Dodaj do ulubionych

Fryzjer (p.Marlena) Warszawa,Ochota, Korotyńskiego

23.05.06, 14:32
Witam, szukam kontaktu do fryzjerki p. Marleny, która pracowała w
salonie "Studio Domino" na Ochocie przy ul. Korotyńskiego. Salon zmienił
siedzibę a p.Marlena niestety już tam nie pracuje. Bedę bardzo wdzięczna za
pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marlena839 Re: Fryzjer (p.Marlena) Warszawa,Ochota, Korotyńs 06.02.14, 20:35
      Witam. Pracowałam w salonie domino cosmetics na ulicy Korotynskiego. Obecnie pracuję w salonie Efekt na ulicy Dickensa 29. tel 22 668-61-70 lub 507-651-886. Zapraszam Marlena
      • krystyna863 Re: Fryzjer (p.Marlena) Warszawa,Ochota, Korotyńs 04.11.14, 13:58
        Powodowana tym postem trafiłam do salonu Efekt. P. Marlena może nie jest złą fryzjerką, natomiast od samego salonu lepiej trzymać się z daleka bo przeżycia są traumatyczne. Rezyduje tam pani zajmująca się "kosmetyką" (paznokcie głównie chyba...), rzucająca niewybredne uwagi w stronę klientek, przechadzająca się z sarkastyczną miną. Atmosfera jest skandaliczna, zero profesjonalizmu, raczej jak czułam się jak w maglu. Po chamstwie panującym w tym zakładzie będę ten punkt omijać szerokim łukiem.
      • kazuza3 Re: Fryzjer (p.Marlena) Warszawa,Ochota, Korotyńs 30.03.15, 22:21
        Pani Marlena to świetna fryzjerka.Już na pierwszej wizycie moje włosy odzyskały zdrowy wygląd po zabiegu keratynowym zaproponowanym przez p.Marlenę i strzyżenie rewelacyjne ! Całość w przystępnej cenie.
        Polecam.
        • montinka83 Re: Fryzjer (p.Marlena) Warszawa,Ochota, Korotyńs 25.11.15, 14:19
          Witam

Dziewczyny dziękuję za polecenie p. Marleny. Robiłam farbę, która faktycznie wyszła super. Nie chciałam dużo obcinać włosów (były dosyć zniszczone), p. Marlena namówiła mnie na duże cieniowanie i był to strzał w dziesiątkę.
          Gorąco polecam wszystkim, ja już zapisałam swojego męża :)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka