martas_sa 29.05.07, 14:15 Prosze wpisujcie sie tym którym udała sie IUI na cyklu naturalnym...może to mnie podniesie na duchu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izulek1 Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 30.05.07, 12:00 Ja jestem po udanym IUI na cyklu naturalnym.Udało się za pierwszym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 31.05.07, 10:57 Poczytaj wątek kwietnowych iui. Tam właśnie udało się większości na cyklu naturalnym, a my podstymulowane z kilkoma pęcherzykami- klapa. Także głowa do góry, uda się wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 31.05.07, 11:53 Jedna iui na cyklu naturalnym - nieudana, więcej nie robiłam. Szansa na powodzenie iui to tylko 5-10% szans. Wszystko zależy od tego jakie były parametry męża po spreparowaniu nasienia. Jeżeli nasienia było ok 20 mln, z dobrym ruchem to szanse są większe. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 01.06.07, 13:35 Mi sie udało na cyklu naturalnym za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiasia Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 01.06.07, 15:05 Tylko jesli komus sie udalo na cyklu naturalnym, to nie wiadomo czy by sie nie udalo w koncu bez iui kobieta musi byc super zdrowa a sperma tylko troche gorszej jakosci (to znaczy te 20 mln + ruch) inaczej moim zdaniem nie ma sensu, zwlaszcza jak problem lezy po stronie kobiety, ogolnie leczenie ma mniejsze szasne powodzenia, jesli problem lezy wlasnie po stronie kobiety ( przy iui i przy in vitro) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 01.06.07, 23:39 Te iui to jest naprawdę loteria, bo przedemną babka robiła iui i mieli 2mln tylko. Lekarz nie dawał żadnych szans a pomimo tego się im udało, a mi z 60mln nie udało się. Nie wiem od czego to zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiasia Re: IUI na cyklu naturalnym- komu sie udało :) 02.06.07, 14:13 Babka pewnie byla zdrowa szczerze, gdyby moj maz mial tak dobra sperme, to ja bym iui nie robila (za maly procent powodzenia, probowalabym naturalnie lub in vitro) moj maz ma sredniej jakosci sperme a i tak wina lezy po mojej stronie i tez dlatego sie nie udaje Odpowiedz Link Zgłoś