blacktess 08.05.10, 22:01 witam, od kilku dni wszystko mnie boli, dosłownie wszystkie stawy. macie jakieś sprawdzone metody walki z bólem? Co Wam najbardziej pomaga? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zulka42 Re: co p/bólowego polecacie? 10.05.10, 09:03 Witaj, stosowałam różne środki p/bólowe obecnie jestem na nimesilu w saszetkach ,przynosi mi ulgę, spróbuj może będzie Ci również skutecznie łagodził ból. pozdrawiam Ula - Gdyby kobiety były generałami nie byłoby wojen. Nikt kto rodził nie wysłałby niczyjego syna na śmierć! Odpowiedz Link
4chwilka Re: co p/bólowego polecacie? 10.05.10, 13:08 ja również polecam nimesil, jest silny działa długo i jest dużo saszetek w opakowaniu, a pozatym przez to że jest do picia to szybciej zaczyna dzialać, meloksam też jest dobry, i ketosprey do pryskania Odpowiedz Link
blacktess Re: co p/bólowego polecacie? 10.05.10, 17:50 Dzięki za pomoc. Już mam Nimesil i zaraz go wezmę. Odpowiedz Link
celina47 Re: co p/bólowego polecacie? 14.05.10, 09:56 Witajcie!Jeżeli mogę wtrącić słówko,to powiem że na każdego działa coś innego.Mnie nemisil wcale nie pomaga,biorę profenid ,albo ketonal.Ketonal najlepiej mi pomaga,ale trzeba uważać ile się go bierze bo jest bardzo szkodliwy na żołądek.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sikorka39-1 Re: co p/bólowego polecacie? 14.05.10, 18:44 Witam ....ja nimesilu jeszcze nie próbowałam za to ketonalu tak i nie działa na mnie zupełnie ...teraz czuję się okropnie boli mnie dosłownie wszystko a ból barków jest nie do zniesienia Odpowiedz Link
agat505 Re: co p/bólowego polecacie? 15.05.10, 19:53 Witam!Ja jak mam gorsze dni to biorę diclac 0,75mg mnie on pomaga bardzo. Odpowiedz Link
iskra1990 Re: co p/bólowego polecacie? 22.05.10, 18:58 witajcie! ja biore febrofen 200 i mi niezle pomaga ale strasznie mnie po nim zaladek boli. W ogole sie strasznie ciesze ze ten temat przeczytalam bo juz mam dosyc lykania tabletek, az mi sie wraca jak o tym tylko mysle. Kupie sobie teraz cos w sprayu lub do picia. Dzieki wielkie!!! Odpowiedz Link
dzini12 Re: co p/bólowego polecacie? 05.08.10, 08:37 mnie pomaga olfen 100 mg a mam baardzo stary rzs 40 letni,jeszcze pracuje ale mtx tez biore obowiazkowo 20 mg 1x w tyg.pozdrawiam Odpowiedz Link