Dodaj do ulubionych

FSH LH estradiol Proszę o interpretację.

22.05.21, 22:25
Dostałam skierowanie na badania od endokrynologa na LH FSH i estradiol. Badania robione w 3 dc. Proszę o interpretację. Do lekarza mam dopiero za tydzień . Martwi mnie estradiol bo jest zbyt niski . Mam 29 lat.
FSH 5.32 norma ( 3.03 - 8.08)
LH 10.78 ( 1.80 - 11.78)
Estradiol 19.33 ( 21.0 - 251 )
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka