GoĹÄ: MARIO IP: 213.199.196.* 03.08.03, 20:25 POLSKA STANY ZJEDNOCZONE WŁOCHY GRECJA BRAZYLIA EGIPT TAJLANDIA MEKSYK JAMAJKA INDONEZJA KORSYKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Paweł Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 20:41 Polska Chorwacja Węgry Grecja Litwa Ukraina Finlandia Austria USA Rosja i wile innych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: franek Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 03.08.03, 20:52 Chorwacja Węgry Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykil Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 04.08.03, 08:20 A ja sprobuje innego wyboru. Dla milosnikow przyrody: 1. Zachodnia Kanada 2. Australia 3. Afryka Poludniowa Dla milosnikow historii i zabytkow 1. Wlochy 2. Peru 3. Meksyk 4. Chiny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.client.attbi.com 04.08.03, 08:31 Dla milosnikow pieknych kobiet: Kolumbia Argentyna Brazylia Ukraina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 04.08.03, 15:47 Gość portalu: maciej napisał(a): > Dla milosnikow pieknych kobiet: > Kolumbia > Argentyna > Brazylia > Ukraina A co sadzisz o Polsce i Filipinach?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 64.107.86.* 04.08.03, 16:48 Polki sa niemile i wyniosle a skosnookie nie sa w moim guscie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 04.08.03, 22:36 Patrzac na twoja liste, to zgadzam sie, ze Brazylia jest ciekawa. Szczegolnie te mulatki.......i karnawal w Salvador (Bahia).Zaskoczyles mnie Ukraina. No coz, nie bylem tam od ladnych paru lat. A co sadzisz o Francji i Francuzkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1013 Re: najpiękniejszy kraj świata 05.08.03, 03:02 > Zaskoczyles mnie Ukraina. Chyba chodzilo mu o Ukrainki pracujace w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.client.attbi.com 05.08.03, 06:58 Nie, chodzilo mi o te Ukrainki mieszkajace na Ukrainie. Jesli nie byles to sie wybierz, napewno nie pozalujesz. Chodzac np. po ulicy w Kijowie mozna stracic glowe taka tam masa pieknych dzieczyn Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 05.08.03, 08:19 Gość portalu: maciej napisał(a): > Nie, chodzilo mi o te Ukrainki mieszkajace na Ukrainie. > Jesli nie byles to sie wybierz, napewno nie pozalujesz. > Chodzac np. po ulicy w Kijowie mozna stracic glowe taka tam masa pieknych > dzieczyn No coz. czasy sie zmieniaja. Z reszta Kijow ma nie tylko dziewczyny. Schodzilem to miasto przed laty wzdluz i wszez. Nie odpowiedziales mi na pytanie odnosnie Francji. Znalem dziewczyne z Paryza. Ta miala temperament!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.client.attbi.com 05.08.03, 16:24 Francuzek ani Francji nie znam wiec sie nie wypowiadam. Wiem tylko od wielu osob ze mowiac tylko po angielsku we Francji nie jest sie mile widzianym wiec nie pcham sie tam gdzie ludzie sa niemili Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 06.08.03, 06:30 Ta Francuzke poznalem akurat w Chinach. Angielski byl tam niejako jezykiem urzedowym. Obchodzilismy razem swieto zdobycia Marsylii.............. Do Paryza wybieram sie w lecie przyszlego roku............. i obadam sprawe na miejscu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 06:37 Mala poprawka: Filipinki jak i reszta Polinezyjek nie maja skosnych oczu. Ich uroda jest kwestia gustu. Powiedzialbym, ze jak na nasze europejskie standarty to jako dojrzale kobiety wygladaja o wiele powazniej jak na swoj wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 14:56 nie widziałeś Birmanek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oldscool Re: najpiękniejszy kraj świata 30.09.03, 13:46 Gość portalu: Wloczykil napisał(a): > A ja sprobuje innego wyboru. > Dla milosnikow przyrody: > 1. Zachodnia Kanada > 2. Australia > 3. Afryka Poludniowa > Dla milosnikow historii i zabytkow > 1. Wlochy > 2. Peru > 3. Meksyk > 4. Chiny - dla miłośników piłki nożnej Anglia - dla miłośników konkretnego pubowania Anglia/Irlandia/Szkocja/Walia - dla miłośników dziewczynek poniżej 10 roku życia Tajlandia - dla miłośników narkotyzowania się Holandia dla miłośników dobrego żarcia - Hiszpania/Portugalia/Włochy ew. Frogland w końcu nie każdy jest snobem i nie każdy lubi udawać, że go kawałek jakiejś ruiny cholernie interesuje, są jeszcze inne przyjemności na świecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mariana Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 19:14 Moj - Portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wakaba Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 139.7.1.* 06.08.03, 15:34 Jesli wymieniamy najpiekniejszy kraj na swiecie to zdecydujmy sie na jeden a nie na kilka ;))) No to, the winnnnnnnnnner is Szwajcaria Wakaba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: coli Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 22:24 a dlaczego wlasnie szwajcaria??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adonis Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 212.205.212.* 11.02.04, 07:05 Grecja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: puff Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.microsoft.com 06.08.03, 16:29 Gość portalu: MARIO napisał(a): > POLSKA > STANY ZJEDNOCZONE > WŁOCHY > GRECJA > BRAZYLIA > EGIPT > TAJLANDIA > MEKSYK > JAMAJKA > INDONEZJA > KORSYKA od kiedy to Korsyka jest krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXXX Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.bc.hsia.telus.net 07.08.03, 02:22 Mario nalezy przeciez do korsykanskich nacjonalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwona Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 89.0.1.* 07.08.03, 08:57 EGIPT!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 16:10 Gość portalu: iwona napisał(a): > EGIPT!!!!!!!!!!!! Pewnie bylas tam ze swoim chlopakiem. Wtedy kazde miejsce wydaje sie najpiekniejsze na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mario Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 28.08.03, 20:28 Gość portalu: XXXX napisał(a): > Mario nalezy przeciez do korsykanskich nacjonalistow. a co zabronisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MARIO Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 09.08.03, 20:32 Gość portalu: puff napisał(a): > Gość portalu: MARIO napisał(a): > > > POLSKA > > STANY ZJEDNOCZONE > > WŁOCHY > > GRECJA > > BRAZYLIA > > EGIPT > > TAJLANDIA > > MEKSYK > > JAMAJKA > > INDONEZJA > > KORSYKA > > od kiedy to Korsyka jest krajem? ale może być krajem wyspiarskim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terminator Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 09.08.03, 21:18 byłem na korsyce i mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polonus Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 198.138.227.* 07.08.03, 17:27 aby odpowiedziec na to pytanie trzeba najpierw zobaczyc wszystkie kraje, na razie nie wiele widzialem ale z tego co widzialem przyrodniczo wybija sie New Zealand (jedyne paprocie drzewiaste na swiecie) potem USA (tylko zachodnie wybrzeze), potem Brazylia, jesli chodzi o zabytki architektore, to Wlochy, Anglia, jesli o piekne kobiety to zdecydowanie Brazylia, na koncu Holandia (alez brzydoty, cos niesamowitego) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neferet Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:23 EGIPT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystyna Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 62.39.226.* 08.09.03, 00:28 Gość portalu: polonus napisał(a): > aby odpowiedziec na to pytanie trzeba najpierw zobaczyc wszystkie kraje, > > na razie nie wiele widzialem ale z tego co widzialem przyrodniczo wybija sie > New Zealand (jedyne paprocie drzewiaste na swiecie) potem USA (tylko zachodnie > wybrzeze), potem Brazylia, > > jesli chodzi o zabytki architektore, to Wlochy, Anglia, > jesli o piekne kobiety to zdecydowanie Brazylia, na koncu Holandia (alez > brzydoty, cos niesamowitego) ************************************************ ...paprocie drzewiaste mozna spotkac w wielu miejscach, po przeciwnej stronie rownika: widzialam je m.in. na Réunion , na Wyspie Mauritius.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.tkb.net.pl 07.08.03, 22:32 pod względem boskich ciał męskich :-) Kolumbia Meksyk Ekwador Odpowiedz Link Zgłoś
czesiek1 Re: najpiękniejszy kraj świata 07.08.03, 22:53 Krajobrazowo i przyrodniczo - NOWA ZELANDIA. Rankiem jezdzic po stokach osniezonego wulkanu, po poludniu grac w golfa na wiecznie zielonej trawie, wieczorem kapac sie w termicznej rzece.Napiszcie gdzie na swiecie mozna to miec? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.bc.hsia.telus.net 08.08.03, 05:25 Np. w Oregonie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johnny Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.client.attbi.com 08.08.03, 08:32 Mozna to rowniez robic w Vancouver wedlug mnie najpiekniejszym miescie na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
czesiek1 Re: najpiękniejszy kraj świata 08.08.03, 08:55 W termicznej rzece, ktora plynie przez deszczowy las a obok nachylaja sie drzewiaste paprocie , ktore pamietaja czasy dinozaurow i rosna tylko w NZ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 09.08.03, 05:09 czesiek1 napisał: > W termicznej rzece, ktora plynie przez deszczowy las a obok nachylaja sie > drzewiaste paprocie , ktore pamietaja czasy dinozaurow i rosna tylko w NZ. Czesiek, zaczynasz juz kombinowac, zeby tylko wyszlo na twoje. NZ jest fajne, ale sa tez inne fajne miejsca na swiecie. Johnny ma racje z tym Vancouver. Drugiej takiej mety nie znajdziesz nawet i w NZ. Nie bede za duzo na ten temat pisal, bo zwali sie tu za duzo "towarzystwa" i meta straci urok. Moze paproci dinozaurowych tu nie ma, ale sa cedry i "Jodly Douglasa" niewiele ustepujace slawnym Sekwojom w tzw "temper rain forest". I sa fiordy jak w Norwegii wcinajace sie czesto setki kilometrow w glab ladu. I jest zielona trawa w zimie............. i najlepsze narty na swiecie (Zimowa Olimpiada 2010), i mniej lub bardziej czynne wulkany....... np. Whistler Galibardi czy Mt. Baker (zaraz za granica w Stanach), i................ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: najpiękniejszy...dla Czeska IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 06:47 W Chile, w okolicach Puyehue ( jakies 150 km na polnoc od Puerto Montt), tyle tylko, ze tam nikt nie gra w golfa ale trawa jest bardzo zielona, od pewnej wysokosci przysypana lekko sniegiem. Osrodek narciarski od goracych zrodel dzieli tylko 30 km. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czesiek1 Re: najpiękniejszy...dla Czeska IP: *.adsl.xtra.co.nz 28.08.03, 22:37 Gość portalu: Tomek napisał(a): > W Chile, w okolicach Puyehue ( jakies 150 km na polnoc od Puerto Montt), tyle > tylko, ze tam nikt nie gra w golfa ale trawa jest bardzo zielona, od pewnej > wysokosci przysypana lekko sniegiem. Osrodek narciarski od goracych zrodel > dzieli tylko 30 km. Wielkie dzieki! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wloczykij Re: najpiękniejszy...dla Czeska IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 08:37 Gość portalu: Tomek napisał(a): > W Chile, w okolicach Puyehue ( jakies 150 km na polnoc od Puerto Montt), tyle > tylko, ze tam nikt nie gra w golfa ale trawa jest bardzo zielona, od pewnej > wysokosci przysypana lekko sniegiem. Osrodek narciarski od goracych zrodel > dzieli tylko 30 km. Tomek, walnij sobie wieczorem, nim zasiadziesz do kompa Pisco Sour. Wplywa swiatnie na fantazje. Nigdzie nie znajdziesz zielenszej trawy przysypanej lekko sniegiem, jak po szklaneczce Pisco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: liberator Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 09.08.03, 21:09 to zależy od gustu jednym szczególnie terrorystom podoba się palestyna biznesmenom kajnany a fanom np.shwarcenegera hollywood w usa komunista pojedzie do korei północnej a podrywacz do brazyli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 10.08.03, 04:01 Gość portalu: liberator napisał(a): > to zależy od gustu > jednym szczególnie terrorystom podoba się palestyna > biznesmenom kajnany > a fanom np.shwarcenegera hollywood w usa > komunista pojedzie do korei północnej > a podrywacz do brazyli A gdzie ty bys sie wybral????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: liberator Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 10.08.03, 10:36 ja zostałbym w polsce to piękny kraj szczególnie karkonosze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 18.08.03, 04:35 Gość portalu: liberator napisał(a): > ja zostałbym w polsce to piękny kraj szczególnie karkonosze A widziales Gory Skaliste, Apallachy czy Karakorum i ich przedgorze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szybki Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 02:09 Ja niestety mieszkajac w Kaliforni musze powiedziec ze Stany Zjednoczone, Wlochy Grecja Hiszpania Australia Poludniowa Afryka Kanada Hong Kong Brazylia Meksyk Belize Costa Rica Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Oscypek Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 29.03.04, 06:49 No, a gdzie obecnie przebywasz?. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vord Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 10.08.03, 11:32 TURCJA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terminator Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 10.08.03, 21:14 dla miłośników zabytków Grecja Włochy Egipt Izrael dla tych co lubią góry Peru boliwia Nepal dla amantów brazylia kolumbia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 18.08.03, 04:40 Gość portalu: terminator napisał(a): > dla miłośników zabytków > Grecja > Włochy > Egipt > Izrael > dla tych co lubią góry > Peru > boliwia > Nepal > dla amantów > brazylia > kolumbia Do tej ostatniej grupy dodaj jeszcze Filipiny, jezeli podobaja sie tobie kolumbijki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terminator Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 213.199.196.* 21.08.03, 20:45 Gość portalu: Wloczykij napisał(a): > Gość portalu: terminator napisał(a): > > > dla miłośników zabytków > > Grecja > > Włochy > > Egipt > > Izrael > > dla tych co lubią góry > > Peru > > boliwia > > Nepal > > dla amantów > > brazylia > > kolumbia > > Do tej ostatniej grupy dodaj jeszcze Filipiny, jezeli podobaja sie tobie > kolumbijki skośnookie mi nie odpowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 06:39 Gość portalu: terminator napisał(a): > Gość portalu: Wloczykij napisał(a): > > > Gość portalu: terminator napisał(a): > > > > > dla miłośników zabytków > > > Grecja > > > Włochy > > > Egipt > > > Izrael > > > dla tych co lubią góry > > > Peru > > > boliwia > > > Nepal > > > dla amantów > > > brazylia > > > kolumbia > > > > Do tej ostatniej grupy dodaj jeszcze Filipiny, jezeli podobaja sie tobie > > kolumbijki > > skośnookie mi nie odpowiadają Widze, ze nie byles na tych wyspach. Radze odwiedzic. Poza dziewczynami i to nie tak bardzo skosnookimi, jest sporo innych iekawych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: USA USA IP: *.corp.redshift.com 11.08.03, 09:12 USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Drozd Re: USA IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 09:13 Gość portalu: USA napisał(a): > USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty chyba nigdy tam nie byles?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terminator Re: USA IP: 213.199.196.* 14.08.03, 16:47 POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cyborg Re: USA IP: 213.199.196.* 17.08.03, 10:26 Gość portalu: USA napisał(a): > USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! popieram Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: USA IP: *.proxy.aol.com 18.08.03, 04:42 Gość portalu: cyborg napisał(a): > Gość portalu: USA napisał(a): > > > USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > popieram Prosze nie byc goloslownym i "politically correct". Czekam na szczegoly uzasadniajace wybor Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szybki Re: USA IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 05:56 USA Australia Szwajcarja Wlochy Hiszpania Poludniowa Afryka Grecja Jamaika Meksyk Belize Brazylia Tahiti Odpowiedz Link Zgłoś
mavi2 Re: najpiękniejszy kraj świata 11.08.03, 18:47 ... a mnie urzekła maleńka Jordania. Bo maleńka, a bardzo urozmaicona: wspaniałe zabytki, momentami piękne widoki, cudowni ludzie, idylliczne poczucie bezpieczeństwa, rozsądne ceny i niczego sobie niewiasty. Ale najprawdziwsze cuda natury widziałem w Iranie. Nawet mi się nie śniło, że kobiety mogą być tak piękne jak te anioły chodzące po Tehranie. To się nie przyśni nawet w najpiękniejszym śnie, to przekracza ludzkie wyobrażenie, to jest możliwe tylko w 'realu' w Iranie. Ech......... Ale i tak KOCHAM TURCJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nz nowa zelandia IP: 213.199.196.* 12.08.03, 20:46 NOWA ZELANDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Najpiękniej jest w Oceanii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 22:46 Sprawdź sam - www.oceania.stosunki.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wloczykij Re: Najpiękniej jest w Oceanii IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 06:11 Gość portalu: Adam napisał(a): > Sprawdź sam - www.oceania.stosunki.pl > > Pozdrawiam Eeee tam!!! Na obrazkach wszedzie jest ladnie. Nawet w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mario Re: Najpiękniej jest w Oceanii IP: *.sptelek.com.pl 14.09.03, 22:11 do adama a co takiego jest w tej oceani?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Juanito Re: Conch Republic IP: *.proxy.aol.com 29.03.04, 06:44 Ernest Hemingway tez tak twierdzil a widzial duzo innych miejsc na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariusz Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.sptelek.com.pl 08.09.03, 20:33 FRANCJA(głównie paryż Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jeff Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 20:32 Kwestia gustu.Dla mnie osobiście Grecja,nawet ta zaśmiecona,wysuszona i zeszpecona fatalną architekturą.Nigdzie jednak,a trochę pojezdzilem po swiecie nie czulem sie tak świetnie.Jest to kwestia klimatu,roslinnosci,wspanialych zabytkow no i takiej ilosci urokliwych miejsc jakich nie znajdziecie nigdzie. No i te kolory,nie wiem na czym to polega,ale z zadnego kraju zdjecia nie maja takiej czystosci i takiego nasycenia barw jak wlasnie z Grecji.A to powietrze - można jesc łyzką,nie mowiac o innych rzeczach ktore mozna jesc z nie mniejszym smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edek Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.03, 21:17 Dla wiekszosci na tym forum najbiedniejsze kraje najladniejsze.A gdzie POlska?? Chyba tez biedna?A nieladna? Odpowiedz Link Zgłoś
evaki Re: najpiękniejszy kraj świata 28.09.03, 11:17 ZGADZAM SIE W 100%!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hki Re: najpiękniejszy kraj świata 29.09.03, 02:06 Dziesięciu nie wymienie ale 4: Polska-przemawia zwykły patriotyzm;) Islandia-zatopiony człowiek w przyrodzie,a nie wyzbyty calkowicie cywilizacji. a przede wszystkim-wulkany i gejzery obok siebie Finlandia-miłosc od pierwszego wejrzenia Indie-wszystko w jednym miejscu,wiekszej mieszanki kultur,językow,obyczajów nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: najpiękniejszy kraj świata 30.09.03, 11:25 Tajlandia nade wszystko! Poza tym Afryka w pigułce-czyli Cameroun... ach,jak tęskinię... :) i tak mogłabym wyliczać i wyliczać... Szkoda tylko,że nigdy nie miałam okazji dzielić się przeżyciami i doświadczeniami zza Oceanów z kimś bliskim :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: najpiękniejszy kraj świata 30.09.03, 11:34 Tajlandia nade wszystko :) Poza tym Afryka w pigułce-czyli Cameroun... Generalnie żałuję,ze nie miałam jeszcze okazji dzielić swoich podróży,doświadczeń i przeżyć z nimi związanych z kimś bliskim... :( Zapewne każde z tych miejsc jawiłoby się jeszcze piękniejszym i zróżnicowanym! Pozdrawiam,Organza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: podróżniczka Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.amsnet.pl 03.01.04, 21:52 Nie licząc Polski: 1. Norwegia 2. Izrael 3. Włochy 4. Francja 5. Niemcy 6. Holandia 7. Austria 8. Indie 9. Hiszpania 10. Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: serdaczek Re: najpiękniejszy kraj świata IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.01.04, 20:11 Wszędzie jest inaczej. Po co mam gdzieś jechać, skoro tam nie mogę żyć. Poprawka. Nie chcę gdzie indziej żyć. A że w Polsce nie jest najpiękniej. To może przez ludzi, takich jak my Polaków. Przez koszmarne budownictwo, bo nikt nie dba o plany zagospodarowania terenów i nadzór nad budowlami. Bo nikt nie ściga niszczących przyrodę. Bo wójt, sołtys, komendant policji i ksiądz nie spełniają swych obowiązków względem kraju w którym przyszło mi żyć. Jeżdżę tylko po Polsce, choć mnie stać na dobry hotel, a nawet rejs statkiem w odległe kraje. Oglądajcie swoje pocztówki i piszcie nadal te swoje śmieszne listy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andy Re: najpiękniejszy kraj świata IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 15:57 Najpiekniejszym krajem swiata jest KUBA ! Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola ROSJA 05.01.04, 00:49 ... ze wszystkich najwieksza i najladniejsza .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Re: LIBIA IP: *.client.comcast.net 05.01.04, 19:27 SPIER..... ty kurwo do tych swoich brudasow arabusow Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir ROSJA I NORWEGIA 09.01.04, 05:23 Co do Norwegii to sami zobaczcie www.amazingpaul.com/Utrolige%20Bilder%20-%20del%201(no)%20-%20Norway06.htm Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: ROSJA I NORWEGIA 09.01.04, 05:27 Co do Norwegii to sami zobaczcie: www.amazingpaul.com/Utrolige%20Bilder%20-%20del%201(no)%20-%20Norway05.htm www.amazingpaul.com/Utrolige%20Bilder%20-%20del%201(no)%20-%20Norway04.htm www.amazingpaul.com/Utrolige%20Bilder%20-%20del%201(no)%20-%20Norway01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johnny Re: ROSJA I NORWEGIA IP: *.client.comcast.net 09.01.04, 06:23 Zachodnia czesc Kanady czyli British Columbia i Alberta jest jeszcze ladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dradam Re: ROSJA I NORWEGIA IP: 69.19.31.* 27.03.04, 04:20 Gość portalu: johnny napisał(a): > Zachodnia czesc Kanady czyli British Columbia i Alberta jest jeszcze ladniejsza Byles na Yukonie ? Jest taka prezentacja Kanady, na plycie DVD, kolo godziny zdjec lotniczych ( z helikoptera i samolotu) zatytulowana " Over Canada". Wiem, ze w Polsce jest co najmniej 10 kopii. Piekna plyta . Zaczyna sie tez ladnym wprowadzeniem , w ktorym mowi sie m.in. , ze " nikt nie ma tak niespokojnego serca aby moc zwiedzic cala Kanade". Bo tez Kanada jest ogromna. Wieksza od calej Europy, wieksza od USA. Drugi co do wielkosci kraj Swiata. Nie twierdze, ze tylko zachodnia Kanada jest piekna. Polnocny Saskatchewan jest wrecz sliczny. Polnocna Manitoba - zwlaszcza w zimie - bajeczna. Nowa Szkocja - urzekajaca. Ale prawda jest taka, ze dla Polakow , z polskimi paszportami i z polskim portfelem - Kanada jest malo dostepna. Pozdrawiam dradam (od 20 lat w Kanadzie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Wszystkie kraje Oceanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 14:50 Zajrzyj na www.oceania.stosunki.pl - przyznasz mi rację Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Bulgaria - kolebka Slowian IP: *.client.comcast.net 11.02.04, 04:39 Bulgaria Odpowiedz Link Zgłoś