albicilla 04.09.06, 18:44 Widziałam . Dobrze ,ze jest ,bo niestety ludzie kupują to co reklamowane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_aga Re: Reklama w TV - Skindividual 04.09.06, 22:44 albicilla napisała: > Widziałam . > Dobrze ,ze jest ,bo niestety ludzie kupują to co reklamowane. widziałam to swietie ze reklamuja w tv kosmetyki oriflame ludzie wtedy uwazaja ze to nie byle co chociaz reklamy potrafia klamac ale wierze ze ta jest szczera, hmm co wiecej ja to wiem! Odpowiedz Link
scool Re: Reklama w TV - Skindividual 05.09.06, 19:26 > to swietie ze reklamuja w tv kosmetyki oriflame > ludzie wtedy uwazaja ze to nie byle co > chociaz reklamy potrafia klamac ale wierze ze ta jest szczera, noooooooormalnie spadłem z krzesła, to jak to jest - kłamią czy szczerzą a poważnie obawiam się, że od tego nie ma ucieczki, tzn. od reklamy Odpowiedz Link
rybkamonika Re: Reklama w TV - Skindividual 05.09.06, 17:33 A ile ten krem będzie kosztował? Odpowiedz Link
bea123456789 Re: Reklama w TV - Skindividual 11.09.06, 09:54 Co do kremu SKINDIVIDUAL to jest to najnowocześniejsza technologia, dlatego opatentowano DErmo-Adapt gdyż poraz pierwszy na świecie zamknięto w liposomie olejek nie tylko z owoców ale także z liści. Zrozumcie nikt ALE TO NIKT nie dokonał tego na ŚWIECIE tylko w laboratorium ORIFLAME. Jutro powiem Wam więcej o tym kremie Odpowiedz Link
ala1986 Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 14:05 Widziałam i jest super! Reklama, jak reklama, ma zareklamować produkt Ale muzykę super dobrali, "Bittersweet Symphony" to jeden z moich ulubionych utworów. Nieśmiertelny!!! Podsumowując - reklamówki konkurencji nawet się nie umywają! Oriflame pokazał klasę Odpowiedz Link
albicilla Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 19:27 No nie przesadzaj , faktycznie jest bardzo dobra, nareszcie, oby nie była jedyną. Konkurencja , która masz na myśli, ma świetne reklamy tv , tylko się od nich uczyć. Odpowiedz Link
ala1986 Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 20:45 Ale nie ma takiej muzyki!!! Na mnie w reklamie telewizyjnej działają 3 elementy: - muzyka - sławne modelki i znani ludzie, których cenię czyli nie wszyscy )) - humor trafiający w moje poczucie humoru (czyli np. reklamy Plusa z Mumio, "no to kiszka" z Biedronki... obleśny Sprite z hienami mnie nie przekonuje) W przypadku kosmetyków można zastosować tylko 2 pierwsze "składniki". Konkurencja nie ma nic z tego. W reklamówce Oriflame jest muzyka, która bije wszystkie inne na głowę )) Odpowiedz Link
rybkamonika Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 21:01 A ja nie mogę trafić na tą reklamę( Chyba za mało telewizję oglądam:_(( Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 23:44 rybkamonika napisała: > A ja nie mogę trafić na tą reklamę( Chyba za mało telewizję oglądam:_(( Witam! Nie zartuj! ja tez sledze wszystko w necie, ale nasz spot widziałem juz dobrych kilka razy... Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
justa_79 Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 21:42 a ja w tej reklamie widzę również humor - śmieszy mnie zdziwione spojrzenie tego faceta na krem Odpowiedz Link
piotr_aga Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 22:05 justa_79 napisała: > a ja w tej reklamie widzę również humor - śmieszy mnie zdziwione spojrzenie > tego faceta na krem a mnie ten facet w rekamie cieszy bo jest straaaaasznie przystojny ))))))))) Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 23:47 piotr_aga napisała: > justa_79 napisała: > > > a ja w tej reklamie widzę również humor - śmieszy mnie zdziwione spojrzen > ie > > tego faceta na krem > > a mnie ten facet w rekamie cieszy bo jest straaaaasznie przystojny ))))))))) > > Witam! Ło Jezu!!! To powazna konkurencja... )) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 23:46 justa_79 napisała: > a ja w tej reklamie widzę również humor - śmieszy mnie zdziwione spojrzenie > tego faceta na krem Witam! Popatrz jak kazdy odbiera inaczej... Ja w ogóle zadnego facta nie zauwazyłem! Moze to nieprawda, ze niewiesciejemy działajac w tej sexmisji, albo tez nie zauwazm konkurencji... )) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
zorina Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 10:02 Hahahaha To prawda, że każdy zauważa coś innego. Na seminarium w Warszawie jak oglądaliśmy prapremierę tej reklamy na sali było skupienie, a w pewnym momencie wielkie WOW!!! Dokładnie w momencie jak pojawił się ten facet Od razu widać, że to jednak "babska" firma Przynajmniej w 89 % Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 11:12 zorina napisała: > Hahahaha > To prawda, że każdy zauważa coś innego. Na seminarium w Warszawie jak > oglądaliśmy prapremierę tej reklamy na sali było skupienie, a w pewnym momencie > > wielkie WOW!!! Dokładnie w momencie jak pojawił się ten facet > Od razu widać, że to jednak "babska" firma Przynajmniej w 89 % > Witam! Mnie dobrze jest w tej sexmisji... )) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
albicilla Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 21:49 ala1986 napisała: > Ale nie ma takiej muzyki!!! Na mnie w reklamie telewizyjnej działają 3 elementy > : > > - muzyka > - sławne modelki i znani ludzie, których cenię czyli nie wszyscy )) > - humor trafiający w moje poczucie humoru (czyli np. reklamy Plusa z Mumio, "no > > to kiszka" z Biedronki... obleśny Sprite z hienami mnie nie przekonuje) > > W przypadku kosmetyków można zastosować tylko 2 pierwsze "składniki". > Konkurencja nie ma nic z tego. W reklamówce Oriflame jest muzyka, która bije > wszystkie inne na głowę )) Ok , Alu, przekonałaś mnie. Odpowiedz Link
ala1986 Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 17:35 albicilla napisała: > Ok , Alu, przekonałaś mnie. Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 23:43 ala1986 napisała: > Ale nie ma takiej muzyki!!! Na mnie w reklamie telewizyjnej działają 3 elementy > : > > - muzyka > - sławne modelki i znani ludzie, których cenię czyli nie wszyscy )) > - humor trafiający w moje poczucie humoru (czyli np. reklamy Plusa z Mumio, "no > > to kiszka" z Biedronki... obleśny Sprite z hienami mnie nie przekonuje) > > W przypadku kosmetyków można zastosować tylko 2 pierwsze "składniki". > Konkurencja nie ma nic z tego. W reklamówce Oriflame jest muzyka, która bije > wszystkie inne na głowę )) Witam! A na mnie... SEX!!! A ta nasza reklama jest taka sexy.... )) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
ala1986 Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 17:37 1szylider napisał: > Witam! > > A na mnie... SEX!!! > > A ta nasza reklama jest taka sexy.... > )) No popatrz, zapomniałam o seksie! )) Chyba z wrażenia, że ta reklama jest taka świetna i firma się naprawdę postarała! Odpowiedz Link
ksiezniczka_judyta Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 15.09.06, 22:19 Jeśli chodzi o panią i pana w reklamie to ja mogę dodać tyle, że są rosjanami Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 23:42 albicilla napisała: > No nie przesadzaj , faktycznie jest bardzo dobra, nareszcie, oby nie była > jedyną. > Konkurencja , która masz na myśli, ma świetne reklamy tv , tylko się od nich > uczyć. Witam! A tam zaraz uczyć... )) Oni batrdzo czesto ucza sie wlasnie od nas. Wiecej dumy Wikingów MOje Dzielne Wioslarki na naszej skromnej kozackiej czajce!!! ) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
1szylider Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 12.09.06, 23:40 ala1986 napisała: > Widziałam i jest super! Reklama, jak reklama, ma zareklamować produkt Ale > muzykę super dobrali, "Bittersweet Symphony" to jeden z moich ulubionych > utworów. Nieśmiertelny!!! Podsumowując - reklamówki konkurencji nawet się nie > umywają! Oriflame pokazał klasę Witam! BO Oriflame ma zawsze klase... ) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link
drypcia Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 11:16 aż mi kurcze głupio, bom kobieta, a żadnego faceta w reklamie nei widziałam)) a oglądałam ją kilkakrotnie!! )))))))) Odpowiedz Link
bea123456789 Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 12:59 Wiedziałam że nie ujdzie Waszej uwadze ten pan. A to kilka informacji o tym kremie.Już pisałam że udało im się umieścić w nim liposomy w których zamknęli ekstrakt z owoców i jako pierwsza firma na świecie ekstrakt z liści. Ponieważ zawiera liposomy wnika głęboko w skórę i u jej podstawy uwalnia dopiero składniki. Jest mezokremem czyli kremem który delikatnie działa napinająco i w ten sposób wygładza delikatne zmarszczki i poprawia owal twarzy. Co do marketingowego spojrzenia na ten krem to firma oprócz reklamy telewizyjnej (jeśli się sprawdzi firma zacznie wydawać duże pieniądze na to) jest katalog dołaczony do gazety NAJ i MAMO TO JA i wydaje mi się że jeszcze w jednej. Są reklamy w gazetach gdzie klientka może wysłać sms ze swoimi danymi i dostaje próbkę SKINDIVIDUAL sms kosztuje 1,22. Wszystkie działania są skierowane do klientek między 25-35 rokiem życia gdyż w tej grupie konsumentek swiadomość marki oriflame jest słaba.JEśli wiecie coś więcej to napiszcie chętnie przeczytam Odpowiedz Link
piotr_aga Re: Lepsza niż konkurencji, hehehe :))) 13.09.06, 16:55 drypcia napisała: > aż mi kurcze głupio, bom kobieta, a żadnego faceta w reklamie nei widziałam)) > a oglądałam ją kilkakrotnie!! )))))))) drypciu, ja na poczatku tez nie zauwazylam, kolezanka mi powiedziala ze w tej nowej reklamie ori jest boossssski facet, dopiero potem zwrocilam na niego uwage i oczywiscie potwierdzam jej zadnie )))))))) reklama jak najbardziej udana, muzyka - super, modelka śliczna i ten mężczyzna mmm boski! z reszta cala kampania oriflame jest jak najbardziej udana takie jest moje skromne zdanie Odpowiedz Link