Dodaj do ulubionych

SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ?

18.03.10, 12:32
Chcemy wybrać się na weekend do SPA, najlepiej w jakimś pakiecie z ciekawymi
zabiegami i oczywiście wyżywieniem.
Chcemy żeby było to romantyczny weekend: ważne będzie zatem malownicze
położenie hotelu a także same pokoje.

Dodam też że nie chcemy zbankrutować ;)

Z góry dziękuje za wszystkie rady
Obserwuj wątek
    • oneziuta Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 18.03.10, 16:17
      witam ostatnio moi znajomi odwiedzili Pałac w Karpaczu
      www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=4591.
      Wspominali że obiekt położony jest na terenie parku co już samo w sobie jest
      urocze. jedna trochę jeszcze za wcześnie na zieloną trawkę w naszym klimacie
      więc proponuję zaczekać np maja :) co najmniej końca kwietnia!
    • Gość: Stylowe Kaszuby Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.rev.pro-internet.pl 18.03.10, 20:55
      Ośrodek który w miarę może pogodzić te warunki leży
      tutaj- na Kaszubach.
      Kameralny, stylowy, w pięknym otoczeniu, bez tłumów, z trasami na spacer, rower
      itp. Ceny przyzwoite.
    • Gość: pomocny Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.chello.pl 18.03.10, 21:07
      Osobiście polecam wybranie się do Kołobrzegu. Tam jest bez liku hoteli SPA i sanatoriów. Sprawdź sobie stronę: Kołobrzeg SPA
    • Gość: Wodnik Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 11:15
      Zapraszamy do Hotelu SPA Wodnik w Ustroniu Morskim. Hotel polozony nad samym brzegiem morza, z tarasami widokowmi. W hotelu znajduje sie baza odnowy biologicznej, basen, sauna, grota solna
      Polecamy rozne pakiety SPA i odnowy biologicznej

www.wodnik.pl
      • Gość: aga323 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 14:30
        Romantyczny weekend spędziłam niedawno w Klekotkach, w starym
        młynie, z którego jest zrobiony hotel. Proponują tam zabiegi dla
        dwojga, więc jest w czym wybierać. A sama okolica zdecydowanie
        sprzyja spacerom we dwoje, więc myślę, że miejsce godne polecenia.
    • mariuszk87 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 19.03.10, 14:40
      Warto wybrać się do Willi
      Maja SPA w Jastrzębiej Górze nad morzem

Klimat jest bardzo przytulny, a ceny na pewno nie doprowadzą do bankructwa :)
      • Gość: Slawek Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.chello.pl 20.03.10, 12:19
        Willa Maja to raczej pseudo spa, bo nie ma to nic wspólnego z filozofią spa.
        • mariuszk87 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 20.03.10, 20:59
          Może szczyt luksusu to nie jest, ale w tak rozsądnych cenach ciężko wypocząć w
          prawdziwym SPA.
        • Gość: gosia Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 22:14
          Willa SPA MAJA Może nie jest to takie prawdziwe SPA, ale mają faje pakiet i
          takie na kieszeń przeciętnie zarabiającej osoby.
    • Gość: Admin Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.chello.pl 20.03.10, 12:29
      Lista Pakietów Weekendowych w najlepszych Spa w Polsce

100 różnych ofert do wyboru

www.baza-spa.pl/index.php?id=36&id_category=2
      • Gość: Robert Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.chello.pl 26.03.10, 08:48
        Hotel Nowa Ski w Karpaczu może ktoś był ?

Zastanawiam się nad pakietem Weekend Czekoladowy
        www.baza-spa.pl/index.php?id=8&idd=38&idp=2&idp_d=96#up
        Zapowiada się słodko, ale nie wiem czy wart jest tej sumy
    • Gość: Klaudia www.romantycznyweekend.eu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:50
      Ja polecam przejrzec troche ofert na www.romantycznyweekend.eu
      jets trochę pakietów do wyboru
      Pozdrawiam
    • Gość: xxmma Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: 95.108.31.* 28.05.10, 22:24
      Ja polecam SPA nad morzem - Diament oraz
      Ośrodek SPA w Raju. Pierwszy znajduje się w
      Kołobrzegu, drugi natomiat w Nałęczowie. Odwiedzić warto oba, bo mają ciekawe
      pakiety SPA.
    • wedrujaca_po_polsce Miłomłyn 18.05.11, 08:25
      A Miłomłyn Hotel SPA na Mazurach znacie?
      Wyglądają profesjonalnie, okolica też przyjemna, ale przydałaby się jakaś opinia kogoś kto odwiedził to miejsce.
      Macie doświadczenia z tym SPA?
    • trokrz Polecam tutaj Zielona Kraina 21.05.11, 22:21
      Jest tutaj jedno miejsce. Zobacz

zielonakraina-trokrz.blogspot.com/
      Sam tam jeżdżę. Pozdrawiam
    • Gość: pomocny Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.11, 21:08
      a myśleliście o Sopocie? tutaj możecie poprzebierać w ofertach. jest kilka hoteli spa, wszystkie oferują pakiety z zabiegami i wyżywieniem. sprawdźcie sobie tutaj - sopot hotele
    • Gość: Asia Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 16:00
      Słyszałam dużo dobrego o hotelu spa w hotelu Kormoran Rowy. Mają też sporo ciekawych pakietów weekendowych.
    • marcin_zabielski Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 27.01.12, 23:37
      Rozważcie Kołobrzeg. To idealne miejsce na wypoczynek w SPA. Dużo hoteli i wiele atrakcji SPA. Poszukaj sobie tutaj: kołobrzeg hotele
    • Gość: Ewelina82 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 10:41
      Hej, mi ostatnio się spodobała ta strona bazaspa.pl. Sprawdziłam wszystkie oferty i zdecydowałam się na Hotel Pegaz w Bydgoszczy ;)
      • Gość: Grodzka9 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 19:53
        Intensywne zapachy olejków, aromaty kojące zmysły, całkowity relaks i odprężenie… Przyjemne, luksusowe zabiegi, które sprawią że poczujesz się pięknie. Wszystko to, jest w stanie zaoferować salon spa Grodzka9, gdzie możecie Państwo odzyskać harmonię ducha i ciała.
        Oferujemy pełen pakiet różnorodnych zabiegów dostosowanych odpowiednio do Państwa potrzeb. Są to między innymi:
        • Masaże relaksujące
        • Zabiegi stóp i dłoni
        • Mikrodermabrazja
        • Manicure
        • Zabiegi odchudzające
        • Zabiegi odmładzające
        Ponadto organizujemy urodziny, wieczory panieńskie, babskie spotkania i romantyczne wieczory we dwoje.
        Zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty!

grodzka9.pl/glowna/
    • nieznajomy112 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 25.06.12, 16:37
      polecam superowy hotel Akces Medical Spa, położony 150m od pięknej plaży w miejscowości Dźwirzyno koło Kołobrzegu,. W tym hotelu jest wszystko o czym tylko sobie zamarzysz, od spa,solarium, basenu, sali fitness po turnusy rehabilitacyjne i lecznicze. Świetnemiejsce można odpocząć i zregenerować siły. Polecam
    • ania.816 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 30.09.12, 14:58
      Hej ;)
      pięknie jest w Krynicy-Zdrój;) jest też tam taki fajny hotel Piastun, gdzie mają własnie spa&wellnes. Polecam ;)
      • Gość: Grodzka9 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 19:58
        Chcesz się zrelaksować w unikatowych wnętrzach spa? Pragniesz odzyskać harmonię ciała i ducha przy pomocy wykwalifikowanych terapeutów? Marzy Ci się zanurzenie w aromacie olejków, ukojenie dzięki balsamom i specjalnie spreparowanym maseczkom? To wszystko możesz dostać u nas!
        Przywracamy młodzieńczy wygląd skóry, oferujemy relaks i uczucie ukojenia. Dobre samopoczucie uzyskacie dzięki naszym zabiegom na dłonie i stopy, masażom relaksującym oraz zabiegom wyszczuplającym.
        Skorzystaj z naszej oferty i zadbaj o siebie już dziś!

grodzka9.pl/glowna/
        • olcia_836 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 02.10.12, 21:40
          Szkoda, że autorka nie wypowiedziała się o lokalizacji... bo tutaj się przegląd z całego kraju zrobił
    • Gość: freedom Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: 83.142.186.* 07.12.12, 10:55
      Kurcze jaki fajny pomysł, żeby się we dwójkę wybrać do spa. Wiesz moim zdaniem bardzo fajnym miejscem na taki wyjazd jest Pojezierze Brodnickie i hotel Głęboczek. Tam jest naprawdę pięknie, wiesz jest spa, ale też jakby wam się znudziło można aktywnie spędzić czas, albo po prostu wybrać się na jakiś spacer.
    • marteczka47 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 18.12.12, 18:06
      Witam

Jakiś czas temu byłam z mężem na romantycznym weekendzie (3 dni) w bajkowym hotelu w Karpaczu. Jest bardzo miła obsługa i kuchnia serwuje smaczne jedzonko. Najważniejsze jest SPA, które świetnie nas zrelaksowało (noc była bardzo długa :-). Jako dojrzała kobieta mogę gorąco polecić Hotel Nowa-Ski w Karpaczu. Niżej podaje CI linka do pakietów SPA

pakiety SPA
    • polityk432 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 22.03.13, 12:18
      Proponuje przyjechać do Karpacza. Tutaj jest rewelacyjne SPA i przynajmniej kilka hoteli to oferuje. Z tego co wyczytałem to nawet można było jakiś pakiet wykupić na dłuższy okres, chyba tydzień. Może lepiej podam po prostu stronę: www.karpacz.net/noclegi/weekend_majowy-907
    • Gość: PodroznikMichał Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.softservice.com.pl 22.03.13, 13:58
      Na romantyczny weekend w SPA polecam ofertę zabytkowego Hotelu Podklasztorze w Sulejowie. Obiekt mieści się w XII wiecznym opactwie cystersów, w malowniczej dolinie Pilicy. Zabytkowy klimat obiektu wprawia w romantyczny nastrój. Obiekt posiada basen oraz SPA&Wellness z bardzo bogatą ofertą.
    • Gość: Honorata Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 11:47
      Myślę że wszystkim Twoim wymaganiom sprosta hotel Czarny Potok w Krynicy Zdrój miejscowość piękna, a hotel boski - super warunki, spa, basen.... byłam tam 4 dni z narzeczonym i chętnie bym to powtórzyła.
    • Gość: makadamka Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.13, 12:44
      Najlepsze SPA w jakim byłam - Stare Jabłonki Hotel Anders! Tutaj masz informacje na temat pakietów weekendowych ze SPA w hotelu: pakiety weekendowe SPA My z narzeczonym korzystaliśmy z "romantycznego pakietu we dwoje" na początku lipca. Dwa noclegi, ze śniadaniami, obiadokolacjami do tego jedna romantyczna kolacja, z piękną oprawą, przy świecach i winie :) Do tego 5 różnorodnych zabiegów, a sauna, basen zero limitów ;) Byliśmy już w wielu miejscach na zabiegi SPA czy strefę Wellenss, hotel Anders ma jedną z najlepszych ofert zabiegowych i masażowych, z jakiej korzystaliśmy. Naprawdę świetna obsługa, pełen relaks, wysoki standard i przede wszystkim maksimum komfortu. Polecam, bo naprawdę warto.
      • Gość: Fight987 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.echostar.pl 13.11.13, 19:30
        Jest wiele fajnych SPA w naszym kraju. W zależności kto co lubi i jakie ma wymagania. Na mnie spore wrażenie ostatnio zrobiło miejsce niedaleko Łodzi. Hotel mający cztery gwiazdki, idelanie dostosowane do spotkań biznesowych. I SPA jedno z lepszych w których byłem... Można sprawdzić na ich stronce www.naturaresidence.pl/ . Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: 178.212.175.* 09.08.13, 09:36
      Mnie mój narzeczony sprezentował pobyt w Hotelu Łysoń w Inwałdzie. Na początku byłam sceptycznie nastawiona do wyjazdu, ponieważ nigdy nie słyszałam o tym miejscu, ale skoro ktoś mnie zabiera to nie będę wybrzydzać. Byłam bardzo mile zaskoczona. Okolica bardzo ładna, widok na pobliskie góry. W pakiecie mieliśmy masaż dla dwojga i romantyczną kolację, która zorganizowana została pod wieżą Eiffla w parku miniatur znajdującym się w sąsiedztwie hotelu. Dostaliśmy śliczny pokój. Obsługa była rewelacyjna. Jeśli chodzi o SPA to niestety nie zdążyliśmy skorzystać ze wszystkich atrakcji jakie oferowali, ale jest ono godne polecenia.
    • Gość: Ewka Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: 178.212.175.* 14.08.13, 14:32
      A ja polecam Hotel Łysoń w Inwałdzie koło Wadowic. Byłam tam z mężem i mogę powiedzieć, że było na prawdę wspaniale. Jeśli tylko lokalizacja Ci odpowiada, to nie zastanawiaj się długo.
      • Gość: Bogna Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.13, 18:35
        Bagiński&Chabinka w Międzyzdrojach. Miejsce godne polecenia. Czystość, jakosć usług na wysokim poziomie, fachowa i uśmiechnięta obsługa- szczególnie panie w recepcji i bardzo dobre jedzenie. Polecam też skorzystać ze strony Wyspazdrowia i to przez nią rezerwować- taniej niż w hotelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka