gmgnetpl 11.08.05, 09:32 Bardzo dobry artykuł - oby takich więcej. Zachęcił mnie do zwiedzenia miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Przekładaniec... Odkryj Duszniki IP: *.range86-128.btcentralplus.com 07.05.07, 12:45 Bardzo ladnie napisany artykul. Zadko sie zdarza ze ktos napisze cos milego o dusznikch jak dotad to turysci zadko chwala to miaseczko.Tylko narzekaja.oceniam ten artykul naWIELKOM 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Przekładaniec... Odkryj Duszniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 18:01 Narzekają? No nie, nie wierzę.Piękny park,spokój, no chyba ,że jest dancing :) pyszne gofry, tanie i smaczne obiady prawie w każdym miejscu jest ciekawa oferta na każdą kieszeń, są dobre pizzerie,no kurcze ,ja nie rozumiem ludzi... A o kolorowych pokazach fontanny po nocy nie wspomnę,tyle ludzi przyjeżdża jak na mecz Legii w Warszawie ,z całej kotliny kłodzkiej,auta nie ma gdzie zaparkować! Pozdrawiam i zachęcam do zaglądania innych forumowiczów do Dusznik Zdroju i ....Okolicznych szlaków turystycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia46#op.pl Przekładaniec... Odkryj Duszniki IP: *.lanet.net.pl 16.05.07, 19:08 uwielbiam duszniki.od młodych lat tam jezdze.są piekne.co tam polanica czy kudowa..nie ma jak to dzuszniki i tyle!jurtro tez tam jade bo lubie stare szlaki..dom ewy braun..tez a jakze warto wszedzie pozwiedzac.polecam cudowny klimat..i park..oraz przyległe lasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lat 30 Re: Przekładaniec... Odkryj Duszniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 11:26 Duszniki . Trafilam tam do sanatorium .Myslalam ze umre jak przyjechalam . Tragedia jak z zewnatrz zobaczylam Jana Kazimierza i wielkosc miejscowosci. Ale bylo koncertowo. Fontanna bajka .Jan Kazimierz extra zabiegi , swietne pokoje , no moze do jdzenia nie było za bardzo, ale chlebem samym jesc sie mozna . Polecam cóz za klimat. Mam nadzieje ze juz jest basen Odpowiedz Link Zgłoś