marynia37 16.01.07, 10:28 Jak sie trwale wyleczyc z RZS opisala uczona z Kanady Hulda Clark w ksiazce dostepnej w jezyku polskim pt."Kuracja zycia".Miedzy innymi nalezy uzywac aparatu zapper.Ale wszystkie szczegoly sa w ksiazce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasiek66 Re: Trwale wyleczenie!! 16.01.07, 20:27 marynia czy ty czasem nie jestes na prowizji od sprzedaży tego aparatu?? Rano pisałaś "jak trwale wyleczyć boreliozę" na forum borelioza.Dostałas odpowiedż ,że tekie próby były podejmowane z miernymi efektami .Sprawdziłas działanie tego zappera na sobie ? Robisz wszystkim ogromną nadzieje czy zdajesz sobie z tego sprawe. Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! 17.01.07, 00:42 Nie mam prowizji,ale zal mi chorych ludzi.A o boleriozie juz odpowiedzialam. Odpowiedz Link
aiszo Re: Trwale wyleczenie!! 24.01.07, 22:52 marynia37 wyleczyła też epilepsję. Poszukam po innych forach, moze jeszcze coś znajdę. Odpowiedz Link
aiszo Re: Trwale wyleczenie!! 24.01.07, 23:15 Znalazłam jeszcze zapalenie wątroby i depresję. Dalej nie chcało mi się szukać. Widocznie marynia37 grasuje po wielu forach. Odpowiedz Link
aiszo Re: Trwale wyleczenie!! 24.01.07, 23:26 Schizofrenia, migrena, choroba afektywna dwubiegunowa....marynia37 jest na prawie kazdym forum :) Odpowiedz Link
kk0606 Re: Trwale wyleczenie!! 25.07.07, 15:05 NIE MAM PIENIEDZY NA TA KSIAZKE.CO TAM PISZE JESZCZE? Odpowiedz Link
fotomik Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 26.01.07, 22:50 Pewna pani, pewnej pani - a jak dodać do tego "uczona"... !!? Pisać książki każdy może, jeden lepiej drugi gorzej - podobno pieniądz nie śmierdzi! Marynia szuka "jeleni" - "Daj se siana"!!! ... i zniknij z forum! Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 27.01.07, 20:34 Chce tylko,aby obiektywna prawda naukowa stala sie publicznie znana,a przede wszys6tkim,zeby chorzy przestali chorowac.Jak zobaczycie ta ksiazke to zmienicie zdanie. Odpowiedz Link
eliza997 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 28.01.07, 12:44 Jasne Marynia, przestań nabijać ludzi i zasłaniać się szlachetnym pobudkami. Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 31.01.07, 20:15 Oprocz czesci samochodowych i telefonow ACN nicvzym nie handluje ani ja ani nikt z mojej rodziny.Chce,aby to obiektywna prawda naukowa stala sie powszechnie znana. Odpowiedz Link
aga-83 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 01.02.07, 15:33 Maryniu zeskanuk ksiażke i nam rozeslij na maila to przeczytamy i moze docenimy. Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 04.02.07, 19:57 Niestety nie mam az tak profesjonalnego sprzetu.A moze Ty pozyczysz od kogos i to wykonasz? Odpowiedz Link
aga-83 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 11.02.07, 18:41 Jesli pracujesz w dziale marketingu tej firmy od tej ksiązki to biedna firma.. Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 21.02.07, 17:54 Ta książka liczy prawie 500 stron i zdradza przyczyne większości chorób cywilizacyjnych -w tym cukrzycy. Odpowiedz Link
aga-83 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! 21.02.07, 19:25 Skoro ją tak polecasz tzn że czytałaś. W takim razie możesz chyba nam streścić dział o rzsie. Albo zareklamuj ją tak abym zechciała ją kupić. pzdr Odpowiedz Link
marynia37 [...] 25.02.07, 17:48 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! TAK!! 28.03.07, 07:51 W wyszukiwarce google wpiszcie "Zapper".Czekają Was niespodzianki. Odpowiedz Link
unhappy Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! TAK!! 30.03.07, 23:07 marynia37 napisała: > W wyszukiwarce google wpiszcie "Zapper".Czekają Was niespodzianki. Czyli masa stron napisanych przez oszustów i maniaków, którzy ugrzęźli w sekciarstwie i uwierzyli w ZAPPERA Huldy Clark. Zero obiektywnych informacji bo takich być nie może odnośnie niedziałającego urządzenia. Odpowiedz Link
marynia37 Re: Trwale wyleczenie!! AKURAT! TAK!! 15.04.07, 07:09 Jak używać aparatu zapper podali na www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum Onkolink. Na www.medi-flowery.com.pl z kolei podano dowody z międzynarodowej konferencji naukowej,że zapper zabija pasożyty np. grzyby. Tam kliknąć PUBLIKACJE. Odpowiedz Link
roksada Ja sie tym lecze i mam efekty! 18.08.07, 14:08 Matko Boska ludzie!!! Od 2,5 roku pisze po róznych forach na temat tego co pomaga w RZS i moze z 3-4 osoby się do mnie odezwały chociaż podaje swoj mail, GG a czasem i telefon. Ja myśle (bez obrazy), że chcecie chorować... poddaliscie się i juz! Wszyscy tylko pigułki, arava i sterydziki.. no bomba. Wiecie co... Nie wiem kim jest ta marynia37 ale popieram ją w 100%. Przy czym moje porarcie wynika z zastosowania tego aparatu. Dziwicie się, że nikt z tych co im się udaje sie ty nie chwali? Ano się nie chwali bo zaraz się go szkaluje, że chce coś sprzedać albo daje ludziom fałszywą nadzieję. To po coż komuś czytać pod swoim adresem obelgi i złe słowa. Nie wyleczycie się stosujac tylko zaper. Potrzebna jest dieta bardzo rygorystyczna minimum przez 3 lata i do pewnego okresu leki i zioła. Nie wiem czy to pomoże każdemu bo przecież przyczyny rzs moga być rózne, ale mi POMAGA. W zaawansowanych przypadkach popieram zażywanie sterydów do pewnego okresu - sama brałam metypred i to mi uratowało stawy. Ja nie jestem cudotworcą i tez cudów Wam nie proponuje. Sama straciłam około 7.000 zł na które zadłużyłam się szukając pomocy w tym równiez u lekarzy. NIKT ze srodowiska medycznego nie dał mi nadzieji, nikt nie pomógł mi pomyśleć że moge to zwalczyć. Nie jestem jeszcze całkowicie zdrowa, ale najważniejsze jest to, że nie biore leków i nic mnie nie boli a ewentualne zniekształcenia przy utrzymywaniu ścisłej diety i korzystaniu z zappera nie pojawiaja się. Nie odważyłam sie jeszcze na kuracje przeciwpasożytniczą ale zrobię to i wiem , jestem absolutnie pewna że będę wtedy zupełnie zdrowa. To co mam juz teraz to w porównianiu z tym co Wy bieżecie jest juz Ameryką. Nie przyszło mi to łatwo, z gorączką i bólami i kompletnym brakiem zrozumienia ze strony lekarzy szukałam cudu. Powiem szczerze: więcej mi z tych rzeczy które wypróbowywałam zaszkodziło niz pomogło, ale gdybym nie próbowała nie odnalazłabym tego co mi pomaga. NIE MA GOTOWYCH RECEPT! NIE MA CZARODZIEJSKIEJ PIGUŁKI! SAMI MUSICIE TESTOWAC WASZ ORGANIZM I WALCZYC O SIEBIE. Streszcze się bardzo krótko: ze wszystkich diet jakie wypróbowałam mi najbardziej pomaga dieta pięciu przemian, z leków chińskie zioła (nie działają zupełnie kiedy się nie trzyma diety wiec jak ktos się nie potrafi podporządkowac nawet niech ich nie kupuje) i zapper. Kupiłam najzwyklejszy na allegro za 120 zł i działa cuda wiec moge sobie tylko wyobrazic jak musi działać taki z licencjami i certyfikatami za 3.000. Ale niestety na niego mnie nie stać. Mój ZRS jest poinfekcyjny jako powikłanie pogrypowe. Jakby ktos chciał wiedziec więcej prosze o kontakt na maila:roksada@interia.pl p.s. Piszecie do tej dziewczyny żeby Wam ksiązkę zeskanowala, nie trzeba...wystarczy poszukac artykułów w Internecie pod hasłem np. zapper. Tam wszystko pisze co wiedzieć trzeba. JEDNO JEST WAŻNE: TRZEBA CHCIEĆ SZUKAĆ I CHCIEĆ BYĆ ZDROWYM I... LICZYĆ TEŻ NA SIEBIE A NIE TYLKO NA LEKARZY. Żeby było jasne, sama biegam po lekarzach i zawsze od nich zaczynam swoją wędrówke w każdej sprawie dotyczącej zdrowia, robię wyniki itp. Ale to oni mi powiedzieli: nieuleczalne postępujące i na dziś medycyna nie potrafi tego wyleczyć może tylko spowolnic proces, lekami, które przyjmowane przez dłuższy czas mogą dać przykre skutki uboczne. Więc najpierw przepłakałam 2 tygodnie bo mnie skazali! A potem zaczęłam szukać i przysięgam... powoli mi sie udaje.... Kocham Was i życzę wytrwałości i wiary w siebie. Odpowiedz Link
marynia37 Re: Ja sie tym lecze i mam efekty! 23.09.07, 21:12 Roksada! Dziękuję zaq odważna prezentację skuteczności zappera. Co do diety,to znam ludzi,którzy wyleczyli się z RZS-u samą dietą niskowęglowodanową (bez używania zappera).Ale trwało to rok do dwóch lat. Dlatego jeszcze w celu wzmocnienia organizmu polecam Ci dietę niskowęglowodanową (np.dietę dra Lutza),ale używaj też raz na tydzień zapper. Odpowiedz Link