anna11233 Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 18.10.05, 13:37 Pzrepraszam, ze tak bez pół zdania mi sie wysłalo. Pozdrawiam i pytam grzecznie jak w temacie. Ann. PS Dodam, ze jestem poczatkująca, bardzo poczatkująca.. Odpowiedz Link
gunia1974 Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 18.10.05, 20:47 Ja ćwiczę jogę w Centrum Jogi www.centrumjogi.pl i polecam. Karnet na 4 wejścia w miesiącu kosztuje 60zł. Odpowiedz Link
sylasia Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 23.10.05, 15:42 Dla mnie bardzo dobrze to www.centrumjogi.pl. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link
andre57 Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 24.10.06, 15:48 wszyscy mówią o stopniu podstawowym (hatha joga). Może ktoś wie, gdzie we wrocławiu mozna spotkać ludzi ćwiczących jogę medytacyjną? Mieszkam tu od niedawna i nie mam kontaktów. Odpowiedz Link
gieskane Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 21.10.05, 18:46 Sprwadź tutaj www.tao.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
bea108 Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 04.11.06, 13:37 Polecam astangę jogę w Akademii Ruchu,małe grupy,karnet na 4 zajęcia 56zl, przychodzą obcokrajowcy-nauczyciel mówi po angielsku i niemiecku,sympatyczny.Fajna atmosfera Odpowiedz Link
enigma22 Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 24.10.05, 08:04 oprócz centrum jogi zajęcia odbywają się w centrum spa na tetralnej, i w zajeciach oragnizowanych przez basen i przez Paulinę Stróż: www.joga.republika.pl/joga.html znana jest też szkoła na ul. Wandy: www.hatha-joga.pl/kontakt.html ja chodze do centrum jogi :) Odpowiedz Link
borekq nowe wakacje - nowy konkurs 12.06.06, 21:16 przeprasza za reklamę, ale w tamtym roku wszystkim uczestnikom się podobało, więc chyba warto: Zapraszamy do udziału w drugim ogólnopolskim konkursie wiedzy jogicznej w portalu www.joga-joga.pl/. Nagrodami w konkursie są fantastycne wakacyjne wyjazdy z jogą ufundowane przez renomowane szkoły jogi w Polsce. W konkursie może wziąć udział każdy- szczegółowe informacje w portalu. :-):-))))):-) BorekQ www.joga-joga.pl pierwszy portal o jodze Odpowiedz Link
fizbach Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 17.10.06, 23:27 Polecam też www.joga.lanet.net.pl, na Biskupinie, karnet na 4 zajęcia za 50zł. Odpowiedz Link
homologiczny Re: Wrocław- gdzie dobrze i tanio? 20.10.06, 08:23 Witam, Chciałbym zapisać się na lekcje dla początkujących w centrumjoga.pl. Czy ćwiczący to same kobiety? jaka grupa wiekowa przeważa? Janek Odpowiedz Link
ulino ja się do centrum jogi - troche zraziłam 24.10.06, 12:34 Jestem bardzo początkująca, byłam tylko na 8 zajęciach w centrumjogi właśnie i mam mieszane uczucia. Instruktor wydawał się sensowny i rzeczowy natomiast do mojego chłopaka - który jest cudzoziemcem i mało rozumiał po polsku odnosił się dość nieprzyjemnie. ( Najpierw powiedział mi, że nie ma problemu, że grupa jest na tyle mała ( 3-4 osoby) że mogę mu po cichu tłumaczyć, potem rzucał tekstami w stylu "moze by się lepiej polskiego uczył zamiast jogę ćwiczyc" no i po wykończeniu karnetu więcej się tam nie pojawiliśmy a szkoda... p.s. na rynku było lepiej - choć grupa olbrzymia i ciasno teraz chodzę na tai chi Odpowiedz Link
catalunya72 Re: ja się do centrum jogi - troche zraziłam 24.10.06, 22:00 Żenujące zachowanie instruktora - dobrze, że stamtąd uciekłaś! Tylko szkoda, że nie powiedziałaś instruktorowi, żeby część swojego czasu poświęcił na naukę angielskiego! Zdarzyło mi się parę razy być na sesji prowadzonej w języku polskim, w której jednak brała udział jedna czy dwie osoby anglojęzyczne - instruktorka kilka razy podchodziła do nich tłumacząc po angielsku jak poprawnie wykonać asanę. Pozostałe pozycje pokazywała tak, że nie było niejasności. A grupa nie liczyła 4 tylko ok. 20 osób. I dla wszystkich znalazł się czas. Odpowiedz Link
ulino Re: ja się do centrum jogi - troche zraziłam 25.10.06, 06:31 > Zdarzyło mi się parę razy być na sesji prowadzonej w języku polskim, w której > jednak brała udział jedna czy dwie osoby anglojęzyczne - instruktorka kilka > razy podchodziła do nich tłumacząc po angielsku jak poprawnie wykonać asanę. we Wrocławiu? gdzie? pozdrawiam annA Odpowiedz Link
catalunya72 Re: ja się do centrum jogi - troche zraziłam 25.10.06, 10:03 no niestety nie - w Joga Klubie w Warszawie... Odpowiedz Link
conti Re: ja się do centrum jogi - troche zraziłam 26.10.06, 08:46 Może u Pauliny spróbuj, www.joga.skk.pl Odpowiedz Link