ciiekawa 07.05.04, 15:12 U nas sie uzywa koc przy pozycji relaksujacej (lezacej) welniany jest chyba ciezki, jaki moze byc lekki a zarazem cieply? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malevich Re: jaki koc na Joge? 09.05.04, 22:41 A nie lepsza jest taka składana mata? Taka jak niegdyś często używało się na plaży? Jest ciepła, mozna ją zlożyć i wszędzie zabrać :-) Odpowiedz Link
kendo Re: jaki koc na Joge? 12.05.04, 23:49 sa tez specyjalne maty do yogi lekko podgumowane ,nieslizgaja sie , mozna na nich wykonywac wszystkie cwiczenia bez obawy poslizgniecia sie. Odpowiedz Link
ciiekawa Re: jaki koc na Joge? 14.05.04, 13:34 mate to ja mam. Ja pytam o koc do przykrycia w czasie relaksu :-) Odpowiedz Link
lahiri Re: jaki koc na Joge? 14.05.04, 21:18 kendo napisała: > **ciiekawa > a poco koc,marzniesz???? kendo, no relaks ma to do siebie, ze cialo sie ochladza, wiec zeby relaks byl relaksem a nie praca organizmu nad "dogrzaniem" dobrze jest sie przykryc <albo ubrac bluze> pozdr Odpowiedz Link
kendo Re: jaki koc na Joge? 14.05.04, 22:51 moze to i racja,,, ja zaczynam w bluzie , pozniej sie rozbieram.... Odpowiedz Link
lahiri Re: jaki koc na Joge? 16.05.04, 10:26 > ja zaczynam w bluzie , > pozniej sie rozbieram.... spróbuj odwrotnie:-) Odpowiedz Link
kendo Re: jaki koc na Joge? 16.05.04, 12:34 **Iahiri chyba bede musiala wypraktykowac system:)) nikt tego nie praktykowal na kursie, i dlatego sie zdziwilam. milego dnia. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: jaki koc na Joge? 16.05.04, 16:18 ja mam przy macie bluzę i ciepłe skarpety, które zakładam przed relaksem Odpowiedz Link
boniedydy Re: jaki koc na Joge? 18.05.04, 13:55 lahiri napisała: > kendo napisała: > > > **ciiekawa > > a poco koc,marzniesz???? > kendo, no relaks ma to do siebie, ze cialo sie ochladza, Hihi, podobno jednym z dowodów postępującego rozwoju duchowego było to, że kiedy mnicha w Tybecie zostawiano na noc nago, w mokrym prześcieradle gdzieś w wysokich górach, do rana prześcieradło było suche :] > relaksem a nie praca organizmu nad "dogrzaniem" dobrze jest sie przykryc <al > bo > ubrac bluze> A w co ubierasz tę bluze? ;-P (MSPANC) Odpowiedz Link
joginka83 Re: jaki koc na Joge? 16.05.04, 23:45 koc? u mnie wszyscy stojuja wełniane, czasem nawet dwa!! niekoniecznei musza byc ciezkie, nie sa po prostu bardzo duze:) pozdrawiam Odpowiedz Link
boniedydy Re: jaki koc na Joge? 18.05.04, 13:53 ciiekawa napisała: > > U nas sie uzywa koc przy pozycji relaksujacej (lezacej) > welniany jest chyba ciezki, jaki moze byc lekki a zarazem cieply? Najlepszy jest naturalny koc, może być wełniany. Kiedyś udało mi się kupić koc wojskowy, z gręplowanej wełny. Jest znakomity. Odpowiedz Link