dzasti79 19.07.06, 19:02 pytanko ktorego dnia trzeba zrobic usg jesli 5 dnia zaczyna sie brac clo ? Czy bedzie ok jesli zrobi sie usg 10 - 11 dnia cylku ( jesli naturalna owulacja wystepowala 11- 13 dc)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: Usg podczas stymulacji owulacji? 19.07.06, 19:15 poszłabym wcześniej czyli 9-10 dzień Odpowiedz Link Zgłoś
dzasti79 Re: Usg podczas stymulacji owulacji? 19.07.06, 19:20 czy stanie sie cos jesli pojde 11 dc?. Do tej pory owulacja mialam w kazdym miesiacu. Moj lekarz jest obecnie na urlopie i nie wiem czy szukac innego czy moge poczekac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Usg podczas stymulacji owulacji? 19.07.06, 19:29 powinno być ok, ale znajdź w razie sobie jakiś gabinet gdyby coś sie działo, żebyś potem się nie stresowała Odpowiedz Link Zgłoś
stauros1 Re: Usg podczas stymulacji owulacji? 19.07.06, 20:59 Cześć. To masz tak jak ja. Też miałam normalne owu i nagle się okazało, że owu brak. Ja chodziłam na usg 11-12 dc i było OK. Jak szłam 11 dc to i tak musiałam poczekać z pregnylem do 12 lub 13 dc. Zazwyczaj (czyli bez stymulacji) miałam owulację 13 - 14 dc. Chyba nic się nie stanie, jeśli zrobisz usg 11dc. Aha! Po clo i pregnylu opóźnia się okres o parę dni, tak więc jeśli będzie spóźniała Ci się @ - poczekaj jakieś 3-5 dni spokojnie (chociaż ja zawsze robiłam test). Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dzasti79 Re: Usg podczas stymulacji owulacji? 19.07.06, 21:34 dzieki nie wiedzialm o tym, ale znajac zycie to i tak nie bede w stanie siedziec spokojnie i po 1 dniu po terminie @ zrobie test Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama