byu371a1 20.10.04, 07:39 Witajcie! Długo mnie tu nie było, założyłam to forum i czekałam , czekałam i nic!Aż tu nagle dziś przez przypadek wchodzę i patrze a WAS tu tak duuużo.Mam na imię Iwona.Poznajmy się! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilla74 Re: Nareszcie!!! 21.10.04, 20:51 Cześć Iwonko. Forum bardzo potrzebne, ale mimo, że jakieś wpisy już są życiem to ono zbytnio nie tętni. Może będzie lepiej? Serdeczne pozdrowienia:) Odpowiedz Link
byu371a1 Re: Nareszcie!!! 22.10.04, 10:07 Faktycznie coś tu się nie zabardzo "dzieje".Jest fajne forum, co prawda poswiecone raczej osobom z ZZSK ( zesztywniającym zapalenie stawów kregosłupa).Ale jest tam też niewiele osób z rzs.Forum to jest super.Zap[raszm serdecznie. free4web.pl/3/0,9347,default.html;jsessionid=2A62E7F54E2FCDDB3FB1E69ED57B B28Bh Odpowiedz Link
gamma1 Re: Nareszcie!!! 24.10.04, 20:44 byu371a1 napisała: > Witajcie! Długo mnie tu nie było, założyłam to forum i czekałam , czekałam i > nic!Aż tu nagle dziś przez przypadek wchodzę i patrze a WAS tu tak duuużo.Mam > na imię Iwona.Poznajmy się! Odpowiedz Link
gamma1 Re: Nareszcie!!! 24.10.04, 20:49 Jestem szczęśliwa,narazie udało mi sie pokonać wszystkie bóle, niecheci,stresy itp wszystko związane z chorobą.Narazie zaczynam życ,pmału pracować nawet.a było bardzo żle nie mogłam nawet sie umyc samodzielnie, czy wstać z kibla,potrzebowałam pomocy ale cały czas wierzyłam ,że będzie lepiej i narazie udało sie jestem przywrócona do życia. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
jazz_b Re: Nareszcie!!! 26.11.04, 10:50 Witam! Ja rowniez Iwona! U mnie jest tragicznie,bo moja mama na to cholerstwo choruje,juz okolo 13 lat. A teraz jezdzi na wozku inwalidzkim! Nie moge sie z tym pogodzic,nie umiem walczyc i myslec co dalej! Odpowiedz Link
pscolkaaa Re: Nareszcie!!! 02.12.04, 16:41 Witaj! Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi wrocila mi wiara w to, ze z ta choroba mozna zyc!!! Czy moglabys mi powiedziec jakimi lekami Cie lecza i gdzie? Oraz ktorye stawy masz zaatkowane? Ja poczytalam troche o tej chorobie i wiem, ze juz sa przypadki skutecznego wyleczenia RZS w USA. Lecza to paskudztwo lekami na bialaczke i efekty sa zadzwiajace!! Prosze jeszcze raz, zebys napisala mi czym Cie lecza, gdzie, jakie stawy i od kiedy. Blagam i z gory dziekuje Magda #GG 744701 Odpowiedz Link
aga-83 Re: Nareszcie!!! 03.12.04, 20:54 Ten lek niby na białaczke to chyba metotreksat.Prawie wszyscy z rzs-em biorą ten lek bez względu czy mają łagodna postać czy agresywną.I ja tez.I nie jest rewelacyjny-RZS nie mozna wyleczyc.Niektorym udaje sie uzyskac przy jego pomocy remisję innym nie. Odpowiedz Link
ams23 Re: Nareszcie!!! 11.08.05, 12:41 Cześć Iwonko! a ja jestem Ania, mieszkam w Otwocku i chyba znam Cię z innego forum ;-) free.of.pl/z/zzsk Odpowiedz Link
byu371a1 Re: Nareszcie!!! 23.08.05, 09:21 Dobrze myślisz Aniu znamy się z innego forum :)))))))))))))000 Odpowiedz Link
ams23 Re: Nareszcie!!! 25.08.05, 10:16 Cieszę się, że wczoraj mogłyśmy się poznać w realu :-) Iwonko Odpowiedz Link
agnieszka_borkowska Re: Nareszcie!!! 16.08.05, 13:34 Cześć:)) Iwonko, świetną rzecz zrobiłaś, oby tak dalej!:) na pewno wkrótce rozkręcimy się jeszcze bardziej:)) Pozdrówka, Agnieszka Odpowiedz Link
jskr1 Re: Nareszcie!!! 23.08.05, 17:06 Witaj Iwono, Mam na imie Jola, od 12 lat choruje na rzs. Pozdrawiam wszystkich j. Odpowiedz Link