olka0306 25.10.04, 22:06 jakis miesiac temu zrobilam sobie lekka ziolowa trwala, niedawno tez bralam antybootyki, no i teraz oczywiscie wlosy strasznie wypadaja moglibyscie polecic mi cos na zapobiegniecie temu, z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_5 Re: wypadanie wlosow:( 26.10.04, 11:13 odżywka do włosów nisim kanadyjskiej firmy dostępna w niektórych aptekach- droga. www.nisim.com.pl/ Odpowiedz Link
agajka Re: wypadanie wlosow:( 20.03.05, 23:04 Mnie pomógł "Seboradin" - tonik dostępny w aptekach i jest tani:) Jednak trzeba być systematycznym i wcierać kosmetyk codziennie. Ma nie za miły zapach, ale jest w miarę skuteczny w walce z wypadającymi włosami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
magatam1 Re: wypadanie wlosow:( 18.04.05, 01:12 Witaj! Jeśli nadmiernie wypadają to udaj się po poradę do dermatologa lub dobrego fryzjera. Jeśli chcesz sama poprawić kondycję swoich włosów to dokonaj zakupu preparatów np. firmy Farmona - według mnie jest dobra i niezbyt kosztowna. Najlepie kup sobie tabletki, ampułki do wcierania w skórę głowy. Ostatnio kupiłam sobie z tej serii maskę regenerującą i efekt jest super. Tylko potrzymaj 20 minut na włosach i dokładnie spłukaj. Jeśli nie masz problemu z łupieżem, to jeszcze lepiej jest przykryć głowe folią i owinąć gorącym ręcznikiem - lepszy efekt! Przy problemach z łuieżem, nie jest zalecana taka metoda, gdyż spowodować może rozwój grzyba wywołując silniejszy łupeż. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link
hair_hair Re: wypadanie wlosow:( 06.06.05, 20:55 Jeśli włosy wypadają - poczekać, organizm dojdzie do normy i prawdopodobnie wszystko się ustabilizuje. Jest jescze inna możliwość - może twoje włosy nie wypadają, a kruszą się na skutek przesuszenia. Jeśli tak na długości i końce dobra maska nawet dwa razy w tygodniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link