Dodaj do ulubionych

Wpisujcie opinie na Wizaz.pl!

31.10.05, 13:37
Z tego serisu korzysta mnostwo kobiet, dla wielu opinie tam zamieszczone maja
decydujace znaczenie w wyborze kosmetykow. W duzym stopniu ulatwiaja
znalezienie czegos odpowiadajacego naszym potrzebom poprzez informacje o
konsystencji, dzialaniu, wydajnosci. Dlatego prosba do konsultantow i
klientow o wpisywanie opinii o produktach i zglaszania produktow, ktorych
jeszcze tam nie ma. Ja dzieki opiniom na Wizazu bez wahania kupilam kuleczki
Giordani i jestem zachwycona, dzieki Wizazowi wiem tez, co koniecznie
wyprobuje w najblizszym czasie - puder T-Balance i podklad Flawless, ktore
maja swietne opinie i z opisu Wizazanek wynika, ze beda mi odpowiadac.
Oczywiscie na tym forum rowniez mozna zamieszczac opinie, ale chyba bylby tu
za duzy balagan i na pewno nie przeczytaloby ich tyle osob, co na Wizazu. Na
koniec dodam, ze balsam do ust SPA otrzymal nagrode internautow:
www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e86f6ea04a9387b5b76cc604581460be&cmd=details&itemid=10542
Obserwuj wątek
    • albicilla Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 31.10.05, 21:15
      Marzyłoby mi się , aby salonik był takim wizażem kosmetyków Oriflame.
    • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 31.10.05, 21:30
      asiek_asiekowaty napisała:

> Z tego serisu korzysta mnostwo kobiet, dla wielu opinie tam zamieszczone maja
      > decydujace znaczenie w wyborze kosmetykow. W duzym stopniu ulatwiaja
      > znalezienie czegos odpowiadajacego naszym potrzebom poprzez informacje o
      > konsystencji, dzialaniu, wydajnosci. Dlatego prosba do konsultantow i
      > klientow o wpisywanie opinii o produktach i zglaszania produktow, ktorych
      > jeszcze tam nie ma. Ja dzieki opiniom na Wizazu bez wahania kupilam kuleczki
      > Giordani i jestem zachwycona, dzieki Wizazowi wiem tez, co koniecznie
      > wyprobuje w najblizszym czasie - puder T-Balance i podklad Flawless, ktore
      > maja swietne opinie i z opisu Wizazanek wynika, ze beda mi odpowiadac.
      > Oczywiscie na tym forum rowniez mozna zamieszczac opinie, ale chyba bylby tu
      > za duzy balagan i na pewno nie przeczytaloby ich tyle osob, co na Wizazu. Na
      > koniec dodam, ze balsam do ust SPA otrzymal nagrode internautow:
      > www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e86f6ea04a9387b5b76cc604581460be&cmd=details&itemid=10542

Witam!

Swego czasu na tamtym forum dominowal Avon, potem okazło sie,że opinie o
      naszych produktach sa znacznie lepsze niż konkurencji.

To dobrze,że odwojowalismy to poletko!

Może cos wspomnisz o nas na swoim dostojnym foprum..?

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
      Pozdrawiam i zapraszam!
      • asiek_asiekowaty Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 31.10.05, 22:23
        To nie ejst moje forum, moze pomyliles z forum Uroda...? Podaje linka do Wizazu:
        www.wizaz.pl/produkty/baza/
        Mozesz znalesc wszystkie produkty danej firmy szukajac w Liscie Producentow
        albo wpisujac nazwe firmy w Szukaj, rowniez w Szukaj mozesz znalesc
        interesujacy Cie produkt po nazwie. Jest rowniesz lista kategorii, w ktorej
        najlepiej widac, jakie sa notowania poszczegolnych produktow danje drugy, jaki
        uwazany jest za najlepszy, ktory jest najczesciej kupowany itp. Mysle, ze takie
        rozeznanie w opiniach o produktach Oriflame poza tym forum sie przydadza.

Co do tutejszego forum, to oczywiscie, rowniez bylabym za tym, zeby mozna bylo
        tu znalesc opinie o produktach Oriflame, jesli tylko to nikomu (a szczegolnie
        Opiekunowi forum) nie przeszkadza, ja sama chetnie zaloze watki dotyczace
        poszczegonych produktow - te, ktore chce ocenic i te, o ktorych chcialabym sie
        czegos dowiedziec. smile
        • albicilla Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 01.11.05, 08:25
          Nie tylko nie przeszkadza , ale taki był cel , gdy to forum zakładałam.
          Nadal ten cel jest nadrzędny ,czyli wymiana doświadczeń związanych z
          kosmetykami i opinie o nich.
          • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 01.11.05, 09:39
            albicilla napisała:

> Nie tylko nie przeszkadza , ale taki był cel , gdy to forum zakładałam.
            > Nadal ten cel jest nadrzędny ,czyli wymiana doświadczeń związanych z
            > kosmetykami i opinie o nich.

Witam!

Może nie tylko ocena, ale przede wszytskim informacja o produktach, ich
            zastosowaniu dla konkretnego celu i dla konkretnej uzytkowniczki.

Bo oczywistym jest,ze nastolatka nie moze recenzować serii np Royal Velevet czy
            Time Reversing na podstawie własnych doswiadczeń...
            smile))

Pozdrawiam i zapraszam!
        • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 01.11.05, 09:37

> To nie ejst moje forum, moze pomyliles z forum Uroda...? Podaje linka do
          Wizazu
          > :
          > www.wizaz.pl/produkty/baza/
          > Mozesz znalesc wszystkie produkty danej firmy szukajac w Liscie Producentow
          > albo wpisujac nazwe firmy w Szukaj, rowniez w Szukaj mozesz znalesc
          > interesujacy Cie produkt po nazwie. Jest rowniesz lista kategorii, w ktorej
          > najlepiej widac, jakie sa notowania poszczegolnych produktow danje drugy,
          jaki
          > uwazany jest za najlepszy, ktory jest najczesciej kupowany itp. Mysle, ze
          takie
          >
          > rozeznanie w opiniach o produktach Oriflame poza tym forum sie przydadza.
          >
          > Co do tutejszego forum, to oczywiscie, rowniez bylabym za tym, zeby mozna
          bylo
          > tu znalesc opinie o produktach Oriflame, jesli tylko to nikomu (a szczegolnie
          > Opiekunowi forum) nie przeszkadza, ja sama chetnie zaloze watki dotyczace
          > poszczegonych produktow - te, ktore chce ocenic i te, o ktorych chcialabym
          sie
          > czegos dowiedziec. smile

Witam!

JA myślałem o Twoim forum naturalnym na gazecie pl.

Może jakąs wymiana łaczy? w Opisie? tak jak ja to stosuje nie tylko na F
          Slowiańskim...

Pozdrawiam i zapraszam!
          • asiek_asiekowaty Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 01.11.05, 09:45
            Forum Naturalnie! to juz calkiem inna bajka. smile Tam wymieniamy sie
            doswiadczeniami na temat domowych sposobow pielegnacji, dyskutujemy o "dpbrych"
            i "zlych" skladnikach oraz umieszczamy opinie o naturalnych kosmetykach,
            ktorych z reszta w Polsce ejst tylko kilka (naturalnych w 100%). Na forum jest
            kilka radykalnych "naturalistek", ale dla wiekszosci to nowosc i ciekawostka,
            raczej dodatek do standardowych sposobow pielegnacji, niz zupelnie nowy
            styl "zycia kosmetycznego".
            • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 02.11.05, 00:41

> Forum Naturalnie! to juz calkiem inna bajka. smile Tam wymieniamy sie
              > doswiadczeniami na temat domowych sposobow pielegnacji, dyskutujemy
              o "dpbrych"
              >
              > i "zlych" skladnikach oraz umieszczamy opinie o naturalnych kosmetykach,
              > ktorych z reszta w Polsce ejst tylko kilka (naturalnych w 100%). Na forum
              jest
              > kilka radykalnych "naturalistek", ale dla wiekszosci to nowosc i ciekawostka,
              > raczej dodatek do standardowych sposobow pielegnacji, niz zupelnie nowy
              > styl "zycia kosmetycznego".

Witam!

Ja jednak jestem raczej baardzo sceptyczny wobec owego radykalnego naturalizmu.

Przeciez myu mówimy, że nasze kosmetyki sa z surowców naturalnych, ale
              naturalne w sensie tych integrystek musiałby rosnąc na dzrewach gotowe kremy i
              perfumy we flakonikach....

Podobnie jak mówimy o naturlnych tkaninach to równiez nie znaczy,ze gotowe
              koszule rosną w ogórdku...
              smile))

Pozatem warto zwrócic uwage na to że same surowce moga zawierać równiez
              niepożadane substancje.

Przyklady można dostarczac garściami...

Pozdrawiam i zapraszam!
              • asiek_asiekowaty Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 02.11.05, 09:47
                Nie do konca. Naturalne kosmetyki (wg. tej radykalnej definicji) to takie,
                ktore sa w 100% z produktow naturalnych, pochodzenia roslinnego, a nie z
                substancji syntetycznych. I tak np. nie uzywa sie Mineral Oil, ale olejow
                roslinnych, nie uzywa sie syntetycznej gliceryny, ale gliceryny roslinnej, nie
                uzywa sie zadnych produktow pochodzenia zwierzecego, np. ich tluszczu do
                produkcji mydel, uzywa sie tluszczow znowu roslinnych, nie uzywa sie
                konserwantow parabenow, ale naturalnych, najczesciej olejow eterycznych,
                podobnie nie perfumuje sie je syntetycnymi aromatami i tak nie barwi, lecz
                uzywa sie najczesciej olejkow eterycznych. Itd. itd... Mnostwo firm
                kosmryvznych mowi o sobie "naturalne", choc ta naturalnosc mozna zmierzyc w
                kilku % w calym produkcie. Oriflame uzywa naturalnych wyciagow roslinnych, ale
                cala reszta jest syntetyczna, dlatego naduzyciem wydaje mi sie tekst, ktory
                znalazlam na stronie Oriflame, ze nie ma jeszcze norm ustalajacych, co to jest
                kosmetuyk naturalny, ale jestesmy (Oriflame) pewni, ze gdyby takie nirmy
                powstaly, Oriflame na pewno w nich by sie miescil. (mniej wiecej tak to
                brzmialo) Takich radykalnych klientow jest malo, przynajmniej poki co w Polsce.
                • 1szylider A czy wiesz,że... 02.11.05, 11:05

> Nie do konca. Naturalne kosmetyki (wg. tej radykalnej definicji) to takie,
                  > ktore sa w 100% z produktow naturalnych, pochodzenia roslinnego, a nie z
                  > substancji syntetycznych. I tak np. nie uzywa sie Mineral Oil, ale olejow
                  > roslinnych, nie uzywa sie syntetycznej gliceryny, ale gliceryny roslinnej,
                  nie
                  > uzywa sie zadnych produktow pochodzenia zwierzecego, np. ich tluszczu do
                  > produkcji mydel, uzywa sie tluszczow znowu roslinnych, nie uzywa sie
                  > konserwantow parabenow, ale naturalnych, najczesciej olejow eterycznych,
                  > podobnie nie perfumuje sie je syntetycnymi aromatami i tak nie barwi, lecz
                  > uzywa sie najczesciej olejkow eterycznych. Itd. itd... Mnostwo firm
                  > kosmryvznych mowi o sobie "naturalne", choc ta naturalnosc mozna zmierzyc w
                  > kilku % w calym produkcie. Oriflame uzywa naturalnych wyciagow roslinnych,
                  ale
                  > cala reszta jest syntetyczna, dlatego naduzyciem wydaje mi sie tekst, ktory
                  > znalazlam na stronie Oriflame, ze nie ma jeszcze norm ustalajacych, co to
                  jest
                  > kosmetuyk naturalny, ale jestesmy (Oriflame) pewni, ze gdyby takie nirmy
                  > powstaly, Oriflame na pewno w nich by sie miescil. (mniej wiecej tak to
                  > brzmialo) Takich radykalnych klientow jest malo, przynajmniej poki co w
                  Polsce.

Witam!

... ze znanych mi firm tylko Oriflame definiuje co uważa za naturalne.

Tu rzeczywiście tluszcze są tylko roslinne.

I wlasciwie jedynymi wyjsciami poza wegetariańskie surowce jest uzycie: mleka,
                  miodu, jedwabiu...

Myslę, jednak,że surowce mineralne mozemy uznac za naturalne jak np sól morska
                  czy minerały...

wiecej znajdziesz tu:

kodeks etycny
                  www.oriflame.com/en/about/ethics/index.html
                  surowce i dodatki:
                  www.oriflame.com/en/about/ethics/policy4/
                  dodatki i gadzety:
                  www.oriflame.com/en/about/ethics/policy1/
                  ekologia produkcji i druku:
                  www.oriflame.com/en/about/ethics/policy2/
                  etyczna produkcja:
                  www.oriflame.com/en/about/ethics/policy3/
                  etyczne testowanie produktów:
                  www.oriflame.com/en/about/ethics/policy5/

Jak widać tylko Oriflame otwarcie mówi czym sie kieruje w swojej pracy i misji
                  i jakie nakłada na siebie ograniczenia.

I zamiast blablać o naturalnosci definiuje to pojecie i otwarcie o tym mówi...
                  smile))

Pozdrawiam i zapraszam!
                  • asiek_asiekowaty Re: A czy wiesz,że... 02.11.05, 12:11
                    Tak, ale mowi tez, ze uzywa skladnikow naturalnych zawsze, kiedy to tylko
                    mozliwe, a syntetyvznych tylko wtedy, keidy nie maja swojego naturalnego
                    odpowiednika (nie moge znalesc tego tekstu, zeby dokaldnie zacytpowac), a to
                    tez nieprawda, bo np. w kazdym prawie kremie pojawia sie Paraffinum Liquidum,
                    olej mineralny, pochodna ropy naftowej, a rpzeciez zamiast tego jest do wyboru
                    wachlarz naturalnych olejow roslinnych. Takze naturalnosc Oriflame traktuje z
                    rpzymruzeniem oka, natomiast plus za sprecyzowanie, czego firma uzywa oraz
                    sklady na stronie. I duy plus za to, ze w skladzie pojawiaja sie skladniki,
                    ktore wymieniane sa w nazwie czy opisie kosmetyku, jak np. miod, olejki
                    eteryczne, wyciagi roslinne, a czego nie moge sie dopatrzec w Avonie, gdzie w
                    zelu Tea Tree (daaawno temu) nie bylo sladu tego Tea Tree w skladzie.
                    • 1szylider Re: A czy wiesz,że... 02.11.05, 13:12

> Tak, ale mowi tez, ze uzywa skladnikow naturalnych zawsze, kiedy to tylko
                      > mozliwe, a syntetyvznych tylko wtedy, keidy nie maja swojego naturalnego
                      > odpowiednika (nie moge znalesc tego tekstu, zeby dokaldnie zacytpowac), a to
                      > tez nieprawda, bo np. w kazdym prawie kremie pojawia sie Paraffinum Liquidum,
                      > olej mineralny, pochodna ropy naftowej, a rpzeciez zamiast tego jest do
                      wyboru
                      > wachlarz naturalnych olejow roslinnych.

+++Oleje mineralne sa stosowane w kosmetyce od dawna jak np nafta kosmetyczna.
                      Nie wiem,czemu chcesz zabronić firmie uzywania tego surowca. Przecież jest to
                      bardzo naturalny i bardzo tradycyjny składnik.

Takze naturalnosc Oriflame traktuje z
                      > rpzymruzeniem oka, natomiast plus za sprecyzowanie, czego firma uzywa oraz
                      > sklady na stronie.

+++JA jestem zwiazany z Orilame już 14 lat... I uważam, co wielokrotnie
                      potwierdziła firma i sam sie przekonałem,że traktuje BARDZO powaznie. Przecież
                      to jest misja Oriflame!

Jednak bez syntetków w niektórych zastosowania nie da sie uniknąc. Np
                      opakowania...
                      Tu nawet gdyby były paierowe to równiez ktos powiedziałby,ze papier to juz
                      material przetworzony.

W poscie powyzej pdałem Ci jak Oriflame definiuje sowje zobowiązania i
                      zapewniam Cie, że traktuje z nordycka powagą!

I duy plus za to, ze w skladzie pojawiaja sie skladniki,
                      > ktore wymieniane sa w nazwie czy opisie kosmetyku, jak np. miod, olejki
                      > eteryczne, wyciagi roslinne, a czego nie moge sie dopatrzec w Avonie, gdzie w
                      > zelu Tea Tree (daaawno temu) nie bylo sladu tego Tea Tree w skladzie.

+++Nie ma co sie powoływac na inne firmy, bo Oriflame jest standartem sama dla
                      siebie. Bo samodzielnie wyznacza trendy i standarty nieznane zadnym innym
                      firmom. I do tego celu opracowuje własne technologie aby sprostać wymaganiom
                      WYZNACZONYM przez SIEBIE!
                • oriflame.teresa Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 06.11.05, 22:24
                  Co do wpisywania opini na forum Wizaz przez konsultantów.. to mam osobiscie
                  mieszane uczucia, gdyż jeśli nie będą one uczciwie pisane (z własnych
                  doświadczeń i niepodkręcane wink ), moga zafałszować oceny klientek, które
                  (licząc średnio) raczej są obiektywne.

A tak w ramach ciekawostki....średnia ocena wszystkich kosmetyków Oriflame w
                  wizaż to 3 na 5 możliwych (czyli dobre, ale mogły by być lepsze); Dior... to
                  3.5 na 5, a Avon..???? 2,5!!!! smile (czyli: raczej nie polecam) smile)). Hmmmm jaka
                  jest różnica w cenie między Oriflame a Dior..?? suspicious a w jakości między Oriflame
                  a Avon..??
                  GG 7718885
                  • elwinga Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 06.11.05, 22:37
                    Nie zamierzam bronić Avonu, bo mnie ani ziębi, ani grzeje, więc proszę nie
                    interpretować mojej uwagi w ten sposób smile, ale jest jedno "ale". Czasem wyższa
                    ocena danego kosmetyku wynika z tego, że oceniło go mniej osób - np. jedna albo
                    dwie, które dały cztery czy nawet pięć gwiazdek. Wierzę, że te osoby naprawdę
                    uważają go za świetny - ale dla mnie dużo bardziej wiarygodna jest średnia ocen
                    dziesięciu albo dwudziestu osób. Nawet jeśli w efekcie ta średnia wychodzi
                    niższa.

• 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 06.11.05, 23:08
                      elwinga napisała:

> Nie zamierzam bronić Avonu, bo mnie ani ziębi, ani grzeje, więc proszę nie
                      > interpretować mojej uwagi w ten sposób smile, ale jest jedno "ale". Czasem
                      wyższa
                      > ocena danego kosmetyku wynika z tego, że oceniło go mniej osób - np. jedna
                      albo
                      >
                      > dwie, które dały cztery czy nawet pięć gwiazdek. Wierzę, że te osoby naprawdę
                      > uważają go za świetny - ale dla mnie dużo bardziej wiarygodna jest średnia
                      ocen
                      >
                      > dziesięciu albo dwudziestu osób. Nawet jeśli w efekcie ta średnia wychodzi
                      > niższa.
                      >
    • justa_79 Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 04.11.05, 21:23
      popieram aśka, Wizaż to bardzo opiniotwórczy portal wink wiele osób kieruje się
      ocenami kosmetyków w KWC. i to wcale nie ma być konkurencja dla forum
      albicilli, po prostu jak szukam pudru, to wchodzę na Wizażu w odpowiednią
      kategorię i mam porównanie wszystkich pudrów itp. gdybym chciała szukać forów
      każdej firmy, to zajęłoby mi o wiele więcej czasu wink jest też tam o wiele
      więcej użytkowniczek, a lepiej poznać np. 20 opinii o jakimś kosmetyku niż 2.
      • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 04.11.05, 23:38
        justa_79 napisała:

> popieram aśka, Wizaż to bardzo opiniotwórczy portal wink wiele osób kieruje się
        > ocenami kosmetyków w KWC. i to wcale nie ma być konkurencja dla forum
        > albicilli, po prostu jak szukam pudru, to wchodzę na Wizażu w odpowiednią
        > kategorię i mam porównanie wszystkich pudrów itp. gdybym chciała szukać forów
        > każdej firmy, to zajęłoby mi o wiele więcej czasu wink jest też tam o wiele
        > więcej użytkowniczek, a lepiej poznać np. 20 opinii o jakimś kosmetyku niż 2.

Witam!

Mnie też cieszy bardzo, to, że nawet visaż.pl nie jest konkurencja wobec
        albicilli, ktorą jak wiecie wspieram gdy trzeba.

Jeszcze bardziej cieszy mnie znakomita opinia jaką ma ten portal o kosmettykach
        Oriflamesmile))

Pozdrawiam i zapraszam!
    • basiaplewik Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 05.11.05, 07:36
      ja też oceniłam parę kosmetyków oriflame na KWC www.wizaz.pl
      I też zanim dokonam jakiegokolwiek kosmetycznego zakupu-czy to podkład, szminka
      czy perfumy zawsze czytam opinie smile)Dzięki temu mam naprawdę mało nie
      trafionych kosmetyków w domu winkPolecam i wpisujcie kometarze!

Proponuję też wziąść sobie do serca ostatni podpunkt w kodeksie recenzenta
      umieszczonym na stronie wizaz.pl :
      "Nie pomijaj wad w recenzjach kosmetyków, jeśli zajmujesz się ich dystrybucją"
      Pozdrawiamsmile
      • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 05.11.05, 13:08
        basiaplewik napisała:

> ja też oceniłam parę kosmetyków oriflame na KWC www.wizaz.pl
        > I też zanim dokonam jakiegokolwiek kosmetycznego zakupu-czy to podkład,
        szminka
        >
        > czy perfumy zawsze czytam opinie smile)Dzięki temu mam naprawdę mało nie
        > trafionych kosmetyków w domu winkPolecam i wpisujcie kometarze!
        >
        > Proponuję też wziąść sobie do serca ostatni podpunkt w kodeksie recenzenta
        > umieszczonym na stronie wizaz.pl :
        > "Nie pomijaj wad w recenzjach kosmetyków, jeśli zajmujesz się ich dystrybucją"
        > Pozdrawiamsmile

Witam!

NAjlepszym sposobem unikniecia nietrafionych zakupów jest kierowanie się
        zaleceniami producenta.

Osoby przypadkowe wypowiadajace się na otwartym forum internetowym często
        recenzuja jak "złe" kosmetyki, które w ogóle nie były projektowane dla dnaego
        typu fizjologicznego.

Jak przykład podajmy uzycie przez 40 latke serii dla cery tłustej czy
        trądzikowej lub odwrotnie użycie przez nastolatke seriii RV czy TR.

Jest oczywistym,że wtedy doswiadczenia i recenzje będa negatywne.

Często dochodzi do bardziej subtelnych błedów.

Jest oczywisty,że takie opinie trzeba odsiać bo są gruntu nieprawdziwe.

Pozdrawiam i zapraszam!
        • basiaplewik Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 06.11.05, 14:42
          Oczywiście, masz rację, ale o tym też jest mowa w kodeksie, że stosujemy
          kosmetyki zgodnie z ich przeznaczeniem,odpowiednie dla własnego wieku, cery
          itp. i nie krytykujemy kosmetyku za właściwości których producent nie obiecujesmile
          Czepiasz się wink)
          • 1szylider Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 06.11.05, 17:08
            basiaplewik napisała:

> Oczywiście, masz rację, ale o tym też jest mowa w kodeksie, że stosujemy
            > kosmetyki zgodnie z ich przeznaczeniem,odpowiednie dla własnego wieku, cery
            > itp. i nie krytykujemy kosmetyku za właściwości których producent nie
            obiecuje:
            > )
            > Czepiasz się wink)

Witam!

Skoro mam rację to chyba nie czepiam sięsmile))

Mam na mysli to,że opinia uzytkowniczki, która niewłaściwie uzyła danego
            produktu nie tylko powinna być negatywna, ale tez niemiarodajna...

A przeciez ten sam produkt właściwie użyty przez właściwą osobe wprawi w
            zachwyt!
            smile))

Pozdrawiam i zapraszam!
    • basiaplewik Re: Wpisujcie opinie na Wizaz.pl! 06.11.05, 20:01
      to w takim razie proszę zabrać się do pracy i oceń kosmetyki których
      używaszsmile) pozdrawiam
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&cmd=search&type=all&where=items&keywords=oriflame

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka