popey11 17.12.22, 13:56 Witam. Posiadam 3 opakowania leku Idacio 40 mg ( łącznie 6 penów ) . Długi termin ważności 02. 2024 . przechowywany w lodówce. Odbiór na terenie Krakowa. Kontakt 505 165 950 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janpep1812 Re: Sprzedam Idacio 40 mg ( Humira ) - Kraków !! 17.01.23, 21:39 Czy oferta jest aktualna Odpowiedz Link
popey11 Re: Sprzedam Idacio 40 mg ( Humira ) - Kraków !! 25.01.23, 17:06 Tak. Zostały mi 2 opakowania , Prosze o telefon.... Odpowiedz Link
shiftlk19 Re: Sprzedam Idacio 40 mg ( Humira ) - Kraków !! 05.04.23, 08:16 Choruję na RZS od 2003 r. Leczono mnie różnymi lekami,rozwalił mi się żołądek a i tak stawy mnie bolały. dlatego zdecydowałam się w naturalny sposób sobie pomóc .Obecnie od kilku dni mam nawrót RZS, a wczoraj nad ranem zlapal mnie bardo mocny bol stawow, ale to naprawde mocny. Zaczelo sie od prawego kolana, a skonczylo na obu nogach, od bioder po kostki. Nie moglam juz wytrzymac z twgo bolu, az mna trzeslo. Kiedyś systematycznie stosowałem naturalne olejki CBD w moi przypadku pani z Konopnej Farmacji z Poznania dobrała mi odpowiednią kurację olej CBD 10% stosowałem 3 razy dziennie po 4 krople siarkę organiczną (MSM ), krzem organiczny i maść konopna Themrolka extra do smarowania .... jednak było i dużo lepiej i przerwałem suplementację tych 3 produktów wiecie jak to jest jak już jest dobrze to odstawiłem .... jednak jak chwycił mnie ten ból szybko pobiegłem do szafki i wziełem tego olejku CBD na raz chyba 15 kropli Po około pól godziny się sie usoikoilo, ale to byla zasluga tego produktu ... więc poznałem sposób jak działać doraźnie na ból polecam wam dlatego jak Was też tak trafi nagle ból !! Odpowiedz Link