popek0177 18.01.08, 13:50 Chcielibśmy w tym roku pojechać nad morze z dwójką dzieci(7 lat i 3 mies.)Może ktoś ma coś do polecenia.Nie chodzi nam o komfortowe warunki lecz o miejsce gdzie można się wyspać i odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john Re: Stegna Jantar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 06:54 będąc małym dzieckiem co roku jeździłem do Stegny i Jantaru na wakacje z rodzicami. Minęło jakieś 25 lat od kiedy tam nie byłem i z semtymentu w zeszłym roku postanowiłem tam pojechać na kila dni. Niestety w Stegnie zuważyłem bydło a nie młodzież, plaże zasyfione, ze wszą krzyki i łacina stosowana, totalna porażka osobiscie jeżeli chcesz z dziećmi tam jechac to polecam okres czerwca kiedy to jeszcze bydło siedzi w szkołach lub osobiście polecam takie miasta nad morzem jak Darłówko czy Niechorze Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Stegna Jantar ? 13.02.08, 12:00 Jeżeli ktoś woli cichsze miejsca, to może Kopalino? W necie jest sporo ofert. Chyba, że ktoś lubi miejsca ze wszystkimi "miastowymi" atrakcjami, to lepiej nie, bo się zanudzi. To raczej miejsce dla szukających spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stegna Jantar ? IP: *.064.c79.petrotel.pl 06.04.08, 16:06 odradzam te miejscowości byłam 8lat temu z kwater prywatnych gdzie cenny przystępne daleko do morza blisko jedynie z ośrodków wczasowych ale cenny wtedy były wysokie plażę brudne i zgadzam się z przedmówcą pełno bydła nie młodzieży byłam w lipcu osobiście jeżdze od 7 lat do kołobrzegu po stronie zachodniej plaża i za żadne pieniądze na stegne nie zamieniłabym Odpowiedz Link Zgłoś
ania469 Re: Stegna Jantar ? 06.04.08, 21:08 Proszę napisać kiedy i za ile. To są ważne informacje! Polecam www.krynicamorska.ecom.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś