Dodaj do ulubionych

Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub nocleg

IP: 212.191.64.* 06.09.11, 11:14
Wakacje zakończone a w Twoim aparacie mnóstwo zdjęć? Zrób z tym pożytek!

Dodawaj foto lub video z ciekawych miejsc Polski, oceniaj i komentuj!
Polecaj lub odradzaj kwatery, w których nocowałeś!

Zarejestruj się na www.itur.pl
Każde zdjęcie, film lub opinia to PUNKT DLA CIEBIE!

Do wygrania: aparat, lornetka, mp3 i wiele innych!
Szczegóły konkursu
Obserwuj wątek
    • Gość: tjamal Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.toya.net.pl 05.10.11, 22:25
      Willa Narocz Krynica Zdrój
      www.narocz-krynica.pl/
      • franseska Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 27.01.12, 14:06
        A ja polecam Łebę i www.chomiczowkaleba.pl/
        Fantastyczne miejsce na wypoczynek z dziećmi.
        • lillylive Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 27.01.12, 20:01
          A ja polecam w Łebie Filarówkę!
        • gustawada Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 18.03.13, 12:56
          Absolutnie podpisuję się Chomiczówka dodam jeszcze sasiada z super placem wodnym www.arenaslonca.pl i koniecznie moje ulubione miejsce w Wielkopolsce gdzie dzieciaki doją krowę i dzięi któremu poznały wies i pokochały - www.podbrzozami.com
    • bponline Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 09.10.11, 17:21
      Witam,bylam z mezem w Bieszczadach cudowne miejsce by pobyc w ciszy z dala od zgielku,polecam zabrac ze soba rowery gdyz jest gdzie jezdzic my nocowalismy w Ustrzykach Dolnych w fajnym miejscu wlasnietu.pl/noclegi/willa_stasia-4854.html
    • absolutfit Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 13.10.11, 12:44
      Moja siostra była z rodzinka na Pojezierzu Brodnickim. Dzieci są już troszkę starsze i też miały frajdę z całego pobytu. Jest tam krajobraz, który urzeka ciszą i spokojem, barwy i kształty, które, dopełniając się nawzajem. Jest tam także spa, w którym moja siostra trochę wypoczęła przy okazji, tymczasem reszta rodzinki aktywnie spędzała czas np. na spływach kajakowych.
    • Gość: ania Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 19:44
      www.couchsurfing.org - darmowe noclegi na całym świecie
    • Gość: Karolina PLEŚNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 09:54
      Niezapomniane wakacje bez samochodu na pustej plaży
    • feniks_z_popiolu Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 25.10.11, 15:44
      Karwia "Sęk"
    • Gość: tjamal Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.toya.net.pl 14.01.12, 22:17
      www.narocz-krynica.pl/
    • marcin_zabielski Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 17.01.12, 22:27
      każde w sumie wakacje spędzam w Łebie. noclegów ostatnio szukałem tutaj: łeba noclegi
    • nocuje.net Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 27.01.12, 12:23
      zdecydowanie polecam tanie noclegi w sopocie w Resort&Pleasure www.hotelsopot.net a więcej obiektów znajdą Państwo na nocuje.net
    • sylwana86 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 20.05.12, 18:35
      Witam, polecam Zakopane bedac tutaj juz na miejscu warto wiedziec i sprawdzic jakie sa atrakcje w Zakopanem, lub Pobierowo z atrakcjami na plazy wlasnie o tym ostatnio znalazlam artykuly na blogu www.turystykapodroze.blogspot.com
    • czasurlopu123 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 27.05.12, 14:03
      Zapraszamy do naszej bazy nocelgowej

czas-urlopu.pl
    • nieznajomy112 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 25.06.12, 16:41
      Ja od kilku lat jeżdźę do Stegny na "Camping 180". Super miejsce. Praktycznie nad samym morze bo gdy rano wstajesz słychać jego szum. Po za tym blisko stamtąd wszędzie, do wszystkich atrakcji, typu bary, restauracje, itp. Sam Camping czysty, schludny, zadbany. Jest tam możliwość wynajęcia przyczepy lub postawienie namiotu. Ogólnie jest tam super klimat. POlecam
    • aducha2704 Ostrowo, Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:43
      Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie

ceny już od 25 zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:

www.pokojedelfin.freehost.pl/#1

• Gość: mazur Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.matcom.com.pl 26.06.12, 19:54
      www.rucianenoclegi.pl
      • ikonopis01 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 05.07.12, 19:42
        Polecam zwiedzanie pięknego Poznania . A jak na wypoczynek to nad Tabor do Rymanowa Zdroju lub Iwonicza. Foczkom wczasy i lenistwoo nad morzem, choć ostatnio zimno
      • ikonopis01 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 05.07.12, 19:44
        Polecam zwiedzanie pięknego Poznania . A jak na wypoczynek to nad Tabor do Rymanowa Zdroju lub Iwonicza. Foczkom wczasy i lenistwoo nad morzem, choć ostatnio zimno
    • olinka733 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 06.07.12, 22:04
      a cos z agroturystyki ale takiej prawdziwej?
      • gustawada Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 18.03.13, 12:59
        Taka sielska wiejska kraina -www.podbrzozami.com
        a jednocześnie wygodnie tam gdzie musi być -pokoje z łazienką, super plac zabaw i obora z grafitti -Polecam chociaz to hcyba na przyszły rok bo pewnie już mają komplet
    • Gość: gość Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.gizycko.mm.pl 18.10.12, 18:06
      w wakacje mąż zabrał mnie do wspaniałego miejsca. Leśna Chata to hotel położony w okolicy Jastrowia, nad jeziorem. Coś wspaniałego, tam na prawdę można wypocząć. podczas gdy mój maż śmigał na rowerze w pobliskim lesie ja korzystałam ze Spa. Wjazd na prawdę bardzo udany.
    • Gość: Iśka Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 11:55
      Polecam nocleg we Wrocławiu:
      -Apartament24
      -Sweet Soul Apartament
      Opcja wynajmu apartamentu na doby jest o wiele lepsza o hotelu, hostelu i takich tam...
      Wymienione wyżej są przeze mnie sprawdzone - warte zainteresowania!!!Do poczytania o nich odsyłam na stronę internetową: www.wroclove24.com
    • Gość: janek Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 22:01
      W Krakowie polecam bardzo ciekawy apartament przy Rynku Głównym:
      www.krakowapartments4rent.com/pl,pod_nosorozcem.html
    • dziara2 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 19.03.13, 13:49
      Całą rodzinką co roku wyjeżdżamy do Zakopanego. Tak naprawdę to miejsce nigdy się nam nie znudzi. Zawsze jeździmy do tego samego pensjonatu w centrum Zakopanego, ze względu na bliskość Krupówek- gdzie spędzamy wieczory.
    • polityk432 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 22.03.13, 10:24
      Ja proponuje rozważyć Karpacz z jego licznymi atrakcjami. Miałem świetne wakacje z przyjaciółmi. W zeszłym roku zdobyliśmy Śnieżkę. Zwiedziliśmy Kościół Wang (przynajmniej z zewnątrz) no i mieliśmy świetną bazę wypadową do Szklarskiej i Jeleniej. Noclegi bez problemu można znaleźć na stronie: www.karpacz.net/noclegi/. Pozdrawiam Adam.
    • domekwrabce Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 24.03.13, 18:00
      www.domekwrabce.com.pl

Zapraszamy do pieknej i spokojnej miejscowosci gdzie mozna wynajac nasz domek w Rabce.
      Dom w Rabce, który Państwu oferujemy jest piętrowym, drewnianym domkiem z dużym tarasem oraz przepięknym widokiem na góry.
      Oczywiście na czas pobytu domek w Rabce jest wyłącznie do Państwa dyspozycji.
      Cały dom w Rabce wynajmujemy już od 8 osób z możliwością nawet do 20 osób.
      Dużym atutem jest fakt, iż znajduje się z dala od głównej drogi, a zarazem niedaleko centrum.
      Nasz domek w Rabce posiada na parterze kuchnie ( całkowicie wyposażona zarówno w sprzęty AGD jak i naczynia),jadalnia, świetlica oraz dwa duże pokoje cztero osobowe. Dodatkowo na parterze są 2 łazienki.
      Natomiast na piętrze jest 5 pokoi, od dwu osobowych do cztero osobowych oraz łazienka.
      Dom w Rabce posiada także duży ogrodzony ogród z altanką idealnie nadającą się na grillowanie. Dodatkowo do państwa dyspozycji jest grill, stół do tenisa stołowego oraz parking. Cały obiekt jest ogrodzony i monitorowany.

W pobliżu znajduje się kilka wyciągów narciarski – osobiście polecam Polczakówkę oraz Maciejowa. Ponadto Rabka oferuje liczne atrakcje zarówno dla dzieci jak i osób starszych m.in. lodowisko, Rabkoland, bardzo dużo ścieżek rowerowych oraz pieszych, tężnia, wieża widokowa oraz wiele innych.
      Rabka jest to malownicze i piękne miejsce, idealne dla ludzi którzy szukają relaksu, z dala od zgiełku i szybkiego tępa życia. Nasza miejscowość jest jednocześnie znakomitą „bazą wypadową" do dalszych wycieczek.
      Zapraszamy do zapoznania sie z oferta na naszej stronie.

www.domekwrabce.com.pl
    • Gość: Kebs1989 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.14, 12:45
      Witam, ja miłośnikom cieplejszych klimatów polecam Kostarykę.
      Osobiście zatrzymaliśmy się z rodziną w Casitas Joanna, serdecznie polecam!

www.casitasjoanna.com/
    • Gość: Adam Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.16, 11:45
      A ja ostatnio byłem na wakacjach w górach w miejscowości Ratułów nie podam konkretnie gdzie ale Tutaj możecie znaleźć :) ten nocleg nie trzeba dużo szukać bo nie wiem czy jest tam więcej takich obiektów, jest to miejsce dla ludzi którzy chcą wypocząć bo jest tam cicho i spokojnie :)
    • malinkowa22 Re: Gdzie byłeś na wakacjach? Poleć miejsce lub n 27.08.16, 11:59
      A byliście na Kociewiu? To region w Borach Tucholskich nad jeziorami, największe z nich to Kałębie, tzw. "morze Kociewskie". Są to okolice Starogardu Gdańskiego (ze Starym Miastem), Pelplina (z katedrą i klasztorem) i Gniewu (z zamkiem krzyżackim). I tylko półtorej godziny autostradą do Gdańska.

Polecam również molo w Gdyni-Orłowie z widokiem na klify, spacerem po nich i restauracją - dawnym domem Stefana Żeromskiego.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka