na świecie pomadka łącząca pielęgnacyjny balsam, intensywny kolor i zachwycający połysk
Obserwuj wątek
    • albicilla2 Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 05.09.10, 14:07
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/yd/wa/plwo/aQ20Cdrg3Xda1MIx6X.jpg
      • albicilla2 Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 05.09.10, 18:14
        Pierwsza na świecie pomadka łącząca pielęgnacyjny balsam, intensywny kolor i zachwycający połysk.
        W rezultacie usta są bardziej miękkie, piękniejsze i bardziej kuszące niż kiedykolwiek wcześniej! Z
        wyciągiem z awokado i rumianku, olejkiem jojoba oraz witaminą E.
        Masłosz-naturalny filtr słoneczny SPF 2-3. Wygładza i uelastycznia skórę. Przyśpiesza gojenie
        ran.
        Mika -minerał
        Olejek rycynowy-ma działanie ochronne i antyoksydacyjne. Działa również na skórę kojąco i
        przeciwzapalnie
        Olejek słonecznikowy-zawiera polifenole o właściwościach antyoksydacyjnych, karoteny, witaminę
        E. Wzmacnia bariery naskórkowe, doskonale zmiękcza i wygładza skórę. Ma działanie
        przeciwrodnikowe, przeciwzapalne i normalizujące
        Kwas hialuronowy-mukopolisacharyd o właściwościach intensywnie nawilżających skórę.
        Witamina E- antyoksydant
        Bisaolol - związek czynny, wyselekcjonowany z rumiankuo właściwościach kojących i przeciw-
        bakteryjnych
        Wosk carnauba- chroni i natłuszcza skórę
        Olejek awokado- zawiera skwalen, witaminy A, B, E,H, K, PP, F, kwasy NNKT. Jest wchłaniany
        przez skórę, wnika w jej głębsze warstwy. Zalecany jest szczególnie do pielęgnacji skóry wrażliwej,
        dojrzałej, starzejącej się, z problemami
        • albicilla2 Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 10.09.10, 17:24

Pachnie wanilią i kolory na zdjęciach sa zgodne ze stanem faktycznym.
          • shiva772 Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 11.09.10, 23:38
            Pomadka jest pomadka. Cudów nie widzę osobiście, poprostu fajna.
            • syjamsetka Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 21.09.10, 20:15
              Jestem konsultantką, w zamówieniu z katalogu 12 dostałam próbkę nowej pomadki. Niestety wyrzuciłam folię zabezpieczającą zanim sprawdziłam, jaki to kolor. Niestety to co mam w próbce nijak się ma do kolorów z katalogu. Jeśli do zamówienia standardowo dołączana była próbka czerwonej pomadki i któraś z Was mogłaby mi powiedzieć, jaki to numer koloru, będę bardzo wdzięczna za pomoc.
              • ewula_p Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 21.09.10, 23:58
                Moja próbka pomadki ma numer 18476, a nazwa koloru to Dazzling Cherry.
                • syjamsetka Re: Pierwsza pomadka 3 w 1 na świecie 22.09.10, 20:43
                  Dziękuję! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka