Dodaj do ulubionych

www.tyton-papierosowy.pl Tytoń 70zł kg

28.01.20, 20:10
TYTOŃ NIE ZAWIERA ŻADNYCH KOŁKÓW PIACHU ORAZ MA IDEALNĄ WILGOTNOŚĆ DO NABIJANIA W GILZY.
TYTOŃ NADAJE SIĘ DO ELEKTRYCZNYCH JAK I NORMALNYCH RĘCZNYCH MASZYNEK.

CENA 70ZŁ ZA KILOGRAM PLUS 25 ZŁ PRZESYŁKA POBRANIOWA,ZMAWIAJAC POWYŻEJ 6KG PRZESYŁKA GRATIS!!!

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA DOBRY TYTOŃ BEZKOŁKÓW ANI ŻADNEGO PIASKU U MNIE 1KG TO 1KG A NIE 900G JAK U KONKURENCJI !!!

www.tyton-papierosowy.pl
Obserwuj wątek
    • kama280866 Re: www.tyton-papierosowy.pl Tytoń 70zł kg 23.02.20, 23:40
      Najlepszy tytoń mają na fb za 80zł
      www.facebook.com/groups/256754571992127/
    • listopad_piter Re: www.tyton-papierosowy.pl Tytoń 70zł kg 18.03.20, 11:58
      W przypadku IQOS-a tytoń nie jest spalany, a podgrzewany więc liczba substancji toksycznych i kancerogennych wytwarzana podczas jego użytkowania jest 90% mniejsza niż w przypadku papierosa tradycyjnego. Więc może warto pomyśleć o zmianie? Z IQOSXX120 dostaniesz 120zł rabatu.
    • kodi35a Re: www.tyton-papierosowy.pl Tytoń 70zł kg 24.09.22, 08:45
      www.tyton-papierosowy.pl , Uwaga na tą stronę zamówiłem tytoń dzwoniąc pod nr 883-203-295 , Poprosiłem o zaproponowanie najlepszej jakości tytoniu , otrzymałem totalne jakieś niepalące się badziewie , mokre , pełno kołków coś strasznego , dzwonie pod wskazany nr kazano odesłać zamówiony tytoń lecz paczka po kilku dniach wróciła nie została odebrana , dzwonie ponownie Pani odebrała po czym rzuciła słuchawką ,już później mojego nr nie odbierała , Porażka , Totalne oszustwo ,
      podczas drugiej rozmowy Pani która odebrała telefon tłumaczyła się że ona tylko odbiera telefon i przyjmuje zamówienia ,nie odpowiada za towar nie wie kto jest właścicielem sklepu kontaktuje się przez e-mail , jakaś paranoja

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka