Dodaj do ulubionych

Marketing w salonie kosmetycznym i fryzjerskim

11.08.14, 10:48
Kochani,
Zaczęłam pisać bloga z pomysłami marketingowymi dla salonów urody, kosmetycznych, fryzjerskich - czyli branży beauty. Chciałabym go troszkę rozruszać, więc wrzucam info tutaj.
Zapraszam Was do poczytania: www.pieknybiznes.pl
Obserwuj wątek
    • amid1 Re: Marketing w salonie kosmetycznym i fryzjerski 28.11.18, 22:22
      jestem_sarka napisał(a):

> Kochani,
      > Zaczęłam pisać bloga z pomysłami marketingowymi dla salonów urody, kosmetycznych,
      > fryzjerskich - czyli branży beauty. Chciałabym go troszkę rozruszać, więc wr
      > zucam info tutaj.
      > Zapraszam Was do poczytania: www.pieknybiznes.pl

Blog mi się podoba. Posiada sporo sensownych wpisów o promocji salonu urody. Najbardziej spodobał mi się wpis Jak wypromować salon fryzjerski
    • kaserken Re: Marketing w salonie kosmetycznym i fryzjerski 23.04.19, 09:07
      Przede wszystkimi prowadzenie strony regularnie, musi być ciekawe i pozycjonowania lokalnie e-prom.com.pl/. Dodatkowo social media - jest to jeden z najlepszych kanałów do promowania kącika beauty.
    • kuba.aruba Re: Marketing w salonie kosmetycznym i fryzjerski 19.04.22, 01:28
      A jakie polecasz kalendarz online do umawiania klientów w salonie ? Może napiszesz na blogu jakie są i który najlepiej się nadaje ? Szefowa mi kazała rozeznać temat, ale ciężko coś porównać, bo w internecie tylko same reklamy, a żeby zobaczyć jak działa to od razu chcą się umawiać na prezentację.
      • greathall2022 Re: Marketing w salonie kosmetycznym i fryzjerski 19.04.22, 19:38
        Moja ulubiona (od lat) kosmetyczka używa wpadaj.pl/ Podobno jej taki darmowy wystarcza, bo jest prosty w obsłudze i dziewczyny z jej salonu to ogarniają w "wolnym" czasie między klientami. Można tam podać namiary na mapce. Fajna sprawa, bo kto ma czas miedzy zabiegami się w komputerach grzebać.
    • wroclawskikrasnal Re: Marketing w salonie kosmetycznym i fryzjerski 31.05.22, 09:20
      Świetnym portalem w tematyce marketingu jest interaktywnie.com/.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka