zetmka 28.11.05, 14:08 Jak ono wygląda, ile jest w nim próbek. Wiem że kosztuje 29 zł opłaca sie. Prosze o opinie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 28.11.05, 14:18 zetmka napisała: > Jak ono wygląda, ile jest w nim próbek. Wiem że kosztuje 29 zł opłaca sie. > Prosze o opinie?? jest świetne! sama zakupiłam i naprawde podoba mi sie gdzieś tu na forum ten temat był już poruszany więc poszukaj bo dziewczyny pisały jakie konkretnie próbki sie w nim znajduja Odpowiedz Link
martta_k Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 28.11.05, 14:21 tu jest ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19026&w=29512080&v=2&s=0 Odpowiedz Link
fuegoo Zawartość zestawu próbek w etui!!! 28.11.05, 16:41 Zawartość zestawu próbek w etui kod 90187 - cena 29,00 zł: FIRMOWE ETUI NA PRÓBKI ETUI NA PRÓBKI ZAPACHÓW 2 szt. 20 x próbki zapachów Próbka wody Elvie 1 ml Próbka wody Northern Lights 1ml. Próbka wody Volare 1 ml Próbka wody Frey 1 ml Próbka wody Serene 1 ml Próbka wody Freya 1 ml Próbka wody Together dla Panów 1 ml Próbka wody Together dla Pań 1 ml Próbka wody Rebel 1 ml Próbka wody Sun 1 ml Próbka wody Moon 1ml Próbka wody Giordani Gold 1 ml Próbka wody Eclat dla panów1 ml Próbka wody Soul 1 ml Próbka wody Divine 1 ml Próbka wody Eclipse 1 ml Próbka wody Midsummer dla pań 1 ml Próbka wody Midsummer dla panów 1ml Próbka wody De Marco 1 ml Próbka wody Eclat dla pań 1 ml ETUI NA PRÓBKI POMADEK 2 szt. 20 x próbki pomadek Próbka pomadki "VIVID" - BABY BEIGE Próbka pomadki "VIVID" - CARMEL Próbka pomadki "VIVID" - GOLDEN BRONZE Próbka pomadki "VIVID" - ALL SPICE Próbka pomadki "VIVID" - DEFINITELY RED Próbka pomadki "colour SPA" - pinkspire Próbka pomadki "colour SPA" - burnished gold Próbka pomadki "colour SPA" - nugget Próbka pomadki "colour SPA" - nugget Próbka pomadki "colour SPA" - dusk Próbka pomadki GG redwood Próbka pomadki GG prune Próbka pomadki GG coco red Próbka pomadki GG sweet lilac Próbka pomadki GG nutmeg Próbka pomadki Maxi shine - Mocha glace Próbka pomadki Maxi shine - Raisin frappe Próbka pomadki Maxi shine - Pink fantasy Próbka pomadki Maxi shine - Strawberry bite Próbka pomadki Maxi shine - Frost champagne 5 x próbki fluidów V podkład odświeżający - sasz. GG podkład ujędrniający Natural beige - sasz. TABALANCE found. sachet Honey Amber FLAWLESS found. sachet Sand AQUASURGE found. sachet Natural Ivory 15 x próbki kremów SC normalizujacy żel na dzień z filtrem SPF8 sasz. SC odżywczy krem na noc sasz. Aloe krem nawilżający sasz. Time Prevent krem na dzień z filtrem SPF 15 sasz. Krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu - sasz SC łagodzący krem na dzień do cery wrażliwej - sasz. SC łagodzący krem na noc do cery wrażliwej - sasz. R.V.emulsja nawilżająca sasz. R.V.ujędrniający krem pod oczy sasz. Regenerujący krem na dzień sasz. Regenerujący krem na noc sasz. Time Reversing-Krem na dzień sasz. Time Reversing - balsam do ust sasz. Wrinkle Repair Retinol Eye Cream sach. Light Radiance - balsam rewitalizujący sasz. Odpowiedz Link
fuegoo Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 28.11.05, 16:42 ja kupilam i jestem zadowolona, juz kiedys wysylalam kilku osobom fotki tego euti. jesli tez chcesz to daj znac. pozdrawiam gg: 305004 Odpowiedz Link
zetmka wyślij.. 28.11.05, 16:44 mniej więcej wiem jak wygląda ale wyslij na adres gazetowy Odpowiedz Link
jolunia01 Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 28.11.05, 17:30 fuegoo napisała: > ja kupilam i jestem zadowolona, juz kiedys wysylalam kilku osobom fotki tego > euti. jesli tez chcesz to daj znac....... Jeśli można to ja też poproszę - na gazetowy. Z góry serdecznie dziekuję. Odpowiedz Link
agniesiak_k Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 28.11.05, 17:39 bardzo proszę dla mnie tez na gazetowy Odpowiedz Link
justa_79 Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 28.11.05, 17:57 ja też poproszę na gazetowy. Odpowiedz Link
fuegoo fotki etui 28.11.05, 21:25 do wsyztskich osob,ktore prosily o te fotki-juz poszlo doa Was na maile gazetowe! pozdrawiam Odpowiedz Link
zabcia_mala Re: fotki etui 01.12.05, 13:08 Fuegoo czy ja bym mogła tez prosić fotkę etui na maila? Albo może którąolwiek z osob, która owo zdjęcie posiada. Dziękuję serdecznie Odpowiedz Link
fuegoo Re: fotki etui 01.12.05, 19:05 hello!czy juz dostalas od kogos te fotki??jak nie to moge Ci wyslac Odpowiedz Link
zabcia_mala Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 02.12.05, 10:09 Niestety nie otrezymalam jeszcze zdjecia... Poproszę i dziekuję Odpowiedz Link
pestunia26 Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 02.12.05, 11:21 ja tez bym prosila o te zdjecie tego etui na adres gazetowy. Zyczliwej osobce dzieki wielkie! Odpowiedz Link
fuegoo Fotki etui 02.12.05, 20:01 heyka! niestety narazie nie mam dostepu do kompa (bo zachorowal i jest w szpitalu), na ktorym mam te fotki...tak wiec proszeo cierpliwosc. najpozniej w poniedzialek pacjent ma wrocic do domku,tak wiec jesli do tego czasu nie dostaniecie tych fotek od kogos innego (a wysylalam juz duzooooo maili z tymi wlansie fotkami) to ja je Wam wtedy wysle. pozdrawiam P.S. szybko zdrowiej Albicillo... Odpowiedz Link
drypcia Re: Fotki etui 26.03.06, 11:43 chcialabym poprosic fuegoo czy moglaby mi przeslac zdjecie tego etiu za 29 zł )) na gazetowego maila ) Odpowiedz Link
fuegoo Re: Fotki etui 27.03.06, 13:34 hey! niestety tych fotek juz nie mam. moze osoby, ktorym wyslalam te zdjecia mogłyby je Wam wyslac!?!?pamietam ze wysylalam dosyc duzo tych maili. a jesli nikt chetny sie nie zglosi to zrobie jeszcze raz te zdjecia i Wam wysle! pozdrawiam Odpowiedz Link
justa_79 Re: Fotki etui 27.03.06, 14:03 wysyłam fotki. jakby ktoś chciał jeszcze, to prześlijcie dalej. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Fotki etui 27.03.06, 19:31 nie wiem, czy cokolwiek do Was doszło, bo ciągle dostaję zwroty... sorry, ale poddaję się. może ktoś inny wyśle. Odpowiedz Link
fuegoo Re: Fotki etui 27.03.06, 19:38 a jak je wysylasz?bo jesli to sa te fotki, ktore ja wysylalam, to trzeba wysylac pojedynczo poniewaz zdjecia maja bardzo duza pojemnosc.Albo tez zmniejszyc ich rozdzielczosc!!! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Fotki etui 27.03.06, 22:58 niektóre wysyłałam pojedynczo i te chyba doszły. Odpowiedz Link
hke Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 03.08.06, 18:46 Czy wie ktoś czy zmienił się zestaw próbek za 29 zł w związku ze zmianą oferty? Odpowiedz Link
madzialenka82 Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 04.08.06, 10:49 Ja wolałam 10 zł dołożyć i mieć fajną torbe konsultantki oraz krem do rąk i kremik uniwersalny Chociaż chyba nie dostałam aż tyle próbek Odpowiedz Link
hke Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 05.08.06, 09:26 Mądra decyzja, ale Ty masz możliwość zamówienia pakietu dla początkujących konsultantek. A mnie chodzi o zestaw dla całej reszty. Są w nim próbki np.: kremów Swedish Care, które zostały wycofane z oferty. To po co mam zamawiać zestaw z próbkami kosmetyków, których nie można już kupić? Stąd moje pytanie, czy ktoś się nie orientuje, czy zmieniono lub jest zamiar uaktualnienia składu tego zestawu? Pozdrawiam Odpowiedz Link
divinee.oriflame Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 05.08.06, 11:02 Ostatnio zamowilam ten zestwa probek i faktycznie jest on nieco inny, jesli chodzi o probki w saszetkach. 6 probek podkladów(3x Flawless Foundation, 2xT-Balance Foundation, 1xAquasurge Foundation) Expres Repair Day Cream SPF12 Seeing is Believing - Multi benefits Eye Cream Royal Velvet 8 Hour Night Cream Royal Velvet Firming Eye Cream Time Prevent Day Cream SPF15 Time Reversing Eye Cream Time Reversing Day Cream Krem matujacy Pure Skin Wrinkle Repair Retinol Night Cream Wrinkle Repair Retinol Eye Cream Emergency Face Lift Night Recovery Treatment Calm Down Face Cream Even Out Face Cream SPF20 Jeszcze powinna byc jedna probka, ale podejrzewam, ze wziela klientka. Odpowiedz Link
divinee.oriflame Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 05.08.06, 11:07 Aha i jeszcze dodam, ze etui warto zamowic. Prawde mowiac spodziewalam sie, ze bedzie wygladac nieco inaczej, ale przynajmniej jest male i poreczne, a to juz duzy plus. Dzieki probkom zapachow zaskalam nowa klientke, ktora zlozyla spore zamowienie, wiec polecam Odpowiedz Link
hke Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 05.08.06, 13:37 Ogromne dzięki za odpowiedź! A czy próbki zapachów też są inne, czy takie jak były? Pozdrawiam Odpowiedz Link
divinee.oriflame Re: Czy warto zamówic etui na próbki? 05.08.06, 23:08 Probki zapachow sa takie same Odpowiedz Link