Dodaj do ulubionych

Szukam towarzystwa na urlop!!!

IP: 212.14.18.* 25.05.03, 21:28
Szukam towarzystwa na jakis szalony wyjazd - dysponuje funduszami, wiec mi
wszystko jedno gdzie byle ciekawie, gorzej z czasem - max. 2 tyg. lipiec-
sierpien. Marze o Meksyku, Kenii, ale nie bylo mnie jeszcze i w paru
miejscach w Europie ;-).
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 25.05.03, 23:20
      Ja tez szukam towarzystwa na urlop. Dwa tygodnie w sam raz.
      Dysponuje czasem od drugiej polowy lipca, caly sierpien i czesc
      wrzesnia.Ja tez marze o Meksyku, a w Europie to najbardziej lubie Wlochy,
      chetnie pojachalabym na Korsyke lub do Bretanii.Tyle ze w Europie najlepszy
      jest wrzesien(nie ma tloku). Mam jeszcze inny fajny projekt, ale mozliwy
      do zrealizowania tylko we wrzesniu.
      Pozdr.
      • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 26.05.03, 08:39
        Kurcze, ja to we wrzesniu ani rusz niestety :-(. Korsyka mi pasi, ale rowniez
        Sycylia? Sardynia? A moze Portugalia? Irlandia? Wiem ze wrzesnien jest
        najlepszy ale ja niestety nie dam rady.
        Pzdr
        • Gość: M&T Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 08:12
          Karolino,

wiem już,że we wrześniu nie dasz rady a ja z kolei tylko wrzesień (no chyba,że
          coś się zmieniło???)
          Podaj proszę Tw adres może spykniemy się w późniejszym terminie bo mam ochotę
          na Irlandię, Portugalię (byłam w 2001 i jestem zachwycona ;-)

Pozdrawiam
      • Gość: monw Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 10:41
        Cześć,

chyba się pogubiłam nieco.
        Czy jesteś tą Ewą, która do mnie napisała,że jedzie z rodziną na Korsykę???
        Chyba nie???
        Prosze napisz mi Tw adres mailowy

Monika
        • Gość: Ewa Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 26.05.03, 12:22
          Nie, nie jestem ta Ewa ktora napisala ze jedzie z rodzina
          na Korsyke. Przeciwnie, szukam towarzystwa na wakacje.
          carolino ja Sycylie znam, bylabym za Sardynia, bo mniej
          ludzi w lecie niz na Korsyce. Proponuje objazdowke w drugiej
          polowie sierpnia. Dojazd na miejsce, wynajecie samochodu i
          w droge!Moze byc klopot ze znalezieniem noclegow, no ale cos
          sie znajdzie z dala od znanych kurortow.
      • Gość: Marzena Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 16:27
        Ewo, ja reflektuje na wrzesien, gdzies w Europie. Myslalam o Sycylii, ale
        przeczytalam wlasnie, ze juz tam bylas. Moze Portugalia? Rozwazam tez Club-Med.
        Jesli jestes zainteresowana, odezwij sie.
    • Gość: mw Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 12:41
      Carolino i Ewo,

a czy 30sierpień do 14wrzesień nie wchodzi w grę???
      Korsyka połączona z krótkim pobytem na Sardyni (przepłynięcie promem z
      Boniffacio)
      Skąd jechałybyście?Ja z Małopolski
      Teraz nie dysponują samochodem a nie bardzo wyobrażam sobie podróżowanie z
      klamotami innym środkiem transportu.

Pozdrawiam

MW
      • mario774 Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! 26.05.03, 18:16
        Witam!
        Ja tez szukam towarzystwa na urlop. Najlepiej w lipcu. No ostatecznie moze byc
        we wrzesniu. Najtrudniej bedzie mi w sierpniu.
        Ale to wszytsko chyba i tak nie wypali. A moze jednak...
        Pozdraiwam. Dajcie znac.
        • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: 212.14.18.* 26.05.03, 20:37
          Co tak pesymistycznie ze nie wypali???
          Prosze moze o jakis link o Sardynii, co tam jest do zobaczenia, robienia i
          podziwiania, pewnie gdzies jest w jakis postach ale ja jakas leniwa jestem :-)
          Zreszta zawsze przy okazji wypatrze z 50 innych i zanim wroce do tego czego
          szukałam.....
          Ja to tak naj naj to lipiec..
          Aha, Szczecin, 28 lat.
          Pozdrawiam
    • Gość: M. Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 20:45
      A moze dziewczyny macie ochote sie wybrac na Ibize w sierpniu. Patrz watek
      Ibiza na turystyka Hiszpania.
      • mario774 Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! 28.05.03, 18:35
        Dlaczego pdchodze do tego pomyslu sceptycznie? Bo ostatnio wszystko na czym mi
        w jakims tam stopniu zalezy, a na takim wypadzie mi zalezy, sie rozpada.
        Ale, moze,....
        Mnie jest obojetne gdzie, ale jestem za Hiszpania. Ale najlepiej w lipcu. Moze
        jakies konkrety.
        A, Wroclaw, on 26
        • Gość: Marek Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 18:46
          To prosimy cv ze zdjeciem hehe
          W lipcu jedziemy do Rimini mozesz sie podpiac, ale trza znalezc hotel.
        • Gość: mw Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 15:38
          no własnie ... i tu odwieczny problem.
          To tak jak u mnie.Wybieram sie na Korsykę i wyjazd wciąż nie dochodzi do skutku.
          Ja cały czas namawiam (a może nie trzeba namawiać) na Korsykę
          Utrudnienie jest takie,że trzeba tam jechać samochodem bo (jak już to wcześniej
          pisałam) nie wyobrażam sobie tułaczki z plecakiem.
          Można by zabrać namiot,kuchenkę (tak praktykowaliśmy podczas wyjazdu do
          Portugalii i Hiszpani)
          Robimy co chcemy,śpimy gdzie nam się zachce...całkowity sponton.
          Jechać sensownym samochodem w cztery osoby to bardzo ekonomiczne iciekawe
          wydarzenie (może być :-)

Pozdr

MW
    • Gość: hermiona Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 16:55
      chętnie dołacze do jakiejs grupy, ale nie dysponuje wielkimi funduszami.mam
      jednak ochote na wyjazd w wakacje: ewakniaziak2gazeta.pl
      • Gość: M&T Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 07:36
        Cześć,

wyslałam Ci maila na ewakniaziak2@gazeta.plale wrócił do mnie.
        Masz jakiś inny adres?

Pozdr
      • Gość: M&T zapytam wprost :-)) IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 07:48
        Hi,

pisze w imieniu swoim i Tomka.
        Chcemy jechać na Korsykę i zachaczyć o Sardynię ;-)
        Mamy:
        - około 2 tyg urlopu (można postarać się jeszcze o przedłużenie)
        - plan wyjechać gdzieś we wrześniu
        - czas na zaplanowanie wspólnego wyjazdu od początku do końca
        - mnóstwo folderów i mapę prosto z Korsyki
        - około 2000 PLN przeznaczone na wyjazd

Nie mamy:
        - ochoty spędzić kolejnych wakacji w domu
        - odpowiedniego samochodu na wyjazd i nie bardzo jak można to zmienić

Jeśli ktoś (najlepiej już zdecydowane dwie osoby) miałbyby ochotę na Korsykę i
        możliwości "samochodowe" to byłoby wspaniale.
        A gdyby jeszcze te dwie osoby pochodziły z Małopolski to miodzio ;-)

Pozdrawiamy
        M&T
        monw@gazeta.pl
    • Gość: marcin_pl28 Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.03, 18:34
      czesc, lubie Karaiby i Meksyk, chetnie sie wybiore w milym towarzystwie.
      Zreszta i tak wybieram sie ponownie do Meksyku w okolice Cancun albo Mayan
      Riviera. Data w sumie jest mi obojetna. Jak masz ochote to daj znac i sie
      sobie przedstawimy :) narazie pozdrawiam

marcin
      marcin_pl2@wp.pl
    • Gość: Bart Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.soc.eu.mars 03.06.03, 16:10
      Czołem,byłem w Meksyku i na Karaibach jest tam bosko ale tym razem wybrałbym
      się do Ameryki Południowej.

B
      • Gość: chinchilla Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 03.06.03, 18:12
        cześć, to może pomyślisz o 2 tygodniach w Brazylii? (Rio - Sao Paulo - Foz do
        Iguassu - Salvador - Rio)? Lecę 12 września.
        pozdraiwam,
        chinchilla
        • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 05.06.03, 09:41
          Co wy z tym wrzesniem?? Ja niestety nie moge :-(
          Czy nikt nie ma zadnych planow na lipiec??
          Pzdr
          • kira15 Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! 05.06.03, 11:25
            podzielam obawy Maria. Probowalam juz kilka razy na forum znalezc sobie
            towarzystwo na podroz i nici...! Mam wolne 20 dni roboczych, pieniadze ( nie
            kokosy, ale na samolot i hoteliki )i ochote zeby pojechac we wrzesniu/
            pazdzierniku/ listopadzie do Ameryki Pd ( najchetniej Wenezuela, moze byc
            Meksyk Cancun lub Brazylia - ale do tego pewnie trzeba sie jeszcze przygotowac
            finansowo i kulturowo ). Nawet szukam sobie wakacyjnego kursu hiszp., zeby znac
            jakies podstawy. W razie czego chyba musze wybrac sie sama, ewentualnie szukac
            tow. na stronach swiatowych, ale moze znajdzie sie ktos z Polski?
            Czekam na maile, ale od osob, ktore podrozuja nie tylko palcem po mapie.
            pozdrawiam
            • mario774 Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! 05.06.03, 14:18
              I tak jak myslalem - dupa zbita. Ciezko sie dogadac i w w ogole. Ja we wrzesniu
              bede mial duuuuze problemy z wyrwaniem sie z pracy. Tak wiec pozostaje lipiec.
              I najlepiej Europa. Ale co z tego? Jak i tak nic nie wypali. Moze brak mi
              wiary, ale jestem realista.
              Pozdrawiam wszytskich szalonych podroznikow.
        • Gość: JJ Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 10:22
          Ja myśle o Brazylii,co prawda miałem w planach grudzień ale może też być
          wrzesień jak by się udało wszystko załatwić.Masz już ten airpass??
        • Gość: JJ Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 10:26
          Gość portalu: chinchilla napisał(a):

> cześć, to może pomyślisz o 2 tygodniach w Brazylii? (Rio - Sao Paulo - Foz do
          > Iguassu - Salvador - Rio)? Lecę 12 września.
          > pozdraiwam,
          > chinchilla

Ja myśle o Brazylii ale dopiero w grudniu,ale jak by się udało wszystko
          załatwić to może byc wrzesień.Masz już ten airpass?
    • Gość: gaduła Re: a Suwałki i okolice !!! IP: *.IOd.krakow.pl 05.06.03, 14:42
      a może tak by Suwałki i okolice, tanio - i przyjemnie a ja dawno tam nie
      byłem !!
      • Gość: caroline urlop!!! IP: 212.14.18.* 07.06.03, 19:24
        No dobra, jeszcze raz próbuje!
        Lipiec, koncowka najlepiej (no bo to juz niedlugo), moze byc Europa, moze byc
        dalej, ale ja nie mam samochodu, moze byc samolotem wiec.
        Czekam na pomysły,
        M&T - jak widac ja sie do was nie kwalifikuje bo samochodu niet :-(
        Ja jestem na tyle szalona, ze potrafilabym pojechac na lotnisko w Berlinie z
        tobołkami i czekac na jakies fajne last minute, bo tam podobno najwiekszy
        wybor no i tam (= w Niemczech) sa zasady o ile trzeba znizyc cene zeby to bylo
        last minute. Poniewaz jestem ze Szczecina, to wiem, ze tak duzo ludzi robi.
        Pozdrawiam
        Karolina
        • greeks Re: urlop!!! 15.06.03, 11:43
          Witaj Caroline:-) Ja również mam urlop na przełomie lipca i sierpnia.Kierunek-
          któraś z greckich wysp.Ale nie jest to przesądzone-w grę wchodzi ewentualnie
          Korsyka bądz Sardynia.Jeśli jestes zainteresowana zapraszam-odezwij sie na
          maila.
          Miłego dnia
          ps. mam 33 lata,jestem ze śląska
          • Gość: caroline Re: urlop!!! IP: *.ps.net.pl 15.06.03, 16:56
            Do: Greeks
            Mialam problemy z wyslaniem mejla wiec podaje swojego: caroline11@wp.pl.
            Ja jestem ze szczecina, 28 lat. Ty jestes K czy M? Bo nick nic
            mi nie mowi. I kiedy dokladnie mozesz jechac? Jakies
            konkrentiejsze plany?
            Pozdraawiam
            Karolina
    • Gość: man Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.netgame.ns.net.pl 15.06.03, 14:35
      Czy a moge zabrac ktorej z dziewczyn na wyazd pod koniec sierpnia do
      Turcji.Prosze o propozycji-min 3 tygodnie
      • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 24.07.03, 11:30
        Podciągam swojego posta, bo ciągle - mimo róznych niby-rozmów i niby-umówień
        nic mi z tego nie wyszło. Urlop mam 01.-14.08, zeszłam juz na ziemie i mysle o
        Europie - Kreta, Cypr, Sycylia, whatever, byle w milym towarzystwie.
    • Gość: wow Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 15:09
      czy sex tez wchodzi w rachube?:)
      • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 24.07.03, 15:16
        Nie, dziekuje
        • Gość: wow Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 15:29
          co za wakacje z dziewczyna bez seksu :(
          • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 24.07.03, 15:58
            Hehe, masz racje.. To bez sensu.. Przeciez dziewczyny do niczego poza seksem
            sie nie nadają .. Tylko zmarnowany czas..
            • Gość: wow Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 16:09
              to nie tak,to nie tak caroline!!!!Ale seks moglby byc fajnym uzupelnieniem
              cudownych wakacji,prawda?
              • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 24.07.03, 16:25
                Na pewno. Zależy jeszcze z kim. Nie gustuje w seksie z przygodnie poznanym
                mezczyzna. No ale WAS to na pewno rajcuje, rozumiem :-)
                • Gość: wow Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 17:19
                  no to moze bysmy sie poznali i juz nie bede przygodnie poznanym facetem?
                  • Gość: nimfomanka Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! - ja tez. IP: *.bondi.pl 24.07.03, 17:50
                    Gość portalu: wow napisał(a):

> no to moze bysmy sie poznali i juz nie bede przygodnie poznanym facetem?

Witaj wow,
                    Mnie Twoja "przygodnosc" nie przeszkadza. Moze byc slonce, plaza, podroze
                    ale musi byc koniecznie sex. I to absolutnie nie malo.
                    Uwazaj wiec o co sie modlisz i jezeli zdecydujesz sie podaj swoja podrozniczo-
                    seksualna oferte.
                    Pozostajac z erotycznym oczekiwaniem,
                    nimfo.
                    • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! - ja tez. IP: *.ps.net.pl 24.07.03, 18:16
                      No widzisz wow - jestes uratowany ;-)
                      Seksownego urlopu zycze
                      • Gość: nimfo Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! - ja tez. IP: *.bondi.pl 24.07.03, 18:36
                        Gość portalu: caroline napisał(a):

> Seksownego urlopu zycze"

Hej caroline,
                        Przymiotnik "seksowny" graniczy z "erotycznym" a to nie jest dla mnie w pelni
                        satysfakcjonujace. Prosze zycz nam zdecydowanie seksualnego urlopu :)))
                        Pozostajac zycze Tobie urlopu z Twoimi ulubionymi przymiotnikami,
                        nimfo.
                    • Gość: wow Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! - ja tez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 18:21
                      no to moze przejdziemy juz na grunt prywatnych maili,nimfo?!
                      • Gość: nimfomanka Towarzystwa glownie seksualnego szukam. IP: *.bondi.pl 24.07.03, 18:44
                        Gość portalu: wow napisał:

> no to moze przejdziemy juz na grunt prywatnych maili,nimfo?!

Witaj wow,
                        Nie wykluczam tego. Ale prosze upewnij mnie przed tym, ze nie bede zalowala.
                        Co zamierzasz wniesc do mojego seksualnych doznan ogrodka?
                        Zmyslowo pozostajac,
                        nimfo.
                        • Gość: wow Re: Towarzystwa glownie seksualnego szukam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 19:02
                          tylko na private ok?
                          • Gość: nimfomanka Re: Towarzystwa glownie seksualnego szukam. IP: *.bondi.pl 25.07.03, 09:40
                            Gość portalu: wow napisał:

> tylko na private ok?"

Dzien doberek wow,
                            Oki doki. Jutro mam weekendowa randke. Wierze gleboko, ze rozbierana. W
                            zaleznosci od przebiegu odezwe sie w poniedzialek lub ewentualnie we wtorek.
                            Tak czy inaczej jakosc randki stwierdze empirycznie. Moze rozwinie sie w
                            dwutygodniowa podroz poznawczo-seksualna. Time will tell.
                            Udanego po kazdym wzgledem weekendu zycze,
                            nimfomanka
                            • Gość: wow Re: Towarzystwa glownie seksualnego szukam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 13:25
                              witaj nimfo,oby tylko nie okazało się ze mocna jestesli tylko na forum ;)
                              a zatem moze podasz jakis kontakt do Ciebie?A podróze to tylko ze mna bom z
                              branzy turystycznej.
                              • Gość: nimfomanka Travel and sex. Sex and travel. IP: *.bondi.pl 25.07.03, 13:48
                                Witaj wow,
                                Oj kusisz wow kusisz. Zupelnie dobrze Tobie to idzie. Absolutnie rozwaze.
                                Ale na ten weekend jestem zajeta. Mam nadzieje cala. Kazdy moj centymetr
                                kwadratowy i okragly :))). Sa pewne przeslanki, ze to moze byc sun, sea and sex,
                                sex, sex. Na trojke za wczesnie. Tak czy inaczej odezwe sie na poczatku
                                przyszlego tygodnia. Zgadzam sie z Toba, ze podroz z facetem/dziewczyna bez
                                seksu to nie podroz to pielgrzymka. Ale w demokracji kazdy ma prawo do swojej
                                opinii. Nawet odmiennej. Tej bez seksu :((.
                                Raz jeszcze zmyslowego weekendu gdziekolwiek jestes/stukasz,
                                byc moze Twoja nimfomanka.
                                • Gość: wow Re: Travel and sex. Sex and travel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 14:54
                                  nimfo podaj choc namiary, pragne Cie ......uslyszec chocby juz w ten weekend
                                  • Gość: chinchilla Re: Travel and sex. Sex and travel. IP: *.microsoft.com 25.07.03, 15:27
                                    nimfo i wow.
                                    Czy nie widzicie, że to czyjś wątek? Ktoś wysłał posta, bo szuka pomocy/rady i
                                    traktuje to powanie, a wy sobie tu urządzacie sex party. Okażcie trochę
                                    szacunku i przenieście się gdzie indziej.
                                    • Gość: wow Re: Travel and sex. Sex and travel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 15:34
                                      a zatem poros nimfe aby podala kontakt prywatny do siebie i spoko
    • Gość: boa viagem Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 24.07.03, 22:56
      co za nienomalni ludzie, te dwie osoby. Chyba pomylili forum.
      Piszę tego posta, zeby wątek znalazł się znów na topie listy, bo widzę, że do
      Internetu dorwało się jakieś nieodpowiedzialne towarzycho.
      caroline, mam nadzieje, że znajdziesz kompanów na podróż. W razie czego jeśli w
      przyszłym roku będziesz planować podróż na Daleki Wschod, to się polecam :)
      BV
      • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.ps.net.pl 25.07.03, 01:45
        Dzieki za pomoc w podciagniecu wątku :-) A co sie z Tobą dzieje w tym roku?
        Pzdr
        • Gość: boa viagem Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 25.07.03, 07:03

> Dzieki za pomoc w podciagniecu wątku :-) A co sie z Tobą dzieje w tym roku?
          > Pzdr

Odkrywam Amerykę Pd., ael w zupełnie innym terminie, niż Ty masz urlop -
          wrzesień i kawałek października :)
          • Gość: caroline Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.pam.szczecin.pl 25.07.03, 08:28
            A, to w takim razie polecam sie rzeczywicie na przyszłosc. W tym roku u mnie z
            urlopem rzeczywiscie dosc niełatwo, ale generalnie mam taka pracę ze mogłabym
            sobie pozwoloc na długie podroze, tylkoz towarzystwem na nie jakos gorzej...
            Duzo wrażen zycze :-)
            • Gość: JJ Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 10:36

> A, to w takim razie polecam sie rzeczywicie na przyszłosc. W tym roku u mnie
              z
              > urlopem rzeczywiscie dosc niełatwo, ale generalnie mam taka pracę ze mogłabym
              > sobie pozwoloc na długie podroze, tylkoz towarzystwem na nie jakos gorzej...
              > Duzo wrażen zycze :-)

Hej!Też mam dużo czasu na długie podróże,szukam tylko dobrego towarzystwa bo
              samemu trochę nudno
    • robertrobert1 Re: Szukam towarzystwa na urlop!!! 28.07.03, 14:16

> Szukam towarzystwa na jakis szalony wyjazd - dysponuje funduszami, wiec mi
      > wszystko jedno gdzie byle ciekawie, gorzej z czasem - max. 2 tyg. lipiec-
      > sierpien. Marze o Meksyku, Kenii, ale nie bylo mnie jeszcze i w paru
      > miejscach w Europie ;-).

Jedz z nami do Czech na wielka wyprawe rowerowa.
      Juz jest nasz czworka: Ja, dwoch studentow i dziewczyna o zagadkowym imieniu
      KARO. Do wyprawy pozostało 2 tygodnie wiec jest jeszcze szansa aby sie do nas
      przyłączyc.

Zapraszam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka