Dodaj do ulubionych

DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG

17.09.13, 19:51
Masz dość tytoniu, który gryzie Cię w gardło?
Odpycha Cię jego zapach?
Czy zdarzyło Ci się, że papieros zgasł albo wypadł z niego żar?
Ile razy zdarzyło Ci się narzekać na skręty?
Z nami nie będziesz miał tych problemów!
Oferujemy 100% tytoniu bez domieszek i zanieczyszczeń oraz zapraw chemicznych

Tytoń papierosowy pakowany i cięty fabrycznie. Przechowywany jest w odpowiedniej temperaturze i wilgotności, dzięki temu gwarantujemy wysoką jakość produktu - jest to doskonały tytoń do palenia. Firma w tej branży funkcjonuje już od lat i klienci bardzo chwalą sobie jakość i cenę naszego tytoniu papierosowego. Spełniamy państwa oczekiwania dzięki :
* Golden virginia
* Marlboro[Mocny,Light]
* Korsarz[Mocny]
* Route66[Mocny,Light]

Tel.884-374-967
Dzwonić można o każdej porze. Przyjmujemy również zgłoszenia SMS należy w treści wpisać: imię, nazwisko, ilość kg i adres odbiorcy.

Oferujemy państwu tytoń najwyższej jakości po najniższej cenie, gdyż zależy nam na satysfakcji klientów w celu podtrzymania dłuższej i stałej współpracy !

Cennik tytoniu:
1kg - 80zł
Koszt przesyłki:25zł (niezależnie od ilości tytoniu) - paczka wysyłana jest kurierem termin realizacj zamówienia 48 godzin(płatność przy odbiorze)

Tel:884-374-967
Obserwuj wątek
    • tyton733605479 TYTOŃ 1kg 733 605 483 1 KLASA 20.09.13, 16:45
      Sprzedam tyton fabryczny bez zanieczyszczeń do palenie najwyższej jakości wysyłka lub przy wiekszej ilosci odbior osobisty.
      cena detaliczna 70zł / 1kg cena hurtowa do ustalenie. Wysylka każdego dnia kurierem dpd paczka 1kg - 3kg 31zł,
      3kg - 5kg 31zł TEL 24H 733 605 483 lub 733 605 479
    • sd02178 Re: DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG 17.02.14, 13:51
      eSklep Trafika – Tani Tytoń - Zaprasza do zapoznania się z ofertą najlepszych tytoni w sieci.
      Oferujemy tytonie wyłącznie z wyższej półki poddane starannej selekcji. Pracują u nas osoby palące a nasi konsultanci są przeszkoleni w kwestii własnoręcznego nabijania papierosów oraz wszystkich zagadnień ze świata Tytoniu.
      W ofercie sprzedaży posiadamy tytonie polskie o następujących aromatach: korsarz; ondraszek oraz route66. Cena jednego kilograma to 80zł
      Jako alternatywę proponujemy państwu tytonie pochodzące z włoskiego importu na bazie „Tabacco e di lusso” Jakość jest absolutnie pierwszorzędna i zadowoli najbardziej wymagających klientów. Występuje w odmianach Marlboro; L&M; PallMall; oraz wszystkim znany Paramount. Powyższe aromaty są darmowe i każdemu klientowi przysługuje możliwość jego wyboru.
      Ściśle współpracujemy z takimi markami jak Innawera czy Bill’s. Dajemy państwu gwarancję na nasz wyrób oraz zawsze służymy najwyższej klasy obsługą.
      Przesyłki są realizowane codziennie za pośrednictwem firm kurierskich oraz poczty polskiej. Dzięki naszej wieloletniej współpracy mamy podpisane bardzo korzystne umowy i możemy państwu zaoferować wysyłkę w każdy zakątek polski w cenie 15zł
      Zapraszamy również wszystkich zainteresowanych ciekawostkami ze świata Trafiki do odwiedzenia naszego portalu informacyjnego pod adresem: tyton.net oraz sklepu: www.tanityton.info .
      Wszystkich informacji udzielamy pod numerem infolinii: 534-62-61-62 czynnej od 10-18 w dni powszednie (opcja sms 24h/dobę). Skrzynka e-mail: tani@tyton.net / esklep.trafika@gmail.com .

Zapraszamy!
    • robertfranek Re: DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG 28.06.15, 15:00
      Witam, oferuje tytoń papierosowy wysokiej jakości, za każdym razem.
      Zajmuje się tym od długie czasu i dobrze wiem czego oczekuje klient. Dlatego mam duże grono stałych odbiorców, dołącz i Ty do stałej współpracy!
      Oferowany przeze mnie tytoń jest w 100% odrazu gotowy do palenia. Bez syfu, nie gryzie, nie śmierdzi, anie nie jest kwaśny. poprostu towar pierwszej klasy, najlepszy na rynku!

Teraz trochę o najpopularniejszych odmianach, na których mam stałe grono odbiorców:

1. ROUTE 66 NIEBIESKI: Najpopularniejszy tytoń w naszej ofercie.
      Bardzo jasny, suchy, czysty i przyjemny w paleniu. Moc: słaby

2. MARLBORO LIGHT: Tytoń pośredni jeśli chodzi o moc, między Marlboro czerwonym, a Route niebieski. Oczywiście również czysty, przyjemny w paleniu, nie gryzie, nie śmierdzi.

3. MARLBORO CZERWONE: Jedna z najmocniejszych odmian, polecana osobą lubiącym moc papierosa. Ciemny czysty i bardzo przyjemny w paleniu. Teraz w promocji 79zł/kg.

Po więcej informacji proszę dzwonić pod numer telefonu: 731.414.292 chętnie porozmawiam i odpowiem na wszelkie pytania.

DBAMY O KAŻDEGO KLIENTA - 100% SATYSFAKCJI

SZYBKA I PEWNA DOSTAWA.
      REALIZACJA ZAMÓWIENIA DO 24H.
      PŁATNOŚĆ PRZY ODBIORZE.
      KOSZT DOSTAWY 25 ZŁ.

Za każde 5 KG dostajesz 1 KG gratis !!

ZADZWOŃ I ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE
      TEL: 731.414.292
    • bocian19700603 Re: DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG 22.01.17, 11:46
      Witam chciałem zamówić tytoń Grażyna Jurak 2 Kg Marlboro Light . 20-468 Lublin, ul. Kraszewskiego 52 .
    • patryk.zajac2017 Re: DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG 01.02.18, 08:13
      Szałowa cena 70zł/kg

każdy rodzaj

jakość sklepowa

zamówienia sms lub telefonicznie

promocja
      5kg wysyłka gratis
      10kg wysyłka + 1kg za darmo

792-853-1o6
    • kama280866 Re: DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG 23.02.20, 23:44
      A ja kupiłam na fb za 80zł i powiem że lepszego nie paliłam!!!! golden virginia!!!!!!!
      www.facebook.com/groups/256754571992127/
    • listopad_piter Re: DOBRY TYTOŃ KURIER 24H 80ZŁ\1KG 18.03.20, 11:58
      W przypadku IQOS-a tytoń nie jest spalany, a podgrzewany więc liczba substancji toksycznych i kancerogennych wytwarzana podczas jego użytkowania jest 90% mniejsza niż w przypadku papierosa tradycyjnego. Więc może warto pomyśleć o zmianie? Z IQOSXX120 dostaniesz 120zł rabatu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka