vanillaice Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 08.07.05, 17:54 No właśnie, podaj swoją cenę. Ja też byłabym ewentualnie zaiteresowana. Odpowiedz Link
lia_nata_lia Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 09.07.05, 19:48 Jezeli moglabys podac cene... Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: czy ktoś chce kupić czerwony kuferek ? 11.07.05, 09:58 no właśnie nie wiem. on jest podobno wart 100 zł, ale nie liczę, że ktoś szalony tyle zapłaci... cena wywoławcza 50 zł Odpowiedz Link
chicarica 100 zł? Drogo. 11.07.05, 10:38 Tu jest za 39. www.allegro.pl/show_item.php?item=56480173 Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 13:34 chicarica napisała: > Tu jest za 39. > www.allegro.pl/show_item.php?item=56480173 Witam! Z wysyłka pewnie wyjdzie ponad 50zł, zreszta pewnie wylicytuja wiecej. A pozatem to takie przypadki handlu na Allegro posyłajcie do firmy, niech wiedzą,że my tego nie akceptujemy... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
chicarica Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 13:44 Jakie wylicytują? To jest cena "kup teraz", tu się nie licytuje. Wysyłka takiego czegoś to 5-6 zł wg cennika Poczty Polskiej. Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 14:10 chicarica napisała: > Jakie wylicytują? To jest cena "kup teraz", tu się nie licytuje. > Wysyłka takiego czegoś to 5-6 zł wg cennika Poczty Polskiej. Witam! Czyli cena zblizona do 50zł. A pozatem czy ktos juz zgłosił nielegalnosc takiej aukcji na Allegro? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
chicarica Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 17:37 PozatEm nie Cena zbliżona, ale ktoś tu próbował wmawiać że 50 zł to okazja, bo normalnie to takie kufry po stówę idą Odpowiedz Link
oriflame_avon Allegro 11.07.05, 17:47 Allegro jest legalne. Nawet w telewizji i gazetach mówia o Allegro, wiec wszystkie urzedy napewno sprawdzily! Jak dotad Allegro dziala, wiec jest to oznaka, ze wszystko ok. Zgadzam sie cena jest za droga!! A przeciez sprzedajacy napisal : "cena wywoławcza 50 zł" wiec oznacza to, ze jest to licytacja. Do tego trzeba wliczyc paczke czyli 55zl cena wywolawcza... Oplaca sie kupic na Allegro za 44zl!! Odpowiedz Link
oriflame_avon Re: Allegro 11.07.05, 17:48 A jezeli chodzi o nielegalnosc, ze ktos sprzedaje taki kuferek... to akurat jego sprawa, bo to jego wlasnosc , a moze ta osoba niee jest juz w Oriflame i chce sprzedac swoje rzeczy konsultantom?? Odpowiedz Link
1szylider Re: Allegro 11.07.05, 18:42 oriflame_avon napisała: > A jezeli chodzi o nielegalnosc, ze ktos sprzedaje taki kuferek... to akurat > jego sprawa, bo to jego wlasnosc , a moze ta osoba niee jest juz w Oriflame i > > chce sprzedac swoje rzeczy konsultantom?? Witam! Jest nielegalna w sensie KODEKSU ETYCZNEGO Klubu Oriflame oraz Kodeksu Etycznego PSSB Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 11.07.05, 18:44 chicarica napisała: > PozatEm nie > Cena zbliżona, ale ktoś tu próbował wmawiać że 50 zł to okazja, bo normalnie to > takie kufry po stówę idą Witam! W rzeczywistosci kazdy sam decyduje za ile jest gotow rozstac się ze swoja własnościa. Podobnie kazdy sam decyduje za ile chce pracować: jeden za 100Eu miesiecznie.., inny za 1000Eu dziennie. Ten produkt nie ma cennika, bo np falszowanie cenników firmowych byłoby przekretem... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 10:48 hej! nie wiedziałam, że wywołam taką burzę! po pierwsze cena jest podana z sufitu, ale poddałyście mi świetny pomysł, po prostu wstawię go na Allegro i zainteresowani niech licytują. wstawię też w najbliższym czasie kuferek aluminiowy. a co do legalności. nielegalna jest taka sprzedaż kosmetyków!!! kuferek jest nagrodą dla mnie i mogę z nią zrobić co mi się podoba, skoro jej nie potrzebuję. jak macie na to inny pogląd z chęcią podyskutuję. Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 12:08 nicol.lublin napisała: > hej! nie wiedziałam, że wywołam taką burzę! po pierwsze cena jest podana z > sufitu, ale poddałyście mi świetny pomysł, po prostu wstawię go na Allegro i > zainteresowani niech licytują. wstawię też w najbliższym czasie kuferek > aluminiowy. > a co do legalności. nielegalna jest taka sprzedaż kosmetyków!!! kuferek jest > nagrodą dla mnie i mogę z nią zrobić co mi się podoba, skoro jej nie > potrzebuję. jak macie na to inny pogląd z chęcią podyskutuję. Witam! NO tak, ale to już jest naciaganie przepisu i jego dośc swobodna interpretacja. Swego czasu burzę wywołało sponsorowanie poprzez Allegro, sam zamierzalem cos takiego wdrozyć, ale zunałem,ze szybko mnie wywalą z Allegro, wiec za duzo roboty poszloby na marne(( Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 22:00 panie Macieju, a co wg pana mam zrobić z zupełnie niepotrzebnymi kuferkami? może oddać dla biednych? Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 22:13 nicol.lublin napisała: > panie Macieju, a co wg pana mam zrobić z zupełnie niepotrzebnymi kuferkami? > może oddać dla biednych? Witam! Ależ OK, tylko samo Allegro nie podoba mi sie... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
chicarica Re: 100 zł? Drogo. 12.07.05, 22:50 Te wszystkie zasady Oriflame dotyczą tylko i wyłącznie dystrybutorów Oriflame. Jeśli człowiek kupi sobie kuferek od konsultanta, a następnie stwierdzi że jednak go nie chce, to może go sprzedać na Allegro, a Oriflame może go w tyłek pocałować. Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 13.07.05, 00:52 chicarica napisała: > Te wszystkie zasady Oriflame dotyczą tylko i wyłącznie dystrybutorów Oriflame. > Jeśli człowiek kupi sobie kuferek od konsultanta, a następnie stwierdzi że > jednak go nie chce, to może go sprzedać na Allegro, a Oriflame może go w tyłek > pocałować. Witam! No moze zawsze.., ale nie pocałuje ani Ciebie ani innych... Pieszczoszek z Ciebie) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
lia_nata_lia Re: 100 zł? Drogo. 14.07.05, 11:27 Zgadzam sie z chicarica... Jego rzecz, wiec moze robic z nia co zechce. Przeciez konsultant kupuje tylko kosmetyki od Oriflame taniej i jest niezalezny, wiec nawet on sam raczej nie bedzie posadzany... a co do allegro... nawet kosmetyczki sprzedaja kursy przedluzania paznokci przez allegro... i nie sa wyrzucane... Odpowiedz Link
1szylider Re: 100 zł? Drogo. 14.07.05, 12:59 lia_nata_lia napisała: > Zgadzam sie z chicarica... Jego rzecz, wiec moze robic z nia co zechce. > Przeciez konsultant kupuje tylko kosmetyki od Oriflame taniej i jest > niezalezny, wiec nawet on sam raczej nie bedzie posadzany... a co do allegro... > > nawet kosmetyczki sprzedaja kursy przedluzania paznokci przez allegro... i nie > sa wyrzucane... Witam! Kosmetyczki nie zajmują sie sprzedaża bezpośrednią. Pozatem nie sa zwiazane Kodeksem etycznym... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link