Dodaj do ulubionych

Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!!

IP: *.chello.pl 04.05.10, 11:24
Właśnie wróciliśmy z wypadu majowego. Ośrodek sam w sobie całkiem przyzwoity,
zwłaszcza nowe domki. Niestety, nigdy nie spotkałam się z tak chamskimi
właścicielami. Już na wejście zniechęciło nas to, że pani przeprawiała już na
rachunku za obiad ceny niektórych dań. Chodziło o kilkadziesiąt groszy (sic!).
Na miejscu, w domkach okazało się, że nie możemy zjeść wspólnego posiłku w
całej grupie (7 dorosłych, 8 dzieci), bo stoły i ławki są POPRZYKRĘCANE na
śruby do podłogi, niczym sztućce w filmie Barei. Na stołówce jakakolwiek
aranżacja stołu tak, by odpowiadała KLIENTOM także była wykluczona. Właściciel
ośrodka biegał pomiędzy domkami i straszył wszystkich dodatkowymi opłatami (w
razie zabrudzenia stołu na przykład). Na koniec zrobił nam przy malutkich
dzieciach dziką awanturę o kufel po piwie pożyczony ze stołówki. Nie
przypuszczałam, że takie klimaty jeszcze gdziekolwiek istnieją. Właścicielom
pomyliły się epoki...Serdecznie odradzam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaska Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.home.aster.pl 06.05.10, 15:02
      To nieźle...a zastanawiałam nad wypadem na kilka dni w czerwcu.
      Może jednak wybiorę Zacisze Bis obok;) Oby to nie był ten sam własciciel
      • Gość: tom 77 Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.183.224.12.dsl.dynamic.eranet.pl 02.07.10, 23:26
        ja tam jezdze juz ilka latek , jest kibel,woda ryby i cos dla
        dzieciakow ceny spoko a malgosikowi polecam aspen
    • Gość: malich Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 13:59
      Byliscie w osrodku zacisze czy zacisze bis ?
      • Gość: marlon Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: 109.243.20.* 22.07.10, 22:20
        W zeszłym roku byłem razem z rodziną w tym ośrodku (Zacisze, nie Zacisze bis).Domki o.k. , spokojnie,ceny do przełknięcia na pobyt rodziny z dziećmi super.Wybieram się tam też tego lata.Jeśli chodzi o właścicieli to nie miałem przyjemności ich bliższego poznania.
        • Gość: grge to zachowuj sie byle jak ale zachowuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 09:20
          i .w
        • Gość: holmes Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.ptim.net.pl 26.05.11, 02:27
          W szczycie sezonu właściciel pewnie zbyt wielu gości musi śledzić i nie wszyscy zostają zaszczyceni bezpośrednim kontaktem z jego posępnym obliczem.
    • Gość: Gośc Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 21:10
      Potwierdzam.Nie spotkałem się jeszcze w życiu z tak chamskim
      podejsciem do klijenta przez własciciela campingu.Poprostu jak
      mozecie to jest wiele wiecej przyjemniejszych miejsc w okolicy
      przyjaznych dla urlopowiczów.
    • Gość: Piter Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:55
      Miejce bardzo fajne jak na majówke czy jakiś urlop,ale tak jak wcześniej pisał ktoś właściciel bardzo chamski,prosiliśmy o otwarcie bramy w nocy to chciał od nas 5-10zł,ceny obiadów za duże ( znowu nieprzyjemna sytułacja,dostałem obiad z niedosmarzonym koteletem na którego czekałem w sumie z 40min ;/),jeśli chodzi o same domki to są w dobrym stanie,w miare wyposażone,kolejny minus to że przez dwa dni nie było ogrzewania ( dobrze że wziołem farelka),raz nie było ciepłej wody pół dnia.WIECEJ DO TEGO ośrodka napewno nie wróce.
      • Gość: tomasz Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.plock.mm.pl 21.05.11, 16:34
        Tak, to prawda na dania główne długo trzeba czekać . Ale wystarczy zapisać się na godzinę i mamy z głowy . Brama ? Jezu , a co wy robiliście po za ośrodkiem o tej godzinie ? W regulaminie jest to wyraźnie napisane : ośrodek czynny od 6.00 do 23.00 i obowiązuje cisza nocna. Jeśli moi znajomi przyjechali do nas w odwiedziny to musieli zapłacić 5 zł i co w tym dziwnego. Już widzę co by się działo jak by tak każdy chciał wjechać o każdej godzinie ! Nie wiem o co chodzi różnym klientom tego ośrodka , bo mi najbardziej na bezpieczeństwie moich najbliższych. Piją całymi dniami i starzy i młodzi , ale kultura musi być - o godz. 23.00 cisza nocna i basta. Jeśli nie pasuje to zapraszam do pobliskiej Soczewki, Grabiny, Zdworza i weźcie sobie dobrą obstawę. Do zobaczenia już w Lipcu !!!!
        • Gość: Wujooo Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 15:32
          W soczewce nie ma ciszy nocnej i wódki nikt ze stolu nie kradnie i jadła z grila jak nikogo nie ma wiec nie chwal Koszelówki bo jest tam chamstwo i tyle...
        • Gość: aaaaa Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.play-internet.pl 14.05.13, 17:47
          KIJ CI W OKO.......ZA 5 ZYLA MATKE BYŚ SPRZEDAŁ.........ŻYD J . . . . Y
      • Gość: bee Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 19:47
        Witam. właśnie wróciliśmy z weekendu majowego. Odradzam szczerze ten ośrodek wszystko mocno pachnie komuną. Rowerki wodne poklejone i na śruby poskręcane strach płynąć. Jedzenie drogie i okropne. wszystko na czas woda leci 5 sekund, więc nie ma szans na kąpiel bo szlag trafia po 10 naciśnięciu przycisku. Nie można włączyć suszarki bo korki wywala, z oszczędności wstawione najmniejszej mocy. Właściciele zabierają dowód na cały pobyt co jest niezgodne z prawem. Za wszystko trzeba zastawiać dokumenty, więc trzeba ich kilka mieć: dowód, prawko, legitka itp. Nie ma żadnej zastawy kuchennej, a kubki jednorazowe w ich barze kosztują krocie. Biedni pracownicy umierają ze strach przed właścicielami (chamy jakich mało). Jednym słowem strata czasu, na obiady chodziliśmy plażą do pobliskiego ośrodka zacisze bis. Odradzam!!!!!!!!
        • Gość: AgnZ Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.devs.futuro.pl 11.06.12, 11:34
          Bzdury piszesz ! Własnie wrócilam z Zacisza i jestem zachwycona ! Jedzenie jest fantastyczne i wcale nie takie drogie (np 8 zł. za kluski śląskie z pysznym sosikiem z kawałkami mięska i warzywkami-ładnie podane, czy 6 zł. za uczciwy talerz pysznej i treściwej zupy) Dowód oddaje się owszem przy rejestracji a gdy chcesz wynająć cokolwiek, podajesz po prostu numerek domku i nikt nie wymaga aby mieć przy sobie kilka dokumentów - to kolejna głupota którą wymyśliłas/eś. Suszyłam wlosy codziennie i jakoś korków mi nie wywalało ! O tym, że na wyposażeniu nie ma naczyń zostałam poinformowana w dniu kiedy rezerwowałam domek, przywiozłam ze sobą i po sprawie. Nie trzeba wielkiej inteligencji żeby pytać o to co jest na wyposażeniu domku który się rezerwuje w cenie 30 zł/os., to nie Hotel Ritz, że ma być wszystko. Pracownicy zaś są uśmiechnięci i sympatyczni, często z nimi żartowałam i nie odniosłam wrażenia że żyją w strachu ! Ja zdecydowanie polecam ten ośrodek, szczególnie rodzinom z dziećmi, jest tam naprawdę bezpiecznie a wszelkie chamstwo jest duszone w zarodku przez włascicieli ośrodka (i słusznie !), którzy majac koncesję na sprzedaż mocnych trunków, nie sprzedają ich ( a domyślam się, że niezły by mieli zarobek) dbając o to aby jak najmniej zapijaczonych twarzy musieli oglądać chcacy naprawdę odpoczać w miłej atmosferze wczasowicze !
          • Gość: de mario Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 20:25
            aha... płacą za koncesję 2.300 rocznie i nie sprzedają alkoholu :) i mają też pewnie 3 ferrari, ale nie jeżdżą, bo hałas za duży... dorośnij
          • Gość: AS Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:45
            Chyba Ci zapłacili za takie pisanie!!!
    • Gość: tomasz Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.plock.mm.pl 21.05.11, 16:23
      Witam.
      No cóż jeżdżę tam już trzeci rok i muszę powiedzieć że oczy mi wyszły na wierzch po Twoich wypowiedziach. Ale z drugiej strony co to znaczy pożyczyliśmy - dostaliście zgodę na wyniesienie kufla ? Właściciele może nie należą do uśmiechniętych ludzi, ale chamskimi to ich bym nie nazwał. Też jeździmy z dziećmi i na pewno w tej okolicy (w promieniu 45 km) to ośrodek najlepszy dla naszych pociech. Jeśli chodzi o stoły to pewnie chodzi o te na stołówce lub tarasie ?
      Jeśli tak to uważam że właściciel ma rację bo wczasy to nie wesele tylko szybki posiłek i wypad bo inni też chcą zjeść. Może p. Małgosiu nie te czasy, a może po prostu nie Ci klienci ?
      • Gość: helllooo Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.05.11, 23:28
        wlasciciel sie wpisal hehehe
      • Gość: holmes Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.centertel.pl 22.05.11, 19:11
        Zdarzenie które opiszę miało miejsce w maju 2009 roku i potwierdza chamskość właściciela ośrodka. Wynajęliśmy prawie nowy murowany domek na trzy noce za nie najmniejsze w sumie pieniądze. Ja, moja żona i trójka dzieci zagospodarowaliśmy się w tym domku, poszliśmy nad jeziorko, posiedzieliśmy dość długo wieczorem, więc następnego dnia zamierzaliśmy dłużej pospać. O ósmej rano obudziło nas namolne pukanie do drzwi. Okazało się że był to pracownik ośrodka chcący zamontować nam na ścianie półkę, posłaliśmy go grzecznie do diabła. Po dziesięciu minutach następne pukanie i ten sam robotnik proszący nas o możliwość wiercenia otworów i powieszenia półki. On był autentycznie przestraszony, bo jak twierdził właściciel wyrzuci go z pracy jak tego nie zrobi. - "Wie pan tu w okolicy pracy jest mało, a on (właściciel) kazał zrobić mi to teraz" - Powiedział robotnik opisując sytuację.
        Przeboleliśmy tą nieszczęsną półkę i dotrwaliśmy do końca pobytu obserwując różne aroganckie zachowania właściciela w stosunku do personelu.
        Dzień sądu nastąpił przy wyjeździe.
        Zapłaciliśmy, ale nie otrzymaliśmy dowodów osobistych do póki domek nie zostanie skontrolowany. ( Ostatnio w miłym hotelu w Rumunii !!! nikt nie sprawdził nawet minibaru i uwierzono na słowo że nie korzystałem. )
        Kontrola właściciela wypadła dla nas jak najgorzej. Podobno ukradliśmy obrus ze stołu sic!
        Właściciel przegonił moją żonę z powrotem przez cały ośrodek do domku w poszukiwaniu zaginionego (skradzionego).
        Będąc pod presją impertynenta, żona się popłakała i całą sytuację uratowała dopiero sprzątaczka, która przyznała, że nie położyła na stoliku obrusa.
        Na "do widzenia" zamiast "przepraszam" usłyszeliśmy że mało kto taki bałagan po sobie zostawia sic!
        Niech jedzie do tego ośrodka każdy kto chce czasy "Misia" sobie przypomnieć.
        Oczekującym miłego i życzliwego traktowania stanowczo odradzam ten ośrodek.
    • Gość: Marcin Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.acn.waw.pl 30.05.11, 10:16
      W pobliżu są jeszcze inne ośrodki, do tego w mniejszym natłoku wczasowiczów, np. koszelowka.pl
      • Gość: Aj Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.11, 16:20
        Chcialem wynajac pare tygodni wczesniej domek i faktycznie wrazenie koles robi takie ze od razu sie zniechecilem. Co za prostak, gdybym wiedzial wczesniej to bym przygotowal szklanke zimnej wody bo koles mysli ze jest jakims baronem :) Krew sie gotuje ze takie cos moze sobie zyc :)
    • Gość: aaa Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 09:36
      zgadzam się z Małgosik i odradzam pobyt tam... ogólnie ośrodek jest ok, właściciel chamski, strasznie się odnosi do innych. Nam zrobił awanture o talerzyk który wzięliśmy ze sobą do domku jakbysmy chcieli go ukraść...tragedia...i to tylko jedna rzecz....
    • Gość: Bumbumbu Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.11, 22:05
      Nie prawda!
      ja tam jedze od 8 lat i naprawde właściciele są bardzo fajni...

nooo jak sie zasługuje na takie zachowanie to tak jest!!
    • Gość: qaz Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 12:35
      Byłam tam tylko na stołówce (czy w barze) i od razu mi się nie podobało. Właściciel siedział przy stoliku ze swoim pieskiem i wszystkich obserwował, a piesek szczekał. Co gorsza pozwalał wchodzić innym z psami, co jest niedopuszczalne w miejscu gdzie mnóstwo ludzi je obiad. Dalej, palił papierosy i nie zwracał też innym uwagi (mimo wiszącej tabliczki o zakazie palenia). To wszystko w porze obiadowej.
      Mogę polecić w Koszelówce Ośrodek Wypoczynkowy Magdalena, same plusy.
      • Gość: wczasowicz Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.dynamic.mm.pl 23.07.11, 14:47
        Racja z tymi psami. Całe tabuny psów urlopowiczów szwędały się po ośrodku, a w porze obiadowej spacerowały również po stołówce.
        Poza tym na nerwy działają również właściciele przyczep kempingowych, którzy teren wokół nich uznają za swoje nienaruszalne terytorium.
        Poza tym spoko, prawdopodobnie pojadę tak za rok.
    • Gość: dareek Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 17:15
      potwierdzam, że własciciel zachowuje sie nieuczciwie.wypożyczyłem rower wodny, wyglądający na trzyosobowy, lecz później okazało się że jest to rower dwuosobowy, a siedzenie środkowe ma służyć innym celom(?) o czym nikt mnie w wypożyczalni nie poinformował.później odkryłem malutki napis pod cennikiem informujący o tym, lecz musiałem zapłacić karę 30 zl. to zwyczajne dziadostwo.ale zapłaciłem, bo się nie chciałem mocniej denerwować.niech połknie.w sumie pięciu takich dziennie i jest dobra dniuwa. ale niech pamieta że na ludzkiej krzywdzie nikt na dłuższą mete sie nie dorobi.niech połknie te trzy dychy i niech mu staną w tej jego dupie.swoją drogą nieźle by wyglądał z wytrzeszczem oczu.pooooooozdrawiam.
      • kilolek1 Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 24.07.11, 22:56
        a jak wygląda wyposażenie domku kempingowego?
        Zamowilam tak noclegi w sierpniu ale czytalam w regulaminie, zę nie wolno żadnych sprzetów agd uzywać, a mam malutkie dzieci i chociaż to mleko muszę jakoś zrobić, a przeciez nie na zimno.
        Jest może mozliwość skorzystanie gdzieś z jakiejś kuchenki?
    • Gość: chcesiku Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.lodz.mm.pl 30.07.11, 23:00
      Serdecznie odradzam! Po przyjeździe pani właścicielka przyjmując pieniądze zażyczyła sobie mój dowód osobisty. Oczywiście podałam , to normalne. Następnie powiedziała, że dowód zostaje u niej do czasu wyjazdu! Nie mogłam się na to zgodzić! Więc powiedziała, że muszę zapłacić za czajnik!? Powiedziałam, że mamy swój i dziękujemy za ten „ośrodkowy”. Ona na to, że na ośrodku mogą być używane tylko czajniki z ZACISZA :D a jeśli nie oddam na tydzień dowodu (pod jej opiekę) to kaucja za czajnik będzie wynosić 300zł. Oczywiście nie zapłaciłam i objecałam, że nie będę korzystać z czajnika(:P). Zdążyła mnie postraszy, że jeśli spłonie instalacja elektryczna na ośrodku to ja za to wszystko zapłacę! :D Kolejnego dnia stwierdziła, że ja i koleżanka: „macie brzydką pogodę bo sobie nie zasłużyłyście i byłyście niemiłe” :D LOL Teraz o panu właścicielu, który zastrasza wszystkich pracowników: krzyczy, zwraca im uwagę co 3 minuty, przeklina i wprowadza przecudowną atmosferę. :D No i najważniejsze pieśń pochwalna na cześć kierownika wydobywająca się z megafonów umieszczonych na wszystkich drzewach w promieniu 2km (jest to jedyny puszczany utwór)! „w Koszelówce jeździ ciuchcia, mamy bar, jest rodeo…a to wszystko DZIEŁO NASZEGO KIEROWNIKA” :D ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAM OŚRODEK PASKUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A I NA KAŻDYM DRZEWIE JEST KAMERA :D LOL :D
      • Gość: turysta Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 11:10
        1. Bardzo nie mili właściciele .
        2. Ceny z kosmosu .
        3. Wszędzie psy właścicieli [ na stołówce ] .
        4. Szkoda tych pracowników jak są traktowani przez właścicieli .

ODRADZAM !!!
    • Gość: wczasowicz Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.idd.net.pl 12.08.11, 19:20
      Ten "ośrodek" to jakiś koszmar,nie wiem jak można dopuścić takie "domki" do użytku publicznego,łazienki w domkach to jakiś żart ,brud,brud i jeszcze raz brud,kiedy wszedłem do domku po wyjściu " sprzątaczki", która przygotowywała nam domek do pobytu zwaliło mnie z nóg , tyle pajęczyny i pająków nie widziałem nawet u dziadka w stodole,a grzyb w łazience sięgał do połowy ściany,wszystkie fugi czarne ( od grzyba oczywiście),woda podczas spłukiwania wylewała się między podłogą ,a sedesem, NIE POLECAM NIKOMU<KOSZMAR I JESZCZE RAZ KOSZMAR nasuwa się pytanie - gdzie jest SANEPID ? Zrobiłem sporo zdjęć dokumentujących tę czystość ,ale zachowam je dla siebie.Najbardziej rozbawił mnie dyplom uznania wiszący na tej budce przy bramie "ośrodek przyjazny wczasowiczom" , czy coś w tym stylu, normalnie jaja przez duże J. Pozdrawiam wszystkich ,którzy tam byli i już nie będą , trzymajcie się,do zobaczenia nad morzem.
    • Gość: niezadowolony Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.11, 02:30
      faktycznie byłem tam, zapytać o nocleg i usłyszałem wręcz opryskliwie od pana właściciela '' na weekend niema mowy " odradzam!!!!!!!!! facet jest po prostu mega nieprzyjemny
      • Gość: Przemo Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.107.datacomsa.pl 21.02.12, 17:49
        Witam Faktycznie nie zaciekawie jesli chodzi o sam klimat. ja bylem z synem i znajomymi w lipcu zeszlego roku normalnie czlowiek przy piwku na cempingu pogada pożartuje posmieje sie niestety na drugi dzien pani wlascicielka zrobila nam awanture ze za glosno i ze mamy sie przeniesc na takie prawie dzikie pole bez warunków druga srtona osrodka.Ale my jakoś żesmy niedali arz tak upasc zeby wysluchac reprymendy krzykiem niby ze strasznie nabroilismy i dostaniemy w tylek .... Jesli sie to powtorzy jutro sie wynosic mamy wogle. Zaznaczam że nie robilismy burd tylko sobie we wlasnym gronie siedzielismy do 2 wnocy i spedzalismy milo czas wolny ,zresztą podobnie jak sąsiedzi za krzaczjkami. też dostali reprymendę. Powiem tylko ze nastepnej nocy jakies malolaty pobily sie w domku obok pola cempingowego ,spac nie dali przez pol nocy , wyrwali dzwi potlukli szyby ,dziewczyna byla wyzywana od najgorszych slychac na kilometr bylo. i co,rano nikt pozostalych gosci nie przeprosil że spac nie mogli.i pewnie sie bali. no ale to my nie umiemy sie zachowac na cempingu.tak poza wlascicielami to miejsce oki ,no niema plazy ,ale obok jest osrodek zacisze bis. jest i plaza i normalna atmosfera ,bylismy miesiąc pozniej i w tym roku też sie wybierzemy super.... A za błędy przepraszam rzadko na klawiszach pisze.Zaznaczam że działo sie to w 2011 roku.
    • Gość: kasia Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.class96.petrotel.pl 30.04.12, 13:46
      w marcu 2012 w zaciszu bis rezerwowałam pokój 3 dni wcześniej lecz nie został posprzątany wszędzie były okruchy brudne lustra łóżko załamane i bez jednego kółka więc strach było się położyć z pościeli sypało się coś jak by była porwana pod łóżkiem taki syf że aż strach pomyśleć bardzo nieprzyjemny zapach w środku trzeba było spać przy otwartym oknie i we 2 na 1 łózku. ręczniki(dziurawe) położone na łóżku "czyste" nadawały sie jedynie do wytarcia podłogi która była okropnie brudnanajgorszy był grzyb pod prysznicem obrzydliwy smród z toalety umywalka brudna lodówka tak samo!! wszystko to w pokoju nr 10. nie miła obsługa. już więcej tam nie pojade!! nie polecam
      • Gość: monia Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: 91.218.156.* 07.05.12, 20:13
        podobnie w osrodu wczasowym Magdalena bylam tam w maju tego roku. Takiego syfu nigdy nie widzialam w zadnym pensjionacje. Pościel brudna, łazienka totalny syf. Mimo iz wykupilismy pobyt na 2 nocy po pierwszej dobie wrocilismy do domu. Brzydzilam sie tam nawet usiąść na krzeselku, telewizor oczywiscie nie dzialal. toatalne dno.
        • Gość: Adrianna Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: 109.196.14.* 07.08.23, 08:52
          Chyba ci się coś pomyliło. Jeżdżę tam co roku, warunki o niebo lepsze niż sąsiednie ośrodki.

(po nr IP widać, kto pisał tę opinię ;) )
      • Gość: turysta chyba pomyłka IP: *.132.c82.petrotel.pl 18.05.12, 17:56
        Oj Kasiu chyba się pomyliłaś , z tego co wiem w Zaciszu są tylko domki , nie ma pokoi, wiec chyba ci chodziło o zacisze BIS - ten pokój nr 10
        • Gość: gosc Re: chyba pomyłka IP: *.toya.net.pl 08.07.15, 22:31
          na zaciszu napewno nie ma pawilonow tylko domki natomiast na bisie sa te pawilony o ktorych Kasia pisze pozdrawiam
      • gazeta_mi_placi Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 20.05.12, 16:18
        Ile płaciłaś za dobę?
    • gazeta_mi_placi Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 03.05.12, 18:25
      Jak Wam warunki nie odpowiadają to wynajmijcie sobie hotele czterogwiazdkowy za stosowną opłatą.
      Jak wynajmujecie jakieś śmierdzące domki za 50 zł od łebka to nie dziwcie się adekwatnej do małych pieniędzy obsługi.
      • Gość: holmes Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.ptim.net.pl 20.05.12, 21:54
        Spałem w ten weekend w miejscowości Poddębice, bo chciałem odwiedzić z dziećmi Zoo Safari w pobliskim Borysewie. Nocowałem w www.zajazd-skorpion.pl i tam płaciłem właśnie 50,00 ( słownie pięćdziesiąt) złotych od osoby.
        Super miejscowość, super okolica i super dwupokojowy apartament z w pełni wyposażoną kuchnią. Najważniejsze w porównaniu z domkami w Zaciszu była jednak naprawdę miła obsługa.
        Właścicielu Zacisza! Przestań być pazernym chamem, to nie będziesz wtedy musiał, pod różnymi pseudonimami, ripostować słusznie oburzonym turystom!

P.S. Opis mojego pobytu w Zaciszu jest w odpowiedzi na drugi wątek w siódmym od góry post-cie.
    • szalonapszczola Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 09.05.12, 19:21
      Heh, wybraliśmy się ze znajomymi do Zacisza, mimo iż widzieliśmy wcześniej ten temat. Problemy zaczęły się od początku. Okazało się, że domków zarezerwowanych przez nas w ogóle nie ma i dostaniemy inne z przeprowadzką w środku wyjazdu do takich o poziom niższych, co oczywiście było rozwiązaniem droższym. Średnio miła pani poszła nam na rękę, pozwalając nam nie przeprowadzać się za tę samą cenę - i tak wyższą niż w rezerwacji. Właśnie sprawdziłem, że takie domki jak zamawialiśmy są w ofercie. Powinniśmy to pociągnąć zważając na to, co działo się później, ale rezerwacja była przeprowadzona telefonicznie, więc nie mieliśmy dowodów.. Generalnie ośrodek jest zadbany, czysty, przyjemnie spędzałoBY się w nim czas. Standard w domkach jest dobry, z wyjątkiem braku podstawowych narzędzi (sztućców, szklanek....). Dostaliśmy jedynie elektryczne czajniki, których mieliśmy pilnować jak oka w głowie. Stoły na zewnątrz - przyśrubowane... W łazience nie było normalnych kranów, tylko przyciski które aktywowały wodę na dosłownie 5-10 sekund. Pod prysznicem to troszkę uciążliwe. Zgaduję, iż powodem zastosowania takiego rozwiązania jest maniakalna chęć zaoszczędzenia na wszystkim przez właścicieli. Jest to śmieszne zważając na fakt, że owy kran się zaciął i woda lała się non stop, zanim nie znaleźliśmy sposobu z kranikiem odcinającym wodę. W recepcjo-stołówce biegały psy, co mi osobiście nie przeszkadza, ale niektórym może. Karteczki informujące o dodatkowej opłacie albo zakazujące np. stawiania napojów na stole bilardowym były dosłownie na wszystkim. Jedzenie może nie było tanie, ale na bardzo dobrym poziomie - ładnie podane i smaczne (nie polecamy jedynie placków ziemniaczanych - konsystencja puree). Generalnie cały ośrodek traktuje klienta jak skarbonkę, z której próbuje wytrząsnąć ostatni grosz. Płaci się dosłownie za wszystko (zrobienie sobie ogniska jedyne 50zł: )), wypożyczających rowery wodne straszy kara potrójnej opłaty za nieodstawienie na czas. Wszędzie monitoring. Wieczorem nie da się kulturalnie wyjść nad wodę, bo furtki są zamyknane na kłódkę. Ale prawdziwe przygody zaczęły się dopiero w dniu wyjazdu. Przy przeglądzie domków wyłoniły się straty w postaci trzech niedużych wgniotek na trzech (kartonowo-okleinowych) drzwiach wewnętrznych. Nie zamierzaliśmy się o to kłócić, tylko kulturalnie zapłacić, bez żadnych ceregieli. Niestety okazało się trudne. Pani właściciel zażądała pieniędzy od ręki, w gotówce, której oczywiście nie mieliśmy. Po długich próbach negocjowania, uzlaliśmy, że pani się po prostu zacięła jak płyta winelowa i należy rozwiązać to inaczej. Pani właścicielka nie chciała rozmawiać telefonicznie ze znajomym prawnikiem, właściciel siedział spokojnie obok jedząc obiad. Uznaliśmy, że tak nie będzie, i nawet jeśli nie przez komórkę - to telefon na stacjonarny ośrodka musi odebrać. Oczywiście mili państwo nie chcieli dać nam numeru, w czym wyręczył ich wujek Google. Przez telefon nie rozmawiała ani właścicielka, ani właściciel, tylko (swoją drogą bardzo miła - pozdrawiam) pracownica ośrodka, przekazując radosne wieści szefostwu. Oczywiście argumenty naszego znajomego okazały się przekonujące i gdy tylko przelew dotarł zostaliśmy łaskawie wypuszczeni. Przetrzymali nas tak dobre dwie godziny. Zostaliśmy także policzeni za nocleg sześciu dodatkowych osób, bo tego wieczora odwiedziła nas CZWÓRKA znajomych, których od bramy przyprowadziła dwójka od nas. Fakt - zwinęli się grubo po ciszy nocnej, więc to, że chciano nam ich policzyć można zrozumieć. Za te dwie osoby nie chciało nam się wykłucać, brak na to nerwów. Przemiła pani kierownik, w przerwach w powtarzaniu w kółko tego samego o pieniądzach straszyła nas, że wszystko jest na kamerach i użyje tego przeciwko nam. Oczywiście w zamian otrzymywała śmiech, bo na taśmach nie było nic co mogłoby nas obciążyć. (nie mówiąc, że fakt obejrzenia dowodów przeciwko nam byłby dodatkowo PŁATNY - komedia na marnym poziomie.) Pozytywną stroną byli natomiast pracownicy - wyluzowani, bardzo mili i uczynni. Mówię o młodej części bo tylko z nimi mieliśmy do czynienia. Widać po nich było, że zdają sobie sprawę jacy są ich przełożeni i że są zażenowani całą sytuacją i ogólnym podejściem do klienta. Z tego miejsca serdecznie ich pozdrawiam i współczuję im warunków do pracy. Właściciele strasznie chcą zarabiać pieniądze na wszystkim, ale zupełnie nie mają pojęcia jak to robić. Byliśmy w tygodniu roboczym po majówce, praktycznie JEDYNI w całym ośrodku, zostawiając im ładne pieniądze. Mimo wszystko było im mało. A zarobiliby jeszcze więcej gdyby po prostu zachowywali się w porządku, bo my na pewno tam nie zawitamy.

NIE POLECAM to mało powiedziane.
      • gazeta_mi_placi Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 20.05.12, 16:26
        Głupich nie sieją, sami się rodzą. I po coś człowieku tam jechał po przeczytaniu tego wątku? Jesteś masochistą? Ciekawe swoją drogą co Urząd Skarbowy na te wszystkie dopłaty wszędzie.
        I sanepid.
        • Gość: aaaa Re: Koszelówka ośrodek Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 12:40
          Szczerze mowiac to jestem troche w szoku. W Koszelowce bylam 2 lata temu. Wynajelismy domek, moze nie byl full wypas ale byl ok. Mielismy rezerwacje na 5 dni ale tak nam sie tam podobalo, ze przedłuzylismy na 7 dni- dwa ostatnie dn. bylismy w przyczepie kempingowej, to warunki do domku sa bez porownania-oczywiscie...Co do szefostwa to rzeczywiscie chamskie, gburowate, ale na szczescie nie mielismy z nimi do czynienia. Osobiscie nie nazekam:)
          • Gość: A i K Re: Koszelówka ośrodek Zacisze IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 19:42
            Hmm... trochę to dziwne, od wielu lat jeździmy do ośrodka Zacisze w Koszelówce, nigdy nie mieliśmy żadnych problemów i myślę że nikt kto szuka spokoju ciszy i wypoczynku takich problemów nie miał. Trudno mieć pretensje do właściciela, że dba o swoją własność i o swoich gości. Nie jeden raz byliśmy świadkami jak obsługa musiała interweniować kiedy podpite i rozzuchwalone towarzystwo nie potrafiło się zachować i przeszkadzało innym gościom. Co do traktowania pracowników myślę że jest to prywatna sprawa pomiędzy pracodawcą a pracownikiem, często pracownik narzeka na szefa zwłaszcza jak ten karze mu pracować :) Podsumowując, mogę każdemu szukającemu wypoczynku w spokoju nad wodą i rozsądnej cenie polecić to miejsce, ale pod warunkiem, że nie zapomni zabrać ze sobą kultury osobistej.
            • Gość: Iga Re: Koszelówka ośrodek Zacisze IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.12, 14:32
              Zgadzam się z powyższą opinią, ponieważ uważam, że ludzie którzy szukają problemów znajdują je wszędzie niezależnie od tego gdzie pojadą. Jeśli ktoś przyjeżdża z zamiarem zabawy za wszelka cenę to musi liczyć się z konsekwencjami. Sama lubię dobra zabawę ale są pewne granice których nawet na wakacjach przekroczyć niemożna, zwłaszcza gdy obok kręcą się rodziny z dziećmi. Często wpadam tam ze znajomymi w weekendy, aby wieczorem pośmiać się przy ognisku. Do tej pory właściciel nigdy nie sprawiał nam żadnych trudności, być możne dlatego że kulturalnie wcześniej informowaliśmy o naszych planach. Osobiście polecam ośrodek Zacisze w Koszelówce ponieważ jest to spokojne i urokliwe miejsce.

Pozdrawiam Iga;)
              • Gość: violka Re: Koszelówka ośrodek Zacisze IP: *.multimo.pl 23.06.14, 11:52
                Krótka niemiła historia z pobytu w Zaciszu,
                Otóż na wstępie zauważyliśmy piękne widoki, świetne domki kilka miejsc do miłego spędzenia czasu, bilard , duży bufet, wielki wybór jedzenia. Niestety atmosfera się zepsuła już przy płaceniu za domek. Było w sumie nas 8 osób, gdy już mieliśmy płacić Pan właściciel bez powodu zaczął wulgarnie się do nas odzywać z powodu złego zaparkowania samochodu. ( według niego mieliśmy zaparkować przy domku KTOREGO JESZCZE NIE MIELISMY) grzecznie mówiąc wyprosił nas i kazał się wynosić, po czym zamknął bramę wjazdowa i zagroził policja ze wjeżdżamy na cudzy teren :/ <teren OŚRODKA ZACISZ>
                Po 5 minutowej niemiłej wymianie zdań i zagrożeniu przez nas policja otworzył bramę. NIE POLECAM NIKOMU TEGO MIEJSCA. Strata pieniędzy, czasu a przede wszystkim zepsuty humor
    • Gość: Adam Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.05.12, 20:19
      Witam
      wszystkie te negatywne komentarze są troszkę wyssane z palca, Zacisze w Koszelówce to fajne miejsce, przede wszystkim ciche i spokojne i nie drogie, pierwszy raz byłem tam z rodziną, pobyt zaproponowali moim rodzicom znajomi którzy akurat wracali z tego miejsca. Z warszawy mamy lekko ponad 100km do tego miejsca, byliśmy tam ponad tydzień, było fajnie, cicho spokojnie, żadnych problemów z właścicielem nie było. Dlatego nie zgadzam się z taką opinią, tym bardziej że mi się podobało i często tam bywam. Pozdrawiam i polecam bo to fajne miejsce na odpoczynek czy na łowienie ryb.
      • Gość: MMMMMMMMarta Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: 95.178.3.* 30.05.12, 14:06
        Widze że zaliczyłeś się do nielicznych gości którzy zostali dobrze potraktowani , nie przejmuj się to już więcej się nie zdarzy a sam gburek szef o to zadba . Właściciele bardzo pazerni, chcieliby oszczędzać na wszystkim . Bardzo współczuje pracownikom którzy są wykorzystywani i pozdrawiam bardzo miłą Panią z bufetu :D
        • Gość: Kris Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 20:14
          Jacy ludzie są teraz przewrażliwieni to aż głowa nie bierze. A woda nie była aby za mokra? Jak to polacy, płacą 50 zł za nocleg, 15 zł za schabowego, a oczekują i zachowują się jak szejk na wakacjach. Na koniec jeszcze zawiną rolkę papieru i sztućce do walizki. Bo chyba te wszystkie kartki, dopłaty nie są tam bez powodu? To znaczy, że ktoś wcześniej to robił, że teraz trzeba o tym pisać.
          I tak podziwiam cierpliwość kierownictwa, bo jak nie życzą sobie i piszą, żeby nie wynosić naczyń poza stołówkę, to znaczy NIE WYNOSIĆ. Ale polak jak zawsze musi po swojemu. Jest napisane, że po zamknięciu na terenie ośrodka nie mogą przebywać osoby z zewnątrz (co zresztą jest standardem w większości hoteli - pewnie kwestie bezpieczeństwa), to oczywiście polak po swojemu, a potem jak mu ktoś zapierdzieli coś sprzed domku lub zniszczy to płacz. Niektórzy są za głupi, żeby ich nawet na pole namiotowe wpuścić, ale właściciel jest cierpliwy i wpuszcza.
          Wszystkim nie da się dogodzić. Chcesz posiedzieć dłużej z kumplami i się pośmiać to przyjdzie mamuśka, że dziecko jej płacze. Pojedziesz z dzieckiem, to trafisz na młodzież na wakacjach. Każdy chce wypocząć i każdy ma inny sposób.
          Miałem do czynienia z właścicielem i faktycznie na nauczyciela savoir-vivre bym go nie zatrudnił, ale nie po to jadę do domków nad jeziorko. Jak jesteś w porządku, to on też jest sympatyczny. Jest rozdarty, ale na pewno nie jest czepialski. Dba o swoją własność, a niestety swołoczy nie brakuje - każdemu się wydaje, że wszystko jest za darmo, i niczego nie należy szanować:-/ A każdy po nich chce przyjechać do "niezniszczonego" domku. Chętnie bym się dowiedział w jaki sposób można zrobić dziury w drzwiach? Bo mi się to np nie zdarzyło. Trzeba przestrzegać zasad, jeśli nie to faktycznie może być nieprzyjemnie. Ale dzięki temu jest tam bezpiecznie i spokojnie. I zawsze można się dogadać.
          Ja zaglądam do Zacisza co roku. Zresztą każdego roku przyjeżdża tam mnóstwo ludzi, duża część to ci sami goście od lat, więc myślę, że te oszczerstwa są raczej wyssane z palca. Niewiele jest takich dużych i jednocześnie kameralnych ośrodków.
          Cenię sobie ciszę i spokój, choć nawet dla samego jedzenia chętnie bym przyjeżdżał, gdybym miał bliżej. Domowa kuchnia i ryby są rewelacyjne. Ja Zacisze polecam :-)
          • Gość: holmes Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.ptim.net.pl 05.06.12, 22:44
            Ha! Ha! Ha!
            Znajomi i rodzina królika zachowują rewolucyjną czujność!
            Straszna żenada, ale są jednak coraz cwańszy, bo nawet przyznają dla równowagi, że właściciel nie jest najgrzeczniejszy:)

• borasca0107 Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 02.07.12, 08:15
              Gość portalu: holmes napisał(a):

> Ha! Ha! Ha!
              > Znajomi i rodzina królika zachowują rewolucyjną czujność!
              > Straszna żenada, ale są jednak coraz cwańszy, bo nawet przyznają dla równowagi,
              > że właściciel nie jest najgrzeczniejszy:)

Slonko, paranoję da się leczyć. Zgloś się gdzie trzeba i to jak najszybciej.
    • Gość: yorgus Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.020.c72.petrotel.pl 06.06.12, 17:21
      Potwierdzam głupotę i zacofanie właściela Zacisza , totalny absurd był kiedy kupiłem zupę w barze i poprosiłem o słoik aby przetransportować ją do domku dla dziecka 2 letniego to kazał mi zapłacić kałcie 5 zł za słoik po ogórkach , mam kartkę w słoiku na foto --
      • Gość: AgnZ Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.devs.futuro.pl 11.06.12, 12:01
        Domyślam się, że nie jeden wczasowicz ośrodka powiedział że odniesie i na mówieniu się skończyło. Przecież nie kazano płacić za słoik tylko zaproponowano wpłatę kaucji, czyli za 10 minut po odniesieniu pieniążki by oddali, nie rozumiem co to za problem. A co do układów w policji, prowadząc taki ośrodek jest to nieodzowne, inaczej kulturalni inaczej balangowicze roznieśliby go bardzo szybko i na pewno właściciele nie raz musieli użerać się chamstwem. Ciebie też rece świeżbią z tego co zrozumiałam i rozwiązania silowe bardzo Ci odpowiadają. Z kulturą osobistą to Ty chyba jesteś na bakier ! Ja też byłam klientką Zacisza. Sama jestem kulturalna i tak zostałam tam potraktowana - przez właścicieli również ! Wrócę tam na pewno :)
    • Gość: anka Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 14:38
      Byłam w ośrodku w maju i uważam, że jest całkiem nieźle. Zwłaszcza z dziećmi.
      Z warunków i obsługi byłam zadowolona.
    • 1trolly Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 01.07.12, 14:59
      Byłam w ośrodku w maju i uważam, że jest tam bardzo fajnie, zwłaszcza dla dzieci.
      Z obsługi i wypoczynku jestem zadowolona.
    • gazeta_mi_placi Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 01.07.12, 21:07
      Jak się nie ma miedzi to się w domu siedzi albo znosi humory gburowatego właściciela, kaucje za możliwość użycia szczotki do kibla i mydła z Biedronki, syf w pokojach i łazienkach.
      Za jakość moi mili trzeba płacić.
      Ja bywam wyłącznie w hotelach minimum trzy gwiazdkowych i obsługa zawsze bardzo miła, czyściutko i kulturalnie, a personel idzie na rękę gościom, kaucji za użycie słoika czy szklanki nie kojarzę :-)
      Ale rozumiem, że plebs też chce mieć możliwość wyjazdu i wypoczynku.
      • Gość: Ann. Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: 195.205.251.* 16.07.12, 09:21
        Nie wiem czemu obrażasz ludzi, którzy nie koniecznie chce płacić krocie za nocleg. A to, że tam jest syf to prawda, tylko, że jak chce ktoś dobre warunki to i za 50 zł za noc znajdzie- oczywiście jak poszuka. Ja sama szukam i znajduje w takich cenach wspaniałe miejsca !!! a Zacisze i Zacisze bis to podobny syf i nad tym nie ma co dyskutować. Łazienka w domku taka ze aż się człowiekowi odechciewa, a pod prysznic w butach się brzydziłam wejść. I tyle w tym temacie.
    • Gość: Sylwia Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 18:28
      Ale to gdzie jest tak źle w Zacisze czy Zacisze bis? do ktorego osrodka lepiej sie wybrac? gdzie jest wiecej atrakcji, ladniej, czysciej itp?
      • Gość: mucika Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 12:00
        Zacisze i Zacisze bis to jest ten sam właściciel. Odradzam, zostaliśmy oszukani. Zamawiałam u nich pokój 2 osobowy z łazienką i lodówką na miesiąc przed wyjazdem. Zostaliśmy poinformowani, że taki pokój jaknajbardziej będzie wolny i należy wpłacić zaliczkę (nas wyniosło 100 zł), więc przelałam z konta. W dniu wyjazdu dzwoniliśmy potwierdzić rezerwację, wszystko było ok ale zostało nadmienione, że nasza zaliczka nie została zaksięgowana, więc wzięliśmy potwierdzenie wpłaty z neta. Kiedy dojechaliśmy na wejściu kazano nam dopłacić resztę kasy i dostaliśmy kluczyk. Jak się okazało pokój był w pawilonie kolonijnym. Było tam 5 łóżek z łazienką, bez lodówki i tv jak było mówione na początku. Poszliśmy się dopytać na recepcje czy to napewno nasz pokój. Dostaliśmy informację, że tak i że w pawilonie kolonijnym nie ma lodówki. Więc zapytaliśmy uprzejmie czy moglibyśmy ją dostać (oczywiście zgadzając się już na dopłatę za nią), ponieważ wzięliśmy ze sobą jedzenie, które nie wytrzyma upału, a w dodoatku strach je zjeść po całej nocy (zwłaszcza, że jestem w ciąży). Dostaliśmy odpowiedź przyjdźcie rano to poszukamy. Rano niestety się nie znalazła, a kobieta pracująca tam wmawiała nam, że nie możliwe jest aby dzwoniąc w połowie lipca był wolny jakiś pokój 2 osobowy z mediami. Spytałam więc człowieka, który dokonuje tam rezerwacji i powiedział nam zupełnie co innego, że w połowie lipca były wolne takie pokoje. Wobec tego postanowiliśmy opuścić ośrodek jeszcze przed końcem pierwszej doby, pytając o zwrot kosztów za następną. Otrzymaliśmy odpowiedź, że to jestnie możliwe i chyba sobe kpimy, bo nie doceniamy że mamy taki duży pokój a jesteśmy we dwoje. Tak więc spakowaliśmy się i zanieśliśmy klucz do pokoju tej "miłej" pani i nic nie mówiąc przenieśliśmy się do innego ośrodka, który polecam. Jest to ośrodek Magdalena.
        • Gość: kazio i znów pomyłka IP: *.plock.mm.pl 05.10.12, 14:46
          Nie chcę tu nikogo bronić ,ale znów zaszła pomyłka.
          Otóż opisana wyżej sytuacja nie mogła mieć miejsca w Zaciszu bo tam po prostu nie ma pawilonów.
          Mogło sie to zdarzyć w zaciszu Bis bo tam sa pawilony kolonijne.
          I jeszcze jedno , dla wyjaśnienia - wyłącznie- właściciel obu obiektów to nie ten sam facet, Zacisze prowadzi małżeństwo a zacisze Bis inne małżeństwo , są jakieś tam koligacje rodzinne ale firmy całkowicie inne i właściciele inni.

Gwoli ścisłości , właściciel Zacisza faktycznie grzecznością i kultura "nie poraża" .
    • Gość: Juka Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.183.243.205.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.03.13, 16:49
      Bardzo dziwi mnie to co tutaj przeczytałam. Byłam tam w zeszłym roku z mężem i dwojgiem dzieci. Zastrzeżeń co do zarówno gorliwości jak i kultury kierownictwa nie mam, za to mam w stosunku do wypoczywających i pseudo wypoczywających, którzy wysiadają z samochodu z krzykiem piskiem, oświadczając całemu światu, że przyjechali się bawić i uważających się za pępki świata. Zaczynają tacy od reorganizacji ośrodka dla swojego widzi-misie, dla swoich najważniejszych dzieci, dla swojej najważniejszej żońci i całego towarzystwa, najchętniej przemeblowaliby cały ośrodek wedle swoich chorych potrzeb. Kierownictwo słusznie reaguje na chamstwo i temperuje "oszołomów", którzy uważają "się płaci się wymaga".
      Trochę kultury narodzie. Gdyby każdy mógł pożyczać naczynia i dowolnie przestawiać stoły ten ośrodek już dawno stałby pusty. Tymczasem dalej funkcjonuje i w tym roku znów mam zamiar się tam wybrać z rodziną. Nazwa ośrodka to Zacisze i bardzo pasuje do tego miejsca dzięki interwencjom energicznego kierownika, który wobec normalnych kulturalnych wczasowiczów wykazuje kulturę i bardzo łatwo się z nim dogadać. Ośrodek polecam wszystkim normalnym ludziom, odradzam oszołomom i chamom.
      • Gość: holmes Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.ptim.net.pl 22.03.13, 17:01
        Sezon się zbliża i szanowny pan właściciel (z małych liter celowo) uruchamia znajomych do dokonywania kolejnych jakże dupoliznych wpisów.
        Grubymi nićmi szyte! ! !
        holmes
      • Gość: Mona Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.toya.net.pl 02.09.13, 11:43
        Zgadzam się z tą opinią, byłam tam w tym roku dwa tygodnie i jestem bardzo zadowolna podobnie jak reszta mojej rodziny. Co do właścicieli odniosłam pozytywne wrażenie ,polecem wszystkim ten ośrodek.
    • Gość: marcin Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.play-internet.pl 21.07.13, 19:00
      jezdze tam 7 lat pod rzad i bardzo jestem zadowlony nie ma takiego chamstwa jak np na skrzynkach jest cisza spokoj smialo mozna sobie z laska jechac czy z malym dzieckiem a ceny wiadomo kazdy chce zarobic zrobilo sie tam na tym nie wygodnie ze np trzeba zaplacic za stolik i lawke nad plaza no ale za wygody trzeba placic osobiscie polecam zacisze bis koszelowka
      • Gość: HOLENDER Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.gdynia.mm.pl 26.07.13, 01:23
        Jeżdżę tam od lat i zauważyłem, że z każdym rokiem jest coraz lepiej: nowe pokoje z łazienkami, porządek{nocne patrole ochrony),cisza, spokój,lasy dochodzące do piaszczystej szerokiej plaży, jezioro, wypożyczalnia sprzętu pływackiego, zjeżdżalnie,pokoje, domki campingowe, przyczepy campingowe, namioty to wszystko... niecałe 20km od Płocka. A, że właściciele dbają o czystość i sprawność sprzętu i wyposażenia- to bardzo dobrze. Chamów i świń tam nie potrzeba.
        • Gość: Adam Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.13, 02:46
          Byliśmy tam w czerwcu 2013r.
          Wynajęliśmy "super apartament" na trzy dni.
          Tam okazało się że nie ma wody, bo pękła rurka, którą to przez cały dzień kilku fachowców naprawiało - bez skutku.
          Całą więc dobę byliśmy bez wody, więc ani jak się umyć ani tym bardziej skorzystać z toalety!
          Właściciel zaproponował nam klucz do toalety w innym budynku!
          Następnego dnia po ponad godzinnych prośbach w celu spotkania i wyjaśnienia tego nieporozumienia, usłyszeliśmy że jak nam się nie podoba tak bez wody to za niewykorzystany dzień możemy sobie odebrać pieniądze i do widzenia!
          NIGDY WCZEŚNIEJ NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKIM BUCEM!!! JEŚLI NIE MUSICIE NIE JEDŹCIE!!!
          • aban95 Re: Koszelówka ośrodek Zacisze - Odradzam !!! 07.08.13, 16:09
            Dziś wróciłem z małego wypadu właśnie do tego ośrodka. Pozytywne wrażenia. Właściciele nie kipią sympatycznością lecz nic więcej im zarzucić nie możemy. Pojechaliśmy do 4osobowego domku w 6 osób, zapłaciliśmy po 30zł za dzień. Domek nawet zadbany jak na tego typu wakacje, była ciepła woda w całkiem sporej lazience, czysta lodówka, brak jakichkolwiek karaluchów czy mrówek...Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do tego obiektu, w tym roku jedziemy jeszcze raz :)
            Dodam że jesteśmy "trudną młodzieżą" maturalną, paliliśmy grila, lała się wódka i browary a w środku panowała dobra wegetacja a mimo to nikt się nie sadził, ani sąsiedzi, ani obsługa.
            Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka