Dodaj do ulubionych

Joga w Warszawie, gdzie chodzicie?

16.01.11, 20:24
Drodzy, chciałam zapytać, która joga w Wawie jest godna polecenia? Szukałam opinii, gdzie by tu zacząć chodzić na jogę i natrafiłam na artykuł o jodze na www.top10tastes.com/news/381/181/. Czy może próbowaliście, jak jest w Holmes Place?
Obserwuj wątek
    • dharmajoga Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 19.05.12, 00:46
      PO RAZ PIERWSZY W POLSCE

Najstarsza Buddyjska Szkola Mantrayany zaprasza na publiczną mowę dharmy, leczenie przez medytacje oraz naukę prostej techniki medytacyjnej.

Sobota, 16 czerwca, godz. 13.15 - 16
      Warszawa, ul. Wiolinowa 14 (Metro Ursynów)

Czy chcesz zrozumieć swoją prawdziwą naturę?
      Czy chcesz żyć w harmonii ze wszechświatem?
      Czy chcesz doświadczyć wewnętrznego spokoju?

Codzienna medytacja jest podstawą fizycznego i mentalnego zdrowia oraz duchowego rozwoju. Podnosi poziom świadomości eliminując potrzebę doświadczenia choroby, cierpienia i nieszczęścia. Poprzez codzienną praktykę możliwe jest osiągnięcie wewnętrznej równowagi, spokoju, czystości umysłu, polepszenie zdrowia i zrozumienie własnej natury.

Mądrość osiągnięta poprzez medytację jest trwałym skarbem duchowym, niezniszczalnym diamentem.

Nauczycielka dharmy Maria Werbik, VajraAcharya ZhiWu otrzymała pozwolenie na nauczanie ezoterycznej dharmy od chińskiego mistrza, MahaVairocana Dechan Jueren.

informacja na stronie internetowej: www.yogadiamond.net
      diamondyoga@yogadiamond.net

Zapisy: yogazapisy@gmail.com

cena: 60 zł

Serdecznie zapraszamy:)
      • jogasaskakepa Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 18.11.12, 22:11
        Witam,

Zapraszamy do nowo otwartego studia Jogi na Saskiej Kępie (róg ul. Berezyńskiej i Elsterskiej).

Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo na naszej stronie www.jogasaskakepa.pl oraz na www.facebook.com/JogaStudioSaskaKępa.

Prowadzimy zajęcia Ashtanga Joga, Hatha Joga, Joga dla dzieci, Joga dla kobiet w ciąży, Joga zdrowy kręgosłup, Joga Terapeutyczna oraz Medytacje

Jeszcze raz serdecznie zapraszamy
        • magdziar75 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 27.11.12, 15:41
          Zapraszam do nowego sklepu z odzieżą zaprojektowaną specjalnie do jogi, przez osobę, która sama jest ogromną fanką jogi. Odzież jest unikatowa i ręcznie szyta.
          www.swiatjogi.pl/
          • pinkdot Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 01.12.12, 12:25
            Ceny powalające, zwłaszcza za całkiem przeciętnie wyglądające leggingsy...
    • bhima Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 24.11.12, 18:13
      Tutaj znajduje się wyszukiwarka zajęć jogi Szkoły jogi w Warszawie
      • ksiazkowy7 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 20.11.13, 17:14
        Nie wiem, ale czy ktoś może się wybiera na to happyharmony pod Warszawą 7-8 grudnia? stronka happyharmony . pl
    • anton2013 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 19.04.13, 14:58
      Polecam zajęcia na Powiślu, przy ul. Smulikowskiego 4,
      Instruktorzy, czerpią z systemów Kriya yoga, Hatha yoga Iyengar’a, Yoga Astanga, na zajęciach pojawiają się elementy relaksacji i medytacji.
      Zajęcia:
      Wtorki 17:30, 19:00
      Czwartki 19:00
      Piątki 19:00
      Promocyjne karnety na gruperze:
      gruper.pl/x.php/1,38713/Warszawa-Centrum-Projektowania-Rozwoju-Osobistego-8-zajec-jogi.html
    • jogawawa Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 20.11.13, 17:17
      A wybiera się może ktoś na happy harmony? Adres z pl jakby co.
    • vinda Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 27.12.13, 13:45
      Kochani, gorąco zachęcam do dodawania Waszych opinii o szkołach jogi (i nie tylko:)) w serwisie http://www.fitbuk.pl/ - to mój autorski projekt, dopiero zaczynamy, ale wszystko kręci się już w dobrą stronę:) Wam zajmie to chwilkę, a wiele osób skorzysta.
    • joga_na_tarchominie Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 16.01.14, 11:41
      Dzień dobry,

Zapraszamy na Jogę na Tarchominie.

Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo na stronie www.jogatarchomin.pl

Prowadzimy zajęcia Hatha Joga, Joga hormonalna, Aktywny Senior, Relaksacja.

Serdecznie zapraszamy
      Joga na Tarchominie
    • anna816 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 06.02.14, 21:19
      kwitnaca-wisnia.com.pl
    • agunia367 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 09.04.14, 21:26
      Ja chodzę do Saturn Fitness na Targówku. Świetne miejsce, joga jest tam podzielona na dwie grupy - początkująca i zaawansowana. Instruktorka jest bardzo fajna, aż chce się z nią ćwiczyć. Mam zajęcia dwa razy w tygodniu - mogę się dzięki temu nieźle zrelaksować.
      • vinda Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 11.05.14, 14:08
        O, jak miło - jeszcze tu was nie było... Witamy, witamy!

Ręce opadają.
    • bbe.ataa Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 07.09.14, 17:51
      chodziłam kiedyś na zajęcia, ale jakoś nie pasował mi ten tłum na zajęciach. Postanowiłam zacząć ćwiczenia w domu i teraz tak się relaksuję. Kupiłam cały sprzęt na JogaStyl.pl i razem z siostrą ćwiczymy 3 razy w tygodniu.
    • jogashala Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 15.05.15, 09:32
      Ja polecam Ashtanga Jogę w Joga Shala Praskiej Szkole Jogi. Spotkasz tu doświadczonych instruktorów, którzy od lat praktykują Ashtangę oraz pracują z ludźmi. Główny nacisk kładziony na zdrowotne aspekty praktykowania jogi oraz jej rehabilitacyjny wymiar. Praktyka indywidualna Mysore rano i po południu oraz zajęcia prowadzone: Vinyasa dla początkujących i zaawansowanych, Pierwsza Seria Prowadzona. A także joga dla kobiet w ciąży, joga dla dzieci, joga kręgosłupa oraz zajęcia Pilates i zajęcia rozciągające.
      • jogashala Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 15.05.15, 09:32
        szczegóły na jogashala.pl

> Ja polecam Ashtanga Jogę w Joga Shala Praskiej Szkole Jogi. Spotkasz tu doświad
        > czonych instruktorów, którzy od lat praktykują Ashtangę oraz pracują z ludźmi.
        > Główny nacisk kładziony na zdrowotne aspekty praktykowania jogi oraz jej rehabi
        > litacyjny wymiar. Praktyka indywidualna Mysore rano i po południu oraz zajęcia
        > prowadzone: Vinyasa dla początkujących i zaawansowanych, Pierwsza Seria Prowadz
        > ona. A także joga dla kobiet w ciąży, joga dla dzieci, joga kręgosłupa oraz zaj
        > ęcia Pilates i zajęcia rozciągające.
      • marsia1 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 03.01.16, 22:09
        Ja polecam nowe studio pilates na Łuckiej 15, joga jest na bardzo dobrym poziomie!!!
        Kameralne zajęcia gdzie instruktorki poprawiają, bardzo ciepła i przyjazna atmosfera
    • bo.gorsk Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 06.04.19, 07:06
      Cześć ja polecam www.lipowa.com.pl
      Firma Lipowa Sport&Health chodzę już tam od roku i super efekty.
      Jest to co prawda pod Warszawa ale i tak dojeżdżam bo warto.
      Pozdrawiam
      Bozena
    • jajoga89 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 14.06.20, 12:59
      Ja polecam Wam jogę w jaskini solnej na Białołęce. Do wyboru różne techniki i poziomy: yin joga, hatha joga, joga Iyengara, ponad to zdrowy kręgosłup, pilates czy stretching. Nieziemski klimat jaskini dodaje wrażeń i pozwala na głęboki relaks. Super!
    • hermenegilda2000 Re: Joga w Warszawie, gdzie chodzicie? 17.05.22, 00:44
      Kto z tutejszych joginów jedzie na Witariadę 2022 do Kawęczyna w lipcu ? Ma być zdrowo, ekologicznie, jogistycznie i wegetariańsko. Brzmi fajnie, nie ? www.witariada.com/informacje Zapowiadają też muzykę. Ciekawe czy będą warsztaty z gongami :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka