iggy81 15.06.10, 15:55 Polecam skorzystać z wyszukiwarki Panorama Fryzjerzy. Łatwa obsługa, przejrzysta strona - fryzjerzy.pf.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakosmetyczka Re: Poszukujesz dobrego fryzjera w swoim mieście? 19.03.11, 16:33 ja polecam inny portal: www.fryzjer24.com znalazłam tam salon Bellezza z Saskiej Kępy. Polecam Panią Angelikę. Zna się na swojej pracy. Doradziła mi zmianę koloru i pierwszy raz jestem tak zadowolona z fryzjera! Odpowiedz Link
qrysiak Re: Poszukujesz dobrego fryzjera w swoim mieście? 15.11.14, 16:44 Zapraszam do polubienia fanpage na fb -najnowsze metody przedłużania włosów, najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich i najlepszej jakości naturalne pasma włosów oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów tnij.org/i9tb9az Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! ? Bądź na bieżąco :) Odpowiedz Link
schogetten90 Re: Poszukujesz dobrego fryzjera w swoim mieście? 08.12.14, 15:12 ŁÓDŹ Polecam kreatywny salon fryzjerski Nowa Fala w centrum Łodzi i na Widzewie :) Odpowiedz Link