Dodaj do ulubionych

"Torebka - niespodzianka na karnawał!"

29.01.07, 21:01
Torebka - niespodzianka na karnawał!

Zestaw na szalony karnawał: dwa kosmetyki -
do makijażu i pielęgnacji – oraz elegancka biżuteria za jedyne 4,90 zł!

Możesz go kupić, gdy złożysz zamówienie
za co najmniej 50 PP ze stron 10-88 Katalogu 2

Promocja trwa tylko do 1 lutego!

Dodatkowe informacje:
- Zestaw o wartości co najmniej 64,80 zł
- Kod zestawu 90721
- Nie obowiązuje zasada wielokrotności
- Terminy obowiązywania promocji:
- od 29 stycznia - oddział Warszawa, Filie,
Biura Regionalne
- od 30 stycznia - oddział Chorzów, Wrocław,
Poznań
Obserwuj wątek
    • asiek_asiekowaty Pytanie odnosnie tej promocji: 29.01.07, 21:03
      1. jaka torebka? Pisza w tytule o torebce, a potem, ze to 2 kosmetyki i
      bizuteria, wiec juz nic nie wiem.
      2. Czemu wysietla mi sie "produkt nie moze byc sprzedany"? Jak go nie wpisalam,
      to mi sie sam nie pojawil, z reszta dali kod, wiec chyba trzeba wpisac.
      Wpisalam - i ten komunikat. A promocja od dzisiaj...
    • asiek_asiekowaty Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance :> 29.01.07, 21:21
      Losowo jedno z tego:
      - krem do rak letnia edycja
      - mydelko sliwkowo-figowe
      - kremy SC mini
      - mleczko do ciala relaksujace
      - peeling aromacare
      - SC tonik matujacy
      - SC emulsja matujaca
      - sosnowy plyn do kapieli
      - krem do rak waniliowo-cynamonowy
      - perfumy w kremie Belive
      - zel oczyszczajacy SC
      - balsam po goleniu Glacier
      - ujedrniajacy krem pod oczy mini
      - chlodzacy zel do nog
      To chyba tyle, przewijalam duzo razy, ale juz sie powtarzaly.
      oraz:
      - pomadka do ust (rozne serie i kolory - losowo)
      Takze super prezenty!
      • justa_79 Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 09:51
        a biżuteria jaka?
      • snowqueen Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 10:31
        Akurat uzbierałam zamówienie powyżej 50pp to chyba wezmę ten zestaw, mam
        nadzieję, że nie trafi mi się sosnowy płyn do kapieli... tongue_out Za 4 zł mogę
        zaryzykować smile
        • justa_79 Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 10:39
          możesz próbować coś wylosować, wciskając wstecz i wtedy dodaje się inny produkt.
          • snowqueen Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 10:52
            Dzięki za podpowiedź smile
            • malajca Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 10:58
              czyli tzreba wpisywac ten kod tak?smile
              • malajca Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 11:29
                smile wlasnie, jaka bizuteria?
                • jolunia01 Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 12:10
                  No właśnie, jaka biżuteria? Płyn sosnowy mi się trafił - może być, bo akurat
                  lubię zapach, pomadka w kolorze nie rzucajacym sie w oczy, a biżuterii na
                  podglądzie zamówienia nie mam.
                  • jolunia01 Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 01.02.07, 22:07
                    Dzisiaj odebrałam paczkę - jako biżuteria występują tandetne bransoletki z
                    plastikowych koralików i potrójny pierscionek w rozmiarze dziecięcym
      • snowqueen Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 12:10
        U mnie po wielu, wielu próbach pojawiły się też:
        - peeling kokos i sól
        - peeling mango i papaja
        - maseczka z cytryną i imbirem
        - świąteczny krem uniwersalny
        - dezodorant w sztyfcie Garden
        - pianka pod prysznic
        - mydełko złuszczające
        • ola_mm Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 17:10
          Podobno ich wartośc to 64,80!!! a mi weszło mydełko "w kostce" i pomadka. Dzieki
          nie skorzystam.Tragedia, a żadnej biżuterii wogle nie widać...sad
          • jola_wroc Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 30.01.07, 17:54
            ale jest, ja dostalam pierscionek na stope i naszyjnik
          • zorina Re: Juz wiem, jakie kosmetyki sa w niespodziance 31.01.07, 07:34
            Oczywiście, masz prawo nie skożystać smile

Ale możesz pójść śladem podpowiedzi, i sama wybrać sobie prezent, bo zawsze
            przed zatwierdzeniem widzisz jakie kosmetyki ci "wskoczyły losowo". Dajesz
            wstecz i dalej, wstecz i dalej aż trafisz na coś, co ci bedzie odpowiadało.
            Niestety biżuterii "nie widać" bo jest ukryta pod hasłem "torebka niespodzianka
            4 zł". Więc pewnie przy twoim mydelku to jakaś droga biżuteria była wink
    • oriflamewroclaw Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 31.01.07, 11:09
      mi sie rafil naszyjnik freyi z perfumami w kremie i kolczyki takie ladne
      delikatne
      • joanna2709 Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 01.02.07, 20:28
        mi tez sie trafil naszyjnik z freyi i kolczyki takie ładne z niebiesciutkim
        akcentem smile
        oprocz tego pomadka w dosc dziwnym kolorze no i scrub z aromacare
        Takze jestem zadowolona big_grin
      • kf-c Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 01.02.07, 22:04
        Ja dostałam naszyjnik i kolczyki Seduction.
        Tonik matujący i pomadkę Maxi Shine Amber - nawet ładna.
        • asiek_asiekowaty Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 01.02.07, 22:11
          Ja dokladnie to samo. smile Tzn. ja sobie wybralam - chcialam tonik, pomadka moze
          byc, pewnie bede czasem uzywac, bo jasnego zimnego rozu juz bym np. nie uzyla
          (ale z reszta wiedzialam, ze taka dostane), a bizuteria bardzo milo mnie
          zaskoczyla - ten nazyjnik bardzo mi sie podobal i kolczyki tez sliczne.
          Jupi. smile Dla takich chwil warto byc w Ori. tongue_out
          • zorina Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 02.02.07, 01:49
            A ja wybrałam sobie peeling z serii Aromacare, i pomadkę blady róż, ale muszę
            ją reklamować, bo się nie wykręca tongue_out. Biżuterię mam serduszko srebrne na
            łańcuszku, to co to niby kiedyś oriflamowe było, i pierścionek w rozmiarze
            olbrzymim, więc go pewnie mamie oddam wink
            • snowqueen Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 02.02.07, 07:40
              Ja oprócz wspomnianych już wyżej peelingu i szminki Maxi Shine, której kolor
              okazał się być bardzo ładny i na pewno będę używała, dostałam pierścionek na
              palec i taki wisiorek ładny na czarnej tasiemce. Ładne smile
              • justa_79 Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 02.02.07, 11:15
                ja wybrałam peeling do twarzy z papają i mango i jakąś pomadkę, a biżuterii
                chyba nie dostanę, bo na fakturze jest napisane, że brak w magazynie surprised
                • albicilla Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 02.02.07, 11:27
                  Ja mam pomadkę, mleczko do ciała z serii Aronacare + 2x kolczyki - "złote" i
                  bialozłote" .Nie nosze kolczyków , więc wydam córkom.
                • justa_79 Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 07.02.07, 11:18
                  tej biżuterii jednak nie dostanę, bo na fakturze mam ilość oczekującą - 0. za
                  to mam oba kosmetyki po 40 i 50 gr wink
                  • ola_mm Re: "Torebka - niespodzianka na karnawał!" 07.02.07, 15:09
                    Ja dostałam : -emulsję nawilżającą na dzień RV 15 ml
                    - pomadką Maxi Shine ( super kolor dla mnie )
                    - a biżuterię w postaci kolczyków " srebrnych" z cyrkonii a do
                    tego pierścionek też z cyrkoniami. Jestem BARDZO zadowolona !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka