ninoczke 14.06.06, 14:16 Dziś miałam robioną betę po transferze mrozaków. Niestety wynik ujemny. Nie ma już siły ((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korlewna Re: mój drugi transfer i :-(((( 14.06.06, 14:24 Bardzo mi przykro(( Znajdziesz siły... tylko troszkę odpocznij. Przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko50 Re: mój drugi transfer i :-(((( 14.06.06, 14:36 Bardzo mi przykro... Trzymaj się dzielnie , głowa do góry jeszcze się uda mnie też .. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: mój drugi transfer i :-(((( 14.06.06, 15:54 przykro mi. odpocznij troszke, wyluzuj. sily same przyjdą. dlowa do góry. jestem z Tobą...i wiele innych dziewczyn też. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetka5 Re: mój drugi transfer i :-(((( 19.06.06, 22:52 nie martw sie, wyluzuj i glowa do gory. Trzeba myslec pozytywnie i trzymac kciuki z nadzieja ze nastepnym razem sie uda. Ja mialam juz 4IVF, teraz dalam na luz a po wakacjach szykuje sie na 5 z kolejna wielka nadzieja. Wiem jak to boli, ale wierze ze uda Ci sie i to niebawem. Calusek. Odpowiedz Link Zgłoś