Dodaj do ulubionych

Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wpisze

IP: *.uz.zgora.pl 19.09.03, 22:11
Hej dziewczyny.Mam pomysł.Fajnie by bylo, gdyby każda dziewczyna ktora ma
niestety problem z zajsciem w ciążę - wpisala tu swój nick.Tym sposobem
zobaczymy orientacyjnie ile dziewczyn w sumie tworzy to forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Franczeska Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.uz.zgora.pl 19.09.03, 22:12
      No,to jako pierwsza - Franczeskasmile
      • piegoosek druga!! 19.09.03, 23:11
        to ja druga smile
        ciekawy pomysl wink no zobaczymy...
        piegoosek
        ----------------------
        oczekujaca pozytywnego wyniku po IV(juz) iui
        • Gość: marcee Re: ja przypadkowo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 23:17
          tylko, potem odplyne
        • Gość: MalGoska Re: druga!! IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 13:13
          Czesc ja tez tu jestem , czytam , ucze sie od Was ,podziwiam Was i tez czekam
          na dwie kreski.
          • renataum Re: druga!! 18.11.04, 20:38

• Gość: sarna Re: druga!! IP: 193.111.22.* 08.12.03, 15:41
          to ja też przystępuję do tego klubusmile od maja próbujemy i nic!
          sarna
          • Gość: Aga Re: druga!! IP: *.dolsat.pl 03.08.04, 16:11
            to ja też przystępuję do tego klubusmile od marca próbujemy i nic!
        • Gość: intaaaga5 Re: druga!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 02.03.04, 22:03
          Hej!Jestem w forum od kilku dni mimo że lecze się już czwarty rok,dopiero teraz
          tu dotarłam i wpisuję się na
          liste:
          intaaaga5
        • Gość: Kamilla ja także IP: 217.153.54.* 07.06.04, 15:35
          jestem zdrowa, mój mąż jest jaknajbardziej zdrowy i nic nam z zajścia nie
          wychodzi. Ile można czekać???
          • michalinnaa Re: ja także 15.09.04, 18:13
            Ja też się dopisuję, a, że pod kamilą - bo z nami też jest wszystko niby ok a
            staramy się już 1,5 roku.

Napewno zaciążymy - michalinnaa
      • Gość: nova Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 09:03
        Po 3 latach staran i leczenia - z coraz mniejsza nadzieja na cud. Nova
        • Gość: kaśka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.finemedia.pl 29.10.03, 13:33
          Bez leków nie miałabym szans na owulacje
        • Gość: mafka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.crowley.pl 04.11.03, 09:12
          Mafka. Prawie rok bez skutku.Ale ciągle z nadzieją....
          • Gość: Didi Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:02
            6 lat po ślubie ( 5 lat wiara w cuda a od roku leczenie). Mam już 29 lat
        • azigi Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 14.10.04, 16:30
          dobrze i niedobrze,ze sie tu wpisuje
          dobrze-bo znalazlam to forum i wlasnie przez te wszystkie nasze rozmowy
          zobaczylam,jakie jestesmy pelne nadzieii,ze bedzie dobrze i jak potrafimy sie
          wspierac nawzajem w trudnych chwilach...
          niedobrze-dlatego,ze NIE POWINNO byc tego problemu...kazda z nas jak tylko
          bedzie gotowa powinna zostac mama @!@@
          a szkoda,ze tak nie jest...
          my staramy sie od 2 lat
          azigi
      • Gość: mija Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.bia.bptnet.pl 22.09.03, 08:51
        i ja niestety też mam problemy.ale nie poddaję się .Będzie dobrze- czego i
        Wam życzę , dziewczyny.
        • Gość: zibi Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.piasta.pl 01.10.03, 20:57
          ja niestety też. Dwie ciąże- stracone( jedno poronienie, drugie poród w 22
          tygoniu), Pco, i niestety tracę nadzieję
          • Gość: Paulina Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.crowley.pl 03.01.04, 20:59
            28 lat, ponad dwa leczenia-poronienie w 4 tygodniu pięć lat temu.A teraz
            ciągle nic i nic..Wciąż czekam i wierzę.
          • Gość: mada Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 213.155.175.* 03.06.04, 19:56
            ja półtora roku, ale dopiero zaczynam walkę!
        • marlena.ele Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 03.11.03, 14:15
          Marlenka również !!! smile
        • magdabrat Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 19.12.03, 05:48
          Dopisuję się do tej listy, my próbujemy od 1,5 roku,ale cały czas jest nadzieja
          w nas...
        • Gość: Aga Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.dolsat.pl 26.06.04, 08:34
          i ja niestety też mam problemy.ale nie poddaję się .Pozdrawiam AGA
        • Gość: hogata Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.04, 22:03
          Dzięki za to że nie czuje sie osamotniona w walce o prawdziwy Cud Życia!!!
      • Gość: MArta Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.poz.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 22.09.03, 15:01
        jak będziesz mieć ochotę znajdziesz mnie pod numerem 5042826, chętnie
        porozmawiam, pozdrawiam
        • Gość: ena Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 17:59
          Cześć dziewczyny.Ja z mężem też nie możemy od 1.5 roku i nic.Mam niedrożny
          lewy jajowód, ale lekarz powiedział , że z jednym też są duże
          szanse.Trzymajcie się, może już niedługo my wszystkie zobaczymy dwie
          kreseczki.Trzymam kciuki.Pa
      • bas7 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 23.09.03, 16:09
        CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!!
        Jestem tego przykładem - po 6 latach starań (3 x in-vitro; 4 transfery) - w 18
        tygodniowej ciąży.
        Cały czas walczyłam i wierzyłam, że się uda, tylko czasmai trzeba niektóre
        sprawy wziąć w swoje ręce i nie dać się prowadzić lekarzom bezwiednie.

Kochane życzę Wam wiary w siebie i spełnienia marzeń jak najszybciej!!!!!!
        Przesyłam wszystkim pozytywne fluidy Anna
      • Gość: Renia Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.dolsat.pl 02.10.03, 21:46
        i ja
        • Gość: Bea Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 19:48
          ja tez walcze z nieplodnoscia od 6 lat sad((
          • Gość: kuleczka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 10.10.03, 17:02
            Ja też niestety mam problemy z poczęciem dzidziusia! Przykro mi, że tyle z nas
            kobiet ma takie problemy. Życzę Wam wszystkim dużo siły, wytrwałości i pokoju
            w oczekiwaniu na dzidziusia.
      • Gość: alaska Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.nsm.pl 03.11.03, 15:41
        Ja tażsad
        • Gość: myszka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 212.191.169.* 01.03.04, 10:21
          też mam to świństwosad

• Gość: spośka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 19:39
        No szkoda, ze przy okazji nei bylo krotkiej historii co mi jest i jak dlugo...
        Ja tez tu jestem. Nie powiem, ze mnie to cieszy...
        A najgorsze (najlepsze?) ze nie znam jeszcze przyczyny...a 30 lat na karku i
        zaczyna mnie ten fakt dołować
      • Gość: emilly Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 00:04
        ja też tu jestem,
        pozdrawiam,
        emilly
      • Gość: jak Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.gpsk.am.poznan.pl 10.11.03, 13:46
        jestem przed pierwszą inseminacją
        trzymajcie kciuki
        pozdrawiam
      • Gość: BiBi777 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.mediacom.pl 14.01.04, 19:07
        To i ja dodam Tu swojego nicka...
      • asiz Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 15.01.04, 11:31
        jestem z Wami od niedawna, obecnie 7 cykl starań i rok od poronienia...
        • dytkob Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 19.11.04, 09:02
          ja też - po wielu przejściach - Edyta
      • Gość: gina Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 62.233.129.* 22.03.04, 17:33
        pomoglyscie mi juz kilka razy - ciesze sie , ze jestescie - bez was nie daloby
        sie przetrwac, dzieki
      • Gość: Merida Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.pozn.gazeta.pl 18.06.04, 17:17
        I Goska (czasem Merida)
      • Gość: elmagda Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 20:02
        Ja też się zgłaszam, Elmagda - 4 lata starania
      • anka_32 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 23.09.04, 11:01
        Ja też tu jestem - od niedawna, choć od jakiegoś czasu podczytuję. 32 lata,
        ponad rok starań, zaczęłam leczenie w Novum.
        Ania
      • mola16 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 14.10.04, 13:39
        Ja tez się wpisuję. Pozdrawiam
      • monia.ms Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 28.10.04, 09:44
        No to jeszcze ja
      • karolina9914 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 10.03.05, 09:59
        Ciekawe która już jestem
        POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE
      • wanda120 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 18.03.05, 16:51
        Witajcie!!!!!!!!
        Wanda
    • astria Re: trzecia!!! 20.09.03, 00:54
      ~ czekajaca na cud~
      astria.
      • Gość: MIKA wciąż czekająca... IP: *.uz.zgora.pl 20.09.03, 11:01
        MIKA sad
    • bea975 bea975 20.09.03, 07:44
      13 cykl starań
      • Gość: Ania Re: bea975 IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 11:09
        Ja też się zgłaszam wink
        • bella76 Bella 20.09.03, 12:01
          I ja, swiezutko po transferze po IVFsmile))))
    • iwonady Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.09.03, 12:53
      iwonady- nieregularne cykle, ok. 65 dni....i nadal szukam dobrego gina w
      stolicy..sad
      • Gość: mika Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.09.03, 13:01
        i ja - mika, mocno starająca się już rok po poronieniu
        • Gość: Kajda Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 18:18
          Kajda-staramy się od roku,4 m-c stymulacji.
    • iwonady Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.09.03, 13:05
      Iwonady- nieregularne i długie cykle, ok. 65 dni.....i nadal szukam dobrego
      gina w stolicy..sad
      • beata5555 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.09.03, 13:20
        Beata z Krakowa starająca się o drugie bobsko.
        • virtualka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.09.03, 18:22
          virtualka-dochodząca do siebie po ciąży pozamacicznej.Jestem tu prawie
          codziennie,ale zwykle sobie milcze...
          • vit27 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 06.01.04, 15:30
            cześć,ja też dochodze do siebie po ciąży pozamacicznej.Jeżeli chcesz podadać
            oto moje GG 1425172
          • Gość: sylka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 195.136.50.* 26.03.04, 12:11
            cęściej czytam niż piszę.ale trzymam za wszystkich kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ala Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 11:48
              i ja tu jestem
              pozdrawiam
    • Gość: vikas Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.acn.pl / *.acn.pl 20.09.03, 18:42
      po ciąży pozamacicznej czekająca 3 lata na cud
      • Gość: Ela Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.4pr.pl 20.09.03, 18:53
        4 lata prac - brak diagnozy, ale zawsze pełni nadzieji, że tym razem musi się
        udać. Ela i Tomek
        • Gość: PAOLA I JESZCZE JA IP: *.daminet.pl 20.09.03, 19:56
          No i ja też niestety zaliczam się do grona starających a nie mogących....to
          już ponad rok, stwierdzone PCO. Też czekam na cud...

PAOLA
    • kasialu Re: Policzmy ile nas jest - i jeszcze ja 20.09.03, 20:07
      ...tu jestem od roku! i nawet jak zostanę mamą też tu będę ;o)
      buziaki
      • Gość: Malta99 Re: Policzmy ile nas jest - i jeszcze ja IP: 193.23.63.* 04.06.04, 11:00
        Hej, dopiero 7 mies staran. U mnie za wysoka prolaktyna, lekka niewydolnosc II
        fazy, niektore cykle bez owu, meża wyniki raczej słabe. Dzieki forum wiem co
        mam robic z tym fantem. pozdrawiam wszystkie bojowniczki.
    • kasialu Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.09.03, 20:08
      ...tu jestem od roku! i nawet jak zostanę mamą też tu będę ;o)
      buziaki
      • franula Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.09.03, 21:05
        Tez jestem tu od jakiegos czasu. Ja jestem w dziwnj sytuacji - nie moge zajsc
        ycznie (widac to po wynikach badan) a praktycznie to jeszcze nie probowalismy
        tak na maksa (maz chwilowo w rozjazdach w strategicznych dniach a my dopiero
        krotklo po slubie)
        Franula
    • Gość: diuna Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.autocom.pl 20.09.03, 22:14
      przyłączam się do WAS, serdecznie witam i pozdrawiam
      4 lata walki, jeden połowiczny sukces - stracony w 10 tygodniu (ale podobno
      sukces, bo dowodzi możliwości bycia w ciąży)
      Diuna
      • monia_monia i ja od niedawna ... :-) 21.09.03, 06:39
        i jeszcze ja powróciłam niedawno (mój wpis - chciałam sie przywitać).
        Dwie ciąże stracone sad
        POtem dłuuuuga przerwa na odpoczynek psychiczny, zmęczenie tekstami
        typu :jesteś taka młoda, jescze masz czas, będziesz mieć gromadkę ....

ZNowu walczę i tymn razem nie zrezygnuję .

pozdrawiam MONIA
        • Gość: Jola Re: wieczna optymistka, nie może być źle IP: *.tomaszow.mm.pl 21.09.03, 08:52
          No to jeszcze ja. Wierzę jak głupia że się uda, każdy cykl to niowa
          szansa.Pozdrawiam!
        • kinia251 Ja również jestem z Wami 21.09.03, 09:10
          Ja także staram się o dzidziusia. Codziennie jestem z Wami mimo, że żadko się
          odzywam. Ponad rok starań, czekam na diagnoze.

Pozdrawiam serdecznie smile
          Kinia
          • yousta1 i ja tu jestem :) 21.09.03, 09:35
            Zgałaszam się!

A potem zrobimy ranking, ile z nas tu wpisanych do grudnia zajdzie w ciążę
            Buziaki
            • Gość: nadzieja28 Buziaki dla wszystkich!!!!!!! IP: 195.205.3.* 26.09.03, 12:18
              Cały czas mam nadzieję i nie poddam się!!!
        • Gość: lola Re: i ja od niedawna ... :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 21:58
          Moniu, mam za sobą właśnie trzecią straconą ciążę. Jestem silną babeczką, ale w
          tym konkrtenym momecie życia mam chwilę słabości i dół psychiczny. Ja też nie
          mam zamiaru siedzieć i łkać, ale też nie chcę zachodzić w ciążę i kolejny raz
          opierać się tylko na dobrym słowie lekarza i cudownym zdaniu " trzeba być dobrej
          myśli, wszystko przed tobą" Nie wiem, co mam dalej robić. Bardzo chciałabym mieć
          kogoś, z kim mogłabym pogadać i kto byłby równie zdeterminowany, jak ja. Moi
          znajomi i rodzina uważają, że jestem "bardzo dzielna", "są ze mną", " zobaczysz,
          następnym razem się uda". Jasne, ale ile razy można przeżyć stratę ciąży i dalej
          zachodzić, jak gdyby nigdy nic? Muszę coś zrobić, nie odpuszczę, nie umiem
          wrzucić na luz.
          Powiedz, co Ty robisz, jak walczysz, do jakiego lekarza chodzisz, jakie robiłaś
          badania? Jak sobie radzisz? Co na to Twój partner?
          Trzymaj się ciepło i proszę odezwij się...
          Ola
    • Gość: alea Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 62.233.204.* 21.09.03, 11:29
      często czytam wasze listy, też mam ten sam problem co wy,jestem po III próbie
      IVF i siędzę w domu żeby się nie forsować nie jeżdzić samochodem, może to
      pomoże okaże się za tydzień, i właśnie się rozchorowałam i już zaczynam
      dostawać świra bo nie wiem co mogę brać trochę poczytałam waszych listów i z
      części zrezygnowałam ale nadal mam suchy kaszel co doprowadza mnie do ......
      ale poświęcam się.
    • Gość: Alpianka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.tele2.pl 21.09.03, 13:23
      No to i ja.
      pozdrawiam smile
    • kathrin78 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 21.09.03, 13:31
      Dołączam do grona. Staramy się łącznie dopiero pół roku, jednak wiemy, że bez
      IVF się nie obejdzie ze względu na bardzo mało ilość plemników oraz brak ruchu
      postępowego.
      • samanta25 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 22.09.03, 15:38
        Ja też tu się wpiszę. Zaczęłam 17 cykl starań. Wybieram się na badania i nie
        dam się zwodzić lekarzowi
        • kodymka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 24.09.03, 22:39
          Ja również czekam już dwa lata.

Trzymam kciuki za was wszystkie i siebie!!!!!!

powodzenia
    • Gość: Olka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:36
      cześć, zasadniczo jestem milcząc, ale zaglądam. Staramy się 3 rok
    • Gość: Magda Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 21.09.03, 16:21
      I jeszcze ja! Staramy się 1,5 roku (brak owulacji + kiepskie plemniki), ale nie
      tracę nadziei!
      • franula Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 21.09.03, 18:02
        Doliczylam sie na razie 28-30 dziewczyn
      • mada9 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 17.11.04, 16:14
        No to jeszcze ja (staramy się od 3 lat)i jeszcze mam nadzieję
    • Gość: Basia Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 19:10
      Ja tez sie do was dołanczam smile))
      10 lat starań ale ciagle mamy nadzieje że bedzie maleństwo smile))
    • Gość: hanuś Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.toya.net.pl 21.09.03, 19:40
      Ja też się dopisuję, staramy się od 9 miesięcy. Jakby się udało za pierwszym
      razem to już bym rodziła sad
      • Gość: gagula Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 21:43
        Po prawie 5 latach leczenia wciąż jeszcze wierzymy, że się uda!!!
        pozdrawiam
    • Gość: ewka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.bredband.skanova.com 21.09.03, 21:48
      i jeszcze ja ewka
    • evy Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 21.09.03, 21:58
      ja też, niestety:o((....ale wciąż pełna nadziei, przecież ciągle nie może być
      pod górkę, kiedyś musi być lepiej:o))
      evy
    • Gość: oleńka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.icpnet.pl 21.09.03, 22:36
      staramy się od 2 lat, jesteśmy tu codziennie. Czasami piszemy, czasami łykamy
      łzy i milczymy... ale jesteśmy! aha-i mamy nadzieję na cud...
      • monisia81 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 07.03.05, 14:59
        juz minal rok i polawa drugiego,a ja nadal nie mam swojej kropeczkisad((
    • Gość: Fulvia Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 212.244.167.* 22.09.03, 07:52
      Ja też się dopisujesmile
      • Gość: nika111 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.lanet.wroc.pl 22.09.03, 08:01
        ja też,Pco, w maju była laparo, rok czekania, nie dajcie się
    • giza Giza 22.09.03, 08:45
      ...i jeszcze ja. W styczniu operacja jajników i do tej pory nic. Ale wierzę
      mocno smile
    • Gość: Monia Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:11
      i jeszcze ja - czterdziesta czwarta!
      • Gość: olenka30 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.ac.pwr.wroc.pl 16.09.04, 15:12
        jestem z Wami od niedawna, ale bardzo sie cieszę bo dużo sie dowiedziałam i
        dowiaduje na bieżąco. Staramy sie o drugiego dzidziusia od roku, ale leczę sie
        dopiero od 2 cykli. Trzymajmy się - mysl że nie jestem sama i że niektórym z
        nas juz sie UDAŁO bardzo mi pomaga smile
        pozdrawiam ciepło z Wrocławia

mama 3-letniej Martynki
    • Gość: bea14 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 195.187.135.* 22.09.03, 09:18
      szósty rok starań
      może w tym miesiącu...?
      Bea14
    • beemka1 Beemka1 22.09.03, 09:24
      I ja, i ja!
      • Gość: Gosia Policzmy ile nas jest! IP: 195.245.213.* 22.09.03, 09:49
        Gosia - 2.5 roku starań! Od roku nafaszerowana hormonami, po pierwszej
        inseminacji, druga pod koniec września!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka