Dodaj do ulubionych

Time Reversing sojowo-algowa rewelacja dla Pań 40+

26.03.04, 23:39
Witam!

Opis tej wpaniałej kolekcji, opartej na przełomowym odkryciu uczonych z
laboratoriów Oriflame, wszystkie urocze i piękne 40latki znajda na stronie 42
katalogu

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
Pozdrawiam i zapraszam!
Obserwuj wątek
    • albicilla Re: Time Reversing sojowo-algowa rewelacja dla Pa 26.03.04, 23:43
      Pana poproszę o sprawozdania , dokładne, z działania i posługiwania się seriami
      dla mężczyzn.Na osobnym wątku oczywiście.
      • 1szylider A co to Sexmisja jakaś? 27.03.04, 14:21
        albicilla napisała:

> Pana poproszę o sprawozdania , dokładne, z działania i posługiwania się
        seriami
        >
        > dla mężczyzn.Na osobnym wątku oczywiście.

Witam!

Żeby samca trzymać na dystans i w komórce, a tylko od czasu do wyciągać, tak
        jak to czynią "niedzielni kierowcy"...

To nie do samców "mizdrzycie się, sztafirujecie", że każecie iśc do klasztoru..?

A te wszystkie maseczki, kremiki, olejki, makijaże, balejaże to kto Wam
        powymyślał...

Pozdrawiam i zapraszam!
        • albicilla tak sex misja 27.03.04, 17:12
          Powierzyłam Tobie misję specjalną związaną z seksem czyli płacią.
          A Ty się wkurzasz zamiast doceniać.
          No powiedz kto ma mówić o męskich kosmetykach jak nie Ty.
          To mizdrzenie się i sztafirowanie to bardziej dla naszych
          współtowarzyszek ,żeby....
          To wszystko powymyślane przez mężczyzn dla nas kobiet to tylko czysty męski
          interes , tak myślę.
          • 1szylider Re: tak sex misja 27.03.04, 18:02
            albicilla napisała:

> Powierzyłam Tobie misję specjalną związaną z seksem czyli płacią.
            > A Ty się wkurzasz zamiast doceniać.
            > No powiedz kto ma mówić o męskich kosmetykach jak nie Ty.
            > To mizdrzenie się i sztafirowanie to bardziej dla naszych
            > współtowarzyszek ,żeby....
            > To wszystko powymyślane przez mężczyzn dla nas kobiet to tylko czysty męski
            > interes , tak myślę.

Witam!

Hehhe cytowałem tylko Szekspira...

A pozatem cisza!

Bo jak się w tym połapią to z calego biznesu będą nici, a sam polski rynej
            kosmetyków jest warty 6mld zl rocznie zobacz raport Rzepy na forum MLM.

Pozdrawiam i zapraszam!
            • albicilla Time Reversing - naturalny program dla skóry 31.03.04, 17:28
              Zwalcza objawy hormonalnego starzenia. Działa na skórę wszechstronnie:
              - koi i zmiekcza
              - redukuje zmarszczki do 35%
              - ujędrnia
              - dostarcza składników odżywczych
              - rozjaśnia i dodaje blasku.
              Hormonalne starzenie się skóry to nic innego niż spowolnienie wytwarzania
              nowych komorek i zastępowania nimi uszkodzonych. Nad wytwarzaniem tych nowych
              komórek czuwają hormony. Wraz ze spadkiem ich poziomu ( 40 i 50 latkowie)skóra
              traci elastyczność i jedrność . W szybkim tempie przybywa zmarszczek i staje
              się matową i suchą.
              • albicilla b-Prostimulina 31.03.04, 17:37
                to opatentowany wynalazek Oriflame - naturalny kompleks roślinny , który bardzo
                skutecznie zwalcza efekty hormonalnego starzenia się skóry .Wchodzi ona w skład
                kremów TR .
                Zawiera białko sojowe ,silną i naturalną substancję nawilżajacą skórę i
                zapobiegającą powstawaniu zmarszczek.
                Ekstrakt z zielonego groszku stymulujący syntezę kolagenu i elastyny , które
                ujądrniają skórę
                Biopeptydy z morskich wodorostów wzmacniajace elastyczność skóry i odnowę
                komórkową.
                • albicilla Wyniki badań nad kremem dziennym TR 31.03.04, 17:43
                  Badania - 22 kobiety przez dwa tygodnie stosowały ten krem.
                  91% stwierdziło,że skóra jest bardziej miękka i gładka
                  100% zauważyło ujędrnienie i wzrost elastycznosci oraz odżywienie skóry
                  81% zauważyło ,że skóra jest bardziej promienna.

Ciekawa jestem jakie odczucia macie Wy, miłe panie ,używające tego kremu.
                  Proszę podzielić się spostrzeżeniami.
                  • albicilla Skład programu 31.03.04, 17:51
                    Krem na dzień (1124) -" regenerujący krem do skóry dojrzałej, nawilża ,ujędrnia
                    i uelastycznia skórę.Zmniejsza zmarszczki do 35% po 4 tygodniach
                    stosowania ".50ml

Krem na noc (1113)- "odżywia i regeneruje skórę w czasie snu.Poprawia
                    mikrokrążenie. Ponad 90% osób testujących krem zauważyło znaczną redukcję
                    zmarszczek". 50ml

Balsam do ust zapobiegajacy starzeniu się skóry (1145)- "nawilża ,odżywia i
                    chroni delikatną skórę ust przed szkodliwym wpływem środowiska. Wygładza linie
                    i zmarszczki wokół ust, sprawia ,że usta stają się pełniejsze" 15 ml.
                    Tyle informacji od producenta.
                  • 1szylider Re: Wyniki badań nad kremem dziennym TR 31.03.04, 19:48
                    albicilla napisała:

> Badania - 22 kobiety przez dwa tygodnie stosowały ten krem.
                    > 91% stwierdziło,że skóra jest bardziej miękka i gładka
                    > 100% zauważyło ujędrnienie i wzrost elastycznosci oraz odżywienie skóry
                    > 81% zauważyło ,że skóra jest bardziej promienna.
                    >
                    > Ciekawa jestem jakie odczucia macie Wy, miłe panie ,używające tego kremu.
                    > Proszę podzielić się spostrzeżeniami.

Witam!

Nie dowierzam...

Namówiłaś 22 urocze Panie, aby poświęciły swoja urodę przez całe dwa tygodnie?

Masz charyzmę...

Będziesz WIEEEELKA!

Pozdrawiam i zapraszam!
                    • albicilla Re: Wyniki badań nad kremem dziennym TR 31.03.04, 22:04
                      Hahaha , nie namówiłam .
                      Zacytowałam informacje z ulotki wprowadzającej te kosmetyki na rynek.
                      Nie miała bym nic przeciwko temu , aby z grupą moich klientek takie badania
                      zrobić i niekoniecznie musiały by być to 22 osoby.
                      Pomysł przedni. Godny wprowadzenia w życie.
                      Pomyślę.
                      • 1szylider Wypróbuj Oriflame, wypróbuj Tme Reversing... 01.04.04, 09:28
                        albicilla napisała:

> Hahaha , nie namówiłam .
                        > Zacytowałam informacje z ulotki wprowadzającej te kosmetyki na rynek.
                        > Nie miała bym nic przeciwko temu , aby z grupą moich klientek takie badania
                        > zrobić i niekoniecznie musiały by być to 22 osoby.
                        > Pomysł przedni. Godny wprowadzenia w życie.
                        > Pomyślę.
                        >
                        • albicilla Próbuję Time Reversing... 17.04.04, 20:24
                          Skończył mi się R.W .
                          Nałożyłam krem na dzień - zapach delikatny , nadal mi się podoba, świetnie
                          matuje , tworzy film na twarzy i jest również świetny pod podkład.
                          Matowość skóry utrzymuje sie przez cały dzień. Oby tak dalej.
                          Zobaczymy jakie będa efekty.
                          • albicilla Re: Próbuję Time Reversing... 29.04.04, 22:57
                            Podtrzymuję pierwsze informacje .
                            Świetnie nawilża i matuje.
                            Jest zdecydowanie , dla mnie , lepszy od Royal Velvet.
                            Potem wypróbuję nowość majową -Skin Quencher.
                            Porównam i wybiorę najbardziej odpowiedni.
            • stachenka Re: tak sex misja 18.04.04, 21:52
              Nawet sam Szekspir nie dopatrzyłby się w twoim poście cytatu
              • albicilla Do stachenki 18.04.04, 22:22
                Powiedz mi czy używasz kremów TR?
                Jeśli tak to jakie są Twoje odczucia?
                • stachenka Re: Do stachenki 30.04.04, 00:29
                  Moje odczucia są takie- jak miło, że są kremy, na które jestem za młoda =)

Mogę spróbować TR za jakies 20 lat.
              • 1szylider Re: tak sex misja 19.04.04, 13:42
                stachenka napisała:

> Nawet sam Szekspir nie dopatrzyłby się w twoim poście cytatu

Witam!

Zamiast się wykłócać lepiej poczytaj, nabierz erudycji, wtedy łatwo znajdziesz
                ten cytat w najsławniejszym dramacie Szekspira...

Pozdrawiam i zapraszam!
                • stachenka Re: tak sex misja 30.04.04, 00:27
                  1szylider, lepiej ty tam zajrzyj a przekonasz się, że to nie był cytat.No
                  chyba, że ty nie wiesz, co to cytat - jeśli nie wiesz, to się nie przekonasz.
                  • albicilla Trochę "mądrości" na temat fitoestrogenów 18.05.04, 20:57
                    Wklejam jeden z poglądów na temat fitoestrogrnów.Przeczytac warto.

Tofu w kremie

Dorota Szadkowska 13-03-2004 01:00

W serum przeciwzmarszczkowym, w ampułkach na biust, w żelu pod oczy. Wszędzie
                    soja

Fitoestrogeny robią karierę kosmetyczną. Pozyskuje się je z pestek jabłek,
                    kwiatów słonecznika, grzybów shiitake czy przede wszystkim z soi. - W latach
                    50. i 60. kobiety używały kremów z hormonami zwierzęcymi, które działały na
                    skórę tak znakomicie, że wiele kobiet po prostu ich nadużywało. Prowadziło to
                    do zaburzeń hormonalnych w organizmie, bo estrogeny świetnie przenikają przez
                    skórę - mówi dr Maria Noszczyk, dermatolog kosmetolog. - Okazało się też, że
                    mogą zwiększać ryzyko powstawania nowotworów, i używanie ich w kosmetykach
                    zostało zabronione pod koniec lat 60. Wtedy naukowcy zaczęli poszukiwać
                    substancji roślinnych, które naśladowałyby działanie prawdziwych estrogenów -
                    dodaje dr Noszczyk.

Dziś na opakowaniach wielu kosmetyków sojowych można przeczytać, że
                    fitoestrogeny działają niczym hormonalna terapia zastępcza dla skóry -
                    poprawiają jej koloryt i nawilżenie, odbudowują włókna kolagenu, dzięki nim
                    skóra staje się młodsza, bardziej jędrna i elastyczna. - Tak naprawdę jednak
                    naukowo udowodniono jedynie działanie ochronne i przeciwzapalne tych
                    substancji - podkreśla dr Noszczyk.

Fitoestrogeny uszczelniają i wzmacniają ściany naczyń krwionośnych, hamują
                    tworzenie się sińców i wybroczyn. Dzięki temu preparaty z soją mają
                    zastosowanie również w pielęgnacji cery naczynkowej i wrażliwej.

Stwierdzono także, że fitoestrogeny chronią skórę przed wolnymi rodnikami
                    przyspieszającymi starzenie. Podobnie działają witaminy C i E, które mają poza
                    tym działanie regenerujące. - Niestety, efekty zbliżone do działania
                    prawdziwych estrogenów, tj. silne wygładzenie skóry, poprawa jej napięcia, nie
                    zostały jak dotąd potwierdzone, ale badania trwają - dodaje dr Noszczyk.

Kosmetyki z hormonami roślinnymi zwykle poleca się kobietom w wieku
                    okołomenopauzalnym, ale ostatnio specjaliści uważają, że mogą je stosować
                    kobiety młodsze, w myśl zasady "lepiej zapobiegać, niż leczyć". Na efekty ich
                    działania trzeba czekać przynajmniej trzy, cztery tygodnie. Jednak po
                    zakończeniu kuracji skóra zaczyna się starzeć w normalnym tempie
                    • albicilla Najistotniejsza informacja dla mnie 18.05.04, 21:00
                      wyciągnięta z tego artykułu :

Fitoestrogeny uszczelniają i wzmacniają ściany naczyń krwionośnych, hamują
                      tworzenie się sińców i wybroczyn. Dzięki temu preparaty z soją mają
                      zastosowanie również w pielęgnacji cery naczynkowej i wrażliwej.

Wiem już dlaczego jestem zadowolona z kremów Time Reversing . Znam przyczynę
                      zmniejszania się naczynkowych kolorków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka