Dodaj do ulubionych

Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn...

04.09.14, 18:30
Myślę, że wszystkie się odnajdziemy
buziaczki
Obserwuj wątek
    • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 19:26
      Meliska ja też wątek założyłam o 18.30 big_grin nowy, zgłosiłam już do usunięcia. Mam nadzieję, że moderator sobie poradzi z tym i zamieszania nie będzie.
      • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:18
        I ja się meldUje
        • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:29
          Monruper ale numer równo 18:30 wink
          • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:35
            I ja się melduję. Dzięki Gatewa. smile
            • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:37
              Gatewa, a jak Ty się czujesz? Kiedy testujemy? Bo przecież wszystkie będziemy z Tobą testowały. wink
              • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:41
                W ponponiedziałek. 10 dpt
                • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:45
                  Ojjj, się będzie działo. smile Ja będę w trasie, ale będe zerkała w telefon. smile Będzie dobrze. smile
                  Meliska, a Ty jak tam? Siniaka masz?? Chociaż z racji na Twoją profesję, to pewnie się nie przyznasz. tongue_out
                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:50
                    Abam nie mam siniaczka wink hmm ale nie mówię że nie będę miała. tongue_out
                    • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:51
                      Eeee, bez siniaka się nie liczy. wink tongue_out
                  • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:52
                    A ja nie wiem czy Wy jesteście świadome, ale 14.09.2013r godzinie 10.36 niejaka Kiziamizia założyła pierwszy szczeciński wątek. Całe cztery dni musiała czekać na pierwszą odpowiedź bo dopiero 18.09. doczekała się wpisu od Monruper big_grin Dziewczyny TO JUŻ ROK - dziękujemy Ci Kiziamizia smile .
                    Gatewa dzięki za smsiaka z info.
                    • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:54
                      Dziewczyny, to 14.09 KONIECZNIE musimy sie spotkać i to uczcić!!!!!!! Ale było by super. Co Wy na to??
                      • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:58
                        Jasssssne w Szczecinie..................... bo ty powstało forum big_grin
                        • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:00
                          Flisa, może być i Szczecin. Zapakuję dziewczyny w auto i przyjdziemy. smile
                          Co dziewczyny na to??
                          • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:08
                            Abam a ja.... po mnie też przyjedzieszkiss
              • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 20:42
                No właśnie Gatewcia czekamy do poniedziałku wink tylko nie przetrzymaj nas kiss kiss
                • podnawka Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:08
                  jestem jestem-odnalazłam Was buziolesmile

Gatewcia niezawodna dzięki za infosmilesmilesmiletrzymam i zatykam dziurkę dolna by bobofrut pozostał i wierze że zostanie smile

spotkanko 14 hm WYBORNE jestem za i Kizie w chora nóżkę ucałować bo założyła nam kawał dobrej historii-naszej rodzinki smile
                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:14
                    14 jestem w pracy sad zresztą ja nic nie mogę planować być może będę po punkcji tongue_out
                    • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:28
                      Punkcję będziesz miała poniedziałek-wtorek Meliska, spokojnie. smile Z pracą nie możesz zamienić? czy urlop brać już w ramach ciąży.
                      • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:33
                        Monruper no wiem ze punkcja będzie po niedzieli.tongue_out co do zamiany w pracy to muszę poczekać do środy kiedy kolejna wizyta... dam znać w środę kiss
                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:26
                    Hmm
                    14.09.2014 to jakiś tort przydałby się wink
                    Na pewno dla mnie lepiej jest 14-ty niż pierwotnie 13-ty. M pozostawiłby mnie w Szczecinie, tylko miejsca potrzebuję w powrotnej drodze. Abam jak mogę na Ciebie liczyć, jestem za. kiss
                    Tylko oby nie od samego rana sad
                    Gatewa dasz radę w takim stresie. ? wink
                    • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:35
                      Monruper, zabiorę Cie. Nie ma sprawy. Meliska, zamień się w pracy. Gatewa tez dasz rade? Byłby naprawdę super.
                      • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:46
                        Abam wiem ze byłoby super jak da radę to się zamienię ....
                        • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 21:56
                          A szczecinianki umilkły teraz?
                          Proszę deklarować się, weekend, wolne, jest powód, musi być nas duuuuuuuuuuuuużo smile
                          I zastanówcie się gdzie się najlepiej spotkać.
                          • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 22:03
                            Oj to byłoby suuuuper spotkanie !!!!
                            • podnawka Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 22:42
                              tu Szczecinianka chętna poznać te które nie widziała i spotkać te które widziała -bo w Nas moc-no i można by było opić czekoladą Polusięsmilesmilesmile

a miejsce jest dużo na trawie na Jasnych Błoniachsmile
                              • monkask Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 04.09.14, 23:23
                                Hejka jestem i ja.

Flisa wzruszyłam się, jesteśmy razem rok, niesamowite smile.
                                Kiziulce to sie należą buziaki smile

To piękne, że mamy pierwsza rocznice, a jeszcze piękniejsze, że mamy siebie dziewczyny. To co możemy sobie dać nie ma swojej ceny, to bezcenna przyjaźń i drogocenne zrozumienie. Mam nadzieje, że będziemy się spotykać dotąd dokąd sił nam starczy i że do każdej uśmiechnie się los!!!! Gatewa teraz za Ciebie mocno trzymamy kciuki!!!

Spotkanie w Szczecinie bosko telepatycznie bede się z Wami łączyć, a i opijcie wkońcu tego mojego Poldka!!!!

Pozdrawiamy z wioski.
                                P.s. Jutro jadę na zakupy jeeee jeeee wyjdę z domu smile

• kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 10:16
                                  jak w szczecinie to oczywiście będę tongue_out,nie ważne gdzie,ważne z kim smile

podziękowania dla was dziewczyny za wspólny rok kiss
                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 19:05
                                    Kizia pomyśl nad miejscem spotkania, aby był dla każdego łatwy dojazd i żebyśmy my dotarły.
                                    Szczecinianki, kto jeszcze się deklaruje?
                                    Gatewa, jak u Ciebie?
                                    • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 19:22
                                      Ale żeście się dzisiaj rozpisały ze ho ho ho.....
                                      • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 20:25
                                        Rozpisały się dziewczyny.. Ja jak najbardziej 14 tez sie pisze wink a kizia buziak za wszytko..
                                        a meliska ty w pon na wizycie o której moze jak popołudniu to kawa i inne dziewczyny dadza sie namówić wink..
                                        • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 20:33
                                          Jolu wizytę mam rano i o 11:00 muszę być już w domu więc odpada. Środa pewnie będzie podobnie ale nie wiem.... chce się z Wami spotkać może w niedzielę mi się uda ale tylko jeżeli będę miała wizytę bo jak nie to pójdę do pracy chce wolne po transferze więc nie mogę za bardzo nadużywać dobroci kolezanek....

Monkask pisz tu szybko jak udały się zakupy kupilas cię sobie czy Polci tongue_out

Kiziulka i ode mnie masz buziaka kiss
                                          • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 20:35
                                            Gatewcia Abam Monruper a Wy gdzie....?
                                            • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 20:36
                                              Jolanta to musisz ze zakupy w Mongolii udane tongue_out
                                            • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 20:41
                                              Jestem, jestem. Dziś miałam mszę za Tatę, potem spotkanie rodzinne i dopiero do domu wróciliśmy. Co u mnie? Głowę mam w macicy..... Byle do poniedziałku. Myślałam, że wytrzymam do wtorku, ale chyba jednak nie dam rady....

Co do spotkania, to ja się okresle w przyszłym tyg. Zależy od wyniku, ale też od kilku innych okoliczności.

No właśnie.... Kiziamizia dziękuję, że stworzyłas miejsce, w którym zapoczątkowała się piękna przyjaźń. A Wam Dziewczyny dziękuję za to, że jesteście
                                              • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 21:09
                                                Gatewcia tort bezowy się udał??? smakowal ?
                                                • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 05.09.14, 23:02
                                                  Gatewa a jak zakupy, mam na myśli M w M, wszystko pomyślnie poszło ?
                                                  Za Ciebie też mam stresa, jaki wynik w poniedziałek oddasz krwiopijcom.

Pozostałe dziewczyny proszę się określać, 14 ty to weekend jest, więc chyba macie wolne od pracy.
                                                  Sliska wszystko ładnie posprawdzała, dzięki temu wiadomo co i jak. Kiziulek zaczął coś naprawdę fajnego, tylko ja rok młodsza byłam.
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 10:00
                                                    Monruper nie tylko Ty byłaś rok młodsza. wszystkie byłyśmy młodsze ale i tak myślę ze piękne jesteśmy nadal tongue_out
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 10:27
                                                    Meliska na szczęście nie wyglądamy na swój +1 wiek big_grin i nam się jeszcze dzieci chce wink
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 10:50
                                                    Monruper i mi jeszcze bliźniaki się marzą....
                                                    Gatewcia dziś buszuje w sklepach. I mało tego pojechała do Niemiec na zakupy tongue_out myślę ze odezwie się wieczorkiem
                                                  • monkask Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 11:35
                                                    Meliska taaaaa kupiłam hehe ale wstęp bym okrutny M tylko kupujesz, nie kupujesz .....wiec się wściekałam wygonilam ze sklepu, zabrał Polcie i poszedł, kupiłam buty i spodnie sportowe na spacerki z Poldkiem i przyszłościowo na kijki bo muszę sie brac za siebie. Polci nic nie kupiłam bo akurat tam nie było fajnych rzeczy sad.
                                                    Od dwóch dni jest fatalnie płacze ciagle, noce mogą byc ale dni przechlapane.

Buziaki szkoda, że nie dam rady przyjechać do Szczecina, a bardzo bym chciała !!!!
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 12:44
                                                    Monkask jak nie możesz. Pomyśl jak to zorganizować, przyjedź z M. obiecaj mu loda. Słuchaj to sprawdzone, Meliska przyjeżdżała i dzięki temu ma więcej czasu.
                                                    Ty płaczasz czy Polcia, tak napisałaś, że nie wiem która.

Meliska bliźniaki powiadasz big_grin to z grubej rurki idziesz. Czujesz już swoje jajcorki ?
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 13:11
                                                    Monruper ja myślę ze Polcia płacze, bo niby dlaczego Monkask miałaby płakać... no chyba ze ze szczęścia kiss ale faktycznie dwojako można to odebrać.
                                                    Jeny gdybym mogła to też zabrała M na loda do Szczecina... ale chyba nie dam rady.
                                                    Monruper ja jestem jakiś dziwny przypadek ani przy pierwszym podejściu ani teraz nie czuję tych jajec sad robię zastrzyki dziś o 21 już czwarty i nic a nic....
                                                    Monkask nie przejmuj się M faceci tak mają nie lubią lazic po sklepach. mój M jak kiedyś wchodzilam do sklepu to jak tylko coś wzięłam do ręki to on do mnie NIE MASZ TAKIEJ BLUZKI CZY KOSZULI POTRZEBNA CI ja już foch i odechciewalo mi się zakupów ... później z czasem się nauczyłam ze na jego głupie teksty po co ci to przecież masz potrzebujesz tego..... odpowiadalam krótko TAK POTRZEBNE MI TO.... teraz już nie zadaje głupich pytań... a ja spokojnie mogę oglądać co chce... ale żeby nie było tak kolorowo to jak jesteśmy w Julii też się nie odzywam a czasami mnie trafia bo ile można narzędzia oglądać....
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 13:18
                                                    Monruper moje bliźniaki będą miały najwspanialsze ciotki pod słońcem i uwierz mi nie będę miała problemu gdzie w razie W je podrzucic bo chyba żadna z Was pomocy nie odmówi.... a rozumiecie od czasu do czasu będę musiała wyjść z M na np loda tongue_out
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 13:21
                                                    a i jeszcze jedno.... i spadam. Wiecie co dziś robię? poza tym ze siedzę na forum MYJE OKNA wink coś mi się kojarzy gdzieś to czytałam ze pomaga w zajściu w ciążę hi hi hi hi
                                                  • monkask Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 13:35
                                                    Dziewczyny Pola płacze sad.
                                                    Meliska mycie okien to pomaga, ale urodzić smile

Pogadam z M o wyjeździe ale myśle, że wątpliwa sprawa sad.

Buźka
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 14:04
                                                    Monkask z tym myciem okien to ja wiem kochana. to był zarcik przeczytałam to u nas na forum bodajże Monruper choć mogę się mylić sprzatala cały dom włącznie z myciem okien.... i nie dostała później @.
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 15:44
                                                    Masz dobrą pamięć Meliska, tak własnie było. kiss
                                                    Wymyłam wszystkie okna, zmęczyłam się, poszłam zrobić test i wylazły 2 krechy. Czekaj teraz mnie naszło, może jednak wiatropylna jestem smile, ja nie byłam pierwsza po tych oknach.
                                                    Przypomniałaś mi Meliska, że okna trzeba pomyć........... poczekam na @, żeby nie było niepotrzebnych myśli, że może się przeciążyłam. Ale potwierdzam, okna są związane z ciążą, podobnie jak zęby na tym forum (te niekoniecznie z ciążą)
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 19:10
                                                    Tak, ja dziś trochę pobuszowalam w sklepach u zachodnich sąsiadów, ale - i tu uwaga - głowie M obkupilam wink

Dziś 8 dpt no i chyba już czas, bym zaczęła okna myć smile
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 06.09.14, 20:42
                                                    Za późno Gatewa na Twoje, moje są odpowiednio brudne i tu napewno pyli.
                                                    Ma to ma fajnie, na zakupy zabierzesz, pokupujesz i nie narzekasz.
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 07.09.14, 10:42
                                                    Witajcie Koleżanki w te piękne niedzielne przedpołudnie. Odezwijcie się trochę smile
                                                  • monkask Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 07.09.14, 10:52
                                                    Witamy, witamy Gatewa dziś super dzionek masz racje, byłam po 13 miesiącach pierwszy raz na kijkach, czuje sie rewelacyjnie. Jedyne co to szkoda, że mogę chodzić tylko w sobotę i niedzielę jak M z Pola spacerują.

Życie jest piękne smile
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 07.09.14, 12:14
                                                    Monkask korzystaj z możliwości. Pogoda świetna na spacery. A M jak za dużo pracuje, to ja mogę część roboty za niego przejąć wink
                                                    Gatewa to co z oknami? Masz stresa? Jakieś przeczucia, sikacza zaliczyła? Czy twarda jesteś.3mam kciuki.
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 07.09.14, 15:37
                                                    Mam meeega stresa. Co chwilę w gatki zaglądam, jutro powinnam @ dostać. Co rusz też wydaje mi się, że brzuch mnie na @ boli. Wykończę się chyba do jutra. Zero objawów

Monkask pogoda cudna, a dopóki M pomaga, korzystaj ile wlezie
                                                  • monkask Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 07.09.14, 22:12
                                                    GATEWCIA trzymam kciuki za jutro!!!
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 07.09.14, 23:37
                                                    Gatewa musi być wypasiona Twa beta. Dobry znak, że @ nie widać. Będę 3 mała kciuki od rana. Napisz kiedy będzie wynik.

Meliska kiedy masz podglądanko pierwsze?
                                                  • nadzieja85 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 00:28
                                                    Hej, ciezko bylo mi sie odnaleźć wink ale sie udalo najpierw na innym forum napisalam wiec kopiuje je tutaj smile
                                                    jestem w szoku ze dr B juz nie pracuje w Policach .... Ale newy mi tu podajecie Getawa ja tez z rodziny tchórzy jestem, ale niestety na punkcie sikancy zawsze mialam hopla wy dziewczynki 13 planujecie spotkanie a ja 13 kolejna wizyta u gina marze po cichu o tym zeby ten wrzesienszybciutko minal bo wraz z nim zakonczy sie 1 trymestr ale strach i obawy caly czas sa. Pod koniec wrzesnqia wizyta w Szczecinie moj gin mnie na prenatalne do jakiegos swojego kolegi wysyla gosc spec w tych sprawach no i sprzet 3 d oby bylo dobrze. Ja natomiast czytam was kochane i widze ze ruszylyscie pelna para bardzo mnie to cieszy bardzo wam kibicuje trzymam kcikuki za piekne jajka i za wasze fasolki ( getawa - wysylam fluidy ciazowe) - choc u mnie objawow za duzo nie ma to fluidy sa
                                                    I pytanie do karioki czy Ty kochana juz wiesz kogo skrywasz w brzuszku ?
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 07:06
                                                    Jadę do laboratorium. Bbardziej na @ się czuję niż ciąże. Dziś będzie wszystko jasne
                                                  • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 08:10
                                                    Gatewa będe dziś cały dzień myślani z Tobą. Trzymam kciuki i POWODZENIA wink
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 08:13
                                                    Gstewa trzymam mocno kciuki aby beta byla duzaaa... Ja od wczoraj jakoś sie dziwnie czuje mialam tak migrenę ze masakra a dzisiaj jakoś serducho mi strasznie bije i nie wiem o co chodzi.. Od środy zastrzyk a później za 10 dni codziennie kucie ..
                                                  • kariok.a Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 09:19
                                                    O rety ale sie dzieje!!Gatewa,kciuki mocno trzymam za dzisiejsza bete.Jezusie niechze sie uda!!Meliska spokojnie,jajniki jeszcze dadza o sobie znac.Jola ty tez juz ruszasz!!No pieknie.Jak mnie nie wywieje w tym czasie ze szczecina to ja sie chce z Wami spotkac.Nie wiem tylko czy nie wyjade w tym czasie.Rodzice mnie na wioske ciagna od tygodni.Nadziejo,cholercia nie wiem kto mi tam buszuje.Mialam nadzieje sie dowiedziec na ostatniej wizycie.to byl 15 tc ale dupke wypial i nie chcial sie odwrocic.kolejna wizyta pod koniec wrzesnia wiec dop.sie dowiem.a przynajmniej mam nadzieje.A mozesz mi powiedziec u kogo prenatalne robisz i ile ta przyjemnosc bedzie cie kosztowac?ja pierwsze zrobilam w vitro ale drugie planuje gdzie indziej.roznica w cenie mega.
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 12:27
                                                    Dziewczyny, beta 180,72!!!!!!!!!
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 12:58
                                                    Gatewa jak pięknie smile, nadal będę trzymać kciuki za cala nudna ciaze. Gratulacje kiss
                                                  • kariok.a Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 13:00
                                                    Gatewa!!! Ale CZAD!!!!!!! Straszliwie się cieszę i gratuluję Ci ogromniebig_grinDDDDDD
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 13:04
                                                    Rewelacyjne .. No to zaczyna sie dobry start .. Teraz meliska, ja, kizia i kto dalej ? wink
                                                    jednak oznaka przeziębienia dobry znak i mycie okien smile
                                                  • martyna1985 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 14:23
                                                    Gatewa, serdeczne gratulacje! Spokojnej ciąży!
                                                    Kariok.a, ja wszystkie 3 "ważne" usg robiłam w poradni genetycznej na sw.wojciecha u dr Piotrowskiego. W 23 tyg zapłaciłam 370zl (razem z krwią), w 20tyg kosztowało chyba 270zl i w 30tyg tez coś ok 250zl.
                                                    Jeśli chodzi o dr to bardzo bardzo polecam. Gość wymiata na usg, wszystko bardzo dokładnie opisuje, pokazuje, mierzy. Przy tym jest bardzo opanowany. Płeć przepowiedział nam w 13 tyg i się nie mylił (chybawink). Później jeszcze 6 lekarzy powtórzyło jego strzał.
                                                  • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 16:25
                                                    Gatewa gratuluję big_grin Ja tam byłam PRZEKONANA że tak będzie.
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 16:47
                                                    Dziewczyny, póki co nie dziękuję, po ostatnim razie radość miesza się z lękiem. Z niecierpliwościa czekam na powtórkę bety i pierwsze usg. Jeszcze nie mogę uwierzyc....
                                                    A teraz przyznam się, że w 6 dpt zrobiłam sikanca, wyszedł cień cienia, który raz widziałam, a raz nie (bałam się, że tą drugą kreche to sobie uroilam).

Teraz Meliska, jej kolej! Kochana całuje Cię i życzę szybkieg
                                                  • podnawka Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 09:08
                                                    GatewciA SUPER-gratuluje teraz tylko bez nerwów i do dziełasmile
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 10:17
                                                    i ja dołączam do gratulacji smile,gatewcia spisałaś się na medal wink,wczoraj netu nie miałam,dzis dopiero takie niusy czytam ,super,super...
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 17:23
                                                    jolcia a ty ile zapłaciłaś za leki teraz ?
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 19:41
                                                    Ja za wszytko zapłaciłam 1100 ok .. A dawka 225..
                                                    meliska jak z ta dawka 225miesza sie bo ja nawet nie spytalam ale i tak 19 musze do dr c zadzwonić i powiedzieć jakie wyniki.
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 20:07
                                                    Hej Laski,
                                                    Ja chyba w niedzielę na spotkaniu nie będę. Jadę z familia nad morze. No chyba że nam się coś zmieni. Ale jak będzie Flisa to proszę o mms z fotkakiss)

Jutro powtórka z bety. Cykor jest.

Meliska o której jutro podglądanko?
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 20:16
                                                    Jolanta nie rozumiem pytania. Menopur mam 1200 j do podania 225 teraz już 300 więc po rozpuszczeniu proszku nabieram do strzykawki tyle ile mi potrzeba i podaje. wink jak coś to pytaj pomogę lub dzwoń tel mój masz wink
                                                    Gatewcia jutro podgladanko z rana. Wyjazd o 6:15 z domu bo rano duże korki krew usg i powrót. wink dam znać co i jak. I czekam na wynik bety ...
                                                    Dziewczyny widzę ostro szykujecie się na spotkanko w takim razie i ja gdyby mnie nie było poproszę o fotkewink
                                                    pozdrawiam wszystkich
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 20:21
                                                    Gatewa ja też będę nad morzem, ale M mnie podrzuci/porzuci w Szczecinie i wrócę z Abam. Dziś powiedział M, że mnie nei zostawi big_grin Gatewa tak samo możesz zrobić, możemy Cię zabrać z plaży i wrócimy z Abam. Pomyśl
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 20:30
                                                    Monruper jasne ze Cię nie zostawi tongue_out bo drugiej takiej już nie znajdzie wink
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 20:35
                                                    dziewczyny dogadajcie godzine i miejsce ja sie dostosuje,dyspozycyjna jestem cały dzien
                                                    flisa tylko sie nie obraź ,lepiej żartować jak chorować wink
                                                    jola wiem ,że będzie bo dzis ją spotkałam,podnawka mam nadzieje,że ty tez jak zawsze smile
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 21:52
                                                    14 wypada w niedziele.. Fajnie wiekszym gronem sie spotkać.. A miejsce tak aby nie bylo problemu z trafieniem innym.. Ja myslalam o deptaku, starówka..tylko nie wiem gdzie dobre ciacha moga byc.. Ale fajna knajpka jest nazywa sie "na moment" tylko nie wiem czy w niedziele pracuja.. A mieści sie na przeciwko cerfurra -turzynu.
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 22:54
                                                    Jolanta. Spojrzałam w ich stronkę, wygląda na to, że 12-21 jest czynne. Ja myślę, że można tak przyjąć, skoro nie ma innych propozycji. Będziemy miały swój moment smile Można zjeść i kawę wypić. Pozostaje ustalenie na którę godzinę. Ja się z myślami biję, bo nie rano, ale też nie za późno, żebyśmy mogły trochę posiedzieć. Ja muszę liczyć na dowóz. Co powiecie na 16-tą? Szczecinianki będą proszone o zrobienie rezerwacji stolika.
                                                    Kto chętny ? policzmy.
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 23:06
                                                    Tam j
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 23:09
                                                    Tam jest raczej spokój wiec spokojnie pogadamy.. Tak mi sie zdaje.. A podobno pyszne ciasta maja.. Jak będziemy wiedzieć co i jak to ja mogę zarezerwować.. A godz ja sie dopasuje..
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 07:13
                                                    Meliska Ty już pewnie w drodze wink

Ja siedzę już u krwiopijcow i czekam na pobranie tongue_out
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 11:03
                                                    Beta 591.25 smile
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 11:39
                                                    Pieknie rośnie wink gratuluje.. Aby każda nastepna miala tyle szczęścia.
                                                  • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 11:45
                                                    Gatewa, super wynik!!!! Brawo. smile
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 13:35
                                                    a mnie wsio rawno smile...może byc i miejsce i godzina,czyli...
                                                    NA MOMENT 16.00 smile yo !!!
                                                    ja,jolanta,monruper,abam...kto jeszcze przybędzie?flisa przytargasz dupsko leniwe w końcu?podnaweczka...and you ???a piki,kiery,asy,nadzieje itp.???...też gadają ,że chcą,a jak przychodzi co do czego to cicho siedzą tongue_out
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 13:38
                                                    szkoda,ze meliski i gatewy nie poznam sad
                                                  • podnawka Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 18:51
                                                    Gatewcia trzymam kciuki za dalszy rozwój i nie puszczam szybko-tylko spokojnie kochanasmile

kizia ja zgłaszam obecność -jak zawszesmile
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 18:30
                                                    Gatewcia ah ten CIEŃ CIENIA... a nie mówiłam wink kiss cieszę się razem z Tobą.
                                                    Więc ja miałam dzisiaj pierwsze podgladanko. Szału nie ma po takiej dawce Menopuru 225 j tylko 8 pecherzykow 5 na jednym 3 na drugim jajniku wszystkie równe 9 mm. Od dzisiaj zwiększony Menopur na 300j. kolejna wizyta w środę i coś doktor wspominał ze może w środę wyznaczy już punkcje ale nie sądzę ze do środy urosna do 18 bo tyle muszą mieć.
                                                    Jolanta bierz się za mycie okien ja już prawie pomylam a uwierz mam ich dużo.
                                                    Teraz ja później Jolanta Kizia Abam Podnawka Monruper Pik Fliska dopisać się kochane jak kogoś pominelam kiss
                                                  • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 18:45
                                                    Meliska; że niby ja???????????? Nie...., mnie to już raczej nie bierzcie pod uwagę sad
    • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 16:52
      Szybkiego odzyskania łącza wink

Po Melisce kto? Jolanta? A dalej?
      • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 17:04
        Gatewa i ja gratuluje. I dalej trzymam kciuki. Twój wynik obudził we mnie zwierza. Mnie też się zachciało działać. Oby to był początek dobrej passy.
        • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 17:10
          Gatewa to, że zrobiłaś sikańca to też wiedziałam ( i że nie jednego) bo gdy Monruper Cię zapytała czy zaliczyłaś sikańca nic nie odpowiedziałaś smile
          • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 17:27
            Flisa był tylko jeden, stwierdziłam że to nie na moje nerwy
            • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 17:53
              najważniejsze, że SIĘ UDAŁO smile Rozumiem jednak Twój lęk bo doskonale pamiętam co musiałaś przejść parę miesięcy temu. Ale teraz BĘDZIE DOBRZE
            • kariok.a Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 18:01
              Gatewa, teraz duuuzo spokoju i luzusmile Martyna dzieki za info.Ja za pierwsze z krwia zaplacilam 350 w vitro.Za drugie chca tyle samo.Ja znalazlam za 200 w innej klinice na krolowej korony polskiej. takze roznica w cenach spora...
              • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 18:46
                Gatewa osz Ty od 6dnia wiesz to, co się teraz stało. A 6 dc to za szybko, po co się tak stresować. Teraz w środę beta i ............cierpliwie czekasz na usg?
                • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 19:05
                  Tak, w środę ponowna beta, tak kazał dr, a za 2 tyg usg. Czy czekam cierpliwie? Czekam, ale z cierpliwoscia nie ma to bić wspólnego

Flisa ja naprawdę wierzę, że każda z nas kiedyś zazna szczęścia. Trzeba wierzyć, modlić się i walczyć. Ja po
                  zdarzeniach ostatnich twierdziłam, że biorę mrozaka, a jak się nie uda, odpuszczam. Potem stwierdziłam, że przecież tak pragnę tego dziecka, że nie mogę sobie ot tak odpuścić. Uznałam, że jeśli teraz się nie uda, to od razu podchodzę do kolejnej stymulacji. Flisa, walcz
                  • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 19:19
                    Gatewa ja od 12 lat walczę z przeróżnymi przeszkodami i uwierz mi można już na tym etapie nie mieć siły. A trzecie podejście to będzie już wiadomy koniec wszystkiego. A poza tym zbyt częste stymulacje to naprawdę nic dobrego. Ja tracę na tym, że nie mam mrozaków, gdybym miała to by było co innego. Walczyłabym bez żadnych przerw. Ale nie mam, a ciągle powtarzające się stymulacje mega wycieńczają organizm. Ja to odczuwam. Wychodzę z założenia, że lepiej poczekać dłużej i zwiększyć szanse. Nie jestem poza tym gotowa znowu na to samo, mogę nie znieść kolejnej porażki. Zresztą masz na swoim przykładzie, że od razu po stymulacji Ci się nie udało a pozostałe przypadki tak.
                    A właśnie usłyszałam, że "trzeba wybierać inną drogę" - słyszałyście?
                    • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 19:46
                      No...a poza tym to ja muszę wpierw wszystkie zęby wyrwać ( a przynajmniej jednego ) i w razie co wyrostek robaczkowy wyciąć. Już spadam i Wam nie marudzę ...... już mnie nie ma.........
                      • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 20:45
                        Flisa, rozumiem Cię. I Twoją argumentacje. Z tym wyrostkiem to przesadzilas smile

Pik chyba odnaleźć się nie może
                        • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 21:48
                          Dziewczyny no to teraz zarażać się od Gatewy trzeba big_grin, na spotkaniu w niedzielę.
                          Gatewa, to, że w środę beta to wiem, jednak jak mnie pamięć nie myli często robiłaś. Po co Ci ten stres. Ciesz się ciążą wink a my z Tobą.
                        • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 18:10
                          Dzień dobry wszystkim... Czy to forum dentystyczne? Bo mnie znowu moja ósemka daje do wiwatu. Chyba postanowiła sobie jeszcze urosnąć (boszzz, jak długo może rosnąć jeden ząb??). To już będzie co najmniej 3 podejście w ciągu chyba 5 lat. Masakra jakaś.
                          Co tam dziewczyny z naszą niedzielą? Są już jakieś ustalenia? Wczoraj wrociłam z południa i myślałam, że tu już będę plany gier i zabaw wink a tu cisza.
                          Przywołuję matkę pierwszego wątku o zarządzenie pełnej mobilizacji. smile
                          Pozdrawiam wszystkie i czekam na jakieś wytyczne. wink
                          • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 18:25
                            ...no właśnie,abam ma racje ...mobilizacja jest na niedziele smile
                            ja jestem dyspozycyjna,ciekawe co flisa tym razem wymysli,zeby nie przyjśc tongue_out
                          • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 18:28
                            Abam więcej zębów niż ciąż, więc zębowe. Choć się chyba wyrównało smile

Szczecinianki gdzie to spotkanie i o której?
                            • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 18:34
                              ja nie wiem,podnawka,jolanta,flisa...zaproponujcie coś,bo ja mam pustą głowę smile
                              • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 19:01
                                Sugeruję tylko, by wziąć pod uwagę, że pogoda może być różna, więc dobrze by było jak by to było coś z opcją wewnątrz lub na zewnątrz. wink No i proszę pamiętać o zmotoryzowanych. tongue_out Żeby było gdzie zaparkować i nie zbankrutować. big_grin
                                To jak? Gdzie?? smile
                                • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 19:36
                                  No bardzo śmieszne..... bardzo. Ciekawe co Flisa wymyśli tongue_out o rany nie wiem, myślę intensywnie i nic mi na razie do głowy nie przychodzi.
                                  A tak na poważnie, to właśnie wróciłam od dentysty a Wy tu znowu o zębach smile Wszystkie ubytki mam porobione, jeszcze tylko usunięcie tej ośemki co mi od liceum wyjść nie może a jest dziurawa tongue_out
                                  Co do miejsca to nie wiem bo ja grzeczna jestem i się po knajpach nie włóczę, ale Podnawka z Kiziamizią na pewno coś fajnego wymyślą smile Podnawka coś wspominała o trawie na Jasnych Błoniach, ale to chyba nie na tą porę roku bo wilka można dostać.
                • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 08.09.14, 19:06
                  Włączcie sobie Fakty na TVN ie zaraz będzie Dziwisz mówił o niemoralnej metodzie in vitro. Niech teraz Gatewie to mówią. wink
                  • nadzieja85 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 01:08
                    Getawa gratuluje wink bardzo sie ciesze i trzymam kciuki za środowa betesmile karioka ja mam sie udac do dr K. Kowalskiego ul. Ku sloncu w szczecinie. Wiem tyle ze gosc ma duze doswiadczenie pomimo mlodego wieku. Ja mam tam jechac narazie na przeziernosc karkowa ktora on bardzo dokladnie wykonuje ( w tym jego sprzet nie ukrywam duzo mu pomaga 3d i 4 d) moja kolezanka jak do niego pojechala na to usg to malo zaplacila az sie zdziwilam ale ceny konkretnej nie pamietam. I w sumie to chyba od tego wyniku zalezy czy beda mi chcieli pobierac krew i dalej badac czy bedzie wszystko ok? Chyba tak bedzie jesli sie nie myle. Ale czytam Ciebie karioka i powiem szczerze ze juz zglupialam tzn czy kazda po in vitro ma robic prenatalne z krwi ? Bo mi dr C kazal zrobic w 12tyg badania prenatalne moj gin wyslyla mnie na nie wlasnie do wspomnianego lekarza, ale myslalam ze to tylko ma byc to usg a teraz to juz nie wiem sad do soboty jeszcze troche czasu a mnie ostatnio kłuje podbrzusze i pachwiny crying bardzo sie boje czy wszystko jest wporzadku ten lek i strach jest nie do zniesienia crying nie dosyc ze tyle musimy walczyc o to szczescie to kiedy wydawaloby sie ze juz je prawie mamy to tak naprawde niczego do konca nie mozna byc pewnym.
                    • martyna1985 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 06:19
                      Nadzieja, jakbyś robiła te badania w vitro czy tam, gdzie ja (na św. Wojciecha), to krew krew jest w cenie i p. Gracjana w vitro mi powiedziała, ze oni zawsze ja wykonują. Ja niekoniecznie je chciałam, bo skoro usg jest na tyle dokładne, że potrafi wykluczyć bądź nie pewne wady to zbędne dla mnie byłoby badanie krwi. I tak 100% pewność to po porodzie. Ale zrobiłam, bo jak mają w komplecie to w sumie nie miałam wyjścia.
                      • kariok.a Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 09.09.14, 09:05
                        Nadzieja,prenetalne to z reguly pakiet czyli usg i krew.krew po to zeby uszczegulowic wyniki z usg.ale wiem ze czesc lekarzy robi tylko usg jezeli wynik jest ok zeby zaoszczedzic pacjentce klucia.takze nie martw sie.lekarz wie co robi.u mnie byl pakiet wiec nie protestowalam.usg bedzie trwalo jakies 15 min.dostaniesz kilka kartek wydruku z wynikami,zdjeciami itp.acha.ja tez dostalam CD wiec moze zapytaj?smile
                        mnie czasem tez kluje brzuch.wczoraj w nocy jak spalam to az sie obudzilam z bolu bo mialam
                        wrazenie ze sobie cos naciagnelam w srodku.ale przeszlo.

• jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 11:44
                          Cos sie pomieszalo.. Jak wcześniej pisalam o knajpce "na moment" kolo cerfura -turzyn. A godz to cos padlo 16 ja sie dostosuje. I do knajpki tez.. Kizia jak co myslisz jako matka watku ?
                          • kariok.a Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 13:58
                            Oj pomieszanie z poplątaniem się wdarło do wątku. Dziewczyny odpowiadajcie od ostatniego wpisu, bo tak skakać trzeba po datachsmile
                            Gatewa, gratuluję pięknego wynikusmile Normalnie cudny jest!
                            Ja przybędę, chyba że znów mi się coś pomiesza...tongue_out
                            • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 14:01
                              karioka ustaw sobie od najnowszego wątku i szukać nie bedziesz musiała i przybądź smile
                              • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 14:18
                                Gatewcia no super beta ... każdej z nas takiej życzę!!!
                                Moje pecherzyki dzisiaj 12,14 mm nadal jest ich 8. biorę dalej Menopur 300j i kolejna wizyta w niedzielę smile
                                • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 14:23
                                  w niedzielę na 90% Ovitrel i we wtorek punkcja !!!
                                  coraz bliżej i coraz bardziej się boję.

Zobaczę jak długo nam zejdzie w Policach w niedzielę to może na mała kawę wpadne wink
                                  • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 15:10
                                    Meliska, koniecznie w niedzielę musisz przybyć. No jak to bez Ciebie?
                                    No i gratuluję jajec. wink
                                    Ja dzisiaj byłam na cytologii, ale wyniki dopiero za 3-4 tygodni. Masakra jakaś. A na badanie usg to musiała bym mieć skierowanie. Hihi, tak nasz LuxMed działa. tongue_out Za to dostałam też skierowanie na usg piersi. Nigdy nie miałam takiego robionego, to sobie pójdę. smile
                                    Blondi, jesteś tam?? Będziesz w niedzielę?? Jak pozostałe dziewczyny? Meldować się tu proszę!
                                    Pozdrawiam.
                                    • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 15:17
                                      Abam od rana do 16:00 to trochę czasu. nie bardzo będziemy mieli z mężem co robić bo ileż można po sklepach chodzić! poza tym nie mam zamiaru nic kupować bo za niedługo się w nic nie zmieszcze tongue_out
                                      ale jak wytrzymamy do 16:00 to może wypijemy kawke
                                      • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 15:26
                                        T może ja po Ciebie przyjadę i pojadę z Tobą. Potem poczekamy do 16.00, a potem Cię odwiozę do domu. Tylko się do paliwa dorzucisz. tongue_out Co Ty na to, he?? wink
                                        • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 15:50
                                          Abam nie mogę zabierać mężowi tej przyjemności... cieszę się ze ze mną jeździ. myślę ze może do kina pójdziemy może do koleżanki i poczekamy do 16:00 a Ciebie z ekipą jak najbardziej zapraszam ale do siebie na kolejne spotkanko wink
                                          • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 16:38
                                            Dziewczyny to może lepiej o 14-ej w niedzielę? Nie będzie długich oczekiwań.
                                            Meliska mówiłam, że masz pukncję w poniedziełek/wtorek to i masz smile super, że jajca rosną sobie. Jakie masz amh, przypomnij.

Chętnych było więcej, dziewczyny deklarować się. A Flisa, to sama zapraszała do szczecina do Poznania, więc my przyjeżdżamy.
                                            Gatewa Ty nie chcesz na spotkanie, zabiorę Cię z M., więc logistycznie będziesz miała rozwiązane. A no i beda cuuuuuuuuudna big_grin kiss Musisz nas szczęściem pozarażać.
                                            • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 17:18
                                              mozemy umówić sie wcześniej 14 ? To wtedy posiedzimy i meliska do nas dołączy..uzgodnijmy na ktora i ile nas będzie to zarezerwuje stolik.. Bo chyba nie ma sprzeciwu co do knajpki ?
                                              • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 17:31
                                                Monruper ano mowilas kochana. AMH 5,5
                                                O na 14:00 to by mi pasowało. Wypije kawę poznam kol ze Szczecina wink także w takim razie ja na TAK!
                                                • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 17:52
                                                  Monruper dziękuję za propozycje, ale chyba jednak wypadne ze spotkania tym razem. Ale o fotke Flisy proszę (Flisa wiesz, że Cię uwielbiam)

Na 30.09 umówiłam się na usg. Powinno być już <3 tak się boję

Meliska jajeczka leniwe, ale napewno zbierają siłę na kulminacje
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 18:53
                                                    Meliska to amh masz takie jak ja winkto co jaja wolniej rosną? Mi doktorek mówil ze wynik ok...
                                    • podnawka Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 19:00
                                      MELISKA TO SUPER WIEŚCI TERAZ JAK NAJWIĘCEJ JAJEC MUSISZ ZNIEŚĆ I POTWORZYĆ GOTOWCÓW A PRZEDE WSZYSTKIM ZAGOŚCIĆ BOBOFRUTAsmile
                                      • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 10.09.14, 22:33
                                        O mamusiu co tu się dzieje. Na moment chcą się spotykać. Monruper o co Ci chodzi z tym Poznaniem? Gatewa Ty mnie onieśmielasz. A betę masz taką, że byś się mogła z koleżankami podzielić. Meliska czy już czujesz się jak kwoka czy jeszcze nie? Proszę mnie dopisać do tej listy.
                                        • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 08:40
                                          Fliska no właśnie nie czuję się jak kwota w sumie to wcale nie czuję tych swoich jajec ....
                                          Jolanta mi dr powiedział ze moje AMH nie idzie w parze z ilością pecherzykow ze spodziewał się ze będzie ich więcej.
                                          Gatewcia no to byle do 30.....
                                          buziole
                                          • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 10:45
                                            to chyba rekordowa frekwencja będzie,nie wiem czy ten lokal na s pomieści wink
                                            • flisa3 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 12:12
                                              Kiziamizia sugerujesz, że salę trzeba wynająć? big_grin
                                              • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 13:53
                                                To ile nas będzie bo nie wiem jaki stolik ?
                                                • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 14:45
                                                  świetnie, że nas będzie więcej.
                                                  Na razie naliczyłam 8, warto zarezerwować na 10 osób, dadzą mam odpowiedni stolik a zawsze ktoś do niedzieli może dojść smile
                                                  A co do fot to ja się nie zgadzam, nie będzie oglądactwa bez uczestnictwa. wink
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 14:47
                                                    aaaaaa I stolik na Kowalską wink
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 14:58
                                                    Monruper jakie 8 mi gdzieś 8 umknela ?wink
                                                  • monruper Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 15:07
                                                    Nie wiem które policzyłaś big_grin
                                                    Ja liczę tak: Abam, Meliska, KiziaMizia, Fliska, Jolanta, Podnawka, Karioka i Monruper = 8. Jeśli kogoś nie policzyłam to odzywajcie się wink
                                                  • abam_81 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 15:37
                                                    Ale się będzie działo. smile
                                                    A Blondi?? Co z Blondi?? Gdzie jest Blondi? Czy ona nie pojechała na wakacje jakoś teraz??
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 16:01
                                                    Abam no mi się też coś kojarzy ze chyba zwiedza Turcję wink
                                                  • gatewa Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 17:00
                                                    Ale mam schize! Zamiast cieszyć się tym co się ze mną teraz dzieje ja cały czas żyję w strachu, że powtórzy się to, co ostatnio.

Dziewczyny, będziecie miały super spotkanie
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn... 11.09.14, 18:47
                                                    Zarezerwowałam stolik na 10 osób godz 14 a rezerwacja na Jolanta wink