menago_bb 19.09.17, 18:56 czy kolor maty ma znaczenie?Bo profesjonalna jest zawsze czarna, a te inne, neoprenowe róznie.Jaką wybrać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menago_bb Re: Mata do jogi, fitnesu-kolor. 28.11.17, 11:53 No i co, nie ma propozycji? Dla ułatwienia: chciałbym kolor którejś z czakr, ale której? Odpowiedz Link
menago_bb Re: Mata do jogi, fitnesu-kolor. 05.09.19, 07:09 Dziękuję za odpowiedź, uważam jednak że kolor tak jak muzyka, wystrój (feng-shui?), ba fason nawet iwygląd ma ogromne, nieraz na pewno niezauważalne znaczenie i wpływ na samopoczucie, emocje, ekspresję itp. hmm...na pewno "szpece" od takich psychoaranżacji nie chcą by wszyscy mieli tego świadomość bo nie pozwalałoby to im realizować swych technik (no i oczywiście czerpać z tego korzyści)...Kurcze, zbyt głęboko znów podrążyłem temat.DZIĘKUJĘ za odpowiedź na post ( nadal się waham co do optymalnego koloru:). P.S. To moje "wymądrzanie" się , to nie tak całkiem moje-koloroterapia, muzykoterapia, feng-shui i pewnei coś jeszcze. Odpowiedz Link
joginkaa31 Re: Mata do jogi, fitnesu-kolor. 07.06.21, 13:03 Również uważam, że kolor maty ma znaczenie, jednak co przyjemne dla oka, jest również lepsze dla samej praktyki :) Ja polecam tę matę z Decathlonu, jest wykonana z naturalnego kauczu, super nadaje się do dynamicznej jogi i ma piękne kolory :) tinyurl.com/m53hzptn Odpowiedz Link
znowuniedziela Re: Mata do jogi, fitnesu-kolor. 13.06.21, 23:13 yogabazar.pl/product-pol-3098-Mata-do-jogi-Manduka-Pro-6mm-Red-seria-Almost-Perfect.html Kupiłam tę, jest idealna. Odpowiedz Link
menago_bb Re: Mata do jogi, fitnesu-kolor. 04.07.21, 16:26 Nie jest skarbie, za cienka (mam podobną, szybko się przetrze) a wypustki zetną. O cenie..niewsponę, taki neopren to wydatek rzędu 40 PLN niestety. Ale dzięki za radę, bezcenna. Odpowiedz Link