neena1 20.04.04, 12:15 Witam! Moze ktos ma namiar na dobry i niedrogi hotel w Ammanie. Wyjezdzam w przyszlym tygodniu. Bede wdzieczna za pomoc. Pozdr. neena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borus Re: Jordania - nocleg w Ammanie ! IP: 213.17.150.* 20.04.04, 14:33 My braliśmy namiary z Lonely Planet, były fajne. Sporo niedrogich hosteli z super międzynarodowym klimatem jest w centrum - tzw Downtown, cen niestety nie pamiętam - ale rózne, od bardzo niskich (roof), do dwuosobowych pokoi. Tzn zakładam, że nie szukasz Hiltona:) Pozdrów Jerash, jak będziesz. I Petrę i Wadi Rum. E, łezka mi się w oku zakręciła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borus Re: Jordania - nocleg w Ammanie ! IP: 213.17.150.* 20.04.04, 14:36 A może przez www.hostel.com - są dwie propozycje z Ammanu, może Ci sie spodobają. Wklep w Search city: Amman. I zakochaj się w Jordanii, to nieuniknione! Odpowiedz Link Zgłoś
neena1 Re: Jordania - nocleg w Ammanie ! 20.04.04, 16:49 dziekuje :) i na pewno pozdrowie Jordanie :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
neena1 Re: Jordania - nocleg w Ammanie ! 08.06.04, 11:20 W rezultacie wyladowalam o 2 w nocy w Amannie bez miejsca do spania, bo zaden hotel nie potwierdzil.... ale i tak zakochalam sie w Jordanii....miales racje. to nieuniknione :) pozdrawiam n. Gość portalu: borus napisał(a): > A może przez www.hostel.com - są dwie propozycje z Ammanu, może Ci sie > spodobają. Wklep w Search city: Amman. I zakochaj się w Jordanii, to > nieuniknione! Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Jordania - nocleg w Ammanie ! 22.04.04, 00:26 ja polecam hotel Cliff - za pokój płaciłam 2,5 JD. Leży on w samym centrum (Down Town) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Jordania - nocleg w Ammanie ! IP: *.w / *.w-net.pl 27.04.04, 00:44 Cliff ma niezłą renomą wsród backpackerów, ale o ile pamiętam jest opisany w LP, co automatycznie podwyższa cenę. O hotele w Ammanie bym się nie martwił. Przyjechałem tam po 20-tej i było w czym wybierać:) Absolutnie nie ma potrzeby niczego rezerwować, chyba że szuka się *****:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś