Dodaj do ulubionych

braki w magazynie

09.05.06, 13:54
widzialyscie ile jest brakow z 7 ????????? masakra !! sadsad
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: braki w magazynie 09.05.06, 14:34
      tak długiej listy braków jeszcze nie widziałam. ciekawe, z czego wynikają te
      braki.
      • asianc Re: braki w magazynie 09.05.06, 15:19
        Moim zdaniem polityka firmy jest taka, aby wiekszośc zamówień przenieśc na
        pierwszy lub drugi tydzień, a nie czeka na koniec. Ten kto zrobi zamowienie w
        pierwszym tygodniu, może zrobic jeszcze jedno lub dwa zamowienia. A tak robisz
        zamowienie w ostatnią sobote katalogu i więcej nie zrobisz.Teraz widzicie jak
        to jest , kiedy sie czeka do ostatniej chwili. Pokazali nam jak może byc.
        • justa_79 Re: braki w magazynie 09.05.06, 15:21
          ale bez przesady, dzisiaj jest drugi dzień obowiązywania katalogu! takie braki
          to ja rozumiem w ostatnim dniu, ale nie w drugim...
          • lilac_wine Re: braki w magazynie 09.05.06, 15:40
            a to nie jest przypadkiem nie zaktualizowana lista braków poprzedniego katalogu?
            W brakach występuje Krem pod prysznic dla skóry wrażliwej z kodem 4815, a
            takiego kodu w cenniku 7 nie ma w ogóle.
            • justa_79 Re: braki w magazynie 09.05.06, 15:56
              może ta cała lista to błąd w systemie. ale to nie jest nieaktualizowana lista,
              bo jeszcze wczoraj nie była taka długa big_grin
              • martta_k Re: braki w magazynie 09.05.06, 19:25
                justa_79 napisała:

> może ta cała lista to błąd w systemie. ale to nie jest nieaktualizowana
                lista,
                > bo jeszcze wczoraj nie była taka długa big_grin

w tej chwili jest jeszcze dłuższa niż o 14smile
                • kajasia222 Re: braki w magazynie 09.05.06, 19:50
                  dziewczyny gdzie wy ta liste widzicie? Własnie mam robic zamówienie i szukam i
                  szukam i nie widze ;/ Może mnie ktoś pokierować??
                  Z góry dzieki!!
                • gudz666 Re: braki w magazynie 09.05.06, 20:01
                  <lol>
                  jak tak będzie do 17 maja to ja chyba zrezygnuję ze składania zamówienia z tego katalogu, bo jak na razie to 3/4 produktów nie ma uncertain
                  • lilac_wine Re: braki w magazynie 09.05.06, 20:03
                    po zalogowaniu wchodzisz w Biznes, potem w dziale Raporty wybierasz Stan
                    magazynu, wybierasz miejsce, dajesz ok i widzisz dłuuuugą liste wink
                    • kajasia222 Re: braki w magazynie 09.05.06, 20:10
                      dzieki wielkie!! niewiem jak to przeoczyłam wink
                  • jolunia01 Re: braki w magazynie 09.05.06, 20:34
                    Jakimś cudem udało mi się wczoraj, po wielu problemach, zamówic co chciałam. I
                    (na fakturze przynajmniej)- az oczom nie wierzę - wszystko było. Paczka
                    przyjedzie kurierem jutro, więc dopiero jak dotkne to uwierzę. Ale na drugie
                    zamówienie w tym katalogu chyba sie nie zdobędę. Nie chce obiecywac klientkom
                    gruszek na wierzbie, bo nie wiadomo jak długo trzeba będzie czekać.
    • aga_piet Re: braki w magazynie 09.05.06, 21:47
      Ja tam widzę w większości produkty które były w promocji w katalogu 6.
      • justa_79 Re: braki w magazynie 09.05.06, 23:17
        bo braki z K6 miały być dodawane do zamówień z K7, ale żeby znowu były w
        brakach? wink ale braki z K7 też są, i to sporo.
        • cytrynka19 Re: braki w magazynie 10.05.06, 10:55
          Aż się przeraziłam jak zobaczyłam stan magazynu dla Krakowa! Rzeczywiście tak
          długiej listy jeszcze niewidziałam!
          Ale na szczęście udało mi się wszystko zamówić smile
          • lilac_wine Re: braki w magazynie 10.05.06, 22:49
            hej, czy ktoś może mi powiedzieć czemu ta lista braków jest taka duża???? Ja
            rozumiem, że są chętni, ale bez przesady, dopiero zaczął ten katalog
            obowiązywać. Po ile sztuk produkują? Po 10? Wkurzyłam się, codziennie patrzę na
            tę listę z nadzieją, że to jakaś pomyłka i że będzie o wiele wiele krótsza, a
            ona się powiększa! Naprawdę jestem zła, mam zamiar złożyć zamówienie 19, tyle
            moje klientki potrzebują czasu, ale jak tak dalej pójdzie to chyba nic nie będę
            mogła zamówić! I co ja wtedy zrobię? Co ja im powiem? sad
            • albicilla Re: braki w magazynie 11.05.06, 09:45
              Jeśli masz zamówienia to nie czekaj ,aż lista braków się powiększy .
              Kupuj póki kosmetyki są , a w tzw. międzyczasie czekaj na back ordery.
              Ja zamawiałam w poniedziałek - nie załapałam się na żel na brzuch i zamawiałam
              wczoraj - bez braków.
              • martta_k Re: braki w magazynie 11.05.06, 16:58
                w tej chwili juz widze w brakach palete cieni do powiek....
                • orif.dyrektor Re: braki w magazynie 11.05.06, 21:49
                  Można było się spodziewać, że paleta będzie w brakach. Jednak najciekawsze jest
                  to, że już od tygodnia usiłuje zamówić w Chorzowie katalogi nr 7 i nadal ich
                  nie ma! Pozostaje pytanie jak firma sprzedająca za pośrednictwem katalogu nie
                  posiada katalogów ;-(
                  • jolunia01 Re: braki w magazynie 11.05.06, 23:53
                    orif.dyrektor napisał:

> Można było się spodziewać, że paleta będzie w brakach. Jednak najciekawsze
                    jest to, że już od tygodnia usiłuje zamówić w Chorzowie katalogi nr 7 i nadal
                    ich nie ma!

To jakoś lokalnie. Ja zamawiałam w poniedziałek 50 szt. (w Warszawie) i były.
                    • martta_k Re: braki w magazynie 12.05.06, 10:55
                      ja tez zamawiałam w poniedziałek i dostałam, ale braki pojawiły sie dopiero w
                      czwartek
                    • zorina Re: braki w magazynie 12.05.06, 14:50
                      Lokalnie??

Oddział Chorzów i cały region Śląski to największy rynek zbytu dla Oriflame.
                      Chyba nie zamierza nikt tego zmienić przez niedostarczanie wystarczającej
                      ilości katalogów?? tongue_out
                      • orif.dyrektor Re: braki w magazynie 12.05.06, 17:37
                        Dzisiaj dostałem informację z Warszawy, że katalogi już są w Chorzowie, a
                        paleta cieni z katalogu7 nie będzie już dostepna chyb, że coś się stanie i
                        nagle ją dostaną. Poinformowano, że jest wyprzedana i nie sprowadzaja nowej
                        partii palet sad
                        • zorina Re: braki w magazynie 12.05.06, 22:06
                          Jeśli chodzi o paletę cieni, to wcale mnie to nie dziwi. Wkońcu to była
                          wyprzedaż palety z programu sponsorskiego, która teoretycznie nie miała być
                          wogóle w sprzedaży dostępna...

Ale brak katalogów to szczyt wszystkiego... Dobrze, że we Wrocku są wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka