kathrinn82 19.04.07, 08:55 powiedzcie czy lepiej iść rano na czczo, czy nie ma to znaczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika805 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 09:16 nie ma to znaczenia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 09:21 dzięki za odpowiedź...w takim razie od razu lecę ehh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 10:26 już wróciłam, ale wynik będzie dopiero jutro dzięki Iwonka, tak poszłam dla świętego spokoju, co by nie przedłużać tego cyklu...jak nic z tego nie wyjdzie to pójdę na USG, wezmę coś na wywołanie i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 10:39 no i dobrze, że poszłas, nie bedziesz sie dreczyc tylko poznasz wynik i już a poza tym jutro bedzie dobry dzien bo zapowiadaja piekna pogode wiec trzeba pomyslec o jakims spacerku....ja sie przejdę na Wawel chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 10:42 no w Krakowie to sobie możesz spacerować, ślicznie jest tam nawet i bez odpowiedniej pogody ja niestety będę w pracy wymiękać, tak jak teraz, a do tego po wynik będę mogła iść ok 14 ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 10:48 trzeba zaakceptowac to na co nie mamy wpływu....nie przyspieszysz czasu wiec pozostaje Ci tylko oczekiwanie....powiedz, jak są sznase? ile to dni po owulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 10:51 według FF 22 DPO o ile owulacja w ogóle wystapiła bo w tym cyklu nie brałam żadnych leków i nie poszłam na monitoring odpuściłam... jak na razie śluz biały, szyjka nisko, zamknięta i twarda, tylko ta tempka cały czas nie daje mi spokoju... trzeba czekać do jutra, masz rację, nic już nie przyspieszę Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 10:53 jesli mozesz to wrzuc FF to sobie chetnie spojrze, bardzo ładnie prosze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 11:15 www.fertilityfriend.com/home/177b54 I nie wiem dlaczego FF zaznaczył mi tę linię jako przerywaną, chyba dwa dni temu, dotychczas była ciągła...może przez ten spadek w 32dc?? pamiętam że 31dc wieczorkiem piłam szampana, więc może dlatego ten spadek?? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 11:18 Kathrinn a jak Ty rozpoznajesz, że szyjka nisko i twarda? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 11:27 no normalnie) badam tak sobie i wiem jak wcześniej było a jak jest teraz co się tak dziwisz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 11:45 No właśnie się dziwię, bo ja nie potrafię badać takich rzeczy No ale jak to badasz? P Ciekawa jestem przecie! Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 11:51 ale nie nabijasz się ze mnie?? naprawdę mam tłumaczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 11:55 Pewnie, że nie nabijam. Nie drążyłabym tak wtedy. Jestem ciekawa, bo tempkę to wiem jak mierzyć, śluz sobie zobaczę na papierze i też ocenię a szyjka przecie daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 12:03 no właśnie daleko...miałam problemy na początku też, ale teraz już jako tako jak...?hmm no wkładasz dwa palce wiadomo gdzie najlepiej jedną nogę oprzeć sobię na wanne np (i tu miałam największy problem, bo mi dwa palce za cholerę wejść nie chciały ale i na to już mam sposób przyjemne to nie jest, ale czego się nie robi..) i tak powinnaś znaleźć szyjkę. krótko przed owu szyjka się unosi (wtedy ciężko ją wyczuć) mięknie i otwiera się, po owu się opuszcza, zamyka i twardnieje... nie jest to łatwe badanie i nieprzyjemne strasznie chyba, że mężusia by do tego zatrudnić hehehehehe coś jeszcze czy Ci wyjaśnić, bo sądzę że mało wyczerpująco to opisałam Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 12:26 Bardzo wyczerpująco. Aż mi się nogi zacisnęły jak sobie wyobraziłam tą czynność . Ja nie cierpię badania ginekologicznego, irygacji pochwy a już włożyć sobie 2 paluchy głęboko to na pewno wywoła we mnie odruch cofny . Nie przejdzie u mnie to. Szkoda, że m. podczas stosunku nie ummie mi ocenić stanu szyjki Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Tymonka 19.04.07, 16:02 Żyję, kochanie, żyję. )) A laptok dochodzi do siebie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 19.04.07, 16:18 Bez sensu z nim, bo w sklepie działa a w domu nie, mamy jeszcze popróbować z innym programem, bo może być tak że ten Windows nie współgra z tym programem do zgrywania filmów więc póki co - laptok wrócił do łask Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Tymonka 19.04.07, 17:13 Muszę powiedzieć, że się cieszę, bo więcej z nami będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 19.04.07, 18:51 O widzisz ile jestem. Poszłam do lumpeksu i jak się zagrzebałam w szmaty to mnie godzinę nie widzieli w domu D Dobra wchodzę na BePe. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 12:36 tymonka30 napisała: > Szkoda, że m. podczas stosunku nie ummie mi ocenić > stanu szyjki no właśnie...byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 12:50 A z tym śluzem to też lipa, bo jak się zmiesza ze spermą to wiadomo to czy przejrzysty czy mętny Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 12:52 taaa mnie to też wnerwia m powinni mieć innego koloru dla odróżnienia Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 12:54 Tak i o innej konststencji, żeby się nie mogły te 2 wydzieliny ze sobą zmieszać, jak syrop malinowy i wódka Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 IWONKA 19.04.07, 13:10 jestes kochana?? miałaś zerknąć na wykresik a pewnie już sobie poszłaś na Wawel Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: IWONKA 19.04.07, 15:42 dzis sobie poszlam na odnowe biologiczna buzki jutro na Wawel ...a na wykresik zerknełam - przypomnialam sobie twoj poscik na Naturalnym Planowaniu i tam go odnalazłam... znawczynia wykresów nie jestem - za to umiem mocno sciskac kciuki .... ale mysle ze szanse sa duze czekam na dobre wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: IWONKA 19.04.07, 15:51 haha no wiem, czytalam o tym na NPR, że znalazlas ja tez mialam problemy na poczatku dzieki za kciukasy jutro sie wszystko wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: IWONKA 19.04.07, 15:56 a masz jakies przeczucie? jakies nietypowe objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: IWONKA 19.04.07, 16:03 wiesz co, co miesiąc mi się wydaje że to już, zawsze miałam jakieś objawy i zawsze się okazywało, że urojone... tym razem kompletnie nic nie czuję!! ani zbliżającej się @ ani objawów ciąży...boję się tylko żeby mi się nie zrobiła jakaś torbiel jak już się okaże że to cykl bezowulacyjny był a jak u Ciebie ze skokiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: IWONKA 19.04.07, 16:14 zobaczymy jutro, bo wydaje mi sie ze była owu 23 dc wtedy był zabarwiony sluz, no i tempka powoli rosnie, ale nawet jakby byl ten bezowulacyjny to przeciez sie zdarza, wazne ze dwa poprzednie byly wporzadku ... Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: IWONKA 19.04.07, 16:54 no pewnie, że się zdarza nie ma co panikowac i szukac dziury w calym Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: IWONKA 19.04.07, 23:04 kurcze kathrinn....myslalam ze o maluszka powalcze od grudnia a tu sie oferta swietnej pracy wyłoniła....mam niecale 24 lata, praca na kontrakt 2 letni ...czy 26 lat na staranka to bedzie jeszcze ok? nie chce kiedys załowac...ze mam kariere a nie mam dziecka....nie wiem co robic...musze sie szybko zdecydowac... poradz cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: IWONKA 20.04.07, 06:52 Kochana sama pewnie widzisz po dziewczynach tu na forum, ze 26 latek to malutko jesli nie masz problemow i wiesz ze bez trudu zajdziesz w ciazie to sie decyduj na ten kontrakt!! z tego co kojarze cykle masz regularne, prolaktyne juz wyrownalas, masz owu...ja mam prawie 25 lat i nie wiadomo kiedy w ciaze zajde...i czy w ogole zajde. mam kolezanki, ktore w wieku 29 lar dopiero zaczely myslec o dziecku (nie mialy jednak problemow)...Iwonka odezwe sie jeszcze za pare godzin, musze leciec do pracy, buzka Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 18:45 kathrinn82 napisała: pamiętam że 31dc > wieczorkiem piłam szampana, więc może dlatego ten spadek?? kathrinn82, sloneczko, nie chcialabym ciebie martwic, ale czy ty wiesz jak alkohol na temperature dziala? to co czytalam to raczej podwyzsza Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 18:52 Luna, nie zmartwilas mnie w ogole nie nakrecam sie na ciaze, wiec jest ok, przyzwyczailam sie do porazki tylko wiesz, po tym spadku, w nastepnych dniach znow wyzsza tempka, wiec ten spadek mnie po prostu zastanowil... Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 19:25 To sie ciesze, ze cie nie zmartwilam. Ale ta twoja tempka to jakis holeryk skacze jak najeta Od czasu do czasu w wykresie moze sie pojawic jakas "czarna owca", ktora nalezy ignorowac, i na dodatek popijalas szampanka, wiec temp. powinna pojsc do gory, o przynajmniej 2 stopnie (wiec nalezy nie brac pod uwage tej anomali) Prawidlowy wykres kobiety "zaciazonej", ma przynajmniej 3 skoki temp.; 1) ok 2 dni od owulacji, 2) zagniezdzenie (po malym spadku, 4-6 dni od owu)) 3) skok temp. w czasie przewidywanej @. Ale tak sie dzieje tylko wtedy, jak nie wystepuja negatywne czynniki jakim jest np. stres. Czyli w moim przypadku nie nalezy sugerowac sie wykresem temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 19:30 oo kochana stresu to ja mam az za duzo ale dzieki Ci za wyjasnienie...jutro wynik i teraz pozostalo tylko czekac... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fioco78 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 17:29 zaskocz mnie pozytywnie, proszę Cię!!! trzymam kciuki, a u mnie pierwszy dziń @ po... 73-dniowym cyklu, jestem przeszczęśliwa, bo równiutko 4 tyg. po zabiegu dostałam @. nie wiedziałam, że kiedykolwiek się z niej ucieszę hihi... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 17:32 Fioco jak miło Cię widzieć co do mnie, to tak jak pisałam, poszłam na betę tylko po to żeby spokojnie nowy cykl zacząć... trzymam kciuki za Ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fioco78 Re: Dziewczyny kiedy na betę??? 19.04.07, 17:44 jaki nowy cykl chcesz zaczynać? zwariowałaś? zostań sobie z tym cyklem jeszcze jakieś osiem miesięcy, co się będziesz rozdrabniać? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: ae_iwona_83 20.04.07, 08:39 przepraszam za przekręcenie jakoś odruchowo 82 mi się wcisnęło Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Tymonka 20.04.07, 09:20 no nie mam od 10 można odbierać a ja nie wiem o której będę mogła się z pracy wyrwać... w ogóle nie za bardzo chce mi się iść po ten wynik..,.podświadomie wiem co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 20.04.07, 09:30 To może zadzwoń to Ci na tel. podadzą. Ja tam bym chciała wiedzieć. Wóz albo przewóz. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: byłaś już? 20.04.07, 11:44 no nie byłam jeszcze...w sumie mogłabym już iść, ale jakoś to tak odwlekam Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: byłaś już? 20.04.07, 11:48 co ma wisiec nie utonie co masz zrobic jutro zrob dzis a ze przysłowia madroscia narodu to moze lepiej miec to juz z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: byłaś już? 20.04.07, 11:50 Dobra dziewczyny, to idę... a Ty Iwonka maila odbierz Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: byłaś już? 20.04.07, 11:54 to lepiej Ty kathrinko maila odbierz i dobry wynik tez odbierz Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Mam wynik... 20.04.07, 12:36 i dupaaaaa dzięki dziewczyny, że ze mną byłyście wiecie nie mam już siły na dalszą walkę ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Mam wynik... 20.04.07, 12:40 jeszcze nie czas żeby sie poddawać, masz jeszcze dużo czasu i opcji przecież przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
fioco78 Re: Mam wynik... 20.04.07, 16:49 nie wiem co by Ci tu napisać... hm... całkiem do dupy to wszystko, lepiej nic nie pisać 3m się w kazdym razie i do następnego testowania. może zatestujemy razem w przyszłym miesiącu, bo ja nie czekam na nic. wszystkie wyniki co robię wychodzą ok, więc chyba się będziemy starać, sama nie wiem. jak wyżej - całkiem do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Mam wynik... 20.04.07, 18:50 Znajdziesz ją Kathrinn. Szkoda wielka, bo za każdym razem jest głęboko ta sama nadzieja. Przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Mam wynik... 20.04.07, 20:03 dziękuję Wam dziewczyny... teraz muszę iść na USG, zobaczyć co tam się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Mam wynik... 20.04.07, 20:16 Koniecznie. Trzymaj się! Udanego weekendu - zaszalej nieciążowo!, bo możesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Mam wynik... 20.04.07, 20:26 no właśnie myślę, że jak zaszaleję to i siły mi powrócą chyba zaczne od zaraz również miłego weekendu życzę i dziekuję za wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Mam wynik... 20.04.07, 20:29 Piękny uśmiech Teraz mogę spokojnie jechać do rodziny jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama