Dodaj do ulubionych

Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze?

IP: 194.156.135.* 25.03.03, 15:53
Poszukuje fajnego miejsca na dlugi weekend majowy. Idealna bylaby:

Lesniczowka, domek w lesie, z dala od glownych drog, turystow i innych
zabudowan. Cisza, spokoj, zero spalin, odglosow pil tarczowych, zasiegu Ery
(o ile to w ogole mozliwe ;) - dla mnie marzenie.
Najchetniej Bialowieza, Suwalszczyzna, Puszcza Notecka, Bory Tucholskie.

Bede bardzo wdzieczna za wszelkie namiary sprawdzonych miejsc, kwater
agroturystycznych.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: narcyz Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 14:26
      Polecam stację przyrodników Bogdanka. Położona nad rzeką Drawą, w miejscu gdzie
      do Drawy wpada rzeka Korytnica. Stacja to dawny młyn wodny. Wewnątrz małe
      muzeum przyrodnicze. Pole namiotowe z miejscem na ognisko. Zarówno Korytnica,
      jak i Drawa to szlaki kajakowe. Informacji na temat stacji szukaj w internecie
      (niestety nie znam adresu).

Pozrawiam
      • Gość: Jacek Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 18:09
        Polecam Góry Słonne na Pogórzu Przemyskim, wschodnią cześć Gór Świętokrzyskich,
        wschodnie Roztocze
        • Gość: wiga Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.03.03, 21:08
          Dzieki za propozycje, chetnie poszukam czegos w tych okolicach na dluzszy
          pobyt. Na majowy weekend to jednak dla mnie ciut za daleko. Wybierajac sie tam
          znad morza spedze wiekszosc czwartku i niedzieli w podrozy :)

Pozdrawiam
      • jerzyfil Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? 17.04.03, 09:14
        Powtórnie polecam Bogdankę.Lokalizacja opisana,większa miejscowośc to Głusko lub Zatom,dokładnie między Drawnem a Dobiegniewem.Cisza, spokój wiadomo DPN czyli park narodowy.Jezdziłem tam w 80-tych latach rok w rok naprzeciwko opisanej już stacji(wtedy to była leśniczówka) na pole biwakowe OSIR Drawno zarezerwowanego dla TKKF Wrocław (taki był napis na tablicy).DRAWA my love.Pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: wiga Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? IP: 194.156.135.* 17.04.03, 14:42
          Dziekuje za propozycje, pozostaje mi wykorzystanie jej jednak w innym terminie -
          w miedzyczasie udalo mi sie znalezc fajne miejsce po drugiej stronie Wisly :)
          Znalazlam niewielka lesniczowke - to wazne, bo oprocz odpowiedniej lokalizacji
          zalezalo mi takze na niezbyt licznym ewentualnym towarzystwie (Aaaaa, sen
          mieszczucha ;))
          Okolica Bogdanki wyglada zachecajaco, a czy wiesz moze jak wyglada
          tam "weekendowe zaludnienie", bo Stacja Przyrodnicza wydaje sie byc sporym
          obiektem.

Dzieki za informacje & Pozdrawiam
          • Gość: jerzyfil Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? IP: *.tvk.pl / 192.168.64.* 17.04.03, 17:07
            www.drawa.ps.pl
    • Gość: Paa Re: Lesna glusza na dlugi weekend - kto pomoze? IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka