iza2306 09.05.07, 22:03 kogos polecacie? na kieszen zwyklego zjadacza chleba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topadwokat Re: adwokat w Gdansku? 18.12.20, 09:57 Polecam dobrego adwokata w Gdańsku Dariusz Klugmann topadwokat.com/gdansk/adwokat-dariusz-klugmann/ Odpowiedz Link
sylwiamam Re: adwokat w Gdansku? 25.05.21, 10:35 Polecam porównać najlepszych adwokatów np. w jakimś katalogu czy rankingu. Zerknij na opinie i wybierz najlepszego adwokata. Taką listę adwokatów znajdziesz np. tu zaufanyadwokat.pl/loc/gdansk/ Odpowiedz Link
strokrotka77 Re: adwokat w Gdansku? 12.06.22, 11:36 Tu sobie poczytaj: Ja polecam www.rozwadowska-kucka.pl/blog/prawo-rodzinne/pytania-w-sadzie-w-sprawie-o-rozwod Odpowiedz Link
strokrotka77 Re: adwokat w Gdansku? 12.06.22, 13:05 Napisałam jak reklama, ale ja korzystałam i bylam zadowolona. Adwokatka jest zawalona robotą, a i tak znajduje czas na spotkania i tlumaczy jak krowie na rowie wszytsko po kilka razy. Ja musialam czekać 2 miesiące na wizyte, ale nie zaluje. Odpowiedz Link