Dodaj do ulubionych

jestem zaniepokojona wynikami....

22.11.04, 17:57
własnie odebrałam wyniki z badania poziomu hormonów. Jestem trochę
zaniepokojona wysokim FSH, LH i testosteronem, a niska prolaktyną w fazie
folikularnej tj. 9 dc, dlatego proszę Was doświadczone Koleżanki o pomoc....
jak można zinterpretować moje wyniki:
FSH - 10,10 mlU/ml norma 2,8-11,3
LH - 9,43 mlU/ml norma 1,1-11,6
Prolaktyna - 6,38 ng/ml norma 1,9-25
TSH 3-cia generacja 1,28 ulU/mL norma 0,4-4,0
Estradiol 22,20 pg/ml norma do 160
Testosteron 99,80 norma do 80
Z góry dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka