Dodaj do ulubionych

szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw

14.03.12, 14:17
Witam

Poszukuje Szkoły Jogi w Krakowie -czy ktoś może mi cos poelcić?
Słyszałam ze w Szkole Jogi Sdhana na Długiej 17 jest super. Czy ktoś był tam na zajęciach? podobno prowadza kursy dla początkujących.dzieki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • kamelj8 Re: szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw 26.04.12, 09:38
      Witaj

nie wiem jakiej jogi poszukujesz-
      jesli bedziezsz zainteresowana to zapraszam

www.tantra-joga.pl

• bhima Re: szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw 04.11.12, 12:22
        możesz też poszukać tutaj
        Szkoły jogi w Polsce - wyszukiwarka

bo na yelpie nie polecam czytać opinii. można się dowiedzieć, że gdzieś uczą jogi metodą ingardena ;)
    • jarek723 Re: szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw 02.11.15, 10:10
      Jeśli ktos poszukuje dobrej szkoły jogi w Krakoie to polecam yogainternational.com.pl , mają dwie lokalizacje w Krakowie, gdzie odbywają się treningi, możliwośc wykupienia karnetu na zajęcia, zniżki dla studentów.
    • alinedebbie Re: szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw 23.06.16, 14:20
      Nie mam swojego faworyta jeśli chodzi o szkołę jogi w Krakowie, ale polecam coś innego - książkę, która mnie wporwadziła w tajkinki jogi i ajurwedy, nauczyła życia w harmonii, głębokiego oddychania, odczuwania szczęscia tu i teraz - Polecam serdecznie książkę "Joga i Ajurweda" każdemu, kto chce zacząc swoją przygodę z joga. Myślę, że warto świadomie podejść do pierwszych ćwiczeń, bo joga to nie tylko ćwiczenia fizyczne, ale też styl życia, który bardzo łatwo pokochać!
    • yoga_magda_kapela Re: szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw 20.09.16, 19:01
    • yoga_magda_kapela Re: szkoła jogi w Krakowie -poszukuje od podstaw 20.09.16, 19:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka