Gość: Jonasz Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.skybroadband.com 06.04.15, 16:14 zamknięty Witam Ryoko, Wybieram sie z corka do Japonii na 3 tygodnie we wrzesniu 2015...Milo byloby spotkac Pania w Tokyo....Prosze o kontakt na jonasz2011@gmail.com Link Zgłoś
Gość: gejsza Czytanie to potęga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.15, 19:20 zamknięty Czy nie czytacie dokładnie wątku? Link Zgłoś
Gość: Turkestan Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.15, 21:42 zamknięty Czy nadal jest to aktualne? Wybieram sie z rodzinka prywatnie w lipcu do Japonii i chętnie bym skorzystała z rad i pomocy przy zwiedzaniu. Link Zgłoś
jetlag1 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 21.04.15, 00:55 zamknięty Aktualne, Sam Cesarz Japonski pomoze w zwiedzaniu Tokyo. przeczytaj post wizened Twojego! Link Zgłoś
asia_madej Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 02.06.15, 22:38 zamknięty Witam Właśnie nabyłam bilet do Tokio na 23 października 2015 do 31 października 2015 dla mnie i męża (aby odetchnąć od trójki moich córeczek :)). Chętnie skorzystam z twoich porad jezeli tylko mogę. Prosze odezwij sie na mail:jwloda@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Joanna Link Zgłoś
gelati Free, free, free... 03.06.15, 10:32 zamknięty Kolejny leniuszek, nieczytajacy calego watku. I dobre wychowania - masz sprawe ty sie odzywaj. Nie odwrotnie. Link Zgłoś
Gość: Kubaaa Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: 81.15.254.* 22.06.15, 10:05 zamknięty Bardzo proszę o kontakt w sprawie zaaranżowania spotkania w Tokio :) Mail: bastuch@gmail.com Link Zgłoś
Gość: rene Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.centertel.pl 03.07.15, 13:36 zamknięty Czy Pana oferta jest aktualna? potrzebuje przewodnika na 24 i 25 lipca po Tokio. Proszę o pilny kontakt. kobieta1.68@wp.pl Link Zgłoś
Gość: Madzia447 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.centertel.pl 09.07.15, 16:36 zamknięty Witam! Wybieramy sie do Tokio lipiec lub sierpień. Niestety nic w biurach nie mówią o pogodzie. Internetowo sprawdzając cały czas deszcze i burze. Chcemy dodatkowo odpoczàć na Okinawie. Proszę o kontakt czy warto lecieć w tym terminie. madzia447@interia.pl Link Zgłoś
Gość: magda Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.38.euro-lan.pl 15.07.15, 11:54 zamknięty Witam, Poszukujępolskiego przewodnika po Tokio 15-20 wrzesnia 2015 mówiącego po japońsku, zapłacę, czy aktualne, podaję maila : mrstekla@tlen.pl Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.artdom.com.pl 25.07.15, 14:45 zamknięty Witam. Czy mając do dyspozycji niestety tylko 1 pełny dzień i wynajęty samochód jesteśmy w stanie: - pojechać (chyba do Kawaguchikokita) pod majestatyczną górę Fuji (II połowa września, może już będzie śnieg na szczycie) - zwiedzić w tempie "japońskim" najważniejsze hity w Tokio Planujemy w przyszłym roku na jesieni "w przelocie" zawadzić o Tokio i stąd takie dziwne pytanie. Jeżeli to możliwe bardzo proszę o informację. Pozdrawiam Jarek z Łodzi Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.15, 15:47 zamknięty Witam. Wyjazd dla 2 osób planuję 14.11.2015 do 28.11.2015 - TOKYO. Bardzo proszę o pomoc w przygotowaniu planu , rezerwacji hotelu... Jeżeli nadal Pan pomaga w w tym zakresie to proszę o podanie warunków. Pozdrawiam Małgorzata Nowak Link Zgłoś
Gość: tesz blondynka Kill the idiots IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.15, 17:42 zamknięty Malgorzato, nie badz zalosna idiotka. Czytaj watek cholerny leniuchu. Link Zgłoś
japonia2015 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 08.09.15, 10:36 zamknięty Witam. Wyjeżdżamy 14.11 do 28.11.2015 do TOKYO. Będą 2 osoby. Jesteśmy bardzo zainteresowane Pana ofertą. Proszę o pomoc w organizacji i zwiedzaniu. Liczę na odpowiedź. Mój e-mail: gosia.rulka@wp.pl lub tel.+48 502679425 Link Zgłoś
japonia2015 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 08.09.15, 10:40 zamknięty Witam. Pisałam już kilka razy do Pana. Jesteśmy bardzo zainteresowane Pana ofertą. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Małgorzata Nowak, gosia.rulka@wp.pl Link Zgłoś
fantafelicja Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 12.09.15, 22:32 zamknięty Moje marzenie, żeby kiedyś zwiedzić tokio Link Zgłoś
gaskon57 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 21.09.15, 22:33 zamknięty Witaj, czy Twoja oferta jest aktualna,... Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.15, 10:43 zamknięty Pisz na berdyczow@royko.jp Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.09.15, 15:23 zamknięty Czy oferta przewodnika po Tokio jest nadal aktualna,... Link Zgłoś
kornel-1 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 23.09.15, 16:37 zamknięty Gość portalu: Ryszard napisał(a): > Czy oferta przewodnika po Tokio jest nadal aktualna,... Rysiu, nie bądź dzieckiem! Zapytaj o aktualność oferty wątkodawcę pisząc na adres e-mail podany w pierwszym poście. Kornel Link Zgłoś
Gość: tez idiota Skad sie biora durnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.15, 19:01 zamknięty Rysiu, jestes matolkiem. Link Zgłoś
Gość: Witam Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.15, 17:34 zamknięty Wybieram się do Tokio w przyszłym m-cu na tydzień.czy mogę prosić o maila-mam kilka pytan. Mój mail:monikatodorow@poczta.fm Link Zgłoś
Gość: rzegnam Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.15, 19:39 zamknięty Chyba zdurnialas. Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.15, 19:31 zamknięty Proszę o pilny kontakt w sprawie Tokio Pozdrawiam Agnieszka tel. 500653527 Link Zgłoś
Gość: berdyczow Pilny kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.15, 09:03 zamknięty :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: 46.189.28.* 22.10.15, 14:38 zamknięty Witam wybieram się wraz z kolegą na Kongres który ma sie odbyć w Nagoya ale będziemy w Tokyo 3 dni chcemy coś zobaczyć dlatego potrzebujemy pomocy. Jeżeli nadal oferta jest aktualna choćby na jeden dzień lub dwa proszę o kontakt. marek.ronduda@odlewniepolskie.pl Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.15, 17:06 zamknięty 12.11 przyjeżdżam na tydzień do Tokio proszę o podanie kontaktu Link Zgłoś
Gość: berdyczow Lista kolejnych leniwych matolkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.15, 09:41 zamknięty "Prosze o kontakt"? Savoir vivre mowi, ze pisze ten kto ma sprawe. Link Zgłoś
Gość: Paweł Moskalewicz Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.15, 22:55 zamknięty Dzień dobry, jestem redaktorem naczelnym magazynu "Forum" i w kwietniu przyszłego roku planuję wycieczkę do Japonii z moją nastoletnią córką, zafascynowaną japońską kulturą. Planujemy pobyt 7-10 dniowy z przylotem i wylotem z Tokio, każdą poradę i pomoc przyjmiemy wdzięcznym sercem :) Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.as13285.net 07.11.15, 17:38 zamknięty Witam, wybieram sie do Tokio za 2 dni. Nie mam konkretnego planu na spedzanie czasu. Prosze o kontakt. Pozdrawiam serdecznie ;) Adam Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.15, 17:29 zamknięty Witam czy temat jako przewodnik jeszcze aktualny, wybieram sie w styczniu do Tokyo Link Zgłoś
Gość: listonosz Pisanie na Berdyczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.15, 15:33 zamknięty Piszcie, piszcie... Link Zgłoś
Gość: zagubiony Lece na Goa w styczniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.15, 10:39 zamknięty Ryoko, mozesz pomoc? Prosze o wiadomosc. Link Zgłoś
yuyka94 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 12.12.15, 22:17 zamknięty Witam. Chciałabym wybrać się do Tokio na 10 dni w okolicach sierpnia/września 2016 roku. Potrzebuję pomocy w niektórych sprawach oraz przewodnika na miejscu :) mam wstępny plan wycieczki zaplanowany, ale jednak potrzebuję kogoś na miejscu :) Proszę o kontakt, pozdrawiam :) Link Zgłoś
Gość: reszeleski@wp.pl Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.01.16, 01:52 zamknięty Witam serdecznie. Czy mogę liczyć na pomoc i wszelkie informacje o Tokio i Japonii. Link Zgłoś
Gość: reszeleski@wp.pl Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.01.16, 01:55 zamknięty Chcę być w Tokio od 6 do 20 czerwca. Proszę o wszelkie informacje. Plizzzz Link Zgłoś
Gość: Duta1989 Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free IP: *.250.252.85.bredband.tre.se 31.01.16, 19:31 zamknięty Hej! Bardzo zaskakująca propozycja! W lipcu wybieramy się z chłopakiem na wycieczkę po Japonii. Mam pierwsze z wielu pytań odnośnie tego ile bookować noclegów w Tokyo, aby pobieżnie zobaczyć miasto i najważniejsze jego miejsca? Jeżeli chodzi o wycieczkę do Kamakury czy Nikko warto wciąż być 'zameldowanym' w Tokyo i robić te wycieczki jako małe wypady? Niestety ogranicza nas budżet, także chcemy zobaczyć piękne rzeczy w okolicy Tokyo+Tokyo, wejść na Fuji, a potem pojechać do Kyoto i do Nary. Na więcej nie będziemy mieli kasy. Czy na tyle tylko miejsc warto jest kupować JR Pass? Jak jest z noclegami w Japonii, czy na prawdę są takie kosmicznie drogie jak się mówi? Z góry dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam :) Link Zgłoś
sempre.dritto Re: Polecam się jako przewodnik po Tokio - free 01.02.16, 19:18 zamknięty Jakim leniwym durniem trzeba być aby nie przeczytać dziesięciu ostatnich wpisów. Link Zgłoś