gaz.gaz.gaz.na.ulicach 22.04.04, 18:25 Pala caly czas? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennia Re: Gdzie sa palacze? 23.04.04, 09:05 Jestem. I od razu przyznaje,ze juz dzis palilam. To tez ta okropna chec zapalenia do kawki. Jak zaczynalam palic,to myslalam,ze jak bede chciala to rzuce. Bzdura!!Ale przekonalam sie jak juz bylo za pozno. Wtedy(ok.8 lat temu)wazylam 15 kg wiecej jak teraz, palenie pomagalo mi utrzymac dietke,no bo po papierosie nie czulam glodu. teraz przy kazdej probie rzucenia,ogarnia mnie strach, ze znow bede gruba.Dopuki nie zaczynam"zrec"wytrzymuje z paleniem,ale jak sie napcham do syta,to mam wyrzuty sumienia i ide na papieroska..A potem mam wyrzuty ze palilam, i tak na okraglo. To okropne!!!Juz nawet moj maz nie wierzy,ze mi sie uda. I sie nie dziwie,jak wytrzymam dwa dni,to sukces, A pale ok.10 dziennie. Jeszcze bede probowac,nie poddam sie tak szybko. Myslalam ze moze,zanim pojde zapalic,musze najpierw cos napisac na tym forum,a w tym czasie glod minie. Czuje sie okropnie!! Nie mam silnej woli. Czy jest jeszcze ktos,kto sprobuje ze mna??? Odpowiedz Link
kris01 Re: Gdzie sa palacze? 23.04.04, 10:39 Bądź twarda i spróbuj nie palić. Ja nie palę już trzeci dzień. Przyznam się, że byłem na biorezonansie i poczytałem metody niepalenia na tym forum, opisane przez "gaz..." Nie chcę zapeszaś, ale to działa. Też nie chcę utyć, więc nie paląc cały czas kontroluję, to co jem i ile jem. W zeszłym roku schudłem 22 kilo i nie chcę aby po odstawieniu paierosków waga powróciła. Dlatego mam pod ręką jabłka i marchewki. Wierzę, że uda Ci się odstawić fajki, Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
ennia Re: Gdzie sa palacze? 23.04.04, 11:24 Dzieki,nawet nie wiesz jak to pomaga.. Znasz regule:Trzy dni trzy tygodnie, trzy miesiace i trzy lata? Po trzech dniach masz szanse, po 3 tygodniach, potrafisz!, po 3 miesiacach,Stac Cie na wiecej! A po trzech latach,masz prawo powiedziec"Jestem niepalacy!! RESPEKT!!! i trzymaj tak dalej!!! Pierwsza faza prawie za Toba. Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Palenie u kobiet :) 23.04.04, 14:09 Zwrocilas uwage na bardzo wazne zjawisko:) Kobiety traktuja papierosy jako srodek odchudzajacy a od rzucenia powstrzymuje je obawa, ze przytyja. Ja w sporadycznych chwilach nikotynowego ssania wypijam wode mineralna. To dziala:) Odpowiedz Link
curz Re: Gdzie sa palacze? 01.05.04, 22:26 a ja dzis tylko 3 wypalilem i sie ciesze :) Odpowiedz Link
mumin-63 Re: Gdzie sa palacze? 03.05.04, 02:17 Kierowniczko...alez ja caly czas pale... Chyba gorsze od wody ognistej... Nie dziwie sie wcale ze niektorym nie wychodzi...pzdr.mumin Odpowiedz Link
upierdliwy_dziad witam wszystkich : ) 06.05.04, 18:25 kupiłem sobie tydzień temu davidoffy... za pierwszym razem mnie zatkało... to je cholernie mocne ustrojstwo... ciężkie jak hełm strażaka i zbroja Zawiszy Czarnego... pewnie mi na zdrowie wyjdzie, bo od poniedizałku wypaliłem dopiero 6 papierosów... gdyby były lżejsze to pewnie wypaliłbym więcej ;) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Jestem tutaj chyba jedyna osoba, ktora... 06.05.04, 23:30 ... zaglada do watkow. Odpowiedz Link
kris01 Re: Jestem tutaj chyba jedyna osoba, ktora... 07.05.04, 11:44 Ja też zaglądam :)))) Odpowiedz Link