Dodaj do ulubionych

czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ?

08.07.05, 14:01
no i za ile?
Obserwuj wątek
    • ewalukas Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 08.07.05, 15:19
      JAKA WTWOJA CENA?
      • vanillaice Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 08.07.05, 17:54
        No właśnie, podaj swoją cenę. Ja też byłabym ewentualnie zaiteresowana.
    • lia_nata_lia Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 09.07.05, 19:48
      Jezeli moglabys podac cene... smile
      • nicol.lublin Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 11.07.05, 09:58
        no właśnie nie wiem. on jest podobno wart 100 zł, ale nie liczę, że ktoś
        szalony tyle zapłaci... cena wywoławcza 50 zł
        • chicarica 100 zł? Drogo. 11.07.05, 10:38
          Tu jest za 39.
          www.allegro.pl/show_item.php?item=56480173
          • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 13:34
            chicarica napisała:

> Tu jest za 39.
            > www.allegro.pl/show_item.php?item=56480173

Witam!

Z wysyłka pewnie wyjdzie ponad 50zł, zreszta pewnie wylicytuja wiecej.

A pozatem to takie przypadki handlu na Allegro posyłajcie do firmy, niech
            wiedzą,że my tego nie akceptujemy...

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
            Pozdrawiam i zapraszam!
            gg 172 85 85
            • chicarica Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 13:44
              Jakie wylicytują? To jest cena "kup teraz", tu się nie licytuje.
              Wysyłka takiego czegoś to 5-6 zł wg cennika Poczty Polskiej.
              • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 14:10
                chicarica napisała:

> Jakie wylicytują? To jest cena "kup teraz", tu się nie licytuje.
                > Wysyłka takiego czegoś to 5-6 zł wg cennika Poczty Polskiej.

Witam!

Czyli cena zblizona do 50zł.

A pozatem czy ktos juz zgłosił nielegalnosc takiej aukcji na Allegro?

Pozdrawiam i zapraszam!
                gg 172 85 85
                • chicarica Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 17:37
                  PozatEm nie wink
                  Cena zbliżona, ale ktoś tu próbował wmawiać że 50 zł to okazja, bo normalnie to
                  takie kufry po stówę idą wink
                  • oriflame_avon Allegro 11.07.05, 17:47
                    Allegro jest legalne. Nawet w telewizji i gazetach mówia o Allegro, wiec
                    wszystkie urzedy napewno sprawdzily! Jak dotad Allegro dziala, wiec jest to
                    oznaka, ze wszystko ok. Zgadzam sie cena jest za droga!! A przeciez sprzedajacy
                    napisal : "cena wywoławcza 50 zł" wiec oznacza to, ze jest to licytacja. Do
                    tego trzeba wliczyc paczke czyli 55zl cena wywolawcza... Oplaca sie kupic na
                    Allegro za 44zl!!
                    • oriflame_avon Re: Allegro 11.07.05, 17:48
                      A jezeli chodzi o nielegalnosc, ze ktos sprzedaje taki kuferek... to akurat
                      jego sprawa, bo to jego wlasnosc wink, a moze ta osoba niee jest juz w Oriflame i
                      chce sprzedac swoje rzeczy konsultantom??
                      • 1szylider Re: Allegro 11.07.05, 18:42
                        oriflame_avon napisała:

> A jezeli chodzi o nielegalnosc, ze ktos sprzedaje taki kuferek... to akurat
                        > jego sprawa, bo to jego wlasnosc wink, a moze ta osoba niee jest juz w Oriflame
                        i
                        >
                        > chce sprzedac swoje rzeczy konsultantom??

Witam!

Jest nielegalna w sensie KODEKSU ETYCZNEGO Klubu Oriflame oraz Kodeksu
                        Etycznego PSSB

Pozdrawiam i zapraszam!
                        gg 172 85 85
                  • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 18:44
                    chicarica napisała:

> PozatEm nie wink
                    > Cena zbliżona, ale ktoś tu próbował wmawiać że 50 zł to okazja, bo normalnie
                    to
                    > takie kufry po stówę idą wink

Witam!

W rzeczywistosci kazdy sam decyduje za ile jest gotow rozstac się ze swoja
                    własnościa.

Podobnie kazdy sam decyduje za ile chce pracować:
                    jeden za 100Eu miesiecznie.., inny za 1000Eu dziennie.

Ten produkt nie ma cennika, bo np falszowanie cenników firmowych byłoby
                    przekretem...

Pozdrawiam i zapraszam!
                    gg 172 85 85
                    • nicol.lublin Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 10:48
                      hej! nie wiedziałam, że wywołam taką burzę! po pierwsze cena jest podana z
                      sufitu, ale poddałyście mi świetny pomysł, po prostu wstawię go na Allegro i
                      zainteresowani niech licytują. wstawię też w najbliższym czasie kuferek
                      aluminiowy.
                      a co do legalności. nielegalna jest taka sprzedaż kosmetyków!!! kuferek jest
                      nagrodą dla mnie i mogę z nią zrobić co mi się podoba, skoro jej nie
                      potrzebuję. jak macie na to inny pogląd z chęcią podyskutuję.
                      • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 12:08
                        nicol.lublin napisała:

> hej! nie wiedziałam, że wywołam taką burzę! po pierwsze cena jest podana z
                        > sufitu, ale poddałyście mi świetny pomysł, po prostu wstawię go na Allegro i
                        > zainteresowani niech licytują. wstawię też w najbliższym czasie kuferek
                        > aluminiowy.
                        > a co do legalności. nielegalna jest taka sprzedaż kosmetyków!!! kuferek jest
                        > nagrodą dla mnie i mogę z nią zrobić co mi się podoba, skoro jej nie
                        > potrzebuję. jak macie na to inny pogląd z chęcią podyskutuję.

Witam!

NO tak, ale to już jest naciaganie przepisu i jego dośc swobodna interpretacja.

Swego czasu burzę wywołało sponsorowanie poprzez Allegro, sam zamierzalem cos
                        takiego wdrozyć, ale zunałem,ze szybko mnie wywalą z Allegro, wiec za duzo
                        roboty poszloby na marnesad((

Pozdrawiam i zapraszam!
                        gg 172 85 85
                        • nicol.lublin Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 22:00
                          panie Macieju, a co wg pana mam zrobić z zupełnie niepotrzebnymi kuferkami?
                          może oddać dla biednych?
                          • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 22:13
                            nicol.lublin napisała:

> panie Macieju, a co wg pana mam zrobić z zupełnie niepotrzebnymi kuferkami?
                            > może oddać dla biednych?

Witam!

Ależ OK, tylko samo Allegro nie podoba mi sie...

Pozdrawiam i zapraszam!
                            gg 172 85 85
                            • chicarica Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 22:50
                              Te wszystkie zasady Oriflame dotyczą tylko i wyłącznie dystrybutorów Oriflame.
                              Jeśli człowiek kupi sobie kuferek od konsultanta, a następnie stwierdzi że
                              jednak go nie chce, to może go sprzedać na Allegro, a Oriflame może go w tyłek
                              pocałować.
                              • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 13.07.05, 00:52
                                chicarica napisała:

> Te wszystkie zasady Oriflame dotyczą tylko i wyłącznie dystrybutorów Oriflame.
                                > Jeśli człowiek kupi sobie kuferek od konsultanta, a następnie stwierdzi że
                                > jednak go nie chce, to może go sprzedać na Allegro, a Oriflame może go w tyłek
                                > pocałować.

Witam!

No moze zawsze.., ale nie pocałuje ani Ciebie ani innych...

Pieszczoszek z Ciebiesmile)

Pozdrawiam i zapraszam!
                                gg 172 85 85
                                • lia_nata_lia Re: 100 zł? Drogo. 14.07.05, 11:27
                                  Zgadzam sie z chicarica... Jego rzecz, wiec moze robic z nia co zechce.
                                  Przeciez konsultant kupuje tylko kosmetyki od Oriflame taniej i jest
                                  niezalezny, wiec nawet on sam raczej nie bedzie posadzany... a co do allegro...
                                  nawet kosmetyczki sprzedaja kursy przedluzania paznokci przez allegro... i nie
                                  sa wyrzucane...
                                  • 1szylider Re: 100 zł? Drogo. 14.07.05, 12:59
                                    lia_nata_lia napisała:

> Zgadzam sie z chicarica... Jego rzecz, wiec moze robic z nia co zechce.
                                    > Przeciez konsultant kupuje tylko kosmetyki od Oriflame taniej i jest
                                    > niezalezny, wiec nawet on sam raczej nie bedzie posadzany... a co do
                                    allegro...
                                    >
                                    > nawet kosmetyczki sprzedaja kursy przedluzania paznokci przez allegro... i
                                    nie
                                    > sa wyrzucane...

Witam!

Kosmetyczki nie zajmują sie sprzedaża bezpośrednią.

Pozatem nie sa zwiazane Kodeksem etycznym...

Pozdrawiam i zapraszam!
                                    gg 172 85 85

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka