basia472 13.10.14, 14:43 Jaki salon fryzjerski w Poznaniu polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julajla Re: Salon Fryzjerski w Poznaniu 27.10.14, 15:25 Moim zdaniem najlepsza jest Pani Iza z galeriadavinci.pl ale to musisz sprawdzić sama. Ja się nigdy nie zawiodłam. Odpowiedz Link
basia472 Re: Salon Fryzjerski w Poznaniu 01.11.14, 11:08 dzięki, naprawdę bardzo fajny salon. jestem bardzo zadowolona. galeriadavinci.pl Odpowiedz Link
kasia231991 Re: Salon Fryzjerski w Poznaniu 19.12.14, 14:30 Polecam salon L'Oreal Expert na Szczepankowie w Poznaniu super profesjonalni fryzjerzy , kosmetyczka, kosmetyki i super atmosfera :)polecam !! :) Odpowiedz Link
ewprasa Re: Salon Fryzjerski w Poznaniu 01.07.17, 20:35 Dobór właściwej fryzury do kształtu twarzy ma fundamentalne znaczenie - pozwala podkreślić atuty urody Warto pamiętać, że nie tylko fryzura, ale także zarost powinien być właściwie dobrany do owalu twarzy .Ja polecam salon www.jeanlouisdavid.pl/artykul/fryzury-m-skie_a10220/1 w którym profesjonalni styliści podpowiedzą Ci, która fryzura i zarost będą dla Ciebie najodpowiedniejsze. Na miejscu można zapoznać się z katalogiem fryzur męskich na 2017 rok Odpowiedz Link
izzie90 Re: Salon Fryzjerski w Poznaniu 13.06.18, 11:15 Z czystym sumieniem mogę polecieć Hair atelier&spa Piotra Sierpińskiego. Byłam tam dwa razy na strzyżeniu i w obu przypadkach wyszłam z salonu zadowolona, z odmienioną modną fryzurką. Za miesiąc idę tam na keratynowe prostowanie, zeby nawilzyc wlosy przed wakacjami i tez jestem pewna, ze efekt bedzie super. Nie jest latwo o dobrego fryzjera, w Poznaniu chodzilam do kilku, ale dopiero u pana Piotra jestem w 100% zadowolona z kondycji i wygladu moich wloskow. Odpowiedz Link
kris_ju Re: Salon Fryzjerski w Poznaniu 27.08.18, 18:24 Najlepsze nożyczki fryzjerskie dla profesjonalistów znajdziecie tu: Nożyczki JAGUAR - naprawdę polecam ten sklep. Odpowiedz Link