Dodaj do ulubionych

ból w okolicy pępka po laparoskopii???

IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 22:09
Czy kogoś bolał może brzuch w okolicy pępka po laparoskopii?
Jestem już blisko trzy lata po tym zabiegu. Zdarza mi się, że w czasie
miesiączki boli mnie pępek - nie umiem tego inaczej określić.Gdy go nacisnę
to czuję, jakgdybym miała wbitą igłę w sam środek pępka.
Czy to jest normalne???
Może ktoś miał podobny problem. Nie chcę ze wszystkim od razu biegac do
lekarza - już i tak mam dosyć wizyt u ginekologa.
Obserwuj wątek
    • Gość: madziorek Re: ból w okolicy pępka po laparoskopii??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 10:57
      Witaj, ja jestem 4 miesiące po operacji i szczerze mówiąc przypominają mi o
      niej tylko 2 małe blizny. Ale dość długo, bo blisko miesiąc męczyłam się z
      pępkiem, bo pojawiła się ropa, co jak się okazało było spowodowane nie
      usunięciem głębokiego szwu, wtedy pępek i jego okolice bolały mnie, w końcu
      szew sam jakoś "wyszedł", pod wpływem oxycortu. Teraz nie mam już żadnych
      dolegliwości, poza miesiączką, wtedy brzuch boli, ale bolał też przed operacją
      i jest to uczucie podobne właśnie do kłucia. Jeżeli Cię to niepokoi to mimo
      wszystko powinnaś porozmawiać z lekarzem.
      • Gość: andzia Re: ból w okolicy pępka po laparoskopii??? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.10.02, 20:16
        Jestem po 2 laparoskopiach i często bolą mnie zrosty.
        Ale dogliwosci ktore opisujesz są dziwne. Idz do lekarza.
    • Gość: maczek Re: ból w okolicy pępka po laparoskopii??? IP: 62.29.248.* 28.10.02, 15:56
      Ja jestem rok po laparoskopii i absolutnie nic mnie nie boli. Nawet blizny są
      tak małe, że ich nie widać. Moim zdaniem - idź do lekarza
      • Gość: agula Re: ból w okolicy pępka po laparoskopii??? IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 20:47
        Liczyłam, że chociaz jedna osoba powie, że miała podobne odczucia co ja ...
        Chyba nie pozostaje mi nic innego tylko udac się na kolejną wizytę. Poczekam z
        tym do przyszłego tyodnia, bo mam wizye w novum (kolejna porcja nadzieji w tym
        całym szaleństwie).
        Nie uspokoiły mnie wasze listy, ale i tak dzięki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka